سرمایه گذاری در استرالیا

33

یکی از مهمترین روش‌های مهاجرت به استرالیا اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا است. همانطور که از نام این ویزا مشخص است، ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای تجار و افرادی صادر می‌شود که قصد سرمایه گذاری و کارآفرینی در استرالیا را داشته باشند. دانستن روش‌های سرمایه گذاری و میزان سرمایه گذاری در استرالیا از حائز اهمیت‌ترین اطلاعات مورد نیاز برای اخذ این نوع ویزا است.

اگز شما قصد مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارید به شما توصیه می‌کینم که حتما با یک وکیل مهاجرتی با تجربه مشورت نمایید. استرالیا علاوره بر بازار کار پر رونق دارای یکی از اقتصادهای قدرتمند دنیاست. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری بهترین گذینه برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار است. ارتباط اقتصادی بسیار خوب استرالیا با اروپا و آمریکا باعث شده تا در سال‌های اخیر به یکی از 5 قدرت اقتصادی جهان تبدیل شود.

مزایای سرمایه گذاری در استرالیا

اقتصاد رو به رشد و پایدار

به گزارش مرکز آمار استرالیا، این کشور از سال 1990 تاکنون بصورت متداوم درحال رشد اقتصادی بوده است. شرایط اقتصادی مطلوب استرالیا، این کشور را به محیطی امن و استثنایی برای سرمایه گذاری تبدیل کرده است.

نیروی کار ماهر و متخصص

استرالیا از نظر نیروی کار متخصص تحصیل کرده و دارای مهارت در رتبه های برتر دنیا قرار دارد.

•ریزساخت های خوب
و…

انواع ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا

روش‌های متفاوتی برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری وجود دارد، ویزای سرمایه گذاری استرالیا با توجه به نوع اقامت دائم یا موقت، از یکدیگر متمایز می‌شوند. در لیست زیر تمامی ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا را نام برده‌ایم و در ادامه همه‌ی آن‌ها را به همراه جزئیات برای شما شرح خوهیم داد.

  1. ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 188
  2. ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 132
  3. ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 888
  4. ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 890
  5. ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 892

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا ساب کلاس 188

گرفتنِ این ویزا برای کسانی است که دارای مهارت‌های کسب و کار و بیزینس هستند و قصد دارند در استرالیا سرمایه گذاری کنند. این ویزا به شما امکان می‌دهد بیزنس جدیدی در استرالیا راه‌اندازی کنید یا بیزنسی که از قبل در این کشور بوده را مدیریت نمایید.

خلاصه:

طول ویزا:نهایتا تا 4 سال و 3 ماه
هزینه‌ی درخواست ویزا:5.375 دلار استرالیا
مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزا:هیچ زمان استانداردی جهت رسیدگی به درخواست برای این ویزا وجود ندارد.
امکاناتی که این ویزا در اختیار فرد قرار می‌دهد:
  • امکان راه‌اندازی یک بیزینس جدید یا مدیریت بیزینسی که از قبل در استرالیا وجود داد. اقامت دائم در استرالیا
  • امکانِ آوردن اعضای خانواده به استرالیا
  • امکان درخواست ویزای دائمی سرمایه‌گذاری و کارآفرینی (ساب‌کلاس 888)

برای درخواست این ویزا، باید:

  • در آزمون‌های مربوطه، حداقل نمره‌ی 65 را کسب کنید.
  • مدارکی ارایه کنید که نشان دهد در بیزینس، موفق هستید (مدارکی مثل گردش مالی سالانه، مالکیت سهام،…)
  • باید خودتان یا پارتنرتان (و یا شما و پارتنرتان با هم) دارایی‌های خالصِ بیزینسی و شخصی‌تان حداقل 800.000 دلار استرالیا باشد.

با این ویزای چه مدت می‌توان در استرالیا ماند؟

  • این ویزا، ویزای موقت است و با آن می‌توانید نهایتا به مدت 4 سال و 3 ماه در استرالیا بمانید.
  • این ویزا، یک ویزای مالتی است و می‌توانید در آن مدتِ 4 سال و 3 ماه، هر چند بار که خواستید، به صورت نامحدود از استرالیا خارج شده و به این کشور برگردید.
  • زمان شروع این ویزا، از همان روزی است که ویزا صادر می‌شود.

اقامت طولانی‌تر

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا ساب‌کلاس 188، یک ویزای موقت است. اگر می‌خواهید بیش‌تر از 4 سال و 3 ماه در استرالیا بمانید، باید درخواست ویزای جدیدی بدهید. به محض دریافت این ویزا، در صورت داشتنِ شرایط لازم، می‌توانید درخواست ویزای اقامت دائم استرالیا (ویزای دائم سرمایه‌گذاری و کسب و کار- ساب‌کلاس 888) بدهید.

اگر با نزدیک شدن به پایانِ زمانِ مقرر (4 سال و 3 ماه) باز هم نیاز به زمان بیش‌تری داشتید و نخواستید درخواست ویزای اقامت دائم بدهید، می‌توانید یک با درخواست تمدید ویزای موقت خود، یک بار دیگر ویزای سرمایه گذاری در استرالیا ساب‌کلاس 888 را دریافت نمایید. در صورتی که برای بار دوم این ویزا به شما تعلق بگیرد، می‌توانید از تاریخ صدور، به مدت 6 سال در استرالیا بمانید و به صورت نامحدود، از این کشور خارج و به این کشور وارد شوید. امکان تمدید ویزای سرمایه گذاری در استرالیا ساب‌کلاس 888 فقط یک بار وجود دارد.

به همراه آوردن خانواده

باید هنگام درخواست این ویزا، اعضای خانواده‌ی خود را نیز در فرم درخواست ویزایتان ذکر کنید. بعلاوه، می‌توانید پس از ثبت درخواست خود، در هر مرحله‌ای از رسیدگی (تا قبل از اعلام نتیجه‌ی رسیدگی)، فرزندان خود را به فرم درخواست‌تان اضافه کنید.

تمام اعضای خانواده که درخواست ویزا می‌دهند باید از نظر سلامت و شخصیت، منطبق با شرایط صدور ویزای سرمایه گذاری استرالیا باشند. ممکن است حتا آن دسته از اعضای خانواده که با شما به استرالیا نمی‌آیند نیز لازم باشد از نظر نظر سلامت و شخصیت، منطبق با شرایط صدور ویزای سرمایه گذاری استرالیا باشند.

مدت زمان رسیدگی

هیچ زمان استاندارد و مشخصی برای رسیدگی به درخواست این ویزا وجود ندارد. مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ی شما در یکی از حالت‌های زیر ممکن است طولانی‌تر شود:

  • فرم درخواست خود را به صورت صحیح پر نکرده باشید.
  • تمام اسناد مورد نیاز را بارگذاری نکرده باشید یا اداره‌ی صدور ویزا نیاز به اطلاعات بیشتری داشته باشد.
  • تایید اطلاعاتِ ثبت‌شده‌ی شما نیاز به زمان بیش‌تری داشته باشد.

در صورتی که هزینه‌ی درخواست ویزا را به‌درستی پرداخته نکرده باشید، ممکن است درخواست شما مورد رسیدگی قرار نگیرد. در این صورت، اداره‌ی صدور ویزا، موضوع را به شما اطلاع خواهد داد تا در صورت نیاز، مجددا فرم درخواست خود را بررسی کنید.

تعهدات متقاضی

متقاضی و تمام اعضای خانواده‌ی او باید از تمام شرایط اعطای ویزا تبعیت کنند و تابع قوانین استرالیا باشند. برای اطلاع از شرایط دریافت این ویزا، این‌جا کلیک کنید (اطلاعات این لینک، به زبان انگلیسی است).

بعلاوه، شما باید با تعهدات بیزینس در استرالیا آشنا باشید و از قوانینِ کارِ استرالیا پیروی کنید. هنگامی که با این ویزای سرمایه گذاری استرالیا ساب‌کلاس 188 هستید، باید:

  • مالکیت یک بیزینس در استرالیا را داشته باشید.
  • در مدیریتِ روزانه‌ی آن بیزنس، به صورت فعال و در سطح مدیریت ارشد، حضور داشته باشید.

در این بیزینس باید:

  • فعالیت‌های تجاری و رقابتی‌ای در فضای اقتصاد استرالیا داشته باشید.
  • لینک‌های بیزینس خود با بازارهای بین‌المللی را توسعه دهید.
  • سبب اشتغال دیگران در استرالیا شوید.
  • اقدام به صادرات کالاهای استرالیایی نمایید.
  • تکنولوژی جدیدی را ارایه کنید ارتقا دهید، یا
  • کالاها و خدماتی تولید کنید که در صورت عدم تولید توسط شما، استرالیا مجبور باشد آن کالاها و خدمات را وارد نماید.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا ساب کلاس132

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا ساب کلاس 888

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا ساب کلاس 888 (که به دارنده‌اش امکان می‌دهد به صورت دائم در استرالیا بماند) مخصوص کسانی است که از قبل، یکی از ویزاهای موقت زیر را داشته باشند:

  • ویزای موقتِ سرمایه‌گذاری و کارآفرینی (ساب‌کلاس 188)
  • ویزای مقوله‌ی خاص (ساب‌کلاس 444)
  • برخی از دارندگان ویزای اقامتِ طولانی بیزنسی (ساب‌کلاس 457)

خلاصه:

طول ویزا:دائمی
هزینه‌ی درخواست ویزا:2.405 دلار استرالیا
مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزا:هیچ زمان استانداردی جهت رسیدگی به درخواست برای این ویزا وجود ندارد.
امکاناتی که این ویزا در اختیار فرد قرار می‌دهد:
  • امکان ادامه‌ی بیزنسی که قبلا با ویزای موقتِ سرمایه‌گذاری و کارآفرینی آغاز کرده‌اید
  • اقامت دائم در استرالیا
  • امکان کار و تحصیل در استرالیا

برای درخواست این ویزا شرایط زیر را داشته باشید:

  • از قبل، دارای یکی از ویزاهای زیر باشید: ویزای موقتِ سرمایه‌گذاری و کارآفرینی (ساب‌کلاس 188)؛ ویزای مقوله‌ی خاص (ساب‌کلاس 444)؛ یا ویزای اقامتِ طولانی بیزنسی (ساب‌کلاس  457)
  • با شرایطِ خاص بیزینس در استرالیاهماهنگ باشید
  • از یکی از آژانس‌های ایالتی یا ناحیه‌ای، معرفی‌نامه (نامزدیِ استانی یا ناحیه‌ای) داشته باشید.
  1. با این ویزا چه می‌توان کرد؟
  • می‌توانید به صورت دائم در استرالیا بمانید
  • در استرالیا کار و تحصیل کنید
  • در طرح مراقبت‌های پزشکیِ عمومی ثبت‌نام نمایید
  • اسپانسر بستگان خود برای آمدن‌شان به استرالیا شوید
  • به مدت پنج سال، به‌ استرالیا سفر کنید و از این کشور خارج شوید
  • در صورت برخورداری از سایر شرایط، درخواست شهروندیِ استرالیا بدهید.

کسانی که تازه مقیم استرالیا می‌شوند ممکن است مجبور شوند برای دسترسی به برخی پرداخت‌ها و مزایای اعطایی از طرف دولت استرالیا، مدت زمانی انتظار بکشند.

 

  1. با این ویزا چقدر می‌توان در استرالیا ماند؟

این ویزا، دائمی است و به شما امکان می‌دهد برای همیشه در استرالیا بمانید.

در راستای اهداف شهروندی، اقامت دائم شما از روزی آغاز می‌شود که:

  • اگر در استرالیا هستید، دولت استرالیا به شما این ویزا را اعطا نماید
  • اگر خارج از استرالیا هستید، به محض این‌که پس از دریافت ویزا، وارد استرالیا شوید.
  1. به همراه آوردن خانواده

باید هنگام درخواست این ویزا، اعضای خانواده‌ی خود را نیز در فرم درخواست ویزایتان ذکر کنید. بعلاوه، می‌توانید پس از ثبت درخواست خود، در هر مرحله‌ای از رسیدگی (تا قبل از اعلام نتیجه‌ی رسیدگی)، فرزندان خود را به فرم درخواست‌تان اضافه کنید.

تمام اعضای خانواده که درخواست ویزا می‌دهند باید از نظر سلامت و شخصیت، منطبق با شرایط صدور ویزای استرالیا باشند.

ممکن است حتا آن دسته از اعضای خانواده که با شما به استرالیا نمی‌آیند نیز لازم باشد از نظر نظر سلامت و شخصیت، منطبق با شرایط صدور ویزای استرالیا باشند.

  1. تعهدات متقاضی

متقاضی و تمام اعضای خانواده‌ی او باید از تمام شرایط اعطای ویزا تبعیت کنند و تابع قوانین استرالیا باشند.

در صورتی که هنگام صدور ویزا، در خارج از استرالیا باشید:

  • احتمالا لازم خواهد بود که خودتان و اعضای خانواده‌تان تا تاریخ مشخصی (که به شما اطلاع داده خواهد شد) وارد استرالیا شوید
  • هر یک از اعضای خانواده‌تان که نامش در فرم درخواست شما آمده، تا قبل از ورود به استرالیا نباید مبادرت به ازدواج یا نامزدی کند (در این مورد، به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد).
  1. سفر به داخل و خارج استرالیا به مدت 5 سال

شما می‌توانید از تاریخ شروع ویزا، به مدت پنج سال، به‌طور نامحدود به خارج از استرالیا سفر کنید و به این کشور بازگردید. این امر تا زمانی است که «امکان مسافرت» (travel facility) برای ویزای شما معتبر باشد.

اگر بعد از این دوره‌ی پنج‌ساله قصد سفر داشته باشید:

  • باید درخواست «بازگشت مقیم (PRV)» بدهید و با درخواست‌تان موافق شود تا بتوانید به عنوان مقیم دائم، دوباره وارد استرالیا شوید.
  • همچنین می‌توانید گزینه‌ی شهروندیِ استرالیا را نیز در نظر بگیرید. اگر شهروند استرالیا شوید، برای ورود به این کشور نیازی به هیچ ویزایی نخواهید داشت. در این صورت می‌توانید درخواست پاسپورت استرالیایی بدهید و بدون هیچ محدودیتی از استرالیا خارج و به این کشور باز گردید.

اگر پس از انقضای تاریخ «امکان مسافرت»، از استرالیا خارج شوید و هیچ نوع ویزای دائمی دیگری با «امکان مسافرتِ» معتبر دریافت (مثلا «بازگشت مقیم») دریافت نکرده باشید، نخواهید توانست به عنوان مقیم دائم، وارد استرالیا شوید.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا ساب کلاس 890

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا ساب کلاس 892

مراحل درخواست ویزای سرمایه‌گذاری در استرالیا

مرحله اول: قبل از درخواست ویزا

برای دریافت ویزای دائمی سرمایه‌گذاری در استرالیا لازم است ویزای موقتِ سرمایه‌گذاری و کارآفرینی استرالیا را دریافت کنید.

پاسپورت‌تان را چک کنید: هم شما و هم اعضای خانواده‌تان باید پاسپورت و مدارکِ معتبر برای ویزای سرمایه‌گذاری در استرالیا را داشته باشید.

برای آزمون‌های سلامت، برنامه‌ریزی کنید: شاید نیاز باشد آزمایش‌های تست سلامت بدهید. برای این کار، هم می‌توانید قبل از درخواست ویزا اقدام کنید و هم پس از درخواست ویزا در بازه‌ی زمانی‌ای که منتظر نتیجه‌ی درخواست‌تان هستید.

برای پر کردن فرم‌های درخواست ویزا، کمک بگیرید: نیازی نیست برای درخواست ویزا از آژانس‌های مهاجرتی کمک بگیرید اما اگر نیاز به کمک از این آژانس‌ها دارید، فهرست‌ آژانس‌های رسمیِ فعال در داخل خود استرالیا را این‌جا پیدا خواهید کرد.

مرحله 2: گردآوری مدارک

متقاضی باید مدارکی را جهت تعیین هویت خود و نوع بیزینس و سرمایه‌گذاری خود در اختیار اداره‌ی صدور ویزای استرالیا قرار دهد. بعلاوه، باید مدارکی را نیز از اعضای خانواده‌تان که همراه شما درخواست ویزا می‌دهند ارایه کنید.

ارایه‌ی اطلاعات دقیق: شما ملزم هستید هویت خود را ثابت کنید و اطلاعات دقیق و درستی را در درخواست خود ذکر کنید.

امتیاز بندی سرمایه گذاری در استرالیا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

سلام برای چت در Whatsapp یکی از کارشناسان را انتخاب کنید.