شرایط مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا 2022

0

عوامل متعددی سبب شده است که استرالیا یکی از مقصدهای بسیار جذاب برای مهاجران باشد. دانستن شرایط مهاجرت به استرالیا همیشه یکی از حائز اهمیت ترین مسائل برای متقاضیان مهاجرت به این کشور زیبا بوده است. قاعدتا دانستن شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور استرالیا می تواند کمک و راهنمایی شایانی برای افرادی باشد که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند.

از عوامل مهم و تاثیر گذار در مهاجرت به استرالیا می توان به اقتصاد پویا و رو به رشد استرالیا اشاره کرد. نرخ بیکاری در استرالیا بسیار پایین است و سیاست رقابت علمی، اقتصادی با دیگر کشورها سبب شده تا نیاز به نیروی کار ماهر روز به روز بیشتر احساس شود. لذا استرالیا به یکی از مقاصد مهم برای متقاضیان مهاجرت تبدیل شده است.

مهاجرت به استرالیا در سال های اخیر در بالاترین فهرست مقاصد مهاجرتی متقاضیان ایرانی قرار دارد. بر این اساس کارشناسان ارشد موسسه مهاجرتی و حقوقی رهپویان مهاجر با ارائه این مقاله به رایج ترین سوال های متقاضیان در مورد مهاجرت به استرالیا پاسخ داده اند. اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید و در مورد شرایط مهاجرت اطلاعی ندارید، مطالعه این مقاله کامل و جامع را از دست ندهید.

با استفاده این فرم شما می‌توانید اطلاعات اولیه‌ی خود را برای ما ارسال کنید.
پس از بررسی اطلاعات شما توسط کارشناسان ما، با شما ارتباط برقرار خواهیم کرد.

مزایای مهاجرت به استرالیا

طبق آمارهای سالانه‌ی سازمان ملل، از ده شهرِ برتر دنیا برای زندگی، چهار شهر در استرالیا واقع شده‌اند که عبارت‌اند از ملبورن، پِرث، آدلاید و سیدنی.

کیفیت زندگی در استرالیا

یکی از مهم‌ترین عوامل جذابیت استرالیا کیفیت زندگی در این کشور است. البته بالا بودن کیفیت زندگی، طبیعتا سبب افزایش هزینه‌های زندگی نیز می‌شود. پس بی‌دلیل نیست که هزینه‌های زندگی در این کشور، بالا است. اما برای کسی که در خود این کشور کار می‌کند، به دلیل درآمدهای بالا، هزینه‌های بالای زندگی چندان محسوس نخواهد بود. وانگهی نرخ بیکاری در استرالیا، نسبتا پایین (1/5 درصد) است (مثلا با ایالات متحده مقایسه کنید که نرخ بیکاری در آن، 8/9 درصد اعلام شده است).

هزینه‌های بالای زندگی در استرالیا، فقط می‌تواند برای دانشجویان خارجی محسوس باشد. بعلاوه، اگر در این کشور، شغلی نداشته باشید یا به هر دلیلی شغل خود را از دست داده باشید، هزینه‌های زندگی ممکن است بر شما فشار وارد کند؛ هرچند دولت استرالیا طرح‌های فراوانی برای کمک مالی به دانشجویان دارد و با طرح‌های بیمه‌ی بیکاری، اجازه نمی‌دهد افرادِ بیکارشده، فشار زیادی حس کنند.

کیفیت زندگی در استرالیا

بازار کار و موقعیت شغلی در استرالیا

از جمله دلایل و مزیت‌های مهاجرت به استرالیا برای اشخاص متخصص و نیروهای ماهر، بازار کارِ بسیار قدرتمندِ این کشور است. استرالیا کشوری توسعه‌یافته و برخوردار از اقتصادی بسیار قوی است. استرالیا کشوری ایده‌آل برای کار و زندگیِ افراد فنی و تحصیل‌کرده است، این افراد اگر بتوانند با ویزای اقامت وارد استرالیا شوند می‌توانند از خدمات دولتی و کارفرمایی بهره‌مند شوند. از آن‌جا که اکثر کارفرمایان مایل‌اند نیروی کار خود را حفظ کنند، داشتن ویزای بلندمدت، امتیاز بزرگی برای کارجویان در استرالیا محسوب می‌شود که در استخدام افراد، نقشی اساسی دارد. دولت استرالیا نیز برای این افراد برنامه‌های ویژه‌ای تعریف کرده است.

بازار کار و موقعیت شغلی در استرالیا

امنیت در استرالیا

یکی دیگر از جاذبه‌های استرالیا برای مهاجران، امنیت در این کشور است. در واقع باید گفت که نرخ ارتکاب جرم در استرالیا بسیار پایین است. 

تحصیل در استرالیا

اما خبر خوب برای کسانی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل را دارند این است که بزرگترین صادرات کشور استرالیا، خدمات آموزشی این کشور است و همین امر، سبب شده دانشجویان بی‌شماری از سراسر دنیا جذب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی این کشور شوند. در نظرسنجی‌ای که دولت استرالیا در سال 2012 در میان دانشجویان خارجی برگزار کرد، از آن‌ها در مورد تجربه‌‌شان از تحصیل و زندگی در استرالیا پرسید. نتایج این نظرسنجی، خیره‌کننده بود: 87 درصد از دانشجویان خارجیِ مشغول به تحصیل در استرالیا، از انتخاب کشور استرالیا ابراز رضایت‌مندیِ کامل کردند.

تحصیل در استرالیا

مهاجر پذیر بودن استرالیا

جاذبه‌ی دیگرِ مهاجرت به استرالیا مهاجرپذیربودن و چند فرهنگی بودن این کشور است. استرالیا عملاً تبدیل به خانه‌ای بزرگ برای مهاجران شده است. هم‌زیستیِ این همه مهاجر که هر یک از فرهنگ متفاوتی به استرالیا مهاجرت کرده، سبب شده است که آداب و رسومِ بسیاری از کشورها (بالاخص کشورهای آسیایی) در دلِ فرهنگ استرالیایی‌ها مستحیل شود. همین تنوع فرهنگی به مهاجران کمک می‌کند تا به‌راحتی بتوانند خود را با شرایط زندگی در این کشور انطباق دهند و پس از مدتی، خود را استرالیایی بدانند.

مهاجر پذیر بودن استرالیا

امید به زندگی در استرالیا

امید به زندگی در میان استرالیایی‌ها حدود ۸۲.۵ سال است. این سطح بالای امید به زندگی، مویدِ آمارها و گزارش‌هایی است که موسسه‌ی «زندگی بهتر» (Better Life) منتشر کرده و نشان می‌دهد مردم استرالیا، خوشحال‌ترینِ مردم در میان مردمانِ همه‌ی کشورهای دنیا هستند.

تنوع فرهنگی در استرالیا

در هر حال اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، اصلاً نگران این نباشید که به چشم یک مهاجر به شما نگاه کنند: در استرالیا همه مهاجرند! برای اثبات این حرف کافی است بدانید که از جمعیت کنونی استرالیا:

1/36 درصد انگلیسی

5/33 درصد اصالتاً استرالیایی

11 درصد ایرلندی

3/9 درصد اسکاتلندی

6/5 درصد چینی

6/4 درصد ایتالیایی

5/4 درصد آلمانی

8/2 درصد هندی

8/1 درصد یونانی

6/1 درصد هلندی‌ هستند یا تبارشان به کشورهای مذکور باز می‌گردد.

معروف است که خیلی از انگلیسی‌ها اعتقاد دارند استرالیا از کره‌ی ماه هم دورتر است! اما این طنز، روی دیگری نیز دارد: معروف است که در استرالیا، همه مهاجرند. یکی دویست سال پیش به استرالیا مهاجرت کرده و دیگری یک هفته پیش. این حرف البته فقط در صورتی درست است که جمعیتِ بومیان استرالیا را ندیده بگیریم.

تنوع فرهنگی در استرالیا

نرخ بیکاری در استرالیا

نخست وزیر استرالیا با اعلام کاهش نرخ بیکاری این کشور از 6.3% به 5.8% این رویداد را نشانه قوت استرالیا دانست. از ماه ژانویه تا فوریه سال 2021 در حدود 90.000 شهروند استرالیایی جذب بازار کار این کشور شده اند. بر اساس آمارهای موجود در حدود 05% معادل 70.000 نفر از بیکاران کشور استرالیا کاهش یافته اند. نخست وزیر استرالیا اعلام کرد علی رغم بحران همه گیری کوید-19 و رکورد متعاقب آن تعداد مشاغل در کشور استرالیا در مقایسه با قبل از این بحران افزایش یافته است.

  • با این وجود نرخ بیکاری در استرالیا در مقایسه با ماه مارچ 2020 همچنان در سطح بالایی است. در این مدت بازار کار برای زنان پررونق و نرخ اشتغال تمام وقت زنان در حدود 1.8% در مقایسه با ماه مارچ سال 2020 بالاتر بود در حالی که نرخ اشتغال تمام وقت مردان در این مدت در حدود 08% بوده است.
  • نرخ بیکاری در کشور استرالیا در ماه ژوئیه سال 2020 با یک درصد افزایش نسبت به ماه قبل به رقم 7.4% رسید. از ماه نوامبر سال 1998 تا ژوئیه سال 2021 میزان نرخ بیکاری 7.4% بالاترین میزان نرخ بیکاری ثبت شده در استرالیا می باشد.
  • تعداد افراد بیکار شده تا پایان ماه ژوئیه 2020 با افزایش 15 هزار و 700 نفر به رقم یک میلیون و 9400 نفر رسید.
  • نرخ مشارکت افراد 15 تا 64 سال با 07% افزایش نسبت به ماه قبل به 46.7% می باشد که در حدود 2 درصد بیشتر از پیش بینی کارشناسان است.
  • پایین بودن نرخ بیکاری، پایین بودن نرخ تورم، امنیت و رفاه اجتماعی این کشور موجب مهاجرت متقاضیان از روش های مختلف به استرالیا شده است.
  • تولید ناخالص داخلی استرالیا در حدود 1.423 تریلیون دلار آمریکا و سرانه برابری قدرت خرید در حدود 54.799 دلار آمریکا می باشد. شاخص توسعه انسانی استرالیا در حدود 938% می باشد.

نرخ بیکاری در استرالیا

مهاجرت به استرالیا و هزینه های زندگی در سال 2021

هزینه های زندگی در استرالیا در مقایسه با کشورهای دیگر مانند کانادا بسیار بالا می باشد. متوسط درآمد ماهانه پس از کسر مالیات در استرالیا در حدود 7570 دلار استرالیا است. نسبت درصد هزینه ها به نسبت درآمد دریافت شده به ترتیب هزینه های خورد و خوراک در حدود 31.8%، هزینه های اجاره بهای مسکن در حدود 30.7% و هزینه های حمل و نقل در حدود 10.6% می باشد. هزینه های زندگی در استرالیا به طور کلی عبارت است از:

 

مواد خوراکی، اجاره بها و موارد ضروری هزینه های زندگی
یک لیتر شیر 1.64 دلار استرالیا
12 عد تخم مرغ 5.54 دلار استرالیا
یک کیلوگرم مرغ 10.88دلار استرالیا
یک کیلو سیب زمینی 3.28 دلار استرالیا
یک کیلو گوجه فرنگی 5.07 دلار استرالیا
یک قرص نان 2.81 دلار استرالیا
اجاره بهای آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر ماهانه در حدود 1660 دلار استرالیا
اجاره بهای آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر ماهانه در حدود 2794 دلار استرالیا
حمل و نقل عمومی ماهانه در حدود 150 دلار استرالیا
هزینه اینترنت ماهانه در حدود 59 دلار استرالیا
هزینه بلیط سینما 17دلار استرالیا
هزینه یک وعده غذا در رستوران معمولی 15 دلار استرالیا
هزینه یک وعده غذا در رستوران مک دونالد 12 دلار استرالیا
یک بطری آب معدنی کوچک 1.8 دلار استرالیا

مهاجرت به استرالیا و هزینه های زندگی در سال 2021

مهاجرت به استرالیا و حقایقی جالب در مورد این کشور

کشور استرالیا یا قاره استرالیا کشوری پر از حقایق جالب و راز و رمزهای فراوان است. کشوری غنی و ثروتمند با مردمی باسواد و تحصیل کرده که از زمان سکونت اولین انسان ها در این کشور در حدود 45000 سال می گذرد. در این بخش از مقاله به ارائه برخی حقایق جالب در مورد این کشور شگفت می پردازیم.

  • با وجود اینکه کشور استرالیا ششمین کشور پهناور جهان است، اما در هر کیلومترمربع فقط 3 نفر زندگی می کنند.
  • شهر ملبورن بر اساس آمارهای رسمی با دارا بودن بالاترین استانداردها و کیفیت زندگی، قابل سکونت ترین شهر جهان برای زندگی می باشد.
  • در استرالیا به بیش از 200 زبان و گویش و 45 زبان بومی صحبت می شود که رایج ترین این زبان ها انگلیسی، ایتالیایی، چینی، عربی، ویتنامی و ماندارین است.
  • در حدود 25% از شهروندان استرالیا در کشور دیگری به دنیا آمده اند.
  • با اینکه کشور استرالیا دارای چهار فصل سال است اما برخی مناطق این کشور دارای آب و هوای بسیار خشک و گرم می باشد.
  • جزیره تاسمانی در استرالیا دارای پاکیزه ترین و بهترین هوای کره زمین است.
  • وجود دریاچه صورتی رنگ هیلیر که دلیل رنگ صورتی جذاب آن هنوز مشخص نیست و رودخانه ای با نام Never Never River از شگفتی های طبیعت استرالیا می باشد.
  • تنوع زیستی و جانوری در کشور استرالیا آن قدر زیاد است که در حدود 75% گونه های جانوری این کشور هنوز برای انسان ها شناخته نشده است.
  • جمعیت کانگورهای این کشور در حدود 29 میلیون کانگورو است که بیشتر از جمعیت افراد ساکن در این کشور است.
  • کشور استرالیا زیستگاه خطرناک ترین گونه های مار، ماهی، عنکبوت و اختاپوس جهان است.
  • استرالیا بالغ بر 10 هزار ساحل دارد، طوری که برای دیدن هر روز یکی از این سواحل به 27 سال زمان نیاز داریم.
  • در کشور استرالیا به ازای هر انسان در حدود 5 گوسفند وجود دارد و عجیب تر اینکه تعداد شترهای این کشور از شترهای کشور مصر نیز بیشتر است و به عربستان شتر صادر می کند.
  • در حدود 80% بزرگسالان استرالیایی به شکل های مختلف قمار بازی می کنند که این درصد بالاترین نرخ قمار بازی در جهان می باشد.
  • بالاترین مصرف گوشت قرمز در جهان متعلق به مردم کشور استرالیا است.
  • از هر 3 نفر استرالیایی تا سن 70 سالگی 2 نفر مبتلا به سرطان پوست می شوند.
  • استرالیا به عنوان سومین کشور مهاجرپذیر جهان محسوب می شود.
  • استرالیا دومین کشور جهان است که به زنان حق رای داد. اولین کشور جهان که حق رای زنان را به رسمیت شناخت کشور نیوزلند بود.
  • ملبورن استرالیا شهر ورزش های جهان می باشد که محلی مناسب برای ورزشکاران حرفه ای و آماده سازی آن ها برای مسابقات ورزشی جهان محسوب می شود.
  • کشور استرالیا بزرگ ترین تولیدکننده پوست چرم گاو در جهان است.
  • بیش از 80% استرالیایی ها در 100 کیلومتری سواحل این کشور زندگی می کنند.

مهاجرت به استرالیا و حقایقی جالب در مورد این کشور

استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان

استرالیا Australia  ششمین کشور پهناور و بزرگ جهان و سومین کشور محبوب مهاجران تحصیلی می باشد. این کشور با دارا بودن 7.686.850 کیلومتر مربع وسعت در نیمکره جنوبی قرار دارد. جمعیت این کشور در حدود 25 میلیون و 512 نفر و زبان ملی این کشور زبان انگلیسی می باشد.

  • کشور استرالیا دین رسمی ندارد و قانون اساسی این کشور دولت را از تصویب هر قانونی منع کرده است که بر پایه دین بنا شده باشد.
  • پایتخت این کشور شهر کانبرا است و دارای مرز خاکی با هیچ کشوری نمی باشد.
  • واحد پول این کشور دلار استرالیا AUD است.
  • این کشور پهناور در بسیاری از ویژگی ها در میان کشورهای جهان بی نظیر و منحصر به فرد است.
  • وجود 10% از تنوع زیستی جهان در این کشور، وجود گونه هایی کمیاب از حیوانات و جانوران فقط در این کشور و تلاش این کشور برای صلح و امنیت، استرالیا را از دیگر کشورهای جهان متمایز می کند.

استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان

با استفاده این فرم شما می‌توانید اطلاعات اولیه‌ی خود را برای ما ارسال کنید.
پس از بررسی اطلاعات شما توسط کارشناسان ما، با شما ارتباط برقرار خواهیم کرد.

روش‌های مهاجرت به استرالیا

درحال حاضر روش‌های متعددی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارند که افراد متقاضی مهاجرت می‌توانند با مطالعه و بررسی شرایط موجود، یکی‌ از روش‌ها را نسبت به موقعیت و امکانات خود انتخاب کنند. در صورتی که نمی‌دانید کدام روش برای شما مناسب است به شما توصیه می‌کنیم که حتما با یک وکیل مهاجرتی با‌تجربه مشورت کنید.

از روش‌های دریافت مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم استرالیا می‌توان به گزینه‌های زیر اشاره کرد:

  • اقامت دائم استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی
  • اقامت دائم استرالیا از طریق اسکیل ورکر (تخصص و مهارت شغلی)
  • اقامت دائم استرالیا از طریق خانواده
  • اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای بازنشستگی
  • اقامت دائم استرالیا از طریق تحصیل
  • اقامت دائم استرالیا از طریق ازدواج
  • اقامت دائم استرالیا از طریق تولد فرزند
  • اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای کار
  • اقامت دائم استرالیا از طریق ثبت شرکت
  • اقامت دائم استرالیا ویژه پزشکان

روش‌های مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از بهترین روش ها برای اخذ اقامت دائم استرالیا است. ویزای سرمایه گذاری استرالیا شامل کسانی می شود که دارای سرمایه مالی بسیار بالا باشند. از آنجایی که دریافت این نوع ویزا نیازمند داشتن تجربه لازم در خصوص مهاجرت است لذا اگر شما قصد مهاجرت به استرالیا را دارید حتما به شما پیشنهاد می کنیم جهت صرفه جویی در وقت و هزینه قبل از هرگونه اقدامی با یک وکیل مهاجرتی باتجربه مشورت کنید.
دلایل متعددی باعث شده تا سرمایه گذاری تبدیل به بهترین و سریعترین روش دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا تبدیل شود.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر (تخصص و مهارت شغلی)

یکی دیگر از روش‌های بسیار رایج و محبوب مهاجرت، اسکیل ورکر استرالیا است. شرایط اقتصادی بسیار مناسب و رو به رشد استرالیا باعث رونق بازار کار و استخدام و احساس نیاز روز افزون به جذب نیروی کار متخصص شده است. از این رو کیفیت بالای زندگی در استرالیا، موقعیت های شغلی فراوان و آب و هوای مطلوب نیز از جمله دلایلی هستند که مهاجرت به استرالیا برای افراد متخصص به یکی از بهترین گزینه ها برای دریافت اقامت دائم تبدیل شده است.

دلایل اعطای اقامت دائم استرالیا به افراد متخصص

از جمله دلایلی که امروزه کشور استرالیا با کمبود نیروی متخصص مواجه شده است متکی بودن روزافزون اقتصاد استرالیا به بخش بازرگانی، کشاورزی و صنعت می باشد. به همین دلیل دولت استرالیا با اعمال سیاست های جذب مهاجر و اعطای اقامت دائم استرالیا به افراد متخصص و متقاضی مهاجرت، قصد دارد تا کمبود نیروی انسانی متخصص خود را در بخش های مختلف جبران کند. مهاجرت از طریق اسکیل ورکر یکی از مهمترین روش های اخذ اقامت دائم استرالیا است.

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیل ورکر (تخصص و مهارت شغلی)

مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

هر یک از بستگان فرد متقاضی که در هر یک از نواحی منطقه‌ای استرالیا زندگی می‌کند می‌تواند حامی مالی او برای مهاجرتش به استرالیا و دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا باشد. بستگان فرد متقاضی باید حتما شهروند یا مقیم دائم استرالیا باشند تا بتوانند اسپانسر او شوند.

فهرست زیر، بستگانی را نشان می‌دهد که به عنوان بستگان قانونی برای اسپانسر شدن خانواده جهت مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت دائم استرالیا شناخته می‌شوند.

  • فرزند
  • پدر یا مادر
  • برادر یا خواهر
  • عمه/ عمو/ خاله/ دایی
  • برادرزاده یا خواهرزاده
  • پدربزرگ یا مادربزرگ
  • پسرعمه/ پسرعمو/ پسرخاله/ پسردایی/ دخترعمه/ دخترعمو/ دخترخاله/ دختردایی

مهاجرت به استرالیا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و مهارت

یکی از عالی‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا مهاجرت از طریق تخصص و مهارت است زیرا استرالیا در سال‌های گذشته، هر ساله اقدام به جذب متخصصین  و افراد دارای مهارت در رشته‌های مختلف کرده است. البته نوع تخصص و مهارت، و تعداد افرادی که برای هر تخصص و مهارت در این سال‌ها گرفته، از سالی به سال دیگر متفاوت بوده است. شرایط کلی استرالیا برای پذیرش از طریق مهارت و تخصص، مواردی چون سن، مدرک تحصیلی، سابقه‌ی کار در استرالیا و خارج از استرالیا، مدرک زبان انگلیسی، سطح تحصیلات همسر،… را شامل می‌شود. ویزاهای ساب‌کلاس 189، 190 و 489، نمونه‌هایی از ویزاهای زیرمجموعه‌ی مهارت و تخصص هستند.

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و مهارت

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده و خویشاوندی

یکی از راه‌های مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم این کشور، خانواده و خویشاوندان است. برای دریافت این نوع ویزاها فرد متقاضی باید عضوی از خانواده‌اش در کشور استرالیا زندگی کند. این عضو می‌تواند پدر یا مادر، خواهر یا برادر، فرزند، نامزد یا همسر، و حتی در مواردی فامیل دورتر هم باشد. این گروه از ویزاها انواع بسیار مختلفی دارند که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند ازویزای والدین (Parent Visa) که خود به دو دسته تقسیم می‌شود: ویزای والدین کهنسال (Aged Parent Visa) (ویژه‌ی والدین بالای 65 سال، شامل ساب‌کلاس‌های 804 و 864 به عنوان ویزای اقامت دائم استرالیا، و سا‌ب‌کلاس 884 به عنوان ویزای موقت)؛ و ویزای والدین عادی (Parent Visa) (شامل ساب‌کلاس‌های 103 و 143 به عنوان ویزای اقامت دائم استرالیا، و سا‌ب‌کلاس 173 به عنوان ویزای موقت).

در این گروه از ویزاها شخص اسپانسر باید فرزند فرد متقاضی باشد. اسپانسر باید مقیم دائم یا شهروند استرالیا باشد. ویزاهای ازدواج و نامزدی: شامل سه نوع ویزای مختلف و ویژه‌ی کسانی است که می‌خواهند از طریق همسر یا نامزد خود اقامت استرالیا بگیرند. این گروه، شامل ساب‌کلاس‌های 300، 100، 309، 801 و 820 می‌شود. بدیهی است هر یک از این ویزاها و ساب‌کلاس‌ها، شرایط متفاوتی دارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده و خویشاوندی

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بازنشستگی

 مهاجرت به استرالیا از طریق بازنشستگی مناسب کسانی که مایل‌اند دوران بازنشستگی خود را در استرالیا بگذرانند. به دو طریق این امکان فراهم است.

روش اول، استفاده از ویزای خویشاوندی است، و این در صورتی که یکی از بستگان نزدیک یا یکی از اعضای خانواده‌شان اقامت استرالیا داشته باشد (به بخش اقامت دائم استرالیا از طریق خانواده و خویشاوندی مراجعه کنید). روش دوم مخصوص کسانی است که هیچ وابستگی شخصی و هیچ خویشاوندی در استرالیا ندارند. برای استفاده از این گزینه، متقاضی مهاجرت به استرالیا باید اولا سنش بالای 55 سال باشد و ثانیا از تمکن مالی لازم برخوردار باشد.

به این منظور، باید متقاضی ثابت کند که دارای حداقل 750 هزار دلار دارایی در استرالیا است، و ثانیا ثابت کند که سالانه حداقل 65 هزار دلار درآمد دارد (مهم نیست این درآمد را از داخل استرالیا به دست می‌آورد یا از کشور دیگر). این ویزا که به ویزای بازنشستگی و سرمایه‌داری معروف است، سبب اعطای حق اقامت دائم استرالیا نمی‌شود و مدت اعتبار آن، چهار سال است که می‌تواند بعد از چهار سال، آن را تمدید کرد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بازنشستگی

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل و کسب اقامت دائم این کشور، یکی از گزینه‌های موجود برای مهاجرت به این کشور است. برای استفاده از این گزینه، فرد متقاضی باید الزاما تحصیلات خود را در استرالیا به پایان رسانده باشد. پس از اتمام تحصیلات و دریافت مدرک تحصیلی، متقاضی شش ماه فرصت دارد تا درخواست ویزای ساب‌کلاس 485 بدهد. ویزای ساب‌کلاس 485، در واقع ویزای ویژه‌ی کار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا است و لازمه‌ی درخواست این ویزا، آن است که طول دوره‌ی تحصیل فرد در استرالیا، کمتر از 2 سال نبوده باشد.

پس از آن‌که متقاضی، موفق به دریافت ویزای 485 شد، می‌تواند تا اعتبار آن ویزا (که معمولا 4 سال است اما بسته به مقطع و مدرک تحصیلی فرد ممکن است تغییر کند) در استرالیا بماند و مشغول به کار و زندگی شود. با نزدیک شدن به پایان اعتبار ویزای 485، متقاضی که اکنون سابقه‌ی کار در استرالیا را دارد، می‌تواند از طریق ویزاهای مختلفی درخواست اقامت دائم استرالیا دهد.

جدول هزینه های تحصیل در استرالیا در سال 2021

گرچه کیفیت سیستم آموزشی و اعتبار مدرک تحصیلی دانشگاه های استرالیا در سطح بسیار عالی می باشد و دانشگاه های این کشور در میان 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند، اما هزینه های تحصیل در این کشور بالا است. هزینه های تحصیل در دانشگاه های استرالیا بر اساس نوع مقطع تحصیلی، نوع دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت است. بر این اساس هزینه های تحصیل در استرالیا در مقاطع و رشته های تحصیلی مختلف در سال 2021 در جدول زیر ارائه شده است:

 

مقطع تحصیلی مدت تحصیل هزینه های تحصیلی
مدرسه ابتدایی 8 سال سالانه 5.000 تا 8.000 دلار استرالیا
دبیرستان 4 سال سالانه 10.000 تا 14.000دلار استرالیا
دوره ها و کورس های زبان انگلیسی 6 ماه تا یک سال هفته ای 400 دلار استرالیا
فوق دیپلم Diploma 2 تا 3 سال سالانه 15 هزار تا 25 هزار دلار استرالیا
کارشناسی Bachelor 3 سال سالانه 25 هزار تا 45 هزار دلار استرالیا
کارشناسی ارشد Master یک تا 3 سال سالانه 30 هزار تا 50 هزار دلار استرالیا
دکترا PhD 3 تا 4 سال 18 هزار تا 42 هزار دلار استرالیا

 

رشته های تحصیلی هزینه های تحصیلی
پزشکی (مقطع کارشناسی) سالانه از حدود 40.000 تا 70.000دلار استرالیا
دندانپزشکی سالانه از حدود 35.000 تا 70.000 دلار استرالیا
پرستاری سالانه از حدود 35.000 تا 45.000 دلار استرالیا
مهندسی سالانه از 30.000 تا 45.000 دلار استرالیا
علوم انسانی سالانه از 25.000 تا 30.000 دلار استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

افرادی که همسر یا نامزدشان استرالیایی باشد می‌توانند اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند. استفاده از این گزینه برای مهاجرت به استرالیا شرایط خاصی دارد و بر حسب هر ساب‌کلاسی که در این زیرمجموعه قرار می‌گیرد، نوع اقامت و شرایط دریافت آن متفاوت خواهد بود. در مجموع، ویزای ازدواج و نامزدی، شامل سه نوع ویزای مختلف و ویژه‌ی کسانی است که می‌خواهند از طریق همسر یا نامزد خود به استرالیا مهاجرت کنند. این گروه، شامل ساب‌کلاس‌های 300، 100، 309، 801 و 820 می‌شود. بدیهی است هر یک از این ویزاها و ساب‌کلاس‌ها، شرایط متفاوتی دارد.

در همه‌ی این ویزاها و ساب‌کلاس‌ها، باید متقاضی، حداقل 18 سال سن داشته باشد. در مورد ویزای نامزدی، فرد متقاضی ملزم می‌شود که ظرف 9 ماه پس از دریافت ویزا، با اسپانسر خود (که در واقع همسر آینده‌ی اوست) ازدواج کند. به طور خاص، ویزایساب‌کلاس 300 مختص افرادی است که به طور رسمی ازدواج نکرده‌اند ولی قصد دارند در کشور استرالیا با نامزد خود ازدواج کنند. زوج باید ثابت کنند که همدیگر را به طور حضوری (و نه صرفا از طریق اینترنت) ملاقات کرده‌اند و قصد دارند در استرالیا با یکدیگر ازدواج کنند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

مهاجرت به استرالیا از طریق تولد فرزند

طبق قوانین مهاجرت به استرالیا ، فرزندی که در این کشور به دنیا می‌آید فقط در صورتی شهروند استرالیا محسوب می‌شود که حداقل یکی از والدینش شهروند این کشور باشند. به عبارت دیگر، تولد فرزند در استرالیا به خودی خود سبب اعطای شهروندی به نوزاد نمی‌شود.

در واقع، فرزندی که در استرالیا به دنیا می‌آید، تابع وضعیت شهروندی یا اقامت والدین خود خواهد بود؛ یعنی اگر هم پدر و هم مادر، فقط با ویزای موقت در استرالیا باشند و فرزند به دنیا بیاید، آن فرزند نیز یک مهاجر موقت (و نه شهروند استرالیا) به حساب می‌آید، اما اگر پدر و مادر (یا فقط یکی از آن‌ها) اقامت دائم استرالیا داشته باشند، کودک نیز از همان لحظه‌ی تولد، شهروند استرالیا محسوب می‌شود. اگر پدر و مادر (یا فقط یکی از آن‌ها) مقیم دائم یا شهروند استرالیا باشد اما فرزندشان در خارج از استرالیا به دنیا بیاید، والدین باید برای فرزند خود درخواست ویزای اقامت دائم کودک (ساب‌کلاس 101) بدهند.

مهاجرت به استرالیا از طریق تولد فرزند

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار

یکی از رایج‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا مهاجرت از طریق ویزای کار است. همانطور که از نام این ویزا مشخص است، شخص متقاضی اجازه کار در استرالیا را خواهد داشت. پیش‌شرط دریافت این ویزا آن است که شغل مورد نظرتان در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود داشته باشد. مشاغل مورد نیاز از نظر نیاز این کشور به نیروی کار، در سه گروه اصلی جای می‌گیرند: مشاغل مورد نیاز بلند مدت (MLTSSL)، مشاغل مورد نیاز کوتاه‌ مدت (STSOL)، و مشاغل مورد نیاز منطقه‌ای (Regional).

صرف‌نظر از این طبقه‌بندی، متقاضی باید نمره‌ی لازم را در سیستم نمره‌دهی مهاجرت استرالیا به دست آورد حداقل نمره‌ی مورد قبول برای ویزاهای کاری، 65 است. این نمره به عوامل متعددی چون سن متقاضی، میزان تسلط بر زبان انگلیسی، مدرک تحصیلی، وضعیت همسر، و سابقه‌ی کار در خارج از استرالیا بستگی دارد.

مهاجرت کاری به استرالیا در قالب ویزاهای مختلفی امکان‌پذیر است که مهم‌ترینِ این ویزاها عبارت‌اند از ویزای ساب‌کلاس‌ 189، ویزای ساب‌کلاس 190، و ویزای ساب‌کلاس 489. استفاده از هر یک از این ساب‌کلاس‌ها شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار

مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت شرکت

درخواست اقامت در استرالیا از طریق ثبت شرکت، در واقع زیرمجموعه‌ی مهاجرت به استرالیا از طریق کارآفرینی و سرمایه‌گذاری است. در واقع افراد متقاضی می‌توانند همان کسب و کاری که در کشور خود دارند را به استرالیا منتقل کنند و از این طریق، به عنوان سهام‌دار شرکت خود، اقامت استرالیا بگیرند. برای این منظور، متقاضی باید ابتدا «طرح کسب و کار» (یا همان بیزینس پلن) خود را تحویل سفارت استرالیا دهد.

سفارت استرالیا اقدام به بررسی توانایی‌های فرد متقاضی در مقام مدیر آن کسب و کار می‌نماید و دارایی‌های وی به عنوان سرمایه‌گذار در استرالیا را ارزیابی خواهد کرد. مرحله‌ی بعد، انتخاب نوع شرکتی است که می‌خواهد در استرالیا تاسیس کنید. انتخاب نوع شرکت، اهمیت فراوانی دارد زیرا در آینده‌ی آن شرکت تاثیرگذار است و میزان کنترل شما روی عملکرد کسب ‌و کار، میزان مالیاتی که باید بپردازید، الزامات قانونی، الزامات سلامت و ایمنی محیط کار، و سطح مسئولیت‌های شخصی شما در قبال کسب‌وکارتان را تعیین خواهد کرد.

گام بعدی آن است که با ارایه‌ی مدارک لازم، یک کد اقتصادی دریافت کنید. کد اقتصادی، یک کد 9 رقمی است که شناسنامه‌ی کسب و کار شما در استرالیا به حساب می‌آید. سپس باید نامی که برای شرکت خود برگزیده‌اید را در سامانه‌ی ثبت شرکت‌های استرالیا استعلام کنید تا تکراری نباشد. مرحله‌ی آخر، ثبت رسمی شرکت خود در استرالیا خواهد بود.

مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت شرکت

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت

اخذ ویزای گلوبال تلنت Global Talent از جدیدترین روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. متقاضی با دارا بودن شرایط لازم و با اخذ ویزای گلوبال تلنت می تواند از همان ابتدای کار مجوز اقامت استرالیا را دریافت کند. متقاضی برای اخذ ویزای گلوبال تلنت استرالیا باید دارای معیارهای زیر باشد:

  • دارا بودن رزومه علمی تحصیلی قوی
  • دارا بودن مقاله های منتشر شده در ژورنال های علمی جهان
  • دارا بودن یک معرف در استرالیا و تایید کننده صلاحیت های علمی متقاضی

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت

متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای گلوبال تلنت باید در حوزه های تحصیلی و علمی مشخصی تحصیل کرده باشند و دارای مقاله های علمی تحقیقی در این زمینه ها باشند. برخی از حوزه های تحصیلی علمی متقاضیان برای اخذ ویزای گلوبال تلنت عبارت است از:

  • فناوری های پزشکی و داروسازی
  • فناوری های کشاورزی و کاربرد تکنولوژی در تولید غذا و کشاورزی
  • فناوری های امور مالی و اتوماسیون خدمات مالی
  • انرژی و فناوری های معادن
  • هوانوردی و تولیدات پیشرفته
  • کوانتوم، علم داده ها، دیجیتال و IT
  • امنیت سایبری

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476

متقاضیان برای مهاجرت به کشور استرالیا از طریق برنامه ها و ویزاهای کاری باید واجد شرایط باشند. از جمله شرایط لازم برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای کاری متفاوت می توان به دارا بودن مدرک زبان انگلیسی، دارا بودن مدرک تحصیلی دانشگاهی و دارا بودن سوابق کاری و حرفه ای اشاره کرد. ویزای کاری نوع ۴۷۶ استرالیا از جمله ویزاهای کاری استرالیا می باشد.

  • ویزای 476 استرالیا مختص فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا در رشته های مهندسی می باشد.
  • فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه ها و موسسه های عالی مورد تائید استرالیا می توانند با اخذ ویزای کاری نوع ۴۷۶ استرالیا تا حدود 18 ماه در کشور استرالیا به کار و اشتغال در رشته تحصیلی خود بپردازند.
  • متقاضی با اخذ ویزای کار استرالیا و کار در این کشور در مدت 18 ماه می تواند تا زمان کسب امتیازهای لازم برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476

شرایط اخذ ویزای 476 استرالیا

ویزای 476 استرالیا مختص فارغ التحصیلان رشته های مهندسی و فنی دانشگاه های معتبر استرالیا و همچنین دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران می باشد. متقاضی برای اخذ این ویزا باید دارای سن مناسب کمتر از 31 سال و دارای مدرک زبان آیلتس 6 باشد. عدم وجود گپ و وقفه تحصیلی بیش از 2 سال از زمان فارغ التحصیلی برای اخذ این ویزا اهمیت زیادی دارد. متقاضی بر اساس معیارهای زیر باید بالاترین امتیاز را برای اخذ ویزای 476 استرالیا کسب کند:

  • دارا بودن مدرک تحصیلی از دیپلم دبیرستان تا دکترا: تا 20 امتیاز
  • تحصیل در دانشگاه ها و موسسه های آموزشی استرالیا: تا 5 امتیاز
  • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی: تا 20 امتیاز
  • دارا بودن صلاحیت های علمی و تحقیق و پژوهش: تا 5 امتیاز
  • دارا بودن اسپانسر و حامی در خانواده یا دوستان: تا 10 امتیاز
  • دارا بودن سن مناسب از 18 تا 44 سال: تا 25 امتیاز
  • دارا بودن سوابق کاری در 10 سال گذشته در استرالیا: تا 20 امتیاز
  • دارا بودن سوابق کاری در 10 سال گذشته در خارج از استرالیا: تا 15 امتیاز
  • دارا بودن همسر: تا 5 امتیاز

 

هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476

متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا از طریق اخذ ویزای 476 استرالیا باید در حدود 2 تا 4 میلیون برای ترجمه مدارک خود در ایران هزینه کنند. از دیگر هزینه های اخذ ویزای 467 استرالیا موارد زیر را می توان نام برد:

  • هزینه های وکیل مهاجرت به استرالیا به طور متوسط از حدود 300 تا 1000 دلار استرالیا است.
  • هزینه های آزمایش های پزشکی و پلیس چک برای هر متقاضی در حدود یک میلیون و 200 هزار تومان می باشد.
  • هزینه های اخذ ویزای 467 برای متقاضی در حدود 405 دلار استرالیا، برای همسر در حدود 200 دلار استرالیا، فرزندان بیشتر از 18 سال در حدود 200 دلار و برای فرزندان کمتر از 18 سال در حدود 100 دلار است.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی

متقاضی برای اخذ ویزای توریستی استرالیا نیازمند اخذ ویزای نوع ۶۰۰ استرالیا می باشد. متقاضیان برای دریافت ویزای توریستی استرالیا باید با ارائه مدارک و اسناد کافی افسر اداره مهاجرت را متقاعد کند که قصد دارد به طور موقت و توریستی وارد استرالیا شود و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارد.

  • متقاضی نمی تواند ویزای توریستی نوع ۶۰۰ را تمدید کند و یا آن را به اقامت دائم تبدیل کند و باید پس از تمام شدن مهلت این ویزا کشور استرالیا را ترک کند.
  • اگر بر روی ویزای توریستی متقاضی عبارت Condition ۸۵۰۳ درج نشده باشد، متقاضی می تواند با دارا بودن شرایط لازم برای اخذ ویزاهای دیگر استرالیا به طور قانونی اقدام کند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی

هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی

متقاضی برای اخذ ویزای توریستی استرالیا باید دارای تمکن مالی ماهانه حداقل 1500 تا 2000 دلار استرالیا برای اثبات توانایی تامین هزینه های زندگی خود در این کشور باشد. اگر متقاضی قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا با دعوت نامه از طرف خویشاوندان را داشته باشد، باید از 5000 تا 15000 دلار استرالیا را به عنوان امانت به دولت استرالیا تحویل دهد. پس از بازگشت متقاضی به کشور خود این مبلغ به وی مسترد خواهد شد.

  • هزینه های ترجمه مدارک برای اخذ ویزای توریستی استرالیا در حدود 2 تا 4 میلیون تومان است.
  • هزینه های اخذ ویزای توریستی استرالیا برای متقاضیان خارج از کشور استرالیا در حدود 145 دلار استرالیا است.
  • هزینه های وکیل مهاجرت به استرالیا برای اخذ ویزای توریستی در حدود 500 تا 1000 دلار استرالیا می باشد.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بریج Bridge

ویزای Bridge استرالیا یک نوع ویزای موقت مختص متقاضیانی است که در کشور استرالیا اقامت دارند اما هنوز ویزای دائم این کشور را دریافت نکرده اند. این متقاضیان می توانند تا زمان اخذ ویزای دائم استرالیا و برای اقامت قانونی تا اخذ این نوع ویزا برای دریافت ویزای بریج درخواست دهند.

  • در واقع ویزای بریج مختص متقاضیانی است که در استرالیا اقامت دارند، اما این نوع اقامت موقت می باشد.
  • ویزای بریج  بر اساس درخواست متقاضی صادر می شود به این صورت که اگر مهلت ویزای  اقامت متقاضی در استرالیا تمام شده باشد، متقاضی تا زمان صدور ویزای جدید به ویزای بریج نیاز دارد.
  • می توان گفت که ویزای بریج ویزای اصلی اقامت استرالیا نمی باشد، اما برای متقاضیانی که به صورت غیرقانونی وارد کشور استرالیا شده اند، تا زمان خروج از استرالیا باید ویزای بریج را اخذ کنند.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بریج Bridge

انواع ویزای بریج Bridge استرالیا

ویزای بریج Bridge استرالیا بر ۶ نوع است که متقاضی با اخذ هر کدام حق و حقوق متفاوتی خواهد داشت. متقاضیان بر اساس وضعیت اقامتی خود در کشور استرالیا می توانند یکی از انواع ویزای بریج استرالیا را دریافت کنند:

  • ویزای Bridging Visa A یا BVA مختص متقاضیان دارای یک نوع ویزا و خواستار اخذ نوع دیگر ویزای استرالیا می باشد.
  • ویزای Bridging Visa B یا BVB مختص متقاضیانی است که دارای ویزای بریج BVA می باشند و قصد سفر به خارج از استرالیا را دارند.
  • ویزای Bridging Visa C یا BVC مختص متقاضیانی است که به طور غیرقانونی در استرالیا اقامت دارند و قصد اخذ ویزای خاصی را دارند.
  • ویزای Bridging Visa D یا BVD مختص متقاضیانی است که به طور غیرقانونی در استرالیا اقامت دارند و برای اخذ یک نوع ویزای اصلی درخواست خود را ارائه داده اند.
  • ویزای Bridging Visa E یا BVE مختص متقاضیانی است که به طور غیرقانونی در استرالیا اقامت دارند و قصد خروج از این کشور و تهیه بلیط سفر را دارند.
  • ویزای Bridging Visa F یا BVF مختص متقاضیانی است که به عنوان پلیس برای یافتن سرنخ و روشن شدن جرم و جنایتی قصد اقامت در استرالیا را دارند.

 

انواع ویزای بریج Bridge استرالیا

مهاجرت به استرالیا ویژه پزشکان

پزشکان برای مهاجرت به استرالیا می‌توانند یا به عنوان پزشک عمومی، یا پزشک متخصص، و یا مدیر درمانگاه اقدام نمایند. در مورد پزشکان عمومی، اولین مرحله در امر مهاجرت، ثبت‌نام در سازمان‌های مختلفی است که مسئول رسیدگی به مدارک تحصیلی پزشکان و اعطای شماره نظام پزشکی هستند. متقاضیان در مرحله بعد باید در آزمونی معروف بهAMCMCQ شرکت کنند (برای شرکت در این آزمون، لزومی ندارد متقاضی حتما به استرالیا سفر کند.

این آزمون در کشورهای متعددی برگزار می‌شود که برخی از آن‌ها به ایران نزدیک‌اند). مرحله‌ی بعدی، آزمون زبان است. اگرچه پزشکان می‌توانند نمره‌ی آزمون آیلتس خود را ارایه کنند، اما خیلی از پزشکان ترجیح می‌دهند «در آزمون زبان حرفه‌ای» (OET) شرکت نمایند. از آن‌جایی که این آزمون، تخصصی است، برای پزشکان راحت‌تر خواهد بود (این آزمون نیز در کشورهای مختلف، از جمله در کشورهای هم‌جوار ایران برگزار می‌شود).

تازه بعد از انجام این مراحل است که متقاضی می‌تواند درخواست ویزای موقت بدهد و به دنبال پیشنهاد شغلی در استرالیا بگردد.

مهاجرت به استرالیا ویژه پزشکان

شرایط اخذ شهروندی پس از مهاجرت به استرالیا

متقاضیان با اخذ اقامت تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری استرالیا و یا از طریق ازدواج و پناهندگی می توانند تابعیت و شهروندی این کشور را دریافت کنند. متقاضیان با دارا بودن شرایطی از جمله آگاهی از قوانین مدنی و تسلط به زبان انگلیسی و همچنین عدم سوء پیشینه می توانند برای اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا اقدام کنند. متقاضیان با دریافت تابعیت و شهروندی استرالیا می توانند از مزیت های بی شمار این شهروندی برخوردار شوند:

  • امکان سفر و رفت و آمد آزادانه به استرالیا و اخذ پاسپورت استرالیا
  • امکان کار و اشتغال در بخش های دولتی و نیروی دفاع استرالیا
  • امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های استرالیا
  • امکان اخذ تابعیت استرالیا برای فرزندان متولد شده در داخل و خارج از استرالیا
  • امکان اقامت در کشورهای دیگر با اخذ شهروندی استرالیا
  • امکان شرکت در انتخابات فدرال، منطقه ای و رفراندرم ها
  • امکان راهیابی به پارلمان استرالیا از طریق انتخابات این کشور
  • امکان برخورداری از حمایت و کمک سفارت های استرالیا در خارج از کشور استرالیا
  • امکان برخورداری فرزندان متقاضی از خدمات آموزشی و بهداشتی

شرایط اخذ شهروندی پس از مهاجرت به استرالیا

هزینه های مهاجرت به استرالیا

هزینه های مهاجرت به استرالیا شامل هزینه های درخواست ویزاهای مختلف مانند ویزای تحصیلی و شغلی و همچنین ارسال مدارک می باشد. علاوه بر این موارد متقاضیان باید از هزینه های زندگی در این کشور اطلاع داشته باشند و با آگاهی برای مهاجرت اقدام کنند.

  • هزینه های معادل سازی مدارک تحصیلی برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا از 500 تا 1500 دلار استرالیا می باشد.
  • هزینه های ترجمه مدارک در ایران در حدود 2 میلیون تا 5 میلیون تومان می باشد.
  • هزینه های آزمایش های پزشکی و پلیس چک برای هر متقاضی در حدود یک میلیون و 200 هزار تومان می باشد.
  • هزینه های وکیل مهاجرت به استرالیا از حدود 3000 تا 4000 دلار استرالیا می باشد.
  • هزینه های اخذ ویزای استرالیا برای متقاضی در حدود 4045 دلار استرالیا، برای همسر در حدود 2020 دلار استرالیا و برای هر یک از فرزندان در حدود 1015 دلار استرالیا می باشد.
  • هزینه های خرید بلیط به استرالیا برای هر متقاضی در حدود 1500 دلار استرالیا می باشد.
  • میزان هزینه های زندگی در استرالیا برای هر متقاضی ماهانه در حدود 3000 دلار استرالیا می باشد.
  • هزینه های محل اقامت و مسکن در استرالیا برای هر متقاضی ماهانه در حدود 3000 دلار استرالیا می باشد.
  • هزینه های خورد و خوراک و پرداخت قبض ها و اینترنت در استرالیا برای هر متقاضی ماهانه در حدود 1500 دلار استرالیا می باشد.

هزینه های مهاجرت به استرالیا

مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت به استرالیا

متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا از روش های مختلف نیاز به ارائه مدرک مهارت زبان انگلیسی می باشند. متقاضی به منظور اثبات تسلط به زبان انگلیسی باید مدارک زبان را ارائه دهد که در حدود 3 سال قبل از ارائه درخواست مهاجرت به این کشور و اخذ ویزای اقامت کسب کرده است. برخی از مهم ترین مدارک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا عبارت است از:

 

مدرک زبان مورد نیاز حداقل نمره مورد نیاز
مدرک آیلتس عمومی یا آکادمیک حداقل نمره 7 در هر 4 مهارت
مدرک تافل IBT حداقل 24 برای مهارت شنیداری، 24 برای مهارت خواندن، 27 برای مهارت نوشتاری و 23 برای مهارت صحبت کردن
مدرک PTE یا آزمون پیرسون حداقل 65 برای هر 4 مهارت
مدرک OET یا انگلیسی شغلی حداقل سطح B برای هر 4 مهارت
مدرک C1 کمبریج حداقل 185 برای هر 4 مهارت

مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت به استرالیا

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا از روش های تحصیلی، شغلی، سرمایه گذاری و یا روش های دیگر نیازمند ارائه مدارک لازم می باشند. به طور کامل متقاضیان برای هر روش مهاجرت نیازمند ارائه مدارک خاصی می باشند. از مهم ترین مدارک کلی لازم برای اخذ ویزای استرالیا موارد زیر را می توان نام برد.

  • اصل و ترجمه رسمی مدارک و سوابق تحصیلی برای اخذ ویزای تحصیلی
  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • اصل و کپی مدارک و سوابق کاری به همراه بیمه و فیش حقوقی برای ویزای کار
  • مدارک لازم دال بر برگشت به ایران مانند اسناد مالکیت و پس انداز
  • اصل گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامت پزشکی
  • پرینت ریزحساب های 3 ماه گذشته متقاضی یا اسپانسر وی
  • اصل و کپی مدرک مهارت زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن مالی کافی و گواهی حساب بانکی در مدت 6 ماه
  • تاییدیه حساب بانکی ترجمه شده به زبان انگلیسی
  • کپی ویزاهای قبل متقاضی
  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه آن
  • رزومه تحصیلی، علمی و کاری متقاضی
  • سند رسمی ازدواج به همراه ترجمه رسمی آن
  • کارت پایان خدمت به همراه ترجمه آن
  • تکمیل فرم های درخواست ویزای استرالیا
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه استرالیا برای اخذ ویزای تحصیلی
  • دعوتنامه از کارفرمای استرالیایی برای اخذ ویزای کار
  • رسید پرداخت هزینه های اخذ ویزای استرالیا
  • مدارک و گواهی های مالی نشان دهنده درآمد در ایران

مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

پاسپورت استرالیا

متقاضیان با مهاجرت به استرالیا از روش های گوناگون سرمایه گذاری، کار، ازدواج و تحصیل، می توانند پس از اخذ تابعیت و شهروندی این کشور پاسپورت استرالیا را دریافت کنند. متقاضیان دارای تابعیت استرالیا با با گذشت 4 سال از اخذ تابعیت و اقامت 3 سال از این 4 سال در این کشور و ثبت درخواست در اداره پست شهر محل زندگی خود در استرالیا می توانند پس از 15 روز پاسپورت استرالیا را دریافت کنند.

بر اساس وب سایت www.traveller پاسپورت استرالیا در فهرست رتبه بندی برترین و معتبرترین پاسپورت های دنیا در رتبه دهم قرار دارد. ملاک های رتبه بندی این وب سایت بر اساس کشورهایی است که دارندگان پاسپورت یک کشور بدون اخذ ویزا می توانند به آن کشورها سفر کنند. متقاضیان با دارا بودن پاسپورت معتبر استرالیا در سال 2021 می توانند به 183 کشور جهان بدون نیاز به اخذ ویزا رفت و آمد کنند.

متقاضیان برای اخذ پاسپورت استرالیا باید در ابتدا تابعیت و شهروندی استرالیا را دریافت کنند. از مهم ترین شرایط اخذ تابعیت و سپس پاسپورت معتبر استرالیا آشنایی با قوانین و مقررات استرالیا و تبعیت از این قوانین، عدم ارتکاب متقاضی و اعضای خانواده وی به جرم و جنایت در استرالیا و همچنین تسلط به زبان انگلیسی را می توان نام برد. متقاضی با اخذ پاسپورت استرالیا از مزیت های زیر برخوردار می شود:

  • امکان تحصیل رایگان متقاضی و فرزندان وی
  • امکان رفت و آمد و سفر آزادانه به استرالیا
  • امکان اخذ وام و کمک هزینه های مالی از دولت
  • امکان شرکت در انتخابات ایالتی و فدرال
  • امکان کار و اشتغال در نهادهای دولتی
  • امکان شرکت در انتخابات به عنوان نامزد انتخاباتی
  • امکان ورود به مجلس ملی و محلی استرالیا
  • امکان برخورداری از بیمه درمانی رایگان استرالیا
  • امکان سفر به 183 کشور جهان بدون نیاز به اخذ ویزا
  • امکان دریافت کمک هزینه های مالی از دولت استرالیا برای فرزندان
  • امکان اخذ تابعیت استرالیا برای فرزندان متولد شده در خارج از استرالیا

پاسپورت استرالیا

تاریخچه مهاجرت به استرالیا

در حدود 65000 سال قبل اولین گروه مهاجران از جنوب شرقی آسیا و پاپوآ گینه نو وارد کشور استرالیا شدند. بین سال های 1788 تا 1868 کشور استرالیا تبعیدگاه مجرمان و جنایتکاران انگلیسی محسوب می شد. با شروع سال 1851 بسیاری از مردم کشورهای انگلستان و آلمان به دنبال یافتن طلا راهی این سرزمین شدند. در سال 1901 کلونی های اسپانیایی که یک کشور متحد را تشکیل داده بودند، سیاست استرالیای سفید را در این کشور اجرا کردند.

بر اساس سیاست سفید و منع مهاجرت مهاجران غیراروپایی به استرالیا تا پس از جنگ جهانی دوم شمار اروپایی های مهاجر در این کشور رو به فزونی نهاد. در سال 1970 کشور استرالیا با اجرای سیاست چندفرهنگی شرایط لازم را برای مهاجرت متقاضیان غیراروپایی به این کشور فراهم کرد.

  • کشور پهناور استرالیا با دارا بودن مساحت زیاد همواره نیازمند نیروی کاری متخصص و حرفه ای برای چرخش چرخ های اقتصادی خود می باشد.
  • در سال های اخیر بسیاری از متخصصان حرفه ای و دانش آموختگان ایرانی برای مهاجرت کاری و تحصیلی کشور استرالیا را انتخاب کرده اند و در واقع درصد زیادی از مهاجران استرالیا را متقاضیان ایرانی تشکیل می دهد.
  • مهاجر پذیر بودن استرالیا و فرهنگ و تاریخ غنی این کشور برای بسیاری از مهاجران حائز اهمیت فراوانی است.
  • رواج زبان انگلیسی، وجود فرصت های شغلی فراوان و نیاز بازار کار این کشور به نیروی کاری متخصص و حرفه ای از دیرباز موجب مهاجرت بسیاری از سرتاسر جهان به این کشور پهناور شده است.

تاریخچه مهاجرت به استرالیا

نمای جمعیت شناختی استرالیا

از زمان اجرای اولین طرح دولتی مهاجران به استرالیا در سال 1945 تا کنون بیش از 7 میلیون نفر مهاجر به این کشور مهاجرت کرده اند. در واقع می توان گفت که در حدود 30% جمعیت کشور استرالیا را مهاجران تشکیل می دهند. مهاجران هندی و چینی از بیشترین تعداد مهاجران قاره آسیا به کشور استرالیا می باشند. از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در حدود ۶۲ درصد از رشد سالانه کشور استرالیا مربوط به مهاجران بوده است. نمای کلی جمعیت شناختی استرالیا در سال 2020 عبارت است از:

  • ساختار سنی

از 0 تا 14 سال در حدود 18.72%

از 15 تا 24 سال در حدود 12.89%

از 24 تا 45 سال در حدود 41.15%

از 55 تا 64 سال در حدود 11.35%

بالاتر از 65 سال در حدود 15.88%

 

  • متوسط سن

متوسط سن کلی جمعیت در حدود 37.5%

متوسط سن زنان در حدود 36.5%

متوسط سن مردان در حدود 38.5%

 

  • نرخ رشد جمعیت

نرخ رشد جمعیت در حدود 1.4%

نرخ تولد: در حدود 12.4 تولد/ 1000 نفر جمعیت

نرخ مرگ: در حدود 6.9 مرگ/1000 نفر جمعیت

 

  • نرخ خالص مهاجرت

در حدود 8.1/ در 1000 نفر

 

  • نرخ شهرنشینی

در حدود 86.2% از کل جمعیت کشور

 

  • جمعیت شهرهای بزرگ

ملبورن در حدود 4.968 میلیون نفر

سیدنی در حدود 4.926 میلیون نفر

بریزبن در حدود 2.406 میلیون نفر

پرث در حدود 2.042 میلیون نفر

آدلاید در حدود 1.336 میلیون نفر

کانبرا در حدود 457 هزار نفر

 

  • درصد جنسیت جمعیت

از 0 تا 14 ساله در حدود 1.06% مرد

از 15 تا 24 ساله در حدود 1.09% مرد

از 25 تا 54 ساله در حدود 0.99% مرد

از 55 تا 64 ساله در حدود 0.93% مرد

از 65 سال به بالا در حدود 0.86% مرد

 

  • میانگین سن مادران در اولین زایمان

در حدود 28.7 سال

 

  • نرخ مرگ و میر کودکان

به طور کلی در حدود 3.1% در میان 1000 تولد

نرخ مرگ و میر کودکان دختر در حدود 3.3% در میان 1000 تولد

نرخ مرگ و میر کودکان پسر در حدود 2.9% در میان 1000 تولد

 

  • نرخ امید به زندگی و میانگین طول عمر

به طور کلی 82.7 سال

نرخ امید به زندگی مردان در حدود 80.5 سال

نرخ امید به زندگی زنان در حدود 85 سال

 

  • نرخ مرگ و میر به هنگام تولد

در حدود 1.74 کودک به هنگام تولد

 

  • گروهای مذهبی

پروتستان در حدود 23.1%

کاتولیک در حدود 22.6%

مسلمان در حدود 2.6%

بودایی در حدود 2.4%

ارتودکس در حدود 2.3%

هندو در حدود 1.9%

بدون مذهب در حدود 30.1%

 

  • گروه های قومیتی

انگلیسی در حدود 25.9%

استرالیایی در حدود 25.4%

ایرلندی در حدود 7.5%

اسکاتلندی در حدود 6.4%

ایتالیایی در حدود 3.3%

آلمانی در حدود 3.2%

چینی در حدود 3.1%

هندی در حدود 1.4%

یونانی در حدود 1.4%

دیگر ملیت ها در حدود 15.8%

 

  • زبان های رایج

انگلیسی در حدود 72.7%

ماندارین در حدود 2.5%

عربی در حدود 1.4%

چینی در حدود 1.2%

ویتنامی در حدود 1.2%

ایتالیایی در حدود 1.2%

یونانی در حدود 1%

دیگر زبان ها در حدود 14.8%

 

نمای جمعیت شناختی استرالیا

جمعیت مهاجران در استرالیا

در حدود 30% از کل جمعیت کشور استرالیا و دارندگان اقامت این کشور در کشورهای دیگری به جز استرالیا متولد شده اند. در جدول زیر جمعیت کشور استرالیا و کشورهای محل تولد مهاجران بر اساس آمارهای Australian Bureau of Statistic در سال 2020 ارائه شده است. این جدول آمار جمعیت مهاجران کشورهایی را نشان می دهد که جمعیتی بیشتر از 100.000 نفر ساکن در استرالیا دارند.

 

کشور و محل تولد مهاجران جمعیت تخمینی مهاجران در استرالیا
انگلستان 980.360
هند 721.050
مین لند چین 650.640
نیوزلند 564.840
فیلیپین 310.050
ویتنام 270.340
آفریقای جنوبی 200.240
ایتالیا 177.840
مالزی 177.460
سریلانکا 146.950
اسکاتلند 132.590
نپال 131.830
کره جنوبی 111.530
آلمان 111.030
آمریکا 110.160
هنگ کنگ 104.760
یونان 103.710
جمعیت متولد شده در استرالیا 18.043.310
جمعیت متولد شده در کشورهای دیگر 7.650.990

جمعیت مهاجران در استرالیا

ساختار اقتصادی استرالیا

کشور استرالیا یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان و از جمله چهارمین اقتصاد بزرگ جهان محسوب می شود. این کشور با دارا بودن شاخص های توسعه انسانی در رتبه سوم جهان و از لحاظ درآمد سرانه ملی در رتبه دهم جهان قرار دارد. پایین بودن هزینه های زندگی، پایین بودن نرخ بیکاری و وجود فرصت های شغلی از جمله موارد مهم در اقتصاد استرالیا و مهاجرت مهاجران به این کشور می باشد.

  • کشور استرالیا در سال ۲۰۱۸ به عنوان مرفه ترین کشور جهان انتخاب شد. این عنوان قبل از استرالیا در تصاحب کشور سوئیس بود.
  • کشور استرالیا با ۲۶ سال توسعه مداوم اقتصادی یکی از بهترین کشورهای جهان برای سرمایه گذاری محسوب می شود. متقاضیان بسیاری از طریق مهاجرت سرمایه گذاری به استرالیا مجوز اقامت این کشور را دریافت کرده اند.

کشور استرالیا دارای رتبه 3 جهان در شاخص توسعه انسانی است که در زمینه های توسعه شهری، کیفیت زندگی و درمان و آموزش و اقتصاد آزاد می باشد.

ساختار اقتصادی استرالیا

دانشگاه ها و سیستم آموزشی استرالیا

سیستم آموزشی استرالیا با دارا بودن کیفیت و استانداردهای آموزشی در سطح عالی و همچنین دارا بودن ارزش و اعتبار علمی مدارک دانشگاهی یکی از برترین سیستم های آموزشی جهان محسوب می شود. بر طبق رنکینگ برترین دانشگاه های جهان در نظام رتبه بندی QS در حدود ۷ دانشگاه استرالیا در رتبه های زیر ۱۰۰ قرار دارند. این دانشگاه ها شامل دانشگاه سیدنی، دانشگاه ملبورن، دانشگاه ملی استرالیا، دانشگاه وسترن استرالیا، دانشگاه نیوساوت ولز، دانشگاه کوئینزلند و دانشگاه موناش می باشند.

  • علی رغم بالا بودن کیفیت آموزشی و همچنین اعتبار مدرک تحصیلی استرالیا، هزینه های تحصیل در این کشور بسیار بالا می باشد. از لحاظ سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، کشور استرالیا به عنوان یکی از پرهزینه ترین کشورهای جهان برای تحصیل می باشد.
  • کشور استرالیا از نظر شاخص عملکرد آموزشی دانش آموزان مهاجر پس از کشورهای سنگاپور، ماکای چین، هنگ کنگ، کانادا، ایرلند و استونی در رتبه 7 قرار دارد.
  • بالا بودن استانداردهای تحصیلی و آموزشی و همچنین اعتبار مدارک تحصیلی در کشورهای برتر جهان موجب مهاجرت تحصیلی به استرالیا در میان متقاضیان شده است.

دانشگاه ها و سیستم آموزشی استرالیا

خدمات درمانی و رفاهی استرالیا

از نظر متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا بالا بودن کیفیت زندگی، وجود امکانات رفاهی فراوان، ثبات اقتصادی، اجتماعی، امنیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی این کشور حائز اهمیت فراوانی است. بالابودن کیفیت و استانداردهای زندگی و همچنین آرامش و رفاه اجتماعی از جمله موارد مهم در انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت می باشد.

  • بیمه درمانی استرالیا Medicare همه شهروندان و دارندگان مجوز اقامت دائم استرالیا را پوشش می دهد.
  • بیمه درمانی Medicare همه هزینه های درمان و یا بخشی از آن را پوشش می دهد.
  • بیمه دولتی استرالیا بخش از هزینه های فیزیوتراپی، آزمایش های پزشکی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی و مشاوره های روانشناسی را پوشش می دهد.
  • هزینه های درمان در بیمارستان ها و درمانگاه های دولتی استرالیا رایگان می باشد.
  • شرکت ها و موسسه های خصوصی علاوه بر مراکز دولتی در استرالیا بیمه درمانی را ارائه می دهند.
  • دارا بودن رفاه و امنیت و ثبات اجتماعی و همچنین مزیت های استفاده از بیمه های رایگان استرالیا را می توان یکی از دلایل مهاجرت به استرالیا نام برد.

خدمات درمانی و رفاهی استرالیا

آب و هوا و وضعیت جغرافیایی استرالیا

کشور استرالیا که همانند جزیره ای بزرگ در اقیانوس آرام قرار دارد، از لحاظ زمین شناسی از کهن ترین خشکی های جهان محسوب می شود. کشور استرالیا اقیانوس آرام جنوبی را از اقیانوس هند جدا می کند. این کشور دارای 25.760 کیلومتر مرز است که همه مرز آبی است. درازای این کشور از شمال تا جنوب 3135 کیلومتر و پهنای آن از شرق تا غرب 3782 کیلومتر می باشد. این کشور با دارا بودن 6.7 میلیون کیلومترمربع مساحت از کوچک ترین قاره های جهان می باشد.

  • کشور استرالیا به دلیل وجود 755 گونه گیاهی و جانوری منحصر به فرد از متنوع کشورهای جهان از لحاظ زیست بوم محسوب می شود.
  • وسعت فراوان این کشور موجب تنوع زیست محیطی، تنوع گونه های جانوری و گیاهی شده است. وجود جنگل های استوایی در شمال شرقی و بیابان های گرم و خشک در مرکز این کشور موجب تنوع بی نظیر آب و هوا و وضعیت جغرافیایی شده است.
  • آب و هوای جنوب غربی استرالیا، مدیترانه ای و آب و هوای شمال این کشور گرم و شرجی و پرباران است.
  • بیشتر سطح کشور استرالیا خشک یا نیمه خشک است و در حدود 18% از این کشور را بیابان ها تشکیل می دهند.
  • میزان بارندگی در این کشور بسیار متغیر است و گاهی تا چند فصل خشکسالی هایی به همراه دارد.

آب و هوا و وضعیت جغرافیایی استرالیا

بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی

بر اساس آمارهای رسمی شهرهای ملبورن، سیدنی، پرث و آدلاید از جمله برترین شهرهای جهان و کشور استرالیا برای زندگی شناخته شده اند. بر اساس همین آمارها شهر ملبورن از لحاظ کیفیت و استانداردهای زندگی یکی از برترین شهرهای جهان برای زندگی محسوب می شود. این شهر در رنکینگ برترین شهر جهان دارای رتبه و رنکینگ برتر می باشد. شهرهای پرث، کانبرا، بریزبن و آدلاید از لحاظ هزینه های زندگی بهترین و کم هزینه ترین شهرهای استرالیا می باشند.

بر اساس شاخص جهانی قابل سکونت ترین جای جهان موسسه EIU اکونومیست شهر سیدنی در رتبه پنجم جهان و شهر آدلاید در رتبه دهمین شهر برتر قابل سکونت قرار دارند. شاخص های مورد بررسی موسسه EIU اکونومیست شامل فرهنگ، محیط زیست، مراقبت های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیر ساخت های استرالیا می باشند. در ادامه به ارائه شرح کوتاهی از مهم ترین شهرهای استرالیا می پردازیم:

  • شهر سیدنی گران ترین شهر استرالیا و بیشتر مقصد مهاجران تحصیلی است.
  • شهر ملبورن به عنوان پایتخت فرهنگی استرالیا و کم هزینه تر از سیدنی است.
  • شهر آدلاید به دلیل وجود امنیت و وجود فرصت های شغلی برای مهاجران از محبوب ترین شهرهای استرالیا است.
  • شهر بریزبن با کم بودن هزینه های زندگی در مقایسه با سیدنی و ملبورن سومین شهر بزرگ استرالیا می باشد.
  • شهر کانبرا که پایتخت استرالیا است یکی از بهترین و کم هزینه ترین شهرهای این کشور برای زندگی محسوب می شود.
  • شهر پرث که از گرم ترین شهرهای استرالیا به شمار می آید، دارای فرصت های شغلی مناسب برای مهاجران در حوزه های صنایع و معدن می باشد.
  • شهر هوبارت یکی از کهن ترین شهرهای استرالیا و دارای هزینه های پایین برای مسکن و محل اقامت خانوادگی می باشد.

بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی

دلایل مهاجرت متقاضیان به کشور استرالیا

متقاضیان بنا به دلایل مختلف کشور استرالیا را در صدر مقاصد مهاجرتی خود قرار داده اند. از جمله دلایل مهم متقاضیان برای مهاجرت شغلی، تحصیلی و سرمایه گذاری به استرالیا موارد زیر را می توان نام برد:

  • روند راحت اخذ ویزا

گرچه قوانین مهاجرت استرالیا در مقایسه با دیگر کشورها دشوار است، اما روند اخذ ویزای این کشور راحت تر از کشورهای مانند کانادا می باشد. قانونمند بودن پروسه اداری، کم بودن کاغذ بازی و بروکراسی و به روز شدن قوانین مهاجرت از جمله دلایل روند راحت اخذ ویزای این کشور می باشد.

  • زندگی در شهرهای بزرگ و کم جمعیت

کشور استرالیا به دلیل وجود وسعت زیاد و جمعیت کم دارای شهرهایی بزرگ و با جمعیت کم می باشد که مزیت وجود آرامش و رفاه برای همه شهروندان را به دنبال دارد.

  • وجود جذابیت های طبیعی و بکر

آب و هوای بسیار مساعد، جذابیت های طبیعی بکر و دست نخورده و معادن و ذخایر فراوان در کشور استرالیا موجب مهاجرت بسیاری از متقاضیان برای زندگی و کار به این کشور شده است. بسیاری از جزیره های زیبای استرالیا در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده اند.

  • حمایت دولت استرالیا از کارآفرینان

دولت استرالیا شرایط لازم را برای حمایت از سرمایه گذاران بین المللی در این کشور فراهم کرده است. این کشور با اعطای ویزای کارآفرینی به کارآفرینان در حوزه های کشاورزی، آموزش و گردشگری شرایط لازم را برای رشد و توسعه کشور و همچنین اجرای موفقیت آمیز طرح های تجاری کارآفرینان فراهم می کند.

  • نیاز شدید به نیروی کاری متخصص

کشور استرالیا همواره به نیروی کار متخصص و ماهر با دارا بودن سوابق کاری درخشان نیازمند است. این کشور هر سال فهرستی از نیروهای کاری مورد نیاز خود را در سایت های کاریابی این کشور منتشر می کند. کشور استرالیا برای انتخاب نیروی کاری متخصص حرفه ای صرف نظر از ملیت و نژاد فقط به مهارت و تخصص کاری متقاضیان توجه می کند.

  • وجود امنیت و ثبات اجتماعی

کشور استرالیا از امن ترین کشورهای جهان و دارای شاخص امنیت ۸۶% است. پایین بودن نرخ جرم و جنایت و امنیت اجتماعی از جمله موارد مهم در مهاجرت متقاضیان به کشور استرالیا می باشد.

  • امکان اخذ اقامت و ویزای همراه برای خانواده متقاضی

بر اساس قوانین مهاجرت استرالیا اگر متقاضی دارای مجوز اقامت استرالیا باشد، می تواند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه و اقامت استرالیا را دریافت کند.

دلایل مهاجرت متقاضیان به کشور استرالیا

نکته های مهم در مورد مهاجرت به استرالیا

در این بخش از مقاله به ذکر نکته های مهم در مورد کشور استرالیا، مهاجرت تحصیلی و کاری و قوانین مهاجرت به این کشور می پردازیم:

  • متقاضی با دارا بودن اقامت دائم استرالیا می تواند بدون هیچ محدودیتی به کار و اشتغال و تحصیل در این کشور بپردازد.
  • تحصیل در مقطع دکترا برخی دانشگاه های استرالیا با موافقت استاد راهنما و دانشگاه به طور رایگان می باشد. متقاضی برای تحصیل در مقطع کارشناسی و ارشد استرالیا نیز می تواند تا حدود ۵۰% تخفیف در هزینه های تحصیلی برخوردار شود.
  • برخورداری رایگان از خدمات پزشکی استرالیا از جمله مزیت های اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا است.
  • متقاضی دارای اقامت استرالیا در صورت بیکاری می تواند از دولت استرالیا حقوق بیکاری دریافت کند.
  • متقاضی تحصیل در دانشگاه های استرالیا می تواند با برخورداری از بورسیه های تحصیلی و وام های دانشجویی شرایط تحصیل رایگان را فراهم کند.
  • فرزندان متقاضیان دارای اقامت کاری استرالیا می توانند تا اخذ مدرک دیپلم به طور رایگان در مدارس دولتی استرالیا تحصیل کنند.
  • پس از اخذ شهروندی و تابعیت استرالیا متقاضی می تواند برای اخذ پاسپورت استرالیا اقدام کند.
  • اگر متقاضی دارای مجوز اقامت استرالیا باشد، می تواند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه و اقامت استرالیا را دریافت کند.
  • متقاضی با اخذ مجوز اقامت دائم استرالیا می تواند از همه مزایا و حق و حقوق شهروندی استرالیا برخوردار شود.
  • متقاضی با اخذ اقامت استرالیا می تواند با دریافت وام ۴% برای خرید خانه در مدت ۳۰ سال اقساط آن را بپردازد.
  • متقاضی برای هزینه های زندگی فرزندان خود می تواند از دولت استرالیا کمک خرجی و کمک هزینه دریافت کند.
  • اگر کودک متقاضی در استرالیا متولد شود، این کودک از بدو تولد می تواند تابعیت و شهروندی استرالیا را دریافت کند.

 

نکته های مهم در مورد مهاجرت به استرالیا

خدمات موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر برای مهاجرت به استرالیا

متقاضیانی که قصد مهاجرت شغلی، تحصیلی و سرمایه گذاری در استرالیا را دارند، می توانند با مراجعه به موسسه مهاجرتی و حقوقی رهپویان مهاجر آتی نگر برای مهاجرت اقدام کنند. مشاوران ارشد و کارشناسان مجرب این موسسه با دارا بودن آگاهی های لازم در مورد جدیدترین قوانین مهاجرتی به استرالیا راهنمایی های ارزنده ای به متقاضیان ارائه می کنند.

این موسسه مهاجرتی برتر با دارا بودن وکلای برجسته در کشور استرالیا روند اخذ ویزای کار و تحصیل را به طور مستقیم پیگیری می کنند. وجود وکلای مجرب در کشورهای استرالیا، کانادا و ایران و پیگیری روند اخذ ویزا به نوعی این اطمینان را در متقاضیان به وجود می آورد که درصد موفقیت پرونده مهاجرتی آن ها بسیار زیاد می باشد.

 

سخن پایانی

در این مقاله موارد مهم در مورد مهاجرت متقاضیان به استرالیا مورد بررسی دقیق قرار گرفت. کشور استرالیا بنا به دلایل فراوانی از جمله محبوب ترین مقاصد مهاجرت تحصیلی و شغلی برای متقاضیان واجد شرایط محسوب می شود.

اگر در مورد مهاجرت کاری به استرالیا، مهاجرت تحصیلی به استرالیا، مهاجرت سرمایه گذاری به استرالیا و شرایط اخذ مجوز اقامت دائم و تابعیت استرالیا نیازمند اطلاعات بیشتر می باشید، به وب سایت مهاجرتی موسسه مهاجرتی و حقوقی رهپویان مهاجر آتی نگر مراجعه کنید و یا با مشاوران این موسسه برتر در سطح کشور مشاوره کنید.

مشاوران ارشد این موسسه مهاجرتی در شعبه های تهران، شیراز، کرج و مشهد در همه ساعت های کاری هفته آماده ارائه مشاوره های مهاجرتی به متقاضیان می باشند.

مورد مهاجرت به استرالیا

سوال های متداول در مورد مهاجرت به استرالیا

  1. هزینه های مهاجرت به استرالیا چقدر است؟

هزینه های مهاجرت تحصیلی سالانه در حدود 35 هزار دلار استرالیا، هزینه های مهاجرت کاری سالانه در حدود 5000 تا 10.000 دلار استرالیا و برای مهاجرت سرمایه گذاری تا 200.000 دلار استرالیا می باشد.

 

  1. مناسب ترین سن برای مهاجرت به استرالیا چند سال است؟

برای مهاجرت تحصیلی از 20 تا 25 سالگی، برای مهاجرت کاری از 25 تا 32 سالگی و برای مهاجرت سرمایه گذاری از 33 تا 50 سالگی می توان به استرالیا مهاجرت کرد.

 

  1. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای گلوبال تلنت چیست؟
  • دارا بودن رزومه علمی تحصیلی قوی
  • دارا بودن مقاله های منتشر شده در ژورنال های علمی جهان
  • دارا بودن یک معرف در استرالیا و تایید کننده صلاحیت های علمی متقاضی

 

  1. حوزه های تحصیلی برای اخذ ویزای گلوبال تلنت استرالیا کدامند؟
  • فناوری های پزشکی و داروسازی
  • فناوری های کشاورزی و کاربرد تکنولوژی در تولید غذا و کشاورزی
  • فناوری های امور مالی و اتوماسیون خدمات مالی
  • انرژی و فناوری های معادن
  • هوانوردی و تولیدات پیشرفته
  • کوانتوم، علم داده ها، دیجیتال و IT
  • امنیت سایبری

 

  1. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476 چیست؟
  • دارا بودن مدرک تحصیلی از دیپلم دبیرستان تا دکترا
  • تحصیل در دانشگاه ها و موسسه های آموزشی استرالیا
  • دارا بودن مدرک زبان انگلیسی
  • دارا بودن صلاحیت های علمی و تحقیق و پژوهش
  • دارا بودن اسپانسر و حامی در خانواده یا دوستان
  • دارا بودن سن مناسب از 18 تا 44 سال
  • دارا بودن سوابق کاری در 10 سال گذشته در استرالیا
  • دارا بودن سوابق کاری در 10 سال گذشته در خارج از استرالیا
  • دارا بودن همسر

 

  1. هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 476 چقدر است؟
  • هزینه های وکیل مهاجرت به استرالیا به طور متوسط از حدود 300 تا 1000 دلار استرالیا است.
  • هزینه های آزمایش های پزشکی و پلیس چک برای هر متقاضی در حدود یک میلیون و 200 هزار تومان می باشد.
  • هزینه های اخذ ویزای 467 برای متقاضی در حدود 405 دلار استرالیا، برای همسر در حدود 200 دلار استرالیا، فرزندان بیشتر از 18 سال در حدود 200 دلار و برای فرزندان کمتر از 18 سال در حدود 100 دلار است.

 

  1. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی چیست؟

متقاضیان برای دریافت ویزای توریستی استرالیا باید با ارائه مدارک و اسناد کافی افسر اداره مهاجرت را متقاعد کند که قصد دارد به طور موقت و توریستی وارد استرالیا شود و قصد اقامت دائم در این کشور را ندارد. متقاضی نمی تواند ویزای توریستی نوع ۶۰۰ را تمدید کند و یا آن را به اقامت دائم تبدیل کند و  باید پس از تمام شدن مهلت این ویزا کشور استرالیا را ترک کند.

 

  1. هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای توریستی چقدر است؟
  • هزینه های ترجمه مدارک برای اخذ ویزای توریستی استرالیا در حدود 2 تا 4 میلیون تومان است.
  • هزینه های اخذ ویزای توریستی استرالیا برای متقاضیان خارج از کشور استرالیا در حدود 145 دلار استرالیا است.
  • هزینه های وکیل مهاجرت به استرالیا برای اخذ ویزای توریستی در حدود 500 تا 1000 دلار استرالیا می باشد.

 

  1. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای بریجBridge چیست؟

ویزای Bridge استرالیا یک نوع ویزای موقت مختص متقاضیانی است که در کشور استرالیا اقامت دارند اما هنوز ویزای دائم این کشور را دریافت نکرده اند. این متقاضیان می توانند تا زمان اخذ ویزای دائم استرالیا و برای اقامت قانونی تا اخذ این نوع ویزا برای دریافت ویزای بریج درخواست دهند.

 

  1. میزان تمکن مالی در حساب بانکی برای مهاجرت به استرالیا چقدر است؟

تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا در حدود 35.000 دلار استرالیا، برای اخذ ویزای کاری استرالیا در حدود 10.000 دلار استرالیا و برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا در حدود 200.000 دلار استرالیا می باشد.

 

این مقاله به بررسی دقیق و مستند روش های مهاجرت به استرالیا، مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا، هزینه های مهاجرت به استرالیا، شرایط اخذ شهروندی پس از مهاجرت به استرالیا و وضعیت اقتصادی، رفاهی، آموزشی و جغرافیایی این کشور پرداخت. اگر در مورد چگونگی و شرایط مهاجرت به استرالیا نیازمند کسب اطلاعات بیشتر می باشید، می توانید با تماس با مشاوران ما از همه جزئیات مربوط به مهاجرت به استرالیا مطلع شوید.

منابع

www.indexmundi.com

en.wikipedia.org

immi.homeaffairs.gov.au

immi.homeaffairs.gov.au

نوشته های مرتبط


رشته مشاوره در خارج از کشور


حقوق ماما در عمان

نوشته های مرتبط


رشته مشاوره در خارج از کشور


حقوق ماما در عمان

blog.y-axis.com

www.aph.gov.au

www.abc.net.au

migrationalliance.com.au

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.