مهاجرت به چین و اخذ اقامت آن در سال 2021

0

امروز می خواهیم در رابطه با مهاجرت به چین و اخذ اقامت این کشور صحبت کنبم. چین از پهناورترین کشور های جهان بوده که در قاره آسیا جای گرفته و با تغییر بسیاری از سیاست های اقتصادی، درحال حاضر به یکی از قوی ترین اقتصاد های جهان تبدیل شده است و نرخ رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی خود را بالا برده و پس از آمریکا دومین اقتصاد بزرگ جهان است. وسعت بازار کار چین بسیاری از مردم جهان را به خود جلب نموده و بازار های اقتصادی گسترده چین سبب شده بسیاری از افراد به فکر مهاجرت به چین برای کار بیافتند. چین بدلیل کیفیت بالای سیستم آموزشی و داشتن بیش از 100 موسسه آموزش عالی با رتبه جهانی بالا، یکی از مقاصد محبوب دانش آموزان و دانشجویان بین المللی است .اکثر مهاجران به چین قصد تحصیل، کار یا سرمایه گذاری در این کشور را دارند. چندین روش برای مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین وجود دارد که هرکدام شرایط خاص خود را دارند که در این مقاله قصد داریم این روشها را بررسی نماییم.

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق کار

یکی از روش های مهاجرت برای افراد، مهاجرت از طریق کار در کشور مدنظر می باشد. با توجه به اینکه کشور چین از پرجمعیت ترین کشورهای دنیا است و نیروی کاربسیاری را دارا می باشد، دولت چین توجه ویژه ای را به امر اشتغال معطوف داشته و این امر را مهمترین هدف و استراتژی خود جهت تضمین پایداری وضعیت جامعه قرار داده است. تولید نا خالص داخلی چین به قدری زیاد است که دومین اقتصاد بزرگ جهان را دارد و صادرات آن نیز نقش بسزایی در میان کشور های دیگر ایفا می کند. این کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، تجارت جهانی، اپک، سازمان همکاری های شانگهای و گروه 20 می باشد. چین مهاجر پذیر ترین کشور آسیایی به شمار می رود و فرصتهای شغلی و سرمایه گذاری زیادی در چین وجود دارد و همین امر باعث شده است مهاجرت به این کشور برای کار متقاضی زیادی داشته باشد.

اجازه ورود به چین و اخذ ویزای کاری چین

شخصی که متقاضی اشتغال در کشور چین می باشد می بایست اجازه ورود به این کشور را داشته باشد. اجازه اولیه ورود به چین از طریق شغل ویزای (Z) می باشد. به موجب این ویزا متقاضی اصلی اجازه حضوری یک ماهه در خاک چین را پیدا می کند. اشخاصی واجد شرایط دریافت ویزای کاری چین هستند که از یک کارفرمای چینی پیشنهادی کاری دریافت بکنند. هر دو طرف، استخدام شونده و کارفرما، می بایست واجد شرایط باشند. پس از دریافت این دعوت نامه کاری و ورود به چین با ویزای (Z)، متقاضی یک ماه فرصت دارد تا قرارداد کاری خود را با کارفرمای مورد نظر امضا کند. پس از آن اقامت بلند مدتی متناسب با قرارداد کاری مورد نظر از 3 ماه تا پنج سال دریافت می کند. متقاضی که به مدت ۳ سال در یک شرکت معتبر در حال فعالیت و کسب و کار باشد، می تواند برای اخذ اقامت این کشور اقدام کند. همچنین متقاضی که به مدت ۴ سال به طور مداوم و پیوسته در شهر شانگهای چین کار کرده باشد و از هر سال مدت ۶ ماه را در این شهر اقامت داشته باشد. این متقاضی در صورتی می تواند اقامت کشور چین را اخذ کند که درآمد وی بیشتر از ۶۰۰.۰۰۰ یوان باشد و مالیات ۱۲۰.۰۰۰ یوان خود را پرداخت کرده باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای کاری چین

جهت دریافت ویزای کاری چین ارائه مدارک زیر الزامی می باشد:

  • گذرنامه معتبر.
  • تکمیل فرم درخواست.
  • عکس متناسب با عکس پاسپورت.
  • نامه پیشنهاد کاری مربوطه که مورد تایید ارگان های دولتی باشد.
  • مشخص کردن نوع اجازه کار.
  • سوابق کاری و رزومه حرفه ای متقاضی به همراه ترجمه آن به انگلیسی یا چینی.

شرایط کار و میزان حقوق در چین

نرخ بیکاری چین قبل از سال 2020 زیر 5 درصد بوده است که نشان دهنده نیاز این کشور به نیروی کار ماهر می باشد. طبق قوانین کاری در چین هر کارفرما تا هشت ساعت در روز می تواند نیروهای خود را به کار گیرد. البته با اعطای تسهیلات و امتیازات مربوط، می تواند تا ساعات کاری بیشتری نیز از آن ها بهره بگیرد. درآمدها در چین با توجه به پهناور بودن این کشور و تفاوت های موجود در استان های مختلف بسیار متغیر است. در استان های مختلف تکیه اقتصادی هر استان بر بخش متفاوتی می باشد. بنابراین حداقل در آمدها متغیر است.

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق تحصیل

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق تحصیل

یکی از روشهای مهاجرت، از طریق تحصیل می باشد. چین یکی از بهترین کشورهای آسیایی برای تحصیل است. دانشگاه های چین در رشته های متنوعی از جمله پزشکی و دندانپزشکی دانشجو می پذیرند و کمک هزینه های متنوعی نیز به دانشجویان بین المللی اعطا می کنند. دانشگاه های این کشور سطح علمی قابل قبولی دارند و بسیاری از آن ها مورد تایید وزارت علوم ایران نیز هستند. این کشور با بیش از 300 دانشگاه و 20,000 دوره های آموزشی، می تواند گزینه مناسبی برای تحصیل با هزینه های پایین باشد. هزینه های زندگی و تحصیل در چین در مقایسه با بسیاری از کشور ها بسیار پایین می باشد. در ادامه در رابطه با مهاجرت تحصیلی به چین اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم.

تحصیل در مقطع کارشناسی در چین

مدت زمان تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناس، حدود ۴ سال است. کشور چین دارای دانشگاه های ممتاز جهانی زیادی است. تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی عمدتا به زبان انگلیسی ارائه می شود. برای تحصیل در مقطع کارشناسی کشور چین، شما نیاز به ارائه دادن مدرک زبان انگلیسی ( آیلتس یا تافل) خواهید داشت. در کنار مدرک زبان، نیاز به مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی مرتبط با رشته درخواستی خواهید داشت و معدل شما نباید کمتر از ۱۴ باشد. هزینه تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی حدودا ۳۰۰۰  دلار در سال است. البته این مبلغ با توجه به رشته و دانشگاه مشخص می شود.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در چین

اگر متقاضی تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی ارشد هستید، باید دارای مدرک کارشناسی مرتبط با رشته درخواستی باشید و معدل شما حداقل ۱۴ باشد. بهتر است که برای تحصیل از اساتید مقطع کارشناسی خود توصیه نامه داشته باشید. مدت زمان تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی ارشد،  2 تا 3 سال می باشد و به دو زبان انگلیسی و چینی امکان پذیر است. هزینه تحصیل در کشور چین در مقطع کارشناسی ارشد، حدودا 3000 تا ۵۰۰۰ دلار در سال است. این مبلغ با توجه به رشته و دانشگاه مشخص خواهد شد.

تحصیل در مقطع دکتری در چین

تحصیل در مقطع دکتری در کشور چین به زبان انگلیسی ارائه می گردد. دوره دکتری شامل دو دوره می باشد. در دوره اول فرد به گذراندن واحد های مربوط به رشته خود می پردازد و در دوره دوم پایان نامه خود را زیر نظر استاد راهنما به انجام می رساند. مدت زمان مقطع دکترا عموماً 3-4 سال می باشد. هزینه تحصیل در کشور چین در مقطع دکترا، حدودا 5000 تا 6۰۰۰ دلار در سال است.

تحصیل پزشکی در چین

شخص متقاضی تحصیل رشته های پزشکی در چین، باید حداقل نمره آیلتس ۶ آکادمیک یا تافل متناسب با آن را داشته باشد. همچنین متقاضی باید سن بالای ۱۸ سال داشته باشد. در صورتی که دانشجو از کشورهای انگلیسی زبان به کشور چین آمده باشد، نیازی به ارائه مدرک زبان ندارد. شخص متقاضی باید در دروس ریاضیات، فیزیک، شیمی، زیست شناسی نمرات بالا و از لحاظ سلامتی جسم و روان تایید شده باشد. در مورد دانشجویانی که موفق به دریافت دیپلم تحصیلی خود شده اند، می توانند برای دوره های آماده سازی رشته های پزشکی در کشور چین اقدام نمایند. هزینه های تحصیل در رشته های پزشکی به زبان چینی ۴۵۰۰۰ یوان و تحصیل به زبان انگلیسی ۴۸۰۰۰ یوان در سال خواهد بود. مدت زمان تحصیل در رشته های پزشکی 2 سال خواهد بود و دانشجویان یک سال به عنوان کارآموز و به صورت بالینی مشغول به فعالیت خواهند بود.

فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی در چین

پروسه اخذ پذیرش در چین چیزی در حدود 3 ماه به طول می انجامد. این پروسه زمانی، ممکن است کمتر یا بیشتر باشد اما به طور میانگین، گذراندن این دوره برای اخذ پذیرش از دانشگاه های چین کفایت می کند. البته باید این نکته را نیز در نظر داشت که در هر زمان امکان اخذ پذیرش از دانشگاه های چین وجود ندارد و متقاضیان تحصیل در این کشور باید به زمان های تعیین شده برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور توجه داشته باشند. تاریخ های مرتبط با این مسئله هر ساله توسط دانشگاه های چین معرفی می شود. بر این اساس، فرآیند اخذ پذیرش از دانشگاه های چین شامل مراحل زیر است:

  • انتخاب دانشگاه و برنامه تحصیلی مورد نظر
  • آپلود فرم درخواست تکمیل شده به انضمام مدارک مورد نیاز
  • پرداخت هزینه درخواست پذیرش
  • تحویل درخواست
  • دریافت نامه پذیرش از سوی دانشگاه
  • درخواست ویزای تحصیلی چین

مهاجرت تحصیلی به چین و اخذ ویزای تحصیلی

به محض اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های چین، متقاضیان ملزم به اخذ ویزای تحصیلی چین (ویزایX) می باشند. ویزای تحصیلی چین یا ویزای X با توجه به مدت اقامت دانشجوئی در چین، به دو دسته کلی تقسیم می شود:

  1. ویزای تحصیلی X-Visa : ویژه اقامت و تحصیل کمتر از 3 ماه
  2. ویزای تحصیلی F-Visa : ویژه اقامت و تحصیل بیشتر از 3 ماه

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی چین

برای اخذ ویزای تحصیلی چین، متقاضیان باید مدارک زیر را ارائه دهند:

  • مدارک هویتی متقاضی
  • عکس پاسپورتی
  • فتوکپی پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست تکمیل شده
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوء سابقه
  • مدرک اثبات تمکن مالی
  • مدارک شناسایی فرد در کشور مقصد
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات آخرین دوره تحصیل
  • مدرک مهارت زبان انگلیسی یا چینی

مزایای تحصیل در چین

تحصیل در چین به جز مناسب بودن برای کار در این کشور، می تواند مناسب برای کار در اروپا یا ادامه تحصیل در اروپا باشد. در صورتی که دانشجویی قصد دستیابی به این اهداف را دارد، بهتر است تحصیل در چین به زبان انگلیسی را برای خود انتخاب کند تا بتوانند در ادامه به همین زبان تحصیل کرده و شرایط بهتری داشته باشد. از مهمترین مزایای تحصیل در چین می توان موارد زیر را نام برد:

  1. امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی
  2. امکان شرکت در دوره های زبان چینی یا انگلیسی
  3. امکان تحصیل در دانشگاه برتر جهان
  4. امکان دریافت بورسیه تحصیلی
  5. امکان تحصیل در رشته های پزشکی بدون آزمون ورودی
  6. امکان تحصیل در دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم و بهداشت
  7. مقرون به صرفه بودن هزینه های تحصیل
  8. امکان کار حین تحصیلی در چین
  9. امکان کار پس از تحصیل در چین

معایب تحصیل در چین

در کنار مزایای خوب مهاجرت تحصیلی به چین و تحصیل در این کشور در مقاطع مختلف، در رابطه با معایب تحصیل در کشور چین می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. فرهنگ کاملا متفاوت مردم شرق آسیا
  2. تنوع زبانی در چین
  3. دشواری فراگیری زبان چینی
  4. فاصله نسبتا زیاد چین به ایران
  5. دشوار بودن کار ضمن تحصیل در چین
  6. ممنوعیت کار ضمن تحصیل در برخی از استان های چین
  7. امکان پذیر نبودن تحصیل به انگلیسی در همه رشته ها در چین
  8. مورد تایید نبودن برخی از دانشگاه های چین
  9. تفاوت های نسبی در نوع وعده های غذایی در چین

هزینه تحصیل در دانشگاه های چین

یکی از مواردی که متقاضیان تحصیل باید به آن توجه نمایند، هزینه تحصیل در چین است. اگر بخواهیم هزینه تحصیل در چین را با کشورهای دیگر مثل انگلستان و آمریکا مقایسه نمائیم، می توانیم نتیجه بگیریم که تحصیل در این کشور به مراتب ارزانتر است. بسته به دانشگاه و برنامه تحصیلی، هزینه سالیانه تحصیل در چین می تواند بین 11480 یوآن  تا 20880 یوآن، متغیر باشد. با این حال، شهریه سالیانه تحصیل در برنامه های پزشکی، مهندسی و مدیریت بازرگانی در دانشگاه های چین از 159300یوآن تا 331885 یوآن، در نوسان است. در مجموع برآورد می شود که هزینه ماهیانه زندگی در چین حدود 9684 یوآن معادل 1367$ (دلار) باشد که در مقایسه با مقاصد تحصیلی معروفی مثل آمریکا و انگلستان بسیار ناچیز است.

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق تولد

تولد فرزند یکی از راه های مهاجرت به کشورها است که در هر کشور قوانین متفاوتی دارد. عموما کشورها از یکی از سیستم های خاک و خون برای اعطای تابعیت خود به فردی پیروی می کنند. در سیستم خاک، فرزندی که در خاک آن کشور به دنیا آمده است، تابعیت را اخذ می کند. کشور هایی نظیر برزیل، کانادا و آمریکا از این قانون پیروی می کنند. در سیستم خون، فرزند تبعه کشوری می شود که والد یا والدین او تبعه آن کشور هستند. مانند اکثر کشورهای اروپایی و آسیایی.

نوشته های مرتبط
نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

حقوق ماما در عمان

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق تولد

در کشور چین قانون اعطای تابعیت از طریق تولد، بیشتر پیرو سیستم خون می باشد. بدین صورت که اگر فرزند متولد شده در چین والد یا والدین چینی داشته باشد می تواند تابعیت چین را اخذ نماید. درصورتی که فرزندی والد یا والدین چینی داشته باشد اما در خاک چین متولد نشود و از ابتدا تابعیت خارجی را اخذ نکرده باشد، می تواند تابعیت چینی را کسب کند. همچنین اگر فرزندی در خاک چین متولد شود و تابعیت والدین وی مشخص نباشد وی نیز تابعیت چینی اخذ می نماید.

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق ازدواج

یکی از روشهای اخذ اقامت یک کشور که آسان و سریع به دریافت اقامت منجر می شود، ازدواج می باشد. یک فرد خارجی وقتی با زن یا مرد چینی ازدواج می کند می تواند اقامت دائم چین را بدست آورد. اما به واسطه ازدواج نمی تواند تابعیت چین را اخذ نماید.

شرایط اخذ اقامت چین از طریق ازدواج

  1. داشتن سن حداقل 22 سال برای مردان و 20 سال برای زنان
  2. در صورتی که هر یک از طرفین قبلا ازدواج کرده باشند گواهی طلاق یا فوت همسر سابق مورد نیاز است.
  3. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و نداشتن جرم و جنایتی در کشور خود یا چین.
  4. گواهی نامه تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی و اسکان همسر و خود شخص متقاضی.

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق پناهندگی

چین در سال 1982 میلادی به کنوانسیون حقوق پناهندگان پیوست. البته علی رغم پیوستن چین به این کنوانسیون، هنوز قوانین پناهندگی در چین در حال بررسی می باشد. کشور چین ممکن است فقط با درخواست پناهجویانی که به دلایل سیاسی کشور خود را ترک نموده اند و جانشان در خطر است، موافقت نماید. البته درصورتی که دولت چین متوجه شود شخص پناهجو دلیل واقعی ارائه نکرده است، علاوه بر خروج از چین و بازگشت به کشور خودش، می بایست جریمه های سنگینی را نیز پرداخت کند. از این جهت می توان گفت کشور چین برای پناهندگی مقصد مناسبی نمی باشد.

مهاجرت به چین و اخذ اقامت چین از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در چین یکی دیگر از روش های مهاجرت به چین می باشد. بالا بودن رشد اقتصادی و وجود صنایع قدرتمند، ثبات اقتصادی و رونق کسب و کار در کشور چین موجب شده است تا سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در این کشور ترغیب شوند. کشور چین به عنوان بزرگترین بازار داخلی دنیا محسوب می شود که در حدود یک میلیارد و سیصد میلیون مشتری دارد. موقعیت جغرافیایی این کشور و توسعه شبکه صادرات این کشور موجب می شود تا سرمایه گذاران خارجی اقدام به سرمایه گذاری در این کشور کنند.. سرمایه گذاری در بورس چین، سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات، سرمایه گذاری در شرکت های خارجی و … از جمله بخش هایی است که سرمایه گذاران می توانند در آن سرمایه گذاری کنند. سرمایه گذاران خارجی در صورتی که به مدت ۳ سال در این کشور سرمایه گذاری کرده باشند، می توانند برای اخذ اقامت این کشور درخواست دهند.

شرایط اخذ اقامت چین از طریق سرمایه گذاری:

سرمایه گذاران خارجی اگر تقاضای سرمایه گذاری مستقیم در جمهوری چین به مدت ۳ سال و پرداخت مالیات داشته باشند، باید یکی از شرایط زیر را دارا باشند:

  • سرمایه گذاری بیش از ۵۰۰ هزار دلار در صنایعی که توسط دولت مشخص شده است.
  • سرمایه گذاری در مجموع بیشتر از ۵۰۰ هزار دلار در نواحی غربی و مناطق کمتر توسعه یافته و محروم این کشور.
  • سرمایه گذاری در کل بیشتر از یک میلیون دلار در بخش مرکزی کشور.
  • سرمایه گذاری در مجموع بیشتر از ۲ میلیون دلار در همه مناطق چین.

سرمایه گذاری در چین از طریق خرید ملک

از آن جا که چین یک کشور کمونیستی است، املاک خریداری شده توسط افراد پس از ۷۰ سال توسط دولت مصادره می شود. سرمایه گذاران در امر خرید ملک، در این کشور با محدودیت هایی مواجه می باشند. یکی از مهم ترین این محدودیت ها این است که متقاضی خرید ملک و خانه در چین، باید در حدود یک سال قبل از اقدام به خرید خانه و ملک، در این کشور مشغول تحصیل و یا کار باشد. همچنین متقاضی برای خرید ملک و خانه در کشور چین باید دارای ویزای بلند مدت چین باشد. نرخ مالیات برای خرید خانه در چین ۳ درصد است.

سرمایه گذاری در چین از طریق ثبت شرکت

متقاضی اخذ اقامت چین، می تواند از طریق ثبت شرکت در این کشور سرمایه گذاری کند و اقامت چین را بدست آورد. سرمایه گذار خارجی می تواند از طریق تاسیس یک شعبه از شرکت خود در این کشور نیز اقدام کند. اگر سرمایه گذار از طریق ثبت نمایندگی شرکت، سرمایه گذاری کند، مسولیت اموال و رعایت قوانین شرکت بر عهده شرکت اصلی می باشد. اگر متقاضی قصد ثبت شرکت سهامی در این کشور را دارد، باید از طریق مراجع قانونی صنایع و اقتصاد درخواست خود را ثبت کند.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت در چین:

  • افتتاح حساب بانکی، حساب سرمایه و حساب تجاری
  • ارائه اساس نامه شرکت و تائید مجوز شرکت
  • ارائه ثبت شرکت از طریق مراجع صنایع و اقتصاد

سرمایه گذاری در چین از طریق خرید سهام

متقاضی سرمایه گذاری در چین، برای خرید سهام چین باید یک کارگزاری چینی را برای خود مشخص کند. البته متقاضی می تواند از طریق کارگزاری آن لاین و یا بازار فارکس نیز سهام را خریداری کند.

سرمایه گذاری در چین از طریق خرید سهام

سرمایه گذاری در چین از طریق منطقه آزاد شانگهای

در صورتی که سرمایه گذار دارای سرمایه محدودی باشد، می تواند در منطقه آزاد شانگهای سرمایه گذاری کند. دولت چین در سال ۲۰۰۶ قوانین ویژه ای را برای داد و ستد و تجارت در این منطقه مشخص کرد. بر اساس این قوانین شرکت هایی که اخیرا در این منطقه تاسیس شده اند از پرداخت مالیات تا زمان مشخصی معاف شده اند. متقاضی برای ثبت شرکت و راه انداری آن در این منطقه آزاد، نیازی به اجاره یک دفتر ندارد و این امر هزینه های شرکت را تا حد زیادی کاهش می دهد. سرمایه گذار با ثبت شرکت در منطقه آزاد شانگهای از مزایایی مانند دسترسی سریع به بازارهای جهانی، امکان نقل و انتقال ارزهای گوناگون، نامحدود بودن حواله ها و سرمایه گذاری با سرمایه کم در کشور چین برخوردار می شود.

شرایط اخذ کارت اقامت دائم چین

اگر سرمایه گذار خارجی در مدت ۳ سال از سرمایه گذاری همه مالیات خود را پرداخته باشد، می تواند از طریق وزارت امنیت ملی برای دریافت کارت اقامت دائم و یا گرین کارت چین اقدام کند. مجوز اقامت دائم کشور چین برای افراد زیر ۱۸ سال برای مدت ۵ سال و برای افراد بالای ۱۸ سال برای مدت ۱۰ سال اعتبار دارد. متقاضی و سرمایه گذاری که گرین کارت چین را اخذ کرده است، باید در هر سال بیشتر از ۳ ماه در این کشور اقامت داشته باشد. متقاضی باید تا قبل از تمام شدن اعتبار این کارت برای تمدید آن اقدام کند. از دیگر مزیت های این کارت می توان به اقامت نامحدود متقاضی در چین اشاره کرد.

متقاضی برای اخذ گرین کارت و یا کارت اقامت دائم چین باید دارای شرایط زیر باشد:

  • متقاضی دارای سوپیشینه نباشد و در این کشور مرتکب جرم و جنایتی نشده باشد.
  • متقاضی در یک شغل سطح بالا در چین اشتغال داشته باشد.
  • متقاضی دارای تخصص و مهارت حرفه ای باشد که کشور چین به آن نیاز داشته باشد.
  • متقاضی همسر یک شهروند و تبعه کشور چین باشد.
  • متقاضی فرزند زیر ۱۸ سال و مجرد و دارای پدر و مادر تبعه و شهروند چین باشد.
  • متقاضی بیشتر از ۶۰ سال داشته باشد و همه اعضا خانواده درجه یک وی در چین زندگی کنند.
  • متقاضی در کشور چین بالغ بر ۵۰۰.۰۰۰ دلار سرمایه گذاری مستقیم کرده باشد.
  • متقاضی که در گذشته تابعیت و اقامت کشور چین را اخذ کرده است اما این کشور را ترک کرده است.
  • متقاضی که دارای دلایل منطقی و مناسب برای سکونت و زندگی در چین باشد.
  • متقاضی که در این کشور ازدواج کرده باشد و از ازدواج وی بیش از ۵ سال گذشته باشد.
  • متقاضی که همسر شهروند و تبعه چین باشد.

 شرایط ابطال کارت اقامت دائم و مجوز اقامت چین

  • اگر متقاضی در کشور چین مرتکب جرم و جنایتی شود و وجود وی در چین تهدیدی برای امنیت این کشور محسوب شود.
  • اگر متقاضی بر اساس حکم قانون محکوم به خروج از کشور چین شود.
  • اگر متقاضی با مخدوش کردن اسناد و مدارک خود و به روش غیرقانونی گرین کارت چین را دریافت کرده باشد.
  • اگر متقاضی در مدت یک سال کمتر از ۳ ماه و در مدت ۵ سال کمتر از یک سال در این کشور اقامت و حضور داشته باشد.

مدارک لازم برای اخذ اقامت دائم چین

متقاضی اخذ اقامت دائم و تابعیت چین باید تابعیت فعلی خود را ترک کند. کشور چین تابعیت مضاعف را قانونی و رسمی نمی شناسد. متقاضی باید درخواست اخذ اقامت دائم این کشور و مدارک لازم را به اداره امنیت عمومی ارائه دهد. اداره امنیت عمومی پس از بررسی مدارک متقاضی در ظرف مدت ۶ ماه، نتیجه درخواست را به متقاضی اعلام می کند.

متقاضی دریافت اقامت کشور چین باید این مدارک را ارائه کند:

  1. فرم تکمیل شده درخواست اقامت دائم کشور چین
  2. قرارداد کاری و مجوز کار از طرف کارفرما
  3. پاسپورت متقاضی به همراه ویزای ورود به کشور چین
  4. مجوز اقامت موقت تائید شده از دفتر امنیت عمومی
  5. نتیجه آزمایش های پزشکی
  6. رسید پرداخت هزینه درخواست
  7. عکس در اندازه عکس پاسپورت

انواع ویزاهای کشور چین

کشور چین به متقاضیان ورود و سفر به این کشور ویزاهای گوناگونی را ارائه می دهد. از مهم ترین این ویزاها موارد زیر را می توان نام برد:

  1. ویزای نوع Z: متقاضیان کار و سرمایه گذاری در چین باید این ویزا را دریافت کنند.
  2. ویزای نوع M: متقاضیانی که برای امور تجاری و غیر تجاری قصد ورود به کشور چین را دارند، باید این ویزا را دریافت کنند.
  3. ویزای نوع F: این نوع ویزا برای افرادی است که به منظور کار، امور تجاری، امور غیرتجاری، تحقیق و پژوهش علمی و سمینارهای علمی آموزشی و امور ورزشی به این کشور دعوت می شوند.

شرایط اخذ پاسپورت کشور چین

پاسپورت کشور چین در رتبه بندی و رنکینگ پاسپورت های جهان در رتبه ۵۹ جهان قرار دارد. افرادی که موفق به اخذ پاسپورت چین می شوند، می توانند بدون نیاز به ویزا به ۲۹ کشور جهان رفت و آمد کنند. به طور کلی می توان گفت که پاسپورت کشور چین در رتبه متوسط پاسپورت های جهان قرار دارد و در مقایسه با کشورهای اروپایی قدرت کمی دارد. متقاضیان درخواست پاسپورت کشور چین باید از روش های ذکر شده مانند سرمایه گذاری، ازدواج و کار و تحصیل اقامت موقت این کشور را اخذ کنند.
متقاضی پس از ۵ سال کار و اشتغال و تحصیل و سرمایه گذاری می تواند کارت اقامت این کشور را اخذ کند. متقاضیان برای دریافت پاسپورت کشور چین باید واجد شرایطی باشند. از جمله این شرایط می توان موارد زیر را نام برد:

  • متقاضی در کشور چین دارای بستگانی باشد که تبعه و شهروند چین هستند.
  • متقاضی در کشور چین زندگی و کار و اقامت داشته باشد.
  • متقاضی در کشور چین متولد شده باشد.
  • متقاضی برای اخذ پاسپورت این کشور دلایل منطقی داشته باشد.
  • متقاضی به منظور اخذ پاسپورت کشور چین باید در ابتدا اقامت دائم این کشور را اخذ کند.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.