مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی | کارآفرینی در کانادا

2

کارآفرینی در کانادا در سال های گذشته به سرعت مورد استقبال مهاجران قرار گرفته است. از همین رو سالانه مهاجران زیادی از این روش برای مهاجرت به کشور کانادا اقدام می نمایند. در این روش افراد به واسطه طرح توجیهی و میزان تسلط خود به کار قادر خواهند بود تا کسب و کار موفقی را در کشور کانادا راه اندازی نمایند و در صورت احراز شرایط مورد نیاز می توانند برای اقامت دائم این کشور درخواست دهند.

هر یک از ایالت‌ های کانادا متناسب با شرایط و خواسته های خود برنامه مجزایی را برای کارآفرینی در کانادا در نظر گرفته است. از همین رو نمی‌ توان یک روش کلی را برای کارآفرینی در کشور کانادا در نظر گرفت، ولی به صورت کلی هر یک از این ایالت ها دارای قوانین بخش خصوصی می باشد. هر یک از ایالت‌ های کانادا بنا بر برنامه کارآفرینی خود جدول و سیستم امتیاز بندی را برای جذب متقاضیان در نظر می‌ گیرد. این سیستم برای جذب افراد و متقاضیان با شرایط امتیازات بالاتر طراحی شده است. از همین رو نمی‌ توان یک امتیاز مشخصی را برای ورود به کشور کانادا از روش کارآفرینی در نظر گرفت. لازم به ذکر است که بسیاری از ایالت‌ های کانادا حداقل امتیاز مورد نیاز را برای برنامه‌ های کارآفرینی اعلام می‌ نمایند.

در این سیستم امتیاز بندی فاکتورهای متعددی از جمله سابقه مدیریت، سن، تحصیلات، مدرک زبان، میزان سرمایه گذاری، میزان در دارایی و بیزینس بلند تأثیر بسزایی دارد و افراد با توجه به شرایط خود قادر خواهند بود تا حداقل امتیازات مورد نیاز هر ایالت را برای کارآفرینی در کانادا کسب نمایند. مدارک و امتیازات مورد نظر برای برنامه‌ های کارآفرینی توسط هر ایالت و نهادهای ارزیابی مختص به آن مورد بررسی قرار می گیرد. این بدین معناست که متقاضیان در ابتدای راه می بایست ایالت مورد نظر خود را انتخاب نمایند و پس از آن مدارک را برای اداره مهاجرت آن استان ارسال می کنند.

بیزینس پلان به عنوان مهمترین فاکتور در برنامه کارآفرینی کانادا به شمار می‌ رود و در صورت تایید آن از جانب اداره مهاجرت مجوز ارسال مدارک برای متقاضیان صادر می گردد. از همین‌ رو بیزینس پلان مناسب با توجه به سوابق کاری و نیازهای ایالت مورد نظر در اولویت امور قرار می‌ گیرد. افراد با ارسال مدارک امتیازات مختص به خود را دریافت و در لیست انتظار قرار می گیرند. گزینش متقاضیان متناسب با امتیازات صورت می گیرد و هر متقاضی با امتیاز بالاتر شانس بیشتری برای ورود به کشور کانادا از روش کارآفرینی دارند.

مراحل اقدام برای برنامه‌ های کارآفرینی در کانادا با ابراز علاقه‌ مندی در ایالت مورد نظر شروع می شود. افراد در ابتدای امر پروفایل کارآفرینی در سایت رسمی ایالت انتخاب شده ایجاد می‌ کنند. پس از بررسی‌ های صورت گرفته در صورت تایید بیزینس پلان مدت زمان سه تا شش ماه متناسب با ایالت انتخابی به متقاضیان داده می‌ شود تا مدارک خود را ارسال نمایند. پس از کسب امتیازات مورد نظر متقاضیان به ملاقات حضوری در اداره مهاجرت ایالت انتخابی دعوت می شود. در این مصاحبه سطح زبان و طرح اقتصادی افراد مورد بحث قرار می‌ گیرد. واجدین شرایط موفق به دریافت ویزای کشور کانادا که معمولاً ویزای توریستی و یا ویزای کار است، می شوند.

پس از گذشت مدت زمان مشخص که بین یک تا دو سال تعیین می گردد و احراز شرایط مورد نیاز می‌ توان برای اقامت دائم کانادا اقدام نمود. همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال از امکان همراهی فرد اصلی در پروسه کارآفرینی برخوردار می باشند. فرزندان زیر ۱۸ سال قادر خواهند بود تا با احراز شرایط مدارس کانادا به صورت رایگان در این مراکز آموزشی به تحصیل بپردازند. همچنین به همسر فرد متقاضی ویزای کار تعلق می‌ گیرد، که از این رو می تواند با احراز شرایط مورد نیاز در یکی از مراکز کاری کشور کانادا مشغول به کار شود.

بدیهی است که کارآفرینی بدون داشتن سرمایه‌ی لازم، امکان‌پذیر نیست. در واقع برای کارآفرینی در کانادا باید هم سرمایه‌ی لازم را داشت و هم تجربه‌ی مدیریت یا مالکیت کسب و کار داشت زیرا  از نظر دولت این کشور، نه سرمایه‌ی تنها کافی است و نه تجربه‌ی مدیریت و مالکیت کسب و کار. هر دوی این فاکتورها هستند که سبب می‌شوند فرد بتواند کسب و کاری جدید راه بیاندازد و آن را اداره کند.

سرمایه، برای خرید یا تاسیس آن کسب و کار لازم است، و سابقه مدیریت یا مالکیت، ضامن موفقیت فرد در تداوم کسب و کار خود است. پس کارآفرینی در کانادا یعنی متقاضی، هم سرمایه داشته باشد و هم مدیر باشد. شما می‌توانید مقاله سرمایه گذاری در کانادا را نیز در وبسایت ما مطالعه کنید.

کارآفرینی در کانادا و شاخص های اقتصادی تأثیرگذار

چشم انداز اقتصادی 2021 کانادا مانند سایر کشورهای پیشرفته است: پس از بزرگترین رکود اقتصادی از سال 1945 (کاهش 5.5 درصدی تولید ناخالص داخلی)، اقتصاد باید رشد کافی داشته باشد تا خسارات سال 2020 را تا حد زیادی جبران کند. مصرف زیاد و بازگشت مجدد صادرات باعث تقویت اقتصاد کانادا خواهد شد. پیشبرد پروژه های سرمایه گذاری دولت همچنین باید ایده رشد اقتصادی کانادا باشد. برعکس، به تعویق انداختن سرمایه گذاری های تجاری و کاهش سرعت در بازار مسکن میزان بهبود را محدود می کند.

در دهه های اخیر کارآفرینی توسط دانشمندان و سازمان های مختلفی مورد بررسی قرار گرفته است. طبق گفته سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD)، کارآفرینی به عنوان پدیده ای در ارتباط است که با “اقدام اقتصادی انسان در پی تولید ارزش، از طریق ایجاد یا گسترش فعالیت اقتصادی، با شناسایی و بهره برداری از محصولات جدید” مرتبط است. این یک مفهوم پویا است و می تواند از طریق شاخص های مختلف مانند نرخ راه اندازی و بقای شرکت، مدت زمان شرکت و نرخ بنگاه های با رشد بالا اندازه گیری شود.

اگرچه به عنوان بخشی از سیاست های عمومی، اهمیت پرورش فعالیت های کارآفرینی در حال افزایش است، اما دولت ها و سازمان های بین المللی نیاز به درک بهتر و اندازه گیری عوامل موثر بر کارآفرینی را تشخیص داده اند. به ویژه، OECD شاخص های تعیین کننده کارآفرینی را ایجاد کرده است؛ چارچوبی که عوامل مختلفی را برای شکل گیری کارآفرینی بیان می کند. این چارچوب توضیح می دهد که چگونه عوامل تعیین کننده کارآفرینی قابل اندازه گیری است و روش بهبود یافته ای برای معیار گذاری بین المللی این عوامل را فراهم می کند.

هدف اصلی شاخص OECD

این مجموعه از شاخص ها با درک نیاز به درک بهتر و اندازه گیری کارآفرینی، چارچوب OECD را در زمینه کانادا اعمال می کنند و اطلاعات آماری مورد نیاز این چارچوب را جمع آوری می کنند. این به عنوان راهنما برای هر کس که علاقه مند به وضعیت کارآفرینی در کانادا است، از جمله متخصصان بازرگانی، سیاست گذاران، اقتصاددانان و دانشگاهیان طراحی شده است. علاوه بر این، برای هر یک از شاخص ها، زمینه های سیاستی را که دولت کانادا در راستای تقویت کارآفرینی در حال حرکت است و نحوه پاسخگویی به چالش های پیش روی کارآفرینان را مشخص می کند.

هدف اصلی این سری از شاخص ها دو مورد است: (1) بهبود وضعیت دانش در مورد عواملی که فعالیت کارآفرینی کانادایی را شکل می دهند. (2) به سیاستگذاران در ارزیابی عملکرد کارآفرینی کانادا در مقایسه با سایر کشورهای OECD کمک کنید.

اولین بخش تدوین شاخص ها با تشریح چارچوب OECD و ارائه عوامل تعیین کننده کارآفرینی و چگونگی موقعیت آنها در رابطه با عملکرد کارآفرینی و تأثیر کارآفرینی آغاز می شود. سپس، شاخص ها به شش دسته از تعیین کننده ها طبقه بندی می شوند:

  1. چارچوب قانونی
  2. وضعیت بازار
  3. دسترسی به امور مالی
  4. ایجاد و انتشار دانش
  5. قابلیت های کارآفرینی
  6. فرهنگ

هر گروه تعیین کننده های مربوطه را نشان می دهد و تعدادی از عوامل تعیین کننده با جزئیات بیشتری نمایان می شوند. هر نمایه تعیین کننده مناطق زیر را پوشش می دهد:

  1. تعریف شاخص ها: این شاخص (های شاخص) مورد استفاده برای اندازه گیری هر یک از عوامل تعیین کننده ، نحوه توسعه آنها و نحوه اندازه گیری آنها را توصیف می کند.
  2. یافته های آماری اصلی: این یافته های آماری اصلی در مورد هر شاخص را برجسته می کند و عملکرد کانادا را نسبت به سایر کشورها محک می زند.
  3. پشتیبانی سیاست گذشته و موجود: این سیاست ها و یا برنامه های مختلفی که در کانادا اجرا شده است را نشان می دهد و نشان می دهد که چگونه دولت کانادا در حال حاضر فعالیت های کارآفرینی را تشویق می کند.
  4. منابع: این منابعی را نشان می دهد که برای مستند سازی هر شاخص استفاده شده است.

این سری از شاخص ها آخرین داده های موجود را ارائه می دهند و به طور منظم به روز می شوند. هر شاخص با توجه به در دسترس بودن داده های مربوطه، با تمرکز بر ارائه تجزیه و تحلیل همیشه سبز از وضعیت تعیین کننده های کارآفرینی در کانادا، در طول زمان تجزیه و تحلیل می شود.

شرایط کارآفرینی در کانادا به تفکیک استان‌ها

برنامه کارآفرینی ایالت آلبرتا

آلبرتا یکی از استان های کانادا که در سال 2005 در اول سپتامبر 100 سال را به عنوان یک ایالت جشن گرفت. به عنوان بخشی از جشن صد سالگی، ملکه الیزابت دوم و شاهزاده فیلیپ از 23 مه تا 25 مه 2005 به این ایالت سفر کردند. آلبرتا از مجموعه متنوعی از فرهنگ ها و جوامع تشکیل شده است که بسیاری از خدمات کلاس جهانی را در خود جای داده اند. زندگی در آلبرتا فرصت های زیادی را برای افراد فراهم می کند.

آلبرتا مجدداً بالاترین میزان کارآفرینی را در کانادا دارد و این چیزی است که در پنج سال گذشته مشهود بوده است. گزارش کارآفرینی جهانی (GEM) در مورد کارآفرینی در آلبرتا نشان می دهد که 19.6٪ از آلبرتایی های 18-64 ساله در راه اندازی یک تجارت مشارکت دارند. این بالاتر از نرخ کل کانادا (18.8٪) و بالاتر از سایر اقتصادهای مبتنی بر نوآوری از جمله ایالات متحده، استرالیا و اسرائیل است. هرچند میزان مشاغل مستقر در آلبرتا کمی بیشتر از کانادا است (7.5٪ در مقابل 6.2٪) اما از ایالات متحده یا استرالیا کمتر است.

آلبرتا به عنوان یکی از ایالت برتر کانادا برای کارآفرینی شناخته می شود. از همین رو سالانه بسیاری از مهاجران برای کارآفرینی در این ایالت اقدام می نمایند. این برنامه کارآفرینی در ایالت آلبرتا از دو مسیر امکان پذیر می باشد؛ در روش اول، دانشجویان در صورت تحصیل در دانشگاه های این ایالت قادر خواهند بود تا با احراز شرایط مورد نظر برای کار آفرینی در ایالت آلبرتا اقدام نمایند. در روش دوم افراد و داوطلبان بین‌ المللی در صورت احراز شرایط مورد نظر که در ادامه به آنها اشاره می‌ شود، می‌ توانند تا از این روش موفق به دریافت اقامت کشور کانادا شوند.

مراحل اقدام برای کارآفرینی آلبرتا

افراد برای مهاجرت به ایالت آلبرتا قادر خواهند بود از روش های متنوعی که این ایالت پیش روی علاقه مندان قرار می دهد، اقدام نمایند. یکی از برترین روش های مهاجرت به کانادا، اقدام به کارآفرینی در این کشور به شمار می رود. افراد در صورت احراز شرایط مورد نظر قادر خواهند بود تا شانس خود را برای اخذ اقامت کانادا امتحان نمایند. در ادامه به مراحل کارآفرینی در ایالت آلبرتا اشاره می شود.

  • ابراز علاقه مندی: در گام نخست افراد می بایست ابراز علاقمندی خود را برای ویزای کار آفرینی در ایالت آلبرتا تحت یک نامه ارائه نمایند. پس از ۳۰ روز کاری این درخواست ارائه شده مورد بررسی قرار می‌ گیرد.
  • ارسال درخواست: در صورت تایید اولیه توسط دولت آلبرتا، بازه زمانی ۹۰ روزه برای افراد در نظر گرفته می‌ شود تا مدارک مورد نیاز را برای کارآفرینی در این ایالت ارسال نمایند. لازم به ذکر است در صورت تایید درخواست داوطلبان فرصت دو ساله به آنان اعطا می‌ شود تا کسب و کار خود را در این ایالت راه اندازی کنند.
  • تایید نهایی: در این بازه زمانی دو ساله که دولت به کارآفرینی اعطا کرده است، فرد می بایست موفقیت اولیه را در کسب و کار خود به این دولت ارائه دهد. در صورت تمدید فعالیت را به کار گماردن شهروندان کانادایی می‌ توان برای اقامت دائم کانادا اقدام نموده و از همین رو این دو سال به عنوان مهم ترین و اساسی ترین زمان ممکن برای دریافت اقامت کانادا به شمار می‌ رود.

امتیازات لازم برای کارآفرینی ایالت آلبرتا

برای ورود از روش کارآفرینی در ایالت آلبرتا متقاضیان می بایست امتیازات مورد نظر را کسب نمایند. در سیستم امتیاز بندی کارآفرینی ایالت آلبرتا که در ادامه به آن اشاره می‌ شود، افراد در صورت تحصیل در دانشگاه های ایالت آلبرتا امتیاز بیشتری را دریافت می نمایند. از همین رو در صورت علاقه به تحصیل می توان ویزای تحصیلی را به عنوان روشی مطمئن برای ورود و پس از آن اخذ اقامت دائم کانادا از روش کار آفرینی تلقی کرد.

سابقه مدیریت

یکی از مهم ترین فاکتورهای تاثیرگذار در برنامه کارآفرینی امتیازات مختص به سوابق کاری می باشد. در حوزه کارآفرینی ارائه سوابق کاری مرتبط با طرح اقتصادی از اولویت بالایی برخوردار می باشد. از همین رو افراد در صورت عدم سوابق کاری نمی توانند برای این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند. حداکثر امتیاز قابل دسترس از این بخش ۱۵ امتیاز در نظر گرفته شده است. در ادامه به امتیازات سوابق مدیریتی در کشور مبدا برای برنامه کارآفرینی در ایالت آلبرتا اشاره می‌ شود.

  1. 6 ماه سابقه مدیریت در یک بیزینس: 5 امتیاز
  2. 1 سال سابقه مدیریت در یک بیزینس: 10 امتیاز
  3. بیش از 1 سال سابقه مدیریت در یک بیزینس: 15 امتیاز

فرصت شغلی

مهمترین تفاوت میان کارآفرینی و سایر ویزای سرمایه گذاری در کشور کانادا ایجاد فرصت های شغلی برای افراد مقیم کشور کانادا است. در این روش مهاجرتی  پایه و اساس آن برای ایجاد شغل بنیان گذاشته شده است. لازم به ذکر است که این بخش به استخدام از بستگان تعلق نمی‌ گیرد و مختص به شهروندان کانادایی است.

  1. ایجاد یک شغل برای شهروندان کانادایی: 5 امتیاز
  2. ایجاد دو شغل برای شهروندان کانادایی: 10 امتیاز
  3. ایجاد سه شغل برای شهروندان کانادایی: 15 امتیاز

میزان سرمایه

به طور حتم برای ایجاد یک کسب و کار میزان سرمایه و بودجه مورد نظر حائز اهمیت می باشد. از همین رو میزان سرمایه افراد برای کارآفرینی در کشور کانادا دارای امتیاز متفاوتی خواهد بود. لازم به ذکر است، امتیاز اختصاص پیدا کرده به این بخش حداکثر ۲۰ است که در مقابل سایر شاخص‌ های لازم برای کارآفرینی بسیار پایین است.

  1. میزان سرمایه گذاری 25 هزار دلار کانادا: 5 امتیاز
  2. سرمایه گذاری به میزان 25 تا 50 هزار دلار: 10 امتیاز
  3. سرمایه گذاری به میزان 50 تا 75 هزار دلار: 15 امتیاز
  4. میزان سرمایه گذاری بالای 75 هزار دلار کانادا: 20 امتیاز

مدرک زبان

در تمامی روش های مهاجرت به کشور کانادا، مبحث دانش زبان مطرح می گردد و افراد برای هرگونه اقدامی ملزم به ارائه مدرکی دال بر  تسلط زبان انگلیسی می باشند. همانند تمامی روش های مهاجرت کشور کانادا، مدرک آیلتس جنرال به عنوان مدرک مورد تایید دولت شناخته می‌ شود. سیستم محاسبه امتیاز تیم بر مبنای CLB که در آن هر یک از مهارت های زبان دارای امتیاز مجازی می باشد، تعیین گشته است.

  1. حد نصاب CLB7: برای فرد اصلی 5 امتیاز
  2. حد نصاب CLB8: برای فرد اصلی 12 امتیاز
  3. حد نصاب CLB9: برای فرد اصلی 15 امتیاز

مدرک تحصیلی

تحصیلات مختص به دانشگاه های مورد تایید دولت کانادا است و داوطلبان می بایست، مدارک خود را برای تایید به سازمان ها و نهادهای ارزیابی همانند WES ارسال نمایند و پس از آن امتیاز این بخش را دریافت می نمایند. حداکثر امتیاز برای ارائه مدرک تحصیلی، 15 امتیاز در نظر گرفته شده است.

  1. مدرک کاردانی و یا لیسانس: 5 امتیاز
  2. مدرک کارشناسی ارشد: 7 امتیاز
  3. مدرک دکترا: 10امتیاز

فاکتور های فردی و سازگاری

در این بخش افراد متناسب با سن، سابقه حضور در کشور کانادا، تجرد یا تاهل خود حداکثر ۲۵ امتیاز را دریافت می نماید.

  1. سن بین ۲۱ تا ۴۹ سال: ۵ امتیاز
  2. حضور بستگان درجه یک در ایالت آلبرتا: 10 امتیاز
  3. سابقه کار یا تحصیل در ایالت آلبرتا: 10 امتیاز

نکات مهم

به صورت معمول برنامه کارآفرینی ایالت آلبرتا برای به نتیجه رسیدن بین ۶ تا ۱۲ ماه به طول می‌ انجامد و مهم ترین بخش را طرح اقتصادی و  ابراز علاقه‌ مندی ایفا می کند. در صورت تایید درخواست با کسب امتیازات لازم می توان برای کارآفرینی در ایالت آلبرتا اقدام نمود. برای ایجاد یک کسب و کار در آلبرتا، محدودیت هایی برای افراد تعیین گشته است. از همین رو افراد با علم بر این محدودیت ها قادر خواهند بود تا تصمیم صحیحی را اتخاذ نمایند.

  1. کسب و کارهایی که به عنوان سرمایه گذاری های منفعل به حساب می آیند و فاقد مدیریت فعال هستند.
  2. کسب و کارهای غیر قانونی
  3. کسب و کارهای بدون ارزش افزوده
  4. کسب و کارهای فصلی و محدود
  5. کسب و کارهای خانگی
  6. خرید یک کسب و کار از فرد که برای اقامت کانادا آن را خریداری کرده است.

آشنایی با ایالت آلبرتا

ایالت آلبرتا که در غرب کانادا واقع شده است، از غرب با کوه های راکی ​​کانادا و از شرق با چمنزار های وسیع و مناطق بد زمین همسایه است. ایالت مونتانا نزدیکترین همسایه جنوبی این ایالت با کشور آمریکا است که با آن در یک پارک صلح بین المللی هم مرز می باشد. آلبرتا بیش از چهار میلیون نفر جمعیت دارد که در مراکز عمده شهری در کلگری و ادمونتون متمرکز شده اند.

ایالت آلبرتا چهارمین استان بزرگ کانادا با مساحت آن 661000 کیلومتر مربع (255،214 مایل مربع) است. پایتخت آلبرتا شهر ادمونتون و پرجمعیت ترین شهر و کلان شهر آن، کلگری، مرکز تجارت آلبرتا که در منطقه جنوبی استان واقع شده است. از دیگر شهرهای مهم این کشور می توان به بانف، کامروز، وتاسکیوین، فورت مک موری، گراند پرری، جاسپر، لتبریج، لویدمینستر اشاره کرد.

آلبرتا با 1900 ساعت آفتاب در شمال و 2300 ساعت آفتاب در جنوب سالانه، آفتابی ترین استان کانادا است. مناظر طبیعی ایالت آلبرتا از کوه های سر به فلک کشید، دریاچه های یخبندان و جنگل های وسیع خاکی گرفته تا کوهپایه های ناهموار، چمنزار های بارور و مناطق صحرا تشکیل شده است. آلبرتا 245 رودخانه و بیش از 600 دریاچه را در خود جای داده است.

خانواده های آلبرتا معمولاً درآمد خانواده بیشتری نسبت به سایر مناطق کانادا دارند. در  نظرسنجی درآمد کانادایی، خانواده های آلبرتا پس از مالیات، درآمد متوسط ​​98400 دلار به دست آوردند. این میزان درآمد بالاتر از میانگین کشور کانادا با 84900 دلار است.

برنامه کارآفرینی ایالت انتاریو

انتاریو یک تأمین کننده اصلی اقتصادی برای کل کشور است که 37 درصد تولید ناخالص داخلی ملی را تولید می کند. موقعیت اصلی آن در مرکز منطقه تجارت آزاد آمریکای شمالی این امکان را به آن داده است تا به یک تولید کننده و صادر کننده بزرگ کالا تبدیل شود. مناظر متضاد و مولد استان منابع طبیعی بسیاری از کشاورزی و جنگل داری گرفته تا معدن را ارائه می دهد. فراتر از این، انتاریو یکی از بزرگترین مراکز اقتصادی قاره است که در آن افراد زیادی در خدمات مانند امور مالی کار می کنند. شروع یک کسب و کار کوچک برای بسیاری از افراد یک رویاست، اما برای تحقق آن نیاز به برنامه ریزی و تلاش زیاد است. برنامه های کارآفرینی و مشاغل کوچک در انتاریو می تواند با ارائه مهارت ها و دانش لازم برای به دست آوردن ایده های تجاری کوچک، به شما در زندگی رویایی کمک کند.

با توجه به مطالب عنوان شده، ایالت انتاریو به عنوان یکی از برترین ایالت های کانادا برای زندگی و کار قلمداد می شود. از همین رو سالانه افراد و مهاجران زیادی از روش های مختلف از جمله کارآفرینی به دنبال ورود و زندگی در این ایالت می باشند. افراد در صورت احراز شرایط مورد نظر قادر خواهند بود تا شانس خود را برای اخذ اقامت کانادا امتحان نمایند. در ادامه به شرایط کارآفرینی در ایالت انتاریو و شرایط عمومی زندگی در این ایالت اشاره می شود.

شرایط و مراحل کارآفرینی انتاریو

با توجه به امتیازات عنوان شده افراد در صورت احراز شرایط می توانند شانس خود را برای کارآفرینی در ایالت انتاریو امتحان نمایند. در صورت تایید دولت انتاریو ویزای دو ساله برای افراد صادر می گردد و در صورت موفقیت در کسب و کار و سودآوری قادر خواهند بود تا برای اقامت دائم کانادا اقدام نمایند. لازم به ذکر است که داوطلبان متاهل امکان همراهی همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود را برای ورود به کشور کانادا خواهند داشت. مراحل ورود به اقدام کارآفرینی انتاریوبه شرح زیر می باشد:

  1.  ایجاد پروفایل در سایت مهاجرت کانادا
  2. ابراز علاقه‌ مندی برای کارآفرینی
  3. ارسال بیزینس‌ پلان و بررسی توسط دولت انتاریو
  4. در صورت تایید ارسال مدارک و کسب امتیاز لازم برای ورود
  5. در صورت تایید مراجعه برای مصاحبه حضوری در شهر تورنتو
  6. اخذ ویزای دو ساله

امتیازات برنامه کارآفرینی انتاریو

سیستم امتیاز بندی کارآفرینی ایالت انتاریو بدین صورت تعیین گشته است که افراد در صورت کسب حدود 150 امتیاز از ۲۰۰ امتیاز موجود قادر خواهند بود تا شانس خود را برای ورود به کشور کانادا از روش کارآفرینی امتحان نمایند. از این امتیازات ۷۴ امتیاز به طرح توجیه افراد تعلق دارد که در صورت تایید نیمی از مسیر کارآفرینی در کانادا برای متقاضیان طی می شود. در ادامه به سایر امتیازات مورد نیاز برای اقدام از روش کار آفرینی در استان انتاریو اشاره می شود.

سابقه مدیریت

میزان سابقه کار در برنامه‌ های کارآفرینی کانادا حائز اهمیت می باشد و افراد در صورت ارائه مدارک قادر خواهند بود امتیازات این بخش را دریافت نمایند. لازم به ذکر است که این سابقه کار مختص به پنج سال گذشته می باشد و در صورت ارائه سوابق کاری قبل از این بازه زمانی هیچ امتیازی به افراد تعلق نمی گیرد.

  1. کمتر از 2 سال سوابق مدیریت: 0 امتیاز
  2. بین 2 تا 4 سال سابقه کار با عنوان مدیر در یک کسب و کار: 13 امتیاز
  3. بین 4 تا 5 سال سابقه کار با عنوان مدیر در یک کسب و کار: 19 امتیاز
  4. بیش از 5 سال سابقه کار با عنوان مدیر در یک کسب و کار: 25 امتیاز

مدرک تحصیلی

مدرک تحصیلی در امتیاز بندی کارآفرینی ایالت انتاریو نقش چندانی را ایفا نمی کند. از همین روی افراد با هر مدرک تحصیلی امکان اقدام برای این روش مهاجرتی را دارا می باشند. حداکثر امتیاز اختصاص پیدا کرده به این بخش که مربوط به فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی می باشد، ١٠امتیاز است.

  1. مدرک دیپلم: 0 امتیاز
  2. مدرک کاردانی و یا فوق دیپلم: 5 امتیاز
  3. مدرک کارشناسی و بالاتر: 10 امتیاز

تجربه بیزینس

تجربه کسب و کار در یک بیزینس شخصی بسیار حائز اهمیت می باشد، به صورتی که ایالت انتاریو امتیاز بالایی را برای این بخش اختصاص داده است. این بخش مختص به پنج سال گذشته است و می بایست مدارک مرتبط با آن برای دولت کانادا ارسال گردد. از مهمترین مدارک مورد نیاز برای اثبات سوابق کاری می توان به جواز کار، پروانه و سوابق بیمه و اشاره کرد.

  1. تجربه در یک بیزینس که در درآمد ناخالص آن هر سال 20 درصد رشد کرده است.
  2. تجربه در بیزینسی که حداقل 20 درصد محصولات خود را صادر کرده است.

در صورت موفقیت در یک تجارت که یکی از ویژگی های بالا را داشته باشد، 15 امتیاز را برای افراد و متقاضیان به همراه دارد.

مدرک زبان

برخلاف سایر ویزا های کشور کانادا از جمله ویزا های تحصیلی و ویزای کار سطح زبان مورد نیاز برای این بخش بسیار معقول و قابل دسترس است. در این بخش مدرک آیلتس مورد قبول دولت انتاریو قرار می گیرد که سطح آن برحسب CLB که عملاً هر یک از مهارت های زبان امتیاز مجزایی دارد محاسبه می گردد.

  1. 5 امتیاز برای CLB4
  2. 10 امتیاز برای CLB5

کل دارایی

کل دارایی افراد در این بخش شامل اموال منقول و غیر منقول می شود و دارایی برای افراد متاهل به همسر افراد هم تعلق می گیرد. از همین رو می توان برای اثبات این فاکتور تمامی اسناد موجود را برای دولت کانادا در ایالت انتاریو ارسال کرد.

  1. کمتر از 400 هزار دلار: 0 امتیاز
  2. بین 400 هزار دلار تا 1 میلیون دلار: 10 امتیاز
  3. بالای 1 میلیون دلار کانادا: 10 امتیاز

میزان سرمایه

فارغ از میزان کل دارایی افراد میزان سرمایه‌ گذاری مورد نظر برای بیزینس پلان حائز اهمیت می باشد. در این بخش دولت انتاریو تا ۲۵ امتیاز را برای سرمایه‌ گذاری های بیشتر از مبالغ و ۸۰۰ هزار دلار در نظر گرفته است. این نحوه امتیاز بندی برای جذب بالاتر سرمایه برای کارآفرینی در کانادا تعیین گشته است. برای اطلاع از امتیازات میزان سرمایه به ادامه مطلب توجه فرمایید.

  1. سرمایه بین 200 تا 500 هزار دلار کانادا: 15 امتیاز
  2. سرمایه بین 500 تا 800 هزار دلار کانادا: 20 امتیاز
  3. سرمایه بالای 800 هزار دلار: 25 امتیاز

ایجاد اشتغال

یکی از ویژگی‌ های بارز کارآفرینی ایجاد اشتغال برای افراد مقیم کشور کانادا به شمار می رود. از همین‌ رو افراد در صورتی ایجاد اشتغال، امتیازات لازم در این بخش را کسب می نمایند. این امتیاز مختص به افراد کانادایی است و بستگان درخواست کنندگان مورد تایید قرار نمی‌ گیرد. از همین رو با اطلاع از شرایط محیطی منطقه مورد نظر به دنبال جذب بهترین افراد برای پیشرفت کسب و کار خود باشید.

  1. استخدام یک الی دو نفر: 2 امتیاز
  2. استخدام 3 الی 4 شهروند کانادایی در کسب  کار: 5 امتیاز
  3. استخدام بیش از 5 نفر: 7 امتیاز

امتیازات اضافه

سه فاکتور دیگر در امتیاز بندی کارآفرینی تاثیرگذار می‌ باشد؛ سفر اکتشافی، کارآفرینی در صنایع مورد پسند و کارآفرینی در مناطق کم جمعیت. این عوامل دارای امتیازات مستقلی برای مهاجرت به کشور کانادا می باشند که در ادامه به آنها اشاره می گردد.

  1. سابقه سفر اکتشافی ۶ امتیاز برای متقاضیان برنامه کارآفرینی به همراه دارد.
  2. در صورتی که بیزینس در صنایع کلیدی همانند هوش مصنوعی دارویی و معدن باشد ۵ تا ۱۰ امتیاز به کارآفرینان تعلق می گیرد.
  3. با توجه به اهمیت دولت انتاریو برای ارتقاء رونق اقتصادی تمام مناطق این ایالت احداث کسب و کار در مناطق کم جمعیت تا حداکثر ۱۰ امتیاز برای کارآفرینان به همراه دارد.

نکات مهم

  1. برای ایجاد کسب و کار در محدوده شهر تورنتو را حداقل یک میلیون دلار الزامی است.
  2. در صورت حوزه فعالیت در زمینه فناوری حداقل میزان دارای ۵۰۰ هزار دلار باشد.
  3. متقاضی می بایست به عنوان صاحب کار و یا مدیر ارشد خود را معرفی کند.
  4. باید در زمان کارآفرینی در آن منطقه حضور داشته باشد.
  5. دو نفر به صورت شریک قادر خواهند بود برای برنامه مهاجرتی اقدام نمایند.

آشنایی با ایالت انتاریو

نام “انتاریو” از یک کلمه بومی به معنی “دریاچه زیبا” یا “آب گازدار” آمده است. مردم بومی انتاریو حداقل 7000 سال در این سرزمین زندگی کرده اند. اروپایی ها برای اولین بار در دهه 1600 وارد انتاریو شدند و شروع به ساخت پست های تجاری و قلعه ها کردند. اولین شهرک ها در اواسط دهه 1700 ساخته شدند. اولین استعمار گران و مهاجران اروپایی از فرانسه و جزایر انگلیس بودند. اما در قرن بیستم، مهاجران از سراسر اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی به انتاریو می آمدند. در انتاریو بیشترین جمعیت بومیان این کشور نیز زندگی می کند.

امروزه، انتاریو نمونه بارزی از تعهد کانادا به چند فرهنگی است. تقریبا نیمی از تازه واردان به کانادا در انتاریو زندگی می کنند. زندگی در انتاریو به معنای زندگی در میان اقوام، آیین ها و زبان های مختلف است. این همچنین به معنای داشتن شانس لذت بردن از غذاها، موسیقی، هنر است! انتاریو دومین استان بزرگ کانادا است که بیش از 1 میلیون کیلومتر مربع (415000 مایل مربع) را شامل می شود؛ منطقه ای بزرگتر از فرانسه و اسپانیا در مجموع.

انتاریو از شرق به کبک، از غرب به مانیتوبا، از شمال به خلیج هادسون و خلیج جیمز و از جنوب به رودخانه سنت لارنس و دریاچه های بزرگ محدود می شود. انتاریو پرجمعیت ترین استان کانادا با تقریبا 15 میلیون نفر ساکن است. جنوب انتاریو اکثریت جمعیت استان را در خود جای داده است. مرکز استان انتاریو بزرگترین مرکز شهری کانادا، تورنتو است. این شهر خود نزدیک به سه میلیون نفر را در خود جای داده است، در حالی که منطقه اطراف آن، معروف به منطقه تورنتو بزرگ (GTA)، بیش از شش میلیون نفر زندگی می کنند. پایتخت کانادا، اتاوا، در استان انتاریو واقع شده است.

برنامه کارآفرینی ایالت بریتیش کلمبیا

با توجه به شرایط زندگی و رفاهی موجود در ایالت بریتیش کلمبیا بسیاری از مهاجران به دنبال کسب اقامت و زندگی در این ایالت می باشند. روش کارآفرینی به عنوان یک برنامه ایده آل برای صاحبان کسب و کار به شمار می رود. این ایالت دو روش را برای کارآفرینی در کانادا در نظر گرفته است، که با توجه به میزان سرمایه افراد تعیین می گردد.

در روش اول میزان سرمایه مورد نیاز برای اقدام ۱۰۰ هزار دلار و برای روش دوم حداقل سرمایه مورد نیاز ۲۰۰ هزار دلار تعیین گشته است. با توجه به قوانین موجود در حال حاضر روش اول یا رجینال پایلت امکان‌ پذیر نیست و کارآفرینان می‌ بایست با روش دوم برای کار آفرینی در ایالت بریتیش کلمبیا اقدام نمایند. در ادامه به امتیاز بندی های لازم برای کارآفرینی در بریتیش کلمبیا اشاره می‌ شود.

امتیاز بندی کارآفرینی بریتیش کلمبیا

همانند تمامی روش های مهاجرتی کشور کانادا افراد برای کارآفرینی در بریتیش کلمبیا ملزم به اخذ حداقل امتیازات لازم در این پروسه می باشند. حداکثر امتیاز در نظر گرفته شده برای برنامه کارآفرینی ۲۰۰ امتیاز است که افراد در صورت کسب حداقل ۱۴۵ امتیاز شانس بالایی برای ورود به این ایالت را خواهند داشت. این امتیازات بر احتساب فاکتورهای همانند سابقه مدیریت، سن، مدرک تحصیلی، میزان سرمایه کل دارایی و مدرک زبان تعیین می گردد.

سابقه مدیریت

در تمامی روش های کارآفرینی در کانادا سابقه مدیریت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد و به عنوان اصلی‌ ترین فاکتور امتیاز بندی به شمار می رود. این سابقه کار در ۱۰ سال گذشته مورد محاسبه قرار می‌ گیرد و به سوابق کاری قبل از این بازه زمانی هیچ امتیازی تعلق نمی‌ گیرد. حداکثر امتیاز این بخش برای افراد تا ۲۰ امتیاز تعیین گشته است که در صورت ارایه مدارک این امتیاز برای افراد لحاظ می شود.

  1. 1 تا 2 سال سابقه مدیریت در کسب و کار: 4 امتیاز
  2. 2 تا 3 سال سابقه مدیریت در کسب و کار: 6 امتیاز
  3. 3 تا 4 سال سابقه مدیریت در کسب و کار: 12 امتیاز
  4. 4 تا 5 سال سابقه مدیریت در کسب و کار: 15 امتیاز
  5. بیش از 5 سال سابقه کار مدیریت: 20 امتیاز

سابقه مالکیت

در فاکتور قبلی مدیریت یک کسب و کار حائز اهمیت بود، ولی در این فاکتور در صورت صاحب یک کسب و کار در ایران بودن امتیاز ویژه‌ ای به افراد تعلق می‌ گیرد. حداکثر امتیاز این بخش که برای مالکیت ۱۰۰ درصدی یک بیزینس در سه سال از پنج سال گذشته می باشد ۴ امتیاز است. از همین رو افراد با ارائه ادله لازم و برای اثبات این ادعا می‌ توانند امتیازات این بخش را کسب نمایند.

دارایی نقدی

دارایی نقدی از دیگر فاکتورهای تاثیرگذار در برنامه‌ های کارآفرینی بریتیش کلمبیا می باشد. در این بخش به این صورت قابل اثبات است که افراد می بایست نام های و تمکن مالی از بانک های مورد تایید دولت کانادا به اداره مهاجرت کانادا ارائه دهند. این میزان دارایی برای افراد متاهل و مجرد به یک اندازه است در ادامه به امتیازات این بخش اشاره می شود.

  1. بین 50 تا 200 هزار دلار: 2 امتیاز
  2. بین 200 تا 400 هزار دلار کانادا: 3 امتیاز
  3. سرمایه بالای 400 هزار دلار کانادا: 4 امتیاز

کل دارایی

در این بخش تمامی اموال افراد مورد بررسی قرار می گیرد، به صورتی که میزان دارایی متناسب با ارزش واقعی ملی یا کسب و کار تعیین می گردد. این امر توسط قوه قضاییه در ایران صورت می پذیرد و قیمت و ارزش ملک یا کسب و کار در بازار حال حاضر اهمیت چندانی ندارد. املاک، سپرده‌ های بانکی و اوراق مشارکت، سهام شامل این بخش می شوند. در صورت ارائه دارایی بالای ۱۰ میلیارد تومان افراد قادر خواهند بود تا حداکثر امتیاز این بخش یعنی ۸ امتیاز را برای برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا دریافت نمایید.

  1. 600 تا 800 هزار دلار کانادا: 5 امتیاز
  2. 800 هزار دلار تا 2 میلیون دلار کانادا: 6 امتیاز
  3. 2 تا 5 میلیون دلار کانادا: 7 امتیاز
  4. بالای 5 میلیون دارایی منقول و غیر منقول: 8 امتیاز

میزان سرمایه گذاری

میزان سرمایه گذاری در نظر گرفته شده برای برنامه های کارآفرینی ایالت بریتیش کلمبیا متناسب با طرح توجیهی افراد تعیین می‌ گردد. این نکته بدین معناست که افراد و متقاضیان برنامه کارآفرینی می بایست میزان سرمایه خود را برای اختصاص دادن به کسب و کار در بریتیش کلمبیا قرار می گیرد. افراد قادر خواهند بو تا 20 امتیاز از این بخش کسب نمایند.

  1. بین 200 تا 400 هزار دلار کانادا: 8 امتیاز
  2. بین 400 تا 600 هزار دلار کانادا: 10 امتیاز
  3. بین 600 هزار دلار تا 1 میلیون دلار کانادا: 11 امتیاز
  4. بین 1 تا 2 میلیون دلار کانادا: 12 امتیاز
  5. بین 2 تا 4 میلیون دلار کانادا: 14 امتیاز
  6. بین 4 تا 8 میلیون دلار کانادا: 16 امتیاز
  7. سرمایه بیش از 8 میلیون دلار: 20 امتیاز

ایجاد اشتغال

به کار گماردن افراد در کارآفرینی وجه تمایز آن با سایر روش‌ های سرمایه گذاری می باشد. از همین رو دولت بریتیش کلمبیا امتیاز جداگانه را برای آن در نظر گرفته است. میزان تعداد افراد مورد نیاز برای ایجاد اشتغال در بیزینس پلان اولیه تعیین می گردد. در ادامه به امتیازات ایجاد اشتغال برای افراد کانادایی در کسب و کار شخصی شما اشاره می شود.

  1. ایجاد اشتغال برای یک نفر: 8 امتیاز
  2. ایجاد اشتغال برای دو نفر: 9 امتیاز
  3. ایجاد اشتغال برای سه نفر: 10 امتیاز
  4. ایجاد اشتغال برای چهار نفر: 11 امتیاز
  5. ایجاد اشتغال برای شش نفر: 13 امتیاز
  6. ایجاد اشتغال برای 7 الی 9 نفر: 14 امتیاز
  7. ایجاد اشتغال برای 10 الی 19 نفر: 16 امتیاز
  8. ایجاد اشتغال برای بیش از 19 نفر: 20 امتیاز

موقعیت مکانی

ایالت بریتیش کلمبیا برای افزایش رونق اقتصادی در تمامی مناطق این ایالت برنامه را در نظر گرفته است. این برنامه بدین صورت است که سرمایه‌ گذاری یا کارآفرینی در مناطق کم جمعیت امتیاز بیشتری را به همراه دارد. این اقدام سبب می شود که سایر شهرهای کانادا به غیر از ونکوور و ویکتوریا هم مورد استقبال سرمایه گذاران قرار گیرد. حداکثر امتیاز این بخش برای کارآفرینی در کانادا ۲۰ امتیاز تعیین گشته است. از همین رو با کارآفرینی در سایر شهرهای برتر این  ایالت می‌ توان امتیاز بیشتری را برای ورود به اینکه این ایالت کسب نمود.

مدرک زبان

مدرک آیلتس به عنوان تنها مدرک مورد تایید دولت بریتیش کلمبیا برای کارآفرینی به حساب می آید. افراد در صورت اخذ مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی قادر خواهند بود تا امتیازات لازم را کسب نماید. در این برنامه امتیاز بسیار بالایی برای مدرک زبان در نظر نگرفته شده است و حتی افراد بدون ارائه مدرک زبان امکان اقدام از روش کارآفرینی در ایالت بریتیش کلمبیا را خواهند داشت.

  1. 2 امتیاز برای CLB4
  2. 4 امتیاز برای CLB5

مدرک تحصیلی

متقاضیان برنامه های کارآفرینی برای کسب امتیازات مورد نیاز برای مدرک تحصیلی می بایست مدارک خود را برای نهادهای ارزیابی مدرک در کشور کانادا همانند WES ارسال نمایند و پس از اخذ تایید اعتبار لازم را دریافت نمایند. حداقل مدرک مورد نیاز برای اقدام از روش کارآفرینی ایالت بریتیش کلمبیا مدرک‌ کاردانی در نظر گرفته شده است.

  1. مدرک کاردانی: 2 امتیاز
  2. مدرک کارشناسی: 5 امتیاز
  3. مدرک کارشناسی ارشد و دکتری: 8 امتیاز

سن

از از دیگر فاکتورهای تاثیرگذار در امتیاز بندی برنامه های کارآفرینی ایالت بریتیش کلمبیا می توان به فاکتور سن اشاره کرد. افراد زیر ۲۵ سال و بالای ۶۴ سال هیچ امتیازی را در این روش مهاجرتی کسب نمی کنند. بهترین بازه زمانی سن برای کارآفرینی بین ۳۵ تا ۴۴ سال در نظر گرفته شده است که این افراد در این بخش قادر خواهند بود تا ۸ امتیاز موجود را کسب نماید.

  1. 25 تا 34 سال: 4 امتیاز
  2. بین 35 تا 44 سال: 8 امتیاز
  3. بین 45 تا 54 سال: 6 امتیاز
  4. بین 55 تا 64 سال: 4 امتیاز

امتیازات اضافه

افراد در صورت حضور در کشور کانادا قادر خواهند بود تا امتیازات خود را برای برنامه‌ های کارآفرینی بریتیش کلمبیا افزایش دهند. این نکته بدین معناست که افراد در صورت حضور، تحصیل کار و یا سرمایه‌ گذاری در کشور کانادا می توانند امتیازات خود را افزایش دهند. از همین رو در صورت به حد نصاب نرسیدن امتیازات می توان برای ادامه تحصیل در کشور کانادا اقدام و پس از اتمام دوره تحصیلی برای ویزای کار آفرینی درخواست خود را ارسال کنند. امتیازات این بخش به شرح زیر می باشد:

  1. بازدید از ایالت بریتیش کلمبیا: 1 امتیاز
  2. بازدید از محل سرمایه گذاری: 2 امتیاز
  3. اشتغال به کار و یا تحصیل به مدت حداقل یک سال: 8 امتیاز

بیزینس پلان

همانطور که در ابتدای مقاله به آن اشاره گردید مهمترین فاکتور برای درخواست ویزای کارآفرینی کانادا ارائه یک بیزینس پلان موفق در این ایالت می باشد. امتیازات اختصاص یافته به این بخش ۸۰ امتیاز است که در یک بازه زمانی ۳۰ تا ۹۰ روزه توسط دولت کانادا به متقاضیان اعطا می گردد. این امتیاز به عوامل و فاکتورهای زیادی از جمله نوع بیزینس، هدف بیزینس، منطقه انتخابی و میزان سرمایه مورد نظر بستگی پیدا می‌ کند. تازگی و نو آوری بیزینس‌ پلان در اولویت دولت بریتیش کلمبیا قرار دارد.

نکات مهم

همه افراد پس از ارسال درخواست علاقه مندی و بیزینس پلن و در صورت تایید یک بازه زمانی مشخصی را برای ارائه مدرک به اداره مهاجرت بریتیش کلمبیا دارا می باشد در این بازه زمانی تمامی مدارک متناسب با شرایط تعیین شده می بایست ارسال گردد دولت بریتیش کلمبیا متقاضیانی که بیشترین امتیازات را به خود اختصاص داده‌اند برای کارآفرینی بر این ایالت جذب می کند

  1. همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال شامل این برنامه مهاجرتی می‌ شوند.
  2. بازه محدودیت سنی در برنامه کارآفرینی ایالت بریتیش کلمبیا بسیار بالا است و تقریبا تمامی افراد قادر خواهند بود برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند.
  3. نوع امتیاز بندی این برنامه به صورتی است که مدارک تحصیلی و مدرک زبان در اولویت‌ های دوم قرار می گیرند.
  4. همانند تمام برنامه های کارآفرینی در ابتدا می بایست یک پروفایل در سایت بریتیش کلمبیا ایجاد گردد و متقاضیان قادر خواهند بود در مدت زمان تعیین شده مدارک خود را برای دولت بریتیش کلمبیا ارسال نمایند.
  5. پروسه زمانی کارآفرینی در این ایالت بین ۹ الی ۱۲ ماه به طور میانگین تخمین زده می شود.

آشنایی با ایالت بریتیش کلمبیا

بریتیش کلمبیا غربی ترین استان کانادا است که از شمال با آلاسکا و سرزمین های یوکان و شمال غربی و از جنوب با واشنگتن، آیداهو و مونتانا همسایه است. آلبرتا در شرق و اقیانوس آرام در غرب این ایالت قرار دارد. بریتیش کلمبیا توسط خط ساحلی اقیانوس آرام و رشته کوه ها تعریف شده است و محل زندگی سومین شهر بزرگ کانادا، ونکوور است. اقتصاد این استان متنوع است و متکی به بخش منابع طبیعی قوی، با تمرکز بر جنگل داری و استخراج معادن است.

فرهنگ بریتیش کلمبیا ترکیبی منحصر به فرد از تأثیرات کشورهای اروپایی، آسیایی و ملل متحد است و هشت منطقه آن هر یک ویژگی های پویا و متنوعی را ارائه می دهند.

با توجه به اینکه اقتصاد بریتیش کلمبیا، به طور سنتی بر منابع طبیعی استوار است اما در سال های اخیر، گرایش محسوسی به سمت صنایع و کارهای خدماتی داشته است. هزینه های مسکن در این ایالت کمی بیشتر از دیگر نقاط کانادا می باشد. گران ترین بخش های بریتیش کلمبیا، شهرهای ونکوور و ویکتوریا هستند. لازم به ذکر است که ونکوور به عنوان یکی از مهم ترین شهرهای جهان از لحاظ کار و زندگی شناخته می شود.

برنامه کارآفرینی ایالت نیوبرانزویک

با توجه به موقعیت مکانی ایالت نیوبرانزویک تعداد کمتری از سرمایه گزاران به دنبال ویزای کارآفرینی این ایالت می باشند. ایالت نیوبرانزویک در شرق کانادا واقع شده است و به عنوان ایالت دو زبانه شناخته می شود که 35 درصد مردم به زبان فرانسوی صحبت می کنند. لازم به ذکر است که با توجه به استقبال کمتر مهاجران برای ورود به این ایالت شانس افراد برای ورود به کشور کانادا و کارآفرینی در نیوبرانزویک به مراتب بالا تر از سایر ایالت های کشور کانادا است.

عوامل کارآفرینی

حداقل  شرایطی را برای ورود به برنامه کارآفرینی ایالت نیوبرانزویک در نظر گرفته شده است که افراد در صورت آن قادر خواهند برای این برنامه اقامت نمایند در ادامه به حداقل شرایط مورد نیاز برای برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک اشاره شده است.

  • سن: سن متقاضی باید بین 22 تا 55 سال باشد.
  • تحصیلات: حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز کاردانی است.
  • مدرک زبان: حداقل سطح زبان CLB5 است.
  • دارایی: حداقل 600 هزار دلار کانادا به عنوان دارایی و 30 هزار دلار سرمایه گزاری.
  • مدیریت: حداقل دو سال سابقه کار مدیریت.
  • بیزینس پلان: طرح نو و جدید برای بهبود شرایط ایالت.

امتیازات کارآفرینی نیوبرانزویک

عواملی هم چون دارایی، میزان سرمایه گذاری، سن، سابقه مدیریت، مدرک تحصیلی و مدرک زبان در امتیازات کارآفرینی نیوبرانزویک حائز اهمیت می باشد. افراد با کسب حداقل 65 امتیاز قادر خواهند بود تا شانس خود را برای این برنامه مهاجرتی امتحان نمایند. متقاضیان پس از ایجاد پروفایل در سایت نیوبرانزویک و ارسال بیزینس پلان می توانند در بازه زمانی عنوان شده، مدارک خود را برای کسب امتیاز لازم ارسال نمایند. دولت نیوبرانزویک متناسب با امتیازات موجود بالاترین امتیازات را برای کارآفرینی در کانادا انتخاب می نمایند. در ادامه به امتیازات هر بخش برای کارآفرینی در ایالت نیوبرانزویک اشاره می شود.

سن

حداکثر امتیاز تعیین شده برای برنامه کارآفرینی در ایالت نیوبرانزویک 10 امتیاز است. افراد کمتر از 18 سال و بالای 55 سال هیچ امتیازی را کسب نمی کنند. در ادامه به امتیاز سن در برنامه کارآفرینی اشاره شده است.

  1. کمتر از 18 سال: صفر امتیاز
  2. 22 تا 34 سال: 5 امتیاز
  3. 35 تا 50 سال: 10 امتیاز
  4. 51 تا 55 سال:5 امتیاز

مدرک زبان

با توجه به دو زبانه بودن ایالت نیوبرانزویک می توان زبان فرانسوی را به عنوان زبان اول انتخاب نمود. از همین رو در صورت ارائه مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی یا فرانسوی می توان 20 امتیاز حداکثر امتیازات این بخش را کسب نمود.

  1. سطح CLB7 دارای 20 امتیاز است.
  2. سطح CLB6 دارای 15 امتیاز است.
  3. سطح CLB5 دارای 10 امتیاز است.
  4. سطح CLB4 دارای 5 امتیاز است.

در قوانین دولت کانادا CLB7 معادل نمره 6 در تمامی مهارت های آزمون آیلتس جنرال است. در صورت اخذ نمره پایین تر در هر یک از مهارت، امتیازات کلی کاهش پیدا می کند و معادل CLB6 محاسبه می شود.

تحصیلات

حداقل امتیاز این بخش به دانش آموختگان دوره کاردانی تعلق دارد. مدارک در ابتدا ترجمه و مورد تایید نمادهای ارزیابی همچون WES قرار گیرد. در ادامه به امتیازات مدرک تحصیلی برای برنامه کارآفرینی ایالت نیوبرانزویک اشاره می شود.

  1. مدرک کاردانی: 15 امتیاز
  2. مدرک لیسانس: 20 امتیاز
  3. مدارک ارشد و دکترا: 25 امتیاز

سابقه مدیریت

امتیاز سابقه مدیریت به دو بخش کلی دسته بندی می شود. در این بخش سابقه مدیریت در کسب و کار شخصی و سابقه مدیریت به عنوان مدیر ارشد در شرکت های دیگر امتیازات مجزایی دارد. به صورت کلی متقاضیان در این بخش می توانند تا حداکثر 20 امتیاز کسب نمایند.

  • سابقه مدیریت در بیزینس شخصی 10 سال: 20 امتیاز
  • سابقه مدیریت در بیزینس شخصی 6 تا 9 سال: 18 امتیاز
  • سابقه مدیریت در بیزینس شخصی 3 تا 5 سال: 15 امتیاز
  • سابقه مدیر ارشد 10 سال: 12 امتیاز
  • سابقه مدیر ارشد 6 تا 9 سال: 10 امتیاز
  • سابقه مدیر ارشد 5 سال: 5 امتیاز

با توجه به امتیازات عنوان شده حداقل سابقه کار مورد نیاز برای سابقه مدیریت 5 سال تعیین گشته است. از همین رو افراد در صورت سابقه کار کمتر از 5 سال هیچ امتیازی را کسب نمایند و نمی توانند برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند.

بیزینس پلان

مهم ترین فاکتور برای پذیرش در برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک ارائه یک بیزینس پلان مناسب و قابل دفاع است. امتیازات کمی به این بخش اختصاص پیدا می کند ولی به عنوان مهم ترین فاکتور در این مسیر به شمار می رود. افراد در ابتدا  و با ارائه بیزینس پلان مجوز حضور در این ایالت را دریافت می نمایند. حداکثر امتیاز برای طرح توجیهی مناسب تا 15 امتیاز در نظر گرفته شده است.

نکات مهم

همانطور که در این مقاله به آن اشاره گردید، با توجه به میزان پایین درخواست های کارآفرینی در این ایالت شانس افراد در صورت کسب 65 امتیاز به مراتب بالاتر از سایر ایالت های کانادا است.

  1. امکان تغییر ایالت پس از دریافت اقامت دائم برای افراد مسیر است.
  2. همسر و فرزندان زیر 21 سال در این برنامه قرار می گیرند و امکان همراهی فرد اصلی را دارند.
  3. پروسه زمانی مورد نیاز برای ورود به کشور کانادا بین 7 تا 12 ماه تخمین زده می شود.
  4. امتیاز بندی ایالت نیوبرانزویک نسبت به سایر ایالت های کانادا ساده تر و قابل دسترس تر است.
  5. همه افراد در صورت کسب نمره مناسب در آزمون آیلتس تا 5 امتیاز به افراد کمک می کنند.

آشنایی با ایالت نیوبرانزویک

ایالت نیوبرانزویک با مساحت معادل ایرلند و 73 هزار کیلومتر مربع به عنوان یکی از کوچک ترین ایالت های کشور کانادا به شمار می رود. این ایالت بسیار بی نظیر و زیبا در سواحل شرقی کشور کانادا قرار دارد. ایالت نیوبرانزویک از شرق به اقیانوس اطلس، از غرب با با استان ماین کشور آمریکا و از شمال با ایالت کبک هم مرز است. در ایالت نیوبرانزویک در حدود 780 هزار نفر در هشت شهر برتر آن زندگی می کنند. شهر مونتکتون بزرگترین و پایتخت این ایالت محسوب می گردد و بیشتر مهاجران برای ادامه زندگی این شهر را انتخاب کرده اند.

اقتصاد ایالت نیوبرانزویک مبتنی بر منابع طبیعی این کشور استوار است. از مهم ترین آن ها می توان به جنگل داری، معدن و ماهیگیری اشاره کرد. لازم به ذکر است که گردشگری یکی دیگر از منابع درآمدی این ایالت به شمار می رود و بخشی اعظمی از مبحث اشتغال را به خود اختصاص داده است. به صورت کلی ایالت نیوبرانزویک دارای اقتصاد پویایی نمی باشد و در میان ایالت های کانادا جایگاه مناسبی ندارد.

متوسط درآمد افراد در این ایالت به ازای هر ساعت در حدود 16.6 دلار تخمین زده می شود. این میزان در آمد از جزیره پرنس ادوارد بیشتر و از ایالت نیوفاندلند کمتر است. نیوبرانزویک یکی از مقرون به صرفه ترین مکان ها و ایالت های کانادا قلمداد می شود. متوسط هزینه های زندگی در این ایالت بین 7 تا 9 هزار دلار تخمین زده می شود. از همین رو میزان هزینه های زندگی و درآمد در این ایالت مناسب و قابل قبول است. به طور مثال متوسط ​​قیمت خانه برای کانادا ۴۸۸،۶۰۰ دلار و متوسط ​​قیمت خانه برای نیوبرانزویک ۱۷۵،۹۷۶ دلار است. به طور حتم افراد متاهل هزینه های بیشتری را برای زندگی در نیوبرانزویک پرداخت می نمایند.

برنامه کارآفرینی ایالت مانیتوبا

ایالت مانیتوبا همانند سایر ایالت کانادا برنامه کارآفرینی را برای علاقمندان در نظر گرفته است. در حال حاضر این برنامه با نام Entrepreneur Pathway از کارآفرینان از سراسر دنیا استقبال می کند. این برنامه مختص به صاحبان بیزینس و کسب و کار است که قصد ادامه کار در یک کشور دیگر را دارد. این دسته از افراد متناسب با شرایط و طرح توجیهی خود قادر خواهند بود تا شانس خود را برای دریافت اقامت از روش کار آفرین در ایالت مانیتوبا امتحان نمایند.

شرایط پروسه

در روش کارآفرینی مانیتوبا، سفر اکتشافی به عنوان اولین قدم به شمار می‌ رود. از همین رو متقاضیان می بایست ابتدا برای ویزای توریستی کشور کانادا اقدام نمایند و در همین حین برای ایجاد پروفایل در سایت اداره مهاجرت مانیتوبا درخواست خود را ارسال نمایند. پس از ایجاد پروفایل و ارسال بیزینس پلان و توافق آن به متقاضیان فرصت سه ماهه داده می‌ شود تا مدارک خود را برای کسب امتیاز ارسال نمایند.

اداره مهاجرت در زمان کمتر از ۶ ماه پرونده‌ های ارسالی را مورد بررسی قرار می‌ دهند. در صورت تایید یک وقت حضوری برای متقاضیان در سفارت تعیین می گردد. پس از حضور و اثبات سطح زبان متقاضیان، ویزای دو ساله کار برای فرد اصلی تعلق می گیرد. در این مدت دو سال متقاضیان می بایست متناسب با بیزینس پلان کسب و کار خود را در ایالت مانیتوبا راه اندازی کنند. در صورت راه‌ اندازی کسب و کار و ایجاد اشتغال برای حداقل امکانات مورد نظر می‌ توان برای اقامت دائم کانادا اقدام نمود

فاکتورهای مورد نظر برای کار آفرینی

روش کارآفرینی کانادا در ایالت مانیتوبا به این صورت است که افراد باید یک حداقل‌ هایی را فراهم کنند تا امکان این روش برای متقاضیان میسر باشد. فاکتورهای همانند سن، تحصیلات، مدرک زبان، سابقه مدیریت، میزان سرمایه و بیزینس پلان برای ورود به ایالت مانیتوبا از روش کارآفرینی حائز اهمیت می باشد.

  1. حداقل دارایی مورد نیاز برای روش ۵۰۰ هزار دلار
  2. حداقل ۳ سال سابقه کار مدیریتی در بیزینس شخصی
  3. دانش زبان در سطح آیلتس ۶

افراد در صورت واجد شرایط بودند می‌ توانند با بررسی امتیازات خود که در ادامه به آنها اشاره می شود برای برنامه های کارآفرینی ایالت مانیتوبا اقدام نمایند.

امتیاز بندی کارآفرینی مانیتوبا

برنامه کارآفرینی ایالت مانیتوبا یک روش امتیاز بندی است که افراد در صورت کسب امتیاز مناسب قادر خواهند بود برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند. در این سیستم امتیاز بندی، تحصیل در ایالت مانیتوبا، اقوام درجه یک و یا تحصیل فرزندان در مراکز آموزشی این ایالت دارای امتیاز مجزایی می باشد. در ادامه به امتیازات برنامه کارآفرینی ایالت مانیتوبا اشاره شده است، از همین رو متقاضیان قادر خواهند بود تا امتیازات خود را محاسبه نمایند.

فاکتور سن

بهترین بازه سنی برای سیستم امتیاز بندی کارآفرینی ایالت مانیتوبا برای افراد بین 30 تا 44 سال در نظر گرفته شده است. امتیاز این دسته از افراد 15 امتیاز که معادل حداکثر امتیازات سن در برنامه کارآفرینی می باشد. افراد کمتر از 21 سال و بالای ۵۰ سال هیچ امتیازی را کسب نمی کنند.

  1. افراد زیر 21 سال: 0 امتیاز
  2. متقاضیان 21 تا 24 سال: 5 امتیاز
  3. متقاضیان 25 تا 29 سال: 10 امتیاز
  4. متقاضیان 30 تا 44 سال: 15 امتیاز
  5. متقاضیان 45 تا 49 سال: 10 امتیاز
  6. متقاضیان 50 تا 54 سال: 5 امتیاز
  7. افراد بالای 54 سال: 0 امتیاز

مالکیت کسب و کار

در این بخش، امتیازات به دو دسته از افراد تعلق می گیرد. صاحبان بیزینس و افراد به عنوان یک مدیر در کسب و کار شامل این برنامه مهاجرتی می شوند. حداکثر امتیاز این بخش 15 امتیاز در نظر گرفته می شود. از همین رو افراد در صورت ارائه مدارک مورد نیاز برای اثبات سوابق کاری می توانند به امتیازات خود بیافزایند.

  1. مالک و یا مدیر بیش از ۵۰ درصد شرکت به مدت سه سال: 15 امتیاز
  2. مالکیت و مدیریت بیش از ۲۰ تا ۵۰ درصد سهام شرکت به مدت ۳ سال: 12 امتیاز
  3. سوابق مدیریت یک کسب و کار بیش از 10 سال: 15 امتیاز
  4. سوابق مدیریت یک کسب و کار بین 6 تا 10 سال: 10 امتیاز
  5. سوابق مدیریت یک کسب و کار بین 3 تا 6 سال: 5 امتیاز

مدرک زبان

با توجه به دو زبانه بودن ایالت مانیتوبا، از همین رو افراد با ارائه مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی و یا فرانسوی قادر خواهند بود امتیازات ممکن را دریافت نمایند. حداکثر امتیاز این بخش 20 امتیاز در نظر گرفته شده است. تفاوتی در میان انتخاب زبان اول برای متقاضیان وجود ندارد. در این فاکتور، امتیاز زبان متناسب با سیستم clb محاسبه می گردد.

  1. 15 امتیاز برای کسب CLB5
  2. 20 امتیاز برای کسب CLB6

میزان دارایی

حداقل میزان دارایی مورد نیاز برای برنامه کارآفرینی ایالت مانیتوبا، میزان 500 هزار دلار تعیین گشته است. حداکثر امتیاز که معادل 15 امتیاز است برای دارایی بالای 2.5 میلیون دلار کانادا در نظر گرفته شده است. این میزان دارایی، اموال منقول و غیر منقول متقاضی را شامل می شود.

  1. دارایی ۵۰۰ هزار دلار کانادا: 8 امتیاز
  2. دارایی بین 500هزار دلار تا 1 میلیون دلار: 10 امتیاز
  3. دارایی بین 1 تا 1.5 میلیون دلار: 12 امتیاز
  4. دارایی 1.5 تا 2 میلیون دلار کانادا: 13 امتیاز
  5. دارایی 2 تا 2.5 میلیون دلار کانادا: 14 امتیاز
  6. دارایی بیش از 2.5 میلیون دلار: 15 امتیاز

مدرک تحصیلی

در ایالت مانیتوبا به ازای هر مدرک تحصیلی، امتیاز متفاوتی در نظر گرفته شده است. در این بخش می توان تا حداکثر 10 امتیاز که برای مدرک تحصیلی دکتری می باشد را کسب نمود. لازم به ذکر است که مدرک پزشکی معادل مدرک کارشناسی ارشد محاسبه می گردد. برای اطلاع از امتیازات مدر تحصیلی در کارآفرینی کانادا با ما همراه باشید.

  1. مدرک دیپلم: 0 امتیاز
  2. مدرک کارشناسی: 6 امتیاز
  3. مدرک کارشناسی ارشد: 8 امتیاز
  4. مدرک دکتری: 10 امتیاز

سایر فاکتورهای

افراد به واسطه شرایط و فاکتورهای خارج از موارد عنوان شده، قادر خواهند بود تا امتیازات خود را افزایش دهند. این امتیازات کمک شایانی برای افزایش شانس متقاضیان برای برنامه های کارآفرینی مانیتوبا ایفا می کند.

  1. سفر اکتشافی پنج روز در یک سال گذشته: 10 امتیاز
  2. سفر اکتشافی ده روز در یک سال گذشته: 20 امتیاز
  3. فامیل درجه یک در ایالت مانیتوبا: 5 امتیاز
  4. سابقه کار یا تحصیل در ایالت مانیتوبا: ۵ امتیاز
  5. ارائه راه اندازی بیزینس در شهرهای کم جمعیت: 5 امتیاز

نکات مهم

میزان دارایی افراد با میزان سرمایه گذاری مورد نیاز متفاوت است. میزان سرمایه مورد نیاز متناسب با طرح توجیهی افراد بین 150 تا 250 هزار دلار کانادا تعیین می گردد.

  1. ارائه بیزینس پلان به عنوان مهم ترین فاکتور برای کارآفرینی در کانادا به شمار می رود.
  2. همسر و فرزندان ۲۱ سال مجوز حضور در کشور کانادا را دریافت می نمایند.
  3. فرزندان زیر ۱۸ سال قادر خواهند بود به صورت رایگان در این کشور به تحصیل بپردازند.
  4. امکان کار برای همسر فرد اصلی در کشو کانادا میسر است.
  5. با توجه به استقبال کمتر مهاجران برای کارآفرینی در این ایالت، شانس افراد به مراتب بالاتر از سایر ایالت‌ های کانادا است.
  6. هیچ گونه محدوده سنی در این روش وجود ندارد.
  7. متقاضیان می بایست در زمان کارآفرینی در ایالت مانیتوبا اقامت داشته باشند.

آشنایی با ایالت مانیتوبا

شهر ونیپک به عنوان پایتخت و برترین شهر ایالت مانیتوبا به شمار می رود بسیاری از مهاجران این شهر را برای زندگی انتخاب می نمایند. این ایالت انگلیسی زبان به عنوان یکی از برترین ایالت های کانادا به شمار می رود و بسیاری برای کارآفرینی در کانادا این ایالت را انتخاب می نمایند. ایالت مانتیوبا یکی از 3 ایالت سرسبز کانادا که در قلب این کشور واقع شده است. از لحاظ وسعت و میزان جمعیت مانیتوبا در جایگاه پنجم در میان سایر ایالت های کانادا قرار دارد.

با توجه به آمار بالای مهاجرت افراد به این ایالت، مانیتوبا کاملا چند ملیتی است به صورتی که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ زبان در این استان صحبت می شود که بزرگترین اقوام مهاجر، بریتانیایی ها و ایرلندی ها می باشند. از صنایع اصلی این استان می توان به صنعت معدن، تولید و کشاورزی اشاره نمود. مردم ایالت مانیتوبا در ماهیگیری مهارت کافی دارند و اغلب مردم به این حرفه رجوع می نمایند.

صنایع غذایی از جمله گندم، جو، آفتاب گردان در این استان به وفور یافت می شود که با توجه به این منابع، صنایع غذایی در این ایالت قدرت خوبی دارد. یکی از مزایای اصلی مانیتوبا پایین بودن هزینه های زندگی می باشد. مسکن، بیمه، انرژی و هزینه های دانشگاه در ایالت مانیتوبا به مراتب کمتر از سایر ایالت های کانادا می باشد. ایالت مانیتوبا مهد هنر و ارکست سمفونی در جهان است و سالانه مراسم هنری بسیار باشکوهی در این ایالت برگزار می شود، از این رو در مرکز این ایالت همواره منظره های ویژه هنری، موسیقی و کمدی برای علاقه مندان و مهاجران یافت می شود.

برنامه کارآفرینی ایالت پرنس ادوارد

یکی از روش های ورود به کشور کانادا و جزیره پرنس ادوارد برنامه کارآفرینی در این ایالت می باشد. متقاضیان در صورت ارائه یک طرح توجیهی ایده‌ آل و اقدام برای احداث یک کسب و کار فعال قادر خواهند بود برای ویزای کار آفرینی جزیره پرنس ادوارد اقدام نمایند. جزیره پرنس ادوارد به واسطه شرایط زندگی و رفاهی و همچنین آب و هوای موجود در این ایالت مهاجران کمتری را در خود جای داده است. از همین رو تعداد درخواست کارآفرینی در این ایالت به مراتب پایین تر از سایر ایالت های کانادا می باشد.

لازم به ذکر است که بسیاری از مهاجران برای شرایط ساده‌ تر و کسب حداقل امتیاز بالاتر در این ایالت جزیره پرنس ادوارد را به عنوان دروازه ای برای ورود به کشور کانادا انتخاب می نماید. در این صورت می‌ توان با احراز شرایط مورد نظر و فقط با سپری کردن بازه زمانی یک ساله در این جزیره اقامت کانادا را دریافت نمایند و با توجه به علایق خود برای هر یک از دیگر ایالت های کانادا اقدام نمایند. متقاضیان برای تحقق این رویا می‌ بایست در سیستم امتیاز بندی کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد حداقل امتیازات لازم را کسب نمایند.

فرآیند پروسه کار آفرینی

مرحله اول برای اقدام از روش کار آفرینی جزیره پرنس ادوارد ارسال بیزینس پلان برای اداره مهاجرت این ایالت به شمار می‌ رود و متقاضیان در صورت بررسی امتیازات شان قادر خواهند بود برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند. پس از بررسی صورت گرفته از جانب اداره مهاجرت جزیره پرنس ادوارد و تایید بیزینس پلان فرصت سه ماهه در اختیار متقاضیان قرار می‌ گیرد.

متقاضیان می بایست برای کسب امتیاز تمامی مدارک خود را در این بازه زمانی تعیین شده آپلود نمایند. با توجه به قوانین کارآفرینی کانادا افراد در یک لیست انتظار قرار می‌ گیرند و جزیره پرنس ادوارد بیشترین امتیازات افراد را برای برنامه های کارآفرینی انتخاب می نماید. این انتخاب منجر به یک مصاحبه حضوری در سفارت کانادا برای اثبات دانش زبان و اطلاع از آگاهی افراد از بیزینس پلان می‌ گردد.

این روند به صورت میانگین بین ۶ تا ۱۱ ماه به طول می‌ انجامد پس از اتمام تمامی مراحل به فرد متقاضی ویزای دو ساله کار در کشور کانادا اعطا می گردد. لازم به ذکر است که افراد متاهل هم شامل این برنامه مهاجرتی قرار می گیرند و همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال پس از گذشت دو ماه موفق به دریافت ویزای کانادا خواهند شد.

متقاضیان در این بازه زمانی موظف راه اندازی کسب و کار عنوان شده را دارتد. در صورت شروع فعالیت با توجه به بیزینس پلان ارائه شده و احراز شرایط مورد نظر این امکان به افراد تعلق می‌ گیرد تا برای اقامت دائم کانادا درخواست خود را ارسال نمایند. این قوانین شامل  همسر فرزندان همچنین می شود. لازم به ذکر است که فرزندان زیر ۱۸ سال قادر خواهند بود در مراکز دولتی کانادا با کمترین هزینه ممکن به تحصیل بپردازند.

شرایط اولیه متقاضیان

با توجه به وابستگی اقتصاد جزیره پرنس ادوارد به صنایع مادر افراد در صورت ایجاد کسب و کار در این زمینه ها از جمله کشاورزی، شیلات و جنگل داری از شانس به مراتب بالاتری برای اقدام از روش کار آفرینی برخوردار می باشند. همانند تمامی روش های کارآفرینی کانادا در ایالت‌ های دیگر حداقل شرایطی را برای ورود به این اطلاعات می توان در نظر گرفت. این شرایط متناسب با برنامه کارآفرینی به میزان دارایی، سن، مدرک زبان، مدرک تحصیلی و سوابق کاری اختصاص پیدا می‌ کند. در ادامه به شرایط اولیه متقاضیان برای کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد اشاره شود.

  1. سن بین ۲۱ تا ۵۹ سال
  2. حداقل دارایی ۶۰۰ هزار دلار کانادا
  3. ارائه مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی در سطح CLB4
  4. حداقل 5 سال سابقه کار مدیریتی
  5. حداقل مدرک تحصیلی دیپلم

سیستم امتیاز بندی جزیره پرنس ادوارد

برنامه های مهاجرتی در کشور کانادا از یک سیستم امتیاز بندی تبعیت می کند، برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد از این قاعده مستثنی نیست و افراد برای ورود به این ایالت می بایست حداقل امتیازات لازم را کسب نمایند. در این سیستم امتیازب ندی متقاضیان با امتیازات بالای ٨٠ امتیاز از شانس به مراتب بیشتری برای ورود به کشور کانادا برخوردار می باشد. سیستم امتیاز بندی کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد به عوامل و فاکتورهای متنوع بستگی دارد که در ادامه به هریک از آنها اشاره می شود.

فاکتور سن

اولین فاکتور مورد بررسی در برنامه جزیره پرنس ادوارد امتیازات مختص به سن داوطلبان است. متقاضیان در بازه سنی ۳۰ تا ۴۴ سال بیشترین امتیاز ممکن را که ۳۰ امتیاز است، دریافت می نماید. با توجه به سیستم در نظر گرفته شده در این بخش کسب امتیاز مناسب برای همه افراد میسر می باشد. در ادامه به امتیازات سن متقاضیان در برنامه کارآفرینی کانادا در ایالت جزیره پرنس ادوارد اشاره می شود.

  1. 21 تا 24 سال: 10 امتیاز
  2. 25 تا 29 سال: 20 امتیاز
  3. 30 تا 44 سال: 30 امتیاز
  4. 45 تا 49 سال: 20 امتیاز
  5. 50 تا 54 سال: 10 امتیاز
  6. افراد بالای 54 سال هیچ امتیازی را کسب نمی کنند.

سوابق کاری

سوابق کاری در برنامه کارآفرینی کانادا به دو بخش بیزینس و مدیر بیزینس تقسیم می شود. از همین رو امتیازات موجود در این بخش متفاوت خواهد بود، صاحبان بیزینس امتیاز بالاتری را برای ورود به کشور کانادا در مقابل با مدیران بیزینس دریافت می نمایند. حداکثر امتیاز قابل کسب برای متقاضیان در ارتباط با سابقه کار ۵۰ امتیاز در نظر گرفته شده است از همین رو این فاکتور را می‌ توان به عنوان امتیاز آورترین قسمت برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد قلمداد کرد

  1. در صورت پنج سال سابقه صاحب بیزینس در ۷ سال گذشته: 50 امتیاز
  2. در صورت سه سال سابقه صاحب بیزینس در 5 سال گذشته: 40 امتیاز
  3. پنج سال سابقه کار به عنوان مدیر و دارای سهام بین 20 تا 50 درصد در 7 سال گذشته: 35 امتیاز
  4. پنج سال سابقه کار به عنوان مدیر و دارای سهام بین 0 تا 20 درصد در 7 سال گذشته: 30 امتیاز
  5. سه سال سابقه کار به عنوان مدیر و دارای سهام بین 20 تا 50 درصد در 5 سال گذشته: 25 امتیاز
  6. سه سال سابقه کار به عنوان مدیر و دارای سهام بین 0 تا 20 درصد در 5 سال گذشته: 20 امتیاز

مدرک تحصیلی

حداقل مدرک مورد نیاز برای کسب امتیاز در این برنامه مدرک‌ کاردانی در نظر گرفته شده است. این دسته از افراد قادر خواهند بود تا با ارائه مدارک تحصیلی ۱۲ امتیاز و دریافت نمایند. لازم به ذکر است که رشته تحصیلی افراد در این روش مهاجرتی اهمیت چندانی ندارد.

  1. مدرک دیپلم: 0 امتیاز
  2. مدرک کاردانی: 12 امتیاز
  3. مدرک کارشناسی: 17 امتیاز
  4. مدرک کارشناسی ارشد: 20 امتیاز

مدرک زبان

جزیره پرنس ادوارد برخلاف سایر ایالت کانادا امتیاز بسیار بالایی را برای سطح دانش زبان افراد در نظر گرفته است. این نکته بدین معناست که افراد در صورت ارائه مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی که مدرک آیلتس مورد قبول این ایالت به دولت کانادا قرار می گیرد، قادر خواهند بود امتیازات بالایی را کسب نمایند. همسر و یکی از فرزندان در صورت دانش زبان می‌ توانند به امتیازات فرد اصلی در این بخش کمک کند.

  1. CLB5 برای فرد اصلی: 20 امتیاز
  2. CLB6 برای فرد اصلی: 30 امتیاز
  3. CLB7 برای فرد اصلی: 40 امتیاز
  4. CLB8 برای فرد اصلی: 45 امتیاز
  5. CLB9 برای فرد اصلی: 50 امتیاز
  6. CLB6 برای همسر و یا یکی از فرزندان: 10 امتیاز

سایر فاکتورها

در ادامه به برخی از امتیازاتی که افراد می توانند با رعایت آنها به دست بیاورند اشاره می شود

  1. تاییدیه کتبی از مناطق روستایی: 15 امتیاز
  2. تاییدیه کتبی از جوامع اطراف مرکز استان: 10 امتیاز
  3. تجربه کار در زمینه های کشاورزی: 10 امتیاز
  4. اقوام درجه یک در ایالت: 10 امتیاز
  5. در صورت تحصیل در یکی از مراکز آموزشی جزیره پرنس ادوارد: 10 امتیاز

نکات مهم

در سیستم امتیاز بندی کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد میزان سرمایه و دارایی افراد امتیازی ندارد. از همین میزان سرمایه مورد نیاز برای این روش بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ هزار دلار متناسب با این است که افراد تعیین می گردد. این میزان سرمایه می بایست به صورت کاملا منطقی در طرح توجیهی عنوان شده باشد.

  1. کمترین میزان زمان رسیدگی پرونده و در میان سایر ایالت های کانادا به جزیره پرنس ادوارد اختصاص پیدا می‌ کند.
  2. هزینه بررسی مدارک توسط دپارتمان مهاجرت جزیره پرنس ادوارد معادل ده هزار دلار کانادا است.
  3. ارائه مدرک زبان در برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد الزامی می باشد و افراد بدون مدرک زبان عملاً امکان اقدام از این روش را نخواهند داشت.
  4. در ابتدای کار یک روزه دو ساله برای افراد صادر می گردد.
  5. افراد در زمان به کار آفرینی باید در این جزیره حضور داشته باشند.

آشنایی با ایالت پرنس ادوارد

حدود 5000 سال پیش، بالا آمدن سطح دریا باعث ایجاد یک جزیره جدید در شبه جزیره دریایی شد. این جزیره در طول تاریخ خود با نام های مختلفی شناخته شده است که برخی از آنها با گذشت زمان از بین رفته اند. جزیره پرنس ادوارد در قرن های بیستم و بیست و یکم به توسعه و تغییر خود ادامه داد. با از کار افتادن کشتی های چوبی در اواخر دهه 1800، صنعت کشتی سازی از بین رفت، اما صنایع دیگر جایگزین آن شدند. به عنوان مثال، قرن بیستم شاهد رشد شیلات این جزیره بودیم، به طوری که خرچنگ و سایر صدف ها به صادرات عمده تبدیل شدند. تا به امروز، بسیاری از جزیره ای ها زندگی خود را در دریا می گذرانند و شما می توانید تاریخ، فرهنگ و سنت های آنها را در موزه شیلات Basin Head در شرق جزیره پرنس ادوارد کشف کنید.

جزیره پرنس ادوارد کوچکترین استان کانادا است که فقط 0.1 درصد از کل مساحت کانادا را تشکیل می دهد. این مکان در خلیج سنت لارنس واقع شده و توسط تنگه نورثومبرلند از نوا اسکوشیا و نیوبرانزویک جدا شده است. جزیره پرنس ادوارد بخشی از منطقه آپالاچی، یکی از هفت منطقه فیزیوگرافیک کانادا است. این جزیره 224 کیلومتر امتداد دارد، عرض آن بین 4 تا 60 کیلومتر است. محدوده سطح آن از تقریباً هم سطح در غرب تا تپه ای در منطقه مرکزی و تا تپه های ملایم در شرق است. بالاترین ارتفاع 142 متر در مرکز کوئینز کانتی است.

آب و هوای استان از اقیانوس اطراف تأثیر قابل توجهی دارد، گرما از پاییز و اوایل زمستان از آب گرفته می شود اما بیشتر اوقات بهار و تابستان هوای خنک دارد. با این اثر “پمپ اقیانوسی”، شروع فصول در مقایسه با قاره کانادا چندین هفته به تأخیر می افتد. میانگین دمای متوسط ​​در 40 درجه فارنهایت (حدود 6 درجه سانتیگراد) است و متوسط ​​بارش سالانه حدود 40 اینچ (1000 میلی متر) است. با این وجود چنین میانگین دمایی متغیر ترین هوای روزمره کشور را پنهان می کند. میانگین حداکثر دما در جولای کمترین دما 20 درجه سانتیگراد (حدود 74 درجه فارنهایت) است، در حالی که میانگین حداقل دما در فوریه حدود −12 درجه سانتیگراد (حدود 11 درجه فارنهایت) است. بارش برف قابل اندازه گیری در طول فصل طولانی زمستان از نوامبر تا آوریل معمول است.

برنامه کارآفرینی ایالت نوااسکوشیا

یکی از مهم ترین شروط کار آفرینی در ایالت نوااسکوشیا سوابق مدیریتی افراد درخواست کننده می باشد. این نکته بدین معناست که صاحبان بیزینس از شانس بالاتری برای اقدام از این روش برخوردار می باشند. این دسته از افراد با احراز شرایط مورد نظر مجوز حضور در کشور کانادا و ایالت نوااسکوشیا را دریافت می نمایند. طبق برنامه کارآفرینی در کانادا در صورت راه اندازی کسب و کار عنوان شده می توان پس از گذشت یک سال برای اقامت دائم در این کشور اقدام نمود.

برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا بر احتساب ابراز علاقه مندی افراد به ارائه بیزینس پلان در ابتدای کار صورت می گیرد. از همین رو ارائه بیزینس پلان به عنوان اولین گام برای شروع کار به شمار می رود. با توجه به تخصصی بود نوشتن بیزینس پلان توصیه می شود تا با مشاورین موسسه و یا وکلای مقیم کانادا در ارتباط باشید تا بیشترین شانس را برای  اقدام به خود اختصاص دهید.

مراحل کار آفرینی

همانطور که عنوان گردیده افراد در ابتدای کار پروفایل خود را برای کارآفرینی در ایالت نوااسکوشیا ایجاد می کنند. پس از آن بیزینس پلان طراحی شده را در سایت اداره مهاجرت نوااسکوشیا آپلود و منتظر جواب اولیه از جانب اداره مهاجرت می مانند. درصورت تایید اداره مهاجرت فرصت 3 ماهه به داوطلبان اعطا می گردد تا برای کسب امتیازات لازم مدارک خود را ارسال نمایند.

با توجه به امتیازات کسب شده در سیستم امتیاز بندی کارآفرینی نوااسکوشیا افراد با بیشترین امتیاز کسب شده برای مصاحبه حضوری در ایالت نوااسکوشیا حاضر می شوند. پس از قبولی در مصاحبه به مدت زمان دو ماه به واجدین شرایط فرصت داده می شود تا توافق نامه مبنی بر تعهد میزان سرمایه گزاری در ایالت نوااسکوشیا را کسب نمایند. پس از دریافت توافق نامه کسب و کار در ایالت نوااسکوشیا یک فرصت دو ساله در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

در این بازه زمانی می بایست با توجه به طرح توجیهی، کسب و کار خود را در کشور کانادا راه اندازی کنند. در صورت شروع فعالیت، استخدام شهروندان کانادایی و احراز شرایط مورد نظر قادر خواهند بود برای اقامت دائم در کشور کانادا اقدام نمایند. لازم به ذکر است حضور سرمایه گذاران در ایالت نوااسکوشیا در این بازه زمانی الزامی است. همچنین همسر و فرزندان زیر 21 سال در این پروسه مهاجرتی امکان همراهی فرد اصلی را دارا می باشند.

شرایط اولیه کار آفرینی

دولت کانادا در ایالت نوااسکوشیا حداقل شرایط را برای برنامه های کارآفرینی نوااسکوشیا در نظر گرفته است. متقاضیان در صورت احراز آن قادر خواهند بود تا برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند. این شرایط تضمین کننده ورود افراد از این روش کارآفرینی به ایالت نوااسکوشیا نیست و فقط به عنوان پیش شرط ورود به امتیاز بندی کارآفرینی تلقی می شود

  • داشتن حداقل 600 هزار دلار
  • سه سال سابقه کار مدیریت با درصد مالکیت بالای 33 درصد
  • ارائه حداقل مدرک دال به تسلط زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح CLB5
  • حداقل مدرک کاردانی که مورد تایید دولت کانادا قرار گیرد.
  • میزان حداقل 150 هزار دلار کانادا برای راه اندازی کسب و کار در ایالت نوااسکوشیا
  • حضور فیزیکی در ایالت و ایجاد اشتغال برای حداقل یک شهروند کانادایی

فاکتورهای امتیاز آور

همانند تمامی روش های کارآفرینی در کانادا متقاضیان می بایست امتیاز لازم برای ورود به ایالت نوااسکوشیا را کسب نمایند. افراد با کسب امتیاز بالای 120 از شانس خوبی برای این روش این روش مهاجرتی برخوردار می باشند. فاکتورهایی مانند سن، تحصیلات، زبان، سابقه مدیریت، میزان سرمایه و دارایی از عوامل تعیین کننده این امتیازبندی به شمار می روند. در ادامه به امتیازات هر فاکتور به صورت مجزا اشاره می شود از همین رو می توان امتیاز کسب شده برای هر فرد را مورد محاسبه قرار داد.

سن

به صورت معمول محدودیت سنی برای ویزای کارآفرینی در کشور کانادا در نظر گرفته نمی شود و متقاضیان با هر سنی قادر خواهند بود برای این برنامه ی مهاجرتی اقدام نمایند. از همین رو امتیاز معقولی برای فاکتور سن در برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا در نظر گرفته شده است حداکثر امتیاز این بخش که مختص 32 تا 39 سال است 10 امتیاز می باشد.

  • متقاضیان بین 21 تا 24 سال: 5 امتیاز
  • متقاضیان بین 25 تا 32 سال: 7 امتیاز
  • متقاضیان بین 32 تا 39 سال: 10 امتیاز
  • متقاضیان بین 40 تا 44 سال: 7 امتیاز
  • متقاضیان بین 45 تا 55 سال: 5 امتیاز
  • متقاضیان بالای 56 سال : صفر امتیاز

مدرک تحصیلی

حداقل امتیاز در ارتباط با مدرک  تحصیلی به دانش آموختگان دیپلم تعلق می گیرد. این دسته از متقاضیان می توانند در این بخش 8 امتیاز را کسب نمایند. بالاترین امتیاز هم به فارغ التحصیلان دوره دکترا که می بایست که تاییدیه اداره مهاجرت کانادا را دریافت کنند اختصاص می یابد. مدرک پزشکی در ایران در صورت تایید معادل امتیاز مدرک کارشناسی ارشد در نظر گفته می شود.

  • مدرک دیپلم: 8 امتیاز
  • مدرک کاردانی: 19 امتیاز
  • مدرک کارشناسی: 21 امتیاز
  • مدرک کارشناسی ارشد: 23 امتیاز
  • مدرک دکترا: 25 امتیاز

همانطور که امتیازات را مطالعه می فرمایید تفاوت چندانی میان امتیازات مدرک کاردانی و دکترا وجود ندارد. از همین رو افراد با حداقل مدارک دانشگاهی قادر خواهند بود امتیاز مناسبی را کسب نمایند.

سابقه کار

سوابق کاری در برنامه های کارآفرینی مختص به صاحبان بیزینس و یا مدیران ارشد یک کسب و کار می باشد. چند دسته از افراد با ارائه جواز کسب و یا سابقه کار قادر خواهند بود تا حداکثر  35 امتیاز این بخش را کسب نمایند. با توجه به این امتیاز فاکتور سابقه کار و یا سابقه بیزینس بیشترین امتیاز برنامه کارآفرینی را دارد. لازم به ذکر است که این سوابق قابل ارائه در مدت زمان 10 سال گذشته مورد قبول دولت کانادا قرار می گیرد.

  • بیش از 5 سال سابقه کار به عنوان مدیر بیزینس : 20 امتیاز
  • 3 تا 5 سال سابقه فعالیت به عنوان مالک و یا مدیر بیزینس با حداقل 36 درصد سهام: 25 امتیاز
  • بیش از 5 سال سابقه فعالیت به عنوان مالک و یا مدیر بیزینس با حداقل 36 درصد سهام: 35 امتیاز

مدرک زبان

هر یک از مهارت های آزمون آیلتس در برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا دارای امتیاز مجزایی است. با توجه به قوانین دولت کشور کانادا مهارت Listening یا گوش دادن به عنوان مهمترین مهارت زبان شناخته می شود نمره مورد نیاز در این بخش به مراتب مهم تر و تاثیر گزار تر از مهارت های زبان است. با توجه به محاسبه سطح زبان در سیستم CLB،متقاضیان قادر خواهند بود تا 10 امتیاز را کسب نمایند. این بخش به شرح زیر می باشد.

  • سطح CLB 4 دارای 20 امتیاز است.
  • سطح CLB 5 دارای 24 امتیاز است.
  • سطح CLB 6 دارای 28 امتیاز است.

میزان دارایی

دارایی متقاضیان برای اقدام از روش کارآفرینی حائز اهمیت است. از همین رو تمامی اموال منقول و غیر منقول فرد اصل و همسر وی مورد بررسی قرار می گیرد. افراد در این بخش قادر خواهند بود تا 10 امتیاز را کسب نمایند. دارایی نقدی افراد با ارائه نامه تمکن مالی از بانک های معتبر قابل استناد و ارائه است. لازم به ذکر است که میزان سرمایه قابل انتقال به کشور کانادا متناسب با بیزینس پلان تعیین می گردد و در این بخش با میزان دارایی متفاوت است.

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

  • 600 تا یک میلیون دلار کانادا : 5 امتیاز
  • یک تا یک و نیم میلیون دلار کانادا: 7 امتیاز
  • بالای یک و نیم میلیون دلار کانادا: 10 امتیاز

بیزینس پلان

ایالت نوااسکوشیا به عنوان معدود ایالت های کشور کانادا به شمار می رود که برای بیزینس پلان امتیازی را اختصاص داده است. نوع، محل و میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازه کسب و کار در ایالت نوااسکوشیا امتیاز مجزایی دارد. در ادامه به امتیازات بیزینس پلان در برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا اشاره می شود.

  • بیزینس تولیدی با رویکرد صادرات به خارج از کانادا و یا ایالات دیگر : 5 امتیاز
  • در صورت راه اندازی بیزینس خارج از هالیفکس : 5 امتیاز
  • سرمایه گذاری در محدود 150 تا 300 هزار دلار : 10 امتیاز
  • سرمایه گذاری بالای 300 هزار دلار:15 امتیاز

امتیازات اضافه

آخرین فاکتور برای سیستم امتیاز بندی کارآفرینی به امتیازات انطباق پذیری و یا سازگاری اختصاص پیدا می کند. در این بخش امتیازات همسر؛ تحصیلات در ایالت و یا اقوام درجه یک در ایالت نوااسکوشیا اشاره می شود. از همین رو بسیاری از افراد برای ارتقا امتیاز خود به دنبال تحصیل در دانشگاه های این ایالت می باشند تا شانس خود را برای اقدام از روش کارآفرینی افزایش دهند.

  • داشتن فامیل درجه یک در ایالت نوااسکوشیا: 5 امتیاز
  • سابقه تحصیل فرد امتیاز و یا همسر : 5 امتیاز
  • سابقه کار فرد اصلی و یا همسر : 10 امتیاز
  • مدرک زبان همسر : 5 امتیاز

نکات مهم

  1. عدم محدودیت سنی برای متقاضیان برنامه کارآفرینی
  2. عدم نیاز به سفر و یا ویزای توریستی ( این فاکتور برای کاهش هزینه های احتمالی و یا افراد با شانس پایین برای دریافت ویزای توریستی هائز اهمیت می باشد)
  3. مهم ترین مزیت کارآفرینی نوااسکوشیا با سایر ایالت های کانادا عدم نیاز به پرداخت هزینه برای بررسی مدارک توسط اداره مهاجرت نوااسکوشیا می باشد.
  4. حداقل امتیاز برای اقدام از این روش 110 امتیاز در نظر گرفته شده است
  5. امکان تحصیل رایگان برای فرزندان

آشنایی با ایالت نوااسکوشیا

نوااسکوشیا به عنوان یکی از ایالت های منطقه آتلانتیک یا همان شهرهای واقع در سواحل اقیانوس اطلس به شمار می رود. شهر هالیفکس به عنوان برترین و پایتخت این ایالت به شمار می رود و بیشتر جمعیت در این ایالت زندگی می کنند. میزان جمعیت تخمین زده شده در این ایالت 1 میلیون نفر تخمین زده می شود. مهاجران از سراسر دنیا که بیشتر از کشورهای اسکاتلند، فرانسه، چین و هلند است در این ایالت اقامت دارند.

هزینه های زندگی در این ایالت به مراتب پایین تر از متوسط هزینه های زندگی در کشور کانادا به شمار می رود. از همین رو این ایالت به را می توان جای مناسبی برای زندگی انتخاب کرد. به طور کلی متوسط هزینه های زندی در ایالت نوااسکوشیا برای هر فرد 5 تا 7 هزار دلار تخمین زده می شود. هزینه های اجاره خانه در ایالت نوااسکوشیا بین 800 تا 950 دلار در ماه تعیین می گردد.

آب و هوای ایالت نوااسکوشیا بسیار سرد است که در زمستان به منهای 15 درجه و در تابستان بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد می رسد. در مناطق ساحلی شرایط آب و هوایی معتدل تر است و میزان بارش در سال 200 سانتی متر است.

بهترین شهر ایالت نوااسکوشیا شهر هالیفاکس است و در رتبه های بعدی شهرهای لوننبورگ و دره آناپولیس قرار دارند. شرایط کار در این شهرهای عنوان شده به مراتب بهتر از سایر شهرهای این ایالت است. بازار کار مناسب، درآمد بالا، امکانات رفاهی مطلوب، وضعیت آب و هوایی متعادل و… از مهم ترین فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب این شهرها به شمار می رود.

برنامه کارآفرینی ایالت نوناووت

ایالت نوناووت کانادا یکی از جدیدترین ایالت های این کشور محسوب شده که در بخش شمال کانادا و مجمع الجزایر بخش شمالی این کشور را در بر می گیرد. برنامه کارآفرینی کانادا در ایالت نوناووت به همین دلیل می تواند بسیار جذاب باشد چرا که فرصت های سرمایه گذاری و کارآفرینی بسیار جذابی در این ایالت وجود دارد. بیشترین سهم اقتصاد این ایالت را صنعت فلزات و کانی های معدنی به خود اختصاص داده به صورتی که معادن پر شماری از طلا، مس، الماس و روی در این ایالت کشف شده است.

همچنین این ایالت از بنادر فراوان و منابع طبیعی و محصولات دریایی فراوانی بهره می برد. همه این عوامل موجب شده این منطقه یکی از جاذبه های اقتصادی در حال توسعه کانادا به منظور سرمایه گذاری در این کشور و کارآفرینی کانادا محسوب شود. سرمایه گذاری در این کشور از مزایای بسیاری برخوردار است که داشتن سریع ترین جمعیت در حال رشد، بهره مندی از جوان ترین جمعیت در کانادا، مالیات نسبتا پایین برای شرکت های تجاری و طبیعت بکر از مهم ترین آن ها می باشند. اما به منظور سرمایه گذاری و کارآفرینی در این ایالت علاوه بر داشتن شرایط عمومی، متقاضیان بایستی دارای شرایط اختصاصی نیز باشند.

شرایط کارآفرینی در ایالت نوناووت

تمامی روش های کارآفرینی در کانادا با ابراز علاقه مندی متقاضیان آغاز می شود. از همین رو با ایجاد پروفایل و ارسال بیزینس پلان به صورت رسمی برنامه کارآفرینی ایالت نوناووت وارد پروسه اجرایی می شود. در صورت تایید بیزینس پلان، فرصت مشخصی برای تکمیل مدارک برای افراد در نظر گرفته می شود. حداقل شرایط مورد نیاز برای کارآفرینی در ایالت نوناووت به شرح زیر می باشد:

  • برخورداری از سرمایه به میزان حداقل 300 هزار دلار کانادا برای تاسیس یا خرید یک کسب و کار در مناطق اصلی این ایالت
  • برخورداری از سرمایه به میزان حداقل 150 هزار دلار کانادا برای تاسیس یا خرید یک کسب و کار در مناطق کم برخوردار این ایالت
  • داشتن سرمایه خالص و کلی به میزان حداقل 500 هزار دلار کانادا ( این میزان دارایی شامل اموال منقول و غیر منقول می شود)
  • ارائه یک طرح توجیهی اقتصادی مبتنی بر نیازمندی ها و توسعه و رشد اقتصادی این ایالت
  • برخورداری از سوابق مدیریتی و تجربه کافی به منظور راه اندازی و مدیریت کسب و کار مورد نظر
  • داشتن مهارت های ارتباطی لازم مناسب با شرایط این ایالت

آشنایی با ایالت نوناووت

ایالت نوناووت شمالی ترین و جدیدترین ایالت های کانادا است که بخش اعظم شمال کانادا و مخصوصا مجمع الجزایر قطب شمالی کانادا را در بر می گیرد. این ایالت پنجمین بخش بزرگ دنیاست. شهر ایکالویت که در جزایر بافین واقع شده است مرکز این ایالت می باشد. با توجه به وسعت بالای این ایالت و کم جمعیت بودن آن، نوناووت به عنوان نامتراکم ترین ایالت کانادا شناخته می شود. ۹۳% ساکنان نوناووت مسیحی هستند، نرخ زاد و ولد نیز در این قلمرو از متوسط کانادا بیشتر است. نزدیک به ۷۰% مردم در این قلمرو به زبان بومی خود صحبت می کنند ولی زبان رسمی این ایالت فرانسوی و انگلیسی می باشد.

معادن طلا، مس، الماس، روی و سایر فلزات در سرتاسر این سرزمین پراکنده اند به طوری که صنعت معدن بزرگ ترین سهم اقتصاد نوناووت را در اختیار دارد. از لحاظ فرهنگی نیز این سرزمین تنوع زیادی دارد و ورزش های زمستانی در آن بسیار رواج دارند. صنعت موسیقی و فیلم نیز در این ایالت گسترده است. استفاده گسترده از سوخت دیزلی به جای سوخت فسیلی و نیز گرمایش زمین، باعث گردیده است که یخ های این قلمرو به سوی ذوب شدن حرکت نمایند و در سال های اخیر روند ذوب شدن سریعتر نیز شده است.

با توجه به شرایط و موقعیت مکانی ایالت نوناووت و دوری آن از ایالت های پر جمعیت کشور کانادا و همچنین شرایط آب و هوایی، هزینههای زندگی ببه مراتب بالاتر از سایر ایالت های کانادا تخمین زده می شود. متوسط هزینه های زندگی در این ایالت به صورت میانگین ماهانه بین 2200 تا 3700 دلار در نظر گرفته می شود. لازم به ذکر است که این میزان عنوان شده مختص به هزینه های زندگی برای یک نفر است. از مهم ترین هزینه های زندگی می توان به اجاره مسکن، خوراک و رفت و آمد اشاره کرد.

برنامه کارآفرینی ایالت ساسکاچوان

ایالت ساسکاچوان یکی از برترین ایالت‌ های موجود در کشور کانادا است که بسیاری از مهاجران از روش‌ های مختلف از جمله کارآفرینی برای آن اقدام می نماید. همانند سایر روش های مهاجرتی کشور کانادا، افراد برای ورود به این ایالت می بایست امتیازات لازم را کسب نمایند. برنامه کارآفرینی ساسکاچوان هم از این قاعده مستثنی نیست. در برنامه کارآفرینی ساسکاچوان در ابتدا و در صورت تایید بیزینس پلان، ویزای 2 ساله کار به متقاضیان اعطا می گردد و در صورت احراز شرایط مورد نیاز به اقامت دائم کانادا منجر می شود. همسر و فرزندان ۲۱ سال نیز امکان همراه فرد اصلی در این برنامه اجرا خواهند داشت.

فرآیند و مراحل کارآفرینی

طبق تمامی روش های کارآفرینی در ایالت های کانادا، ایجاد پروفایل و ارسال بیزینس پلان از اهمیت بالایی برخوردار باشد و به عنوان اولین مرحله برای اقدام از روش قلمداد می‌ شود. در صورت تایید طرح توجیهی، بازه زمانی 3 ماهه ای برای برای متقاضیان تعیین می‌ گردد تا مدارک مورد نیاز برای کسب امتیازات لازم ارسال نمایند.

پس از اخذ مجوز دو سال در کشور کانادا متقاضیان حداکثر تا یک سال پس از دریافت نامه تایید ایالت می توانند وارد این ایالت شوند و حداکثر شش ماه اقدام به راه اندازی بیزینس نمایند. پس از راه اندازی کسب و کار و فعالیت در آن می توان برای اقامت دائم کانادا اقدام نمود.

پروسه زمانی مورد نیاز برای برنامه های کارآفرینی ساسکاچوان بین ۶ تا ۹ ماه در نظر گرفته می‌ شود. لازم به ذکر است که این بازه زمانی پس از تایید بیزینس پللن و مدارک در نظر گرفته شده است.

امتیازات کارآفرینی

متقاضیان برای اقدام از روش کار آفرینی ساسکاچوان می بایست حداقل ۱۲۰ امتیاز را کسب نمایند. فاکتورهای زیادی از جمله سن، تحصیلات، سابقه مدیریت، مدرک زبان، میزان سرمایه و دارایی در این امتیاز بندی تاثیرگذار می باشند. با توجه به قوانین موجود و لیست انتظار، افراد در صورت کسب امتیاز بیشتر شانس بالاتری برای ورود به کشور کانادا از طریق کارآفرینی برخوردار خواهند بود. در ادامه به امتیازات هریک از فاکتورهای تاثیرگذار در این روش اشاره می شود

سن

بیشترین امتیاز سن به افراد  بین ۳۰ تا ۳۹ سال اختصاص پیدا می‌ کند و افراد زیر ۲۰ سال و بالای پنجاه و چهار سال هیچ امتیاز را کسب نمی‌ کند. حداکثر امتیاز این بخش 15 امتیاز در نظر گرفته شده است. در ادامه به امتیازات سن در بازه های زمانی مختلف اشاره می شود.

  1. کمتر از 20 سال: 0 امتیاز
  2. بین 21 تا 29 سال: 10 امتیاز
  3. بین 30 تا 39 سال: 15 امتیاز
  4. بین 40 تا 54 سال: 10 امتیاز
  5. افراد بالای 54 سال: 0 امتیاز

مدرک زبان

زبان از دیگر فاکتورهای تاثیرگذار و امتیاز آور در برنامه کارآفرینی ساسکاچوان به شمار می رود. متقاضیان در این بخش می توانند تا حداکثر ۱5 امتیاز کسب نمایند. امتیازات دانش زبان بر حسب CLB محاسبه می گردد و هر یک از مهارت های آیلتس دارای امتیاز مجزایی است. سطح CLB4 حداقل امتیاز این بخش یعنی 5 امتیاز را در بر دارد.

  • سطح CLB4 معادل 5 امتیاز است.
  • سطح CLB5 معادل 10 امتیاز است.
  • سطح CLB6 معادل 15 امتیاز است.

تحصیلات

حداقل امتیاز این بخش به مدرک کاردانی اختصاص پیدا می‌ کند. برای اثبات مدرک تحصیلی نیاز به ارائه ریز نمرات است و متقاضیان می بایست مدارک تحصیلی به همراه نیز نمرات را برای اداره های مورد تایید دولت کانادا ارسال نمایند پس از اخذ تاییدیه امتیازات این بخش را کسب نمایند.

  • مدرک کاردانی: 10 امتیاز
  • مدرک کارشناسی: 15 امتیاز

دارایی خالص

حداقل میزان دارایی افراد برای برنامه کارآفرینی ساسکاچوان ۵۵۰ هزار دلار تعیین گشته است. از همین رو برای دارایی پایین‌ تر از این اعداد نمی‌ توان شانس مناسبی را برای افراد متصور شد. این میزان دارایی می‌ بایست نامه تایید از  سازمان های ارزیابی مورد قبول اداره مهاجرت به ساسکاچوان را دریافت نمایند. حداکثر امتیاز این بخش 15 امتیاز در نظر گرفته شده است که در ادامه به امتیازات فاکتور دارایی در برنامه کار آفرینی کانادا اشاره می گردد.

  1. دارایی زیر 550هزار دلار: 0 امتیاز
  2. دارایی بین 550 تا 749 هزار دلار کانادا: 5 امتیاز
  3. دارایی بین 750 تا 99 هزار دلار: 10 امتیاز
  4. دارایی بیش از 1 میلیون دلار کانادا: 15 امتیاز

سابقه مدیریت

سابقه مدیریت برای برنامه کارآفرینی ساسکاچوان حائز اهمیت است. در این بخش متقاضیان می بایست جواز کار شرکت به همراه رزومه کاری خود را برای اثبات سابقه کاری به اداره مهاجرت ساسکاچوان ارائه دهند. امتیازات این بخش به میزان سهام افراد از کسب و کار بستگی دارد.

  • بین ۴ تا ۸ سال سابقه کار در شرکت که کمتر از ۵۰ درصد سهام شرکت به نام افراد است: 10 امتیاز
  • بالای ۸ سال سابقه کار در شرکت که کمتر از ۵۰ درصد سهام شرکت به نام افراد است: 15 امتیاز
  • بین ۴ تا ۸ سال سابقه کار در شرکت که بیش از ۵۰ درصد سهام شرکت به نام افراد است: 15 امتیاز
  • بالای 8 سال سابقه کار در شرکت که بیش از ۵۰ درصد سهام شرکت به نام افراد است: 20 امتیاز

درآمد سالانه

درآمد سالانه متقاضیان از دیگر فاکتورهای تاثیرگذار برای کسب امتیازات بالا در برنامه کارآفرینی به شمار می رود. نسبت درآمد سالانه با توجه به تفاوت نرخ ارز برای متقاضیان ایرانی به مراتب دشوارتر از سایر کشورهای دنیا می باشد. در این بخش متقاضیان قادر خواهند بود تا ۲۰ امتیاز را دریافت نمایند و درآمد سالانه زیر ۵۰ هزار دلار هیچ امتیازی ندارد. برای اطلاع از امتیازات محاسبه درآمد سالانه در برنامه کارآفرینی کانادا در ایالت ساسکاچوان به ادامه این مقاله توجه فرمایید.

  • در آمد سالانه بین 50 تا 99 هزار دلار کانادا: 5 امتیاز
  • در آمد سالانه بین 100 تا 249 هزار دلار کانادا: 10 امتیاز
  • در آمد سالانه بین 250 تا 499 هزار دلار کانادا: 15 امتیاز
  • در آمد سالانه بالای 500 هزار دلار کانادا: 20 امتیاز

میزان سرمایه گذاری

میزان سرمایه گذاری در ایالت ساسکاچوان با میزان دارایی افراد متفاوت می باشد. این میزان سرمایه‌ گذاری در بیزینس پلان مطرح می گردد و متقاضیان موظف به انتقال این سرمایه به کشور کانادا هستند. حداکثر امتیاز این بخش ۲۰ امتیاز را برای سرمایه بالای یک میلیون دلار کانادا است.

  1. سرمایه 200 تا 350 هزار دلار کانادا: 0 امتیاز
  2. سرمایه 350 تا 500 هزار دلار کانادا: 5 امتیاز
  3. سرمایه 500 تا 750 هزار دلار کانادا: 10 امتیاز
  4. سرمایه 750 تا 1 میلیون دلار کانادا: 15 امتیاز
  5. سرمایه بالای 1 میلیون دلار کانادا: 20 امتیاز

امتیازات دیگر

فاکتورهای دیگری همچون سابقه حضور و یا سفر اکتشافی در کشور کانادا دارای امتیاز می باشد. از همین رو افراد برای افزایش شانس خود قادر خواهند بود تا با احراز این عوامل، امتیازات این بخش را دریافت نمایند.

  1. سفر توریستی به ایالت ساسکاچوان در یک سال گذشته: 10 امتیاز
  2. سابقه بیزینس با رویکرد رشد سریع یا ثبت اختراع: 10 امتیاز
  3. راه اندازی بیزینس مرتبط با علم و تکنولوژی در خارج از شهرهای اصلی ساسکاچوان: 10 امتیاز

نکات مهم

  1. امکان تبدیل ویزای کار به اقامت دائم کانادا پس از ۶ ماه از راه اندازی کسب و کار
  2. امکان تحصیل رایگان برای فرزندان زیر ۱۸ سال در مراکز دولتی
  3. در این برنامه حداقل می بایست دو شهروند کانادا در این ایالت مشغول به کار کرد.
  4. اثبات دارایی و تایید بیمه بلند به عنوان مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در برنامه کارآفرینی  به حساب می آید.
  5. نوآوری در کسب و کار بر رشد درآمد سالانه برای افراد دارای امتیاز اضافه تر می باشد.

آشنایی با ایالت ساسکاچوان

ایالت ساسکاچوان در مرکز کشور کانادا واقع شده است و از شرق با ایالت مانیتوبا، از شمال با سرزمین های شمالی، از غرب با آلبرتا و از جنوب با ایالت های مونتانا و داکوتای شمالی در کشور آمریکا هم مرز می باشد. در حال حاضر در حدود 1.2 میلیون نفر در در ایالت زندگی می کنند که تقریبا نیمی از آنانا در شهرهای رجاینا و ساسکاتوان به زندگی می پردازند. لازم به ذکر است که با 35 درصد زندگی در مناطق روستایی، بیشترین میزان از این حیث را در کشور کانادا به خود اختصاص داده است.

ایالت ساسکاچوان به عنوان یکی از برترین ایالت های کانادا برای زندگی به شمار می رود. از مهم ترین دلایل انتخاب این عنوان هزینه های بسیار پایین زندگی در مقایسه با خدمات رفاهی موجود در ایالت می باشد. همچنین میزان روزهای آفتابی در ایالت به مراتب بالاتر از سایر ایالت های کانادا است که این امر سبب می گردد تا مهاجران زیادی برای زندگی این ایالت را انتخاب نمایند.

متوسط هزینه های زندگی در ایالت ساسکاچوان برای یک خانواده ماهانه بین 12 تا 14 هزار دلار کانادا تخمین زده می شود. هزینه های اجاره مسکن، رفت و آمد، خوراک و سایر هزینه های جاری زندگی در این میزان عنوان شده، قید شده است. بیشترین میزان هزینه های زندگی در ایالت ساسکاچوان را هزینه های اجاره مسکن و پس از آن هزینه های خوراک تشکیل می دهند.

برنامه کارآفرینی ایالت نیوفاندلند و لابرادور

قوانین موجود در نیوفاندلند و لابرادور این امکان را به متقاضیان می دهد تا از دو مسیر برای کارآفرینی در این ایالت اقدام نمایند. برنامه کارآفرینی به عنوان یک روش ایده آل برای صاحبان بیزینس و یا دانشجویانی که در دانشگاه های ایالت نیوفاندلند و لابرادور به تحصیل می پردازند قلمداد می شود. از همین رو افراد با کسب امتیازات مورد نیاز قادر خواهند بود تا شانس خود را برای برنامه کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور امتحان نمایند. در این مقاله به هر دو روش اقدام برای برنامه کارآفرینی اشاره می شود.

مراحل اقدام

برای اقدام از روش های کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور متقاضیان می بایست مراحلی را طی نمایند. در این مراحل شرایط اولیه ای در نظر گرفته شده است، که در ادامه به آن اشاره می شود.

  • ابراز علاقه مندی: تمامی متقاضیان می بایست در ابتدا ابراز علاقه مندی خود را برای ایالت نیوفاندلند و لابرادور ارسال نمایند. این ابراز علاقه مند توسط ارائه بیزینس پلان صورت می گیرد. از همین رو مهمترین و اولین گام برای کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور تنظیم و تهیه بیزینس پلان نوآورانه و فعال است.
  • کسب امتیازات: در صورت تایید بیزینس پلان از جانب دولت نیوفاندلند و لابرادور یک فرصت سه ماهه در اختیار متقاضیان قرار می گیرد تا با ارسال مدارک حداقل امتیازات مورد نیاز را کسب نمایند.
  • مصاحبه حضوری: افراد با کسب حداقل امتیازات در لیست انتظار ایالت نیوفانلند و لابرادور قرار می گیرند. با توجه به تعداد درخواست های سالانه، افراد با بیشترین امتیاز به مصاحبه حضوری در ایالت نیوفانلند و لابرادور دعوت می شوند. در این مصاحبه سطح زبان متقاضیان مورد بررسی قرار می گیرد و همچنین توضیحات لازم در خصوص بیزینس پلان در این مرحله مطرح می گردد.
  • اعطای ویزا: پس از بررسی های صورت گرفته و تایید دولت نیوفاندلند و لابرادور ویزای دو سال کار به واجدین شرایط تعلق می گیرد. متقاضیان می بایست در این بازه زمانی کسب و کار خود را با توجه به طرح اقتصادی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور راه اندازی نمایند.

کارآفرینی برای دانشجویان بین المللی

دانشجویان بین الملی که در حال تحصیل در مراکز آموزشی ایالت نیوفاندلند و لابرادور می باشند، قادر خواهند بود برای برنامه کارآفرینی این ایالت اقدام نمایند. تفاوت عمده این برنامه با سایر برنامه های کارآفرینی در کانادا عدم نیاز به ارائه سرمایه و یا دارایی است. در سیستم امتیازبندی کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور برای دانشجویان بین الملی حداکثر 110 امتیاز در نظر گرفته شده است. حداقل شرایط مورد نیاز برای دانشجویانی که قصد کارآفرینی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور را دارند به شرح زیر می باشد:

  • سن بالای 21 سال
  • CLB7
  • حد اقل یک سال سابقه کار در ایالت به همراه مالکیت 33.33 درصد بیزینس
  • استخدام حداقل یک شهروند کانادایی
  • حقوق دریافتی افراد معادل حداقل دستمزد موجود در این ایالت می باشد.

دانشجویان می بایست حد نصاب مورد نیاز برای اقدام از روش کارآفرینی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور را کسب نمایند که در ادامه به آنها اشاره می شود

سن

افراد تا 40 سال بیشترین میزان امتیاز ممکن سن را درباره کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور را کسب می نمایند. لازم به ذکر است افراد بالای 50 سال هیچ امتیازی را در این بخش دریافت نمی نمایند. با توجه به تحصیل در دانشگاه های نیوفاندلند و لابرادور این سیستم امتیاز بندی منطقی و قابل دسترسی است.

  • 21 تا 40 سال : 10 امتیاز
  • 41 تا 50: 5 امتیاز
  • بالای 50 سال: صفر امتیاز

مدرک زبان

حداکثر امتیاز فاکتور زبان برای برنامه کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور 28 امتیاز قرار گرفته شده است. این فاکتور به عنوان یکی از امتیاز آور ترین عوامل تاثیر گزار برای کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور به شمار می رود.

  • سطح CLB 9 دارای 20 امتیاز
  • سطح CLB 8 دارای 16 امتیاز
  • سطح CLB 7 دارای 12 امتیاز

متقاضیان در صورت ارائه مدرک زبان در سطح CLB5 قادر خواهند بود 8 امتیاز را در این بخش دریافت نمایند.

سطح تحصیلات

با توجه به روش کارآفرینی فارغ التحصیلان بین المللی مدرک تحصیلی می بایست در کشور کانادا و یکی از مراکز آموزشی ایالت نیوفاندلند و لابرادور اخذ شده باشد. حداکثر امتیاز ممکن برای این بخش 30 امتیاز لحاظ شده است.

  • مدارک کاردانی و لیسانس: 15 امتیاز
  • مدرک کارشناسی ارشد : 20 امتیاز
  • مدرک دکترا: 30 امتیاز

سابقه کار

حداقل یک سال سابقه کاری و یا مدیریت در یک کسب و کار به عنوان شرط اصلی اقدام برای برنامه کارآفرینی ایالت نیوفاندلند و لابرادور الزامی است. لازم به ذکر است که این سابقه کار می بایست در 10 سال گذشته باشد. حداکثر امتیاز این بخش برای دانشجویانی که دو سال سابقه کار مدیریتی در ایالت نیوفاندلند و لابرادور را دارا هستند 15 امتیاز تعیین گشته است.

  • سابقه مالکیت کسب و کار به مدت 2 سال: 15 امتیاز
  • سابقه مالکیت کسب و کار به مدت 1 سال: 5 امتیاز

امتیازات اضافه

  1. بستگان: 6 امتیاز
  2. سابقه کار به مدت دو سال در ایالت نیوفاندلند: 6 امتیاز
  3. سابقه کار یک سال: 3 امتیاز
  4. ایجاد کسب و کار در زمینه فناوری، کشاورزی و منابع طبیعی : 10 امتیاز
  5. کسب و کار در مناطق کم جمعیت: 5 امتیاز

کارآفرینی بین المللی

برنامه کارآفرینی ایالت نیوفاندلند و لابرادور همانند سایر ایالت های کانادا دارای یک سیستم امتیاز بندی مشخصی می باشد. از همین رو برای ورد به این ایالت می بایست امتیازات لازم را برای اقدام از این روش کسب نمایند. در ادامه به فاکتورهای امتیاز آور در برنامه کارآفرینی اشاره می شود.

سن

  • 21 تا 30 سال : 10 امتیاز
  • 31 تا 40 سال: 12 امتیاز
  • 41 تا 50 سال: 8 امتیاز
  • 51 تا 59 سال: 4 امتیاز
  • بالای 50 سال: صفر امتیاز

مدرک زبان

  • سطح CLB 7 دارای 24 امتیاز
  • سطح CLB 6 دارای 22 امتیاز
  • سطح CLB 5 دارای 20 امتیاز
  • سطح CLB 5 در آزمون دوم زبان دارای 8 امتیاز می باشد.

سطح تحصیلات

  • مدرک دیپلم: 12 امتیاز
  • مدارک کاردانی و لیسانس: 15 امتیاز
  • مدرک کارشناسی ارشد : 20 امتیاز
  • مدرک دکترا: 24 امتیاز

سابقه کار

  • سابقه مالکیت کسب و کار به مدت 3 سال: 15 امتیاز
  • سابقه مالکیت کسب و کار به مدت 2 تا 3 سال: 5 امتیاز
  • سابقه مدیریت ارشد به مدت 5 سال: 9 امتیاز

امتیازات اضافه

  1. حضور بستگان و اقوام درجه یک: 6 امتیاز
  2. سابقه کار به مدت دو سال در ایالت نیوفاندلند: 4 امتیاز
  3. سابقه کار زیر دو سال در ایالت نیوفاندلند: 3 امتیاز
  4. ایجاد کسب و کار در زمینه فناوری، کشاورزی و منابع طبیعی : 8 امتیاز
  5. کسب و کار در مناطق کم جمعیت و روستایی: 4 امتیاز

نکات مهم

  1. کسب و کار مورد نظر می بایست باید دائمی باشد.
  2. مالیات کسب و کار می بایست به صورت منظم پرداخت گردد.
  3. حضور در زمان راه اندازی کسب و کار در این ایالت الزامی است.
  4. همسر و فرزندان زیر 22 سال حق همراهی فرد متقاضی را برای برنامه کارآفرینی نیوفاندلند و لابرادور را دارا می باشند.
  5. هزینه های ارسال مدارک برای اقدام از این روش مهاجرتی در حدود 1000 دلار تخمین زده می شود.

آشنایی با ایالت نیوفاندلند و لابرادور

نیوفاندلند و لابرادور، استان کانادا متشکل از جزیره نیوفاندلند و بخش اصلی سرزمین اصلی لابرادور، در شمال غربی این استان از 10 استان کانادا جدیدترین استان است که فقط در سال 1949 به این کنفدراسیون پیوسته است. نام آن به طور رسمی به نیوفاندلند و لابرادور در سال 2001 تغییر یافت. این جزیره، که توسط کاوشگران قرن 15th  “newfoundelande” یا “New Found Land” نامگذاری شد، در خلیج سنت لارنس قرار دارد. با تنگه باریک جزیره بل و از نوا اسکوشیا، در جنوب غربی با تنگه کابوت از لابرادور جدا شده است. قلمرو فرانسوی سن پیر و میکلون در سواحل شبه جزیره بورین در جنوب شرقی نیوفاندلند واقع شده است. لابرادور از شمال و شرق با دریای لابرادور (بازوی شمال غربی مملکت) هم مرز استاقیانوس اطلس ) و در جنوب و غرب توسط استان کبک.

نیوفاندلند و لابرادور شرقی ترین قسمت آمریکای شمالی است و موقعیت آن در اقیانوس اطلس به آن اهمیت استراتژیک در دفاع، حمل و نقل و ارتباطات داده است. پایتخت آن به عنوان مثال سنت جان (در نیوفاندلند) نسبت به وینیپگ، مانیتوبا به سواحل ایرلند نزدیکتر است. ذخایر ماهی زیادی که در این مناطق زندگی می کنند از اهمیت بیشتری برخوردار بوده اندبانکهای بزرگ و سایر مناطق ماهیگیری در شرق و جنوب نیوفاندلند، توسعه جوامع بی شماری را در امتداد 14،400 مایل (23200 کیلومتر) ساحل موج زده و عمیق فرو رفته تحریک می کند. این شیلات مهمترین عامل در شکل گیری تاریخ و شخصیت سرزمین و مردم آن بوده است.

برنامه کارآفرینی ایالت یوکان

ایالت یوکان به عنوان یکی از ایالت های شمالی کشور کانادا برنامه کارآفرینی را برای جذب مهاجران و سرمایه گزاران در نظر گرفته است. با توجه به استقبال بسیار پایین سرمایه گزاران برای ورود به این ایالت افراد در صورت احراز شرایط مورد نظر از شانس بالایی برای اخذ ویزای کارآفرینی برخوردار می باشند. متقاضیان متاهل در صورت کسب حد نصاب امتیازات لازم برای برنامه کارآفرینی قادر خواهند بود تا همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به همراه داشته باشند. فرزندان زیر 18 سال برای ارائه مدارک مورد نیاز مجوز تحصیل در مدارس دولتی کانادا را به صورت رایگان دریافت می نمایند. همچنین برای فرزندان بین 18 تا 21 سال ویزای توریستی کانادا صادر می گردد.

بیزینس پلان و میزان دارایی افراد به عنوان مهم ترین فاکتور برای کارآفرینی در یوکان به شمار می روند. از همین رو افراد در صورت ارائه یک بیزینس پلان پویا و فعال و میزان سرمایه مشخص از شانس بالایی برخوردار می باشند. با احتساب این دو فاکتور شانس افراد برای ورود به کشور کانادا از طریق برنامه کارآفرینی در ایالت یوکان بین 70 تا 80 درصد در نظر گرفته می شود.

فرآیند کارآفرینی در یوکان

فرآین و مراحل اقدام برای کارآفرینی در یوکان طبق یک روند مشخص که در ادامه به آن اشاره می شود، صورت می گیرد.

  1. ابراز علاقه مندی
  2. ایجاد پروفایل در سایت رسمی ایالت یوکان
  3. ارسال بیزینس پلان
  4. ارسال مدارک مورد نیاز و کسب امتیازات
  5. قبولی در مصاحبه حضوری در ایالت یوکان
  6. دریافت ویزای دوساله کار برای راه اندازی کسب و کار
  7. شروع به فعالیت و ایجاد اشتغال برای حداقل یک شهروند
  8. احراز شرایط مورد نظر و درخواست برای دریافت اقامت دائم کشور کانادا

پیش نیازهای کارآفرینی

متقاضیان قبل از محاسبه امتیازات خود که در ادامه مقاله به آن اشاره می شود قادر خواهند بود با بررسی حداقل شرایط مورد نیاز برای کار آفرینی یوکان شانس خود را برای ورود به کشور کانادا محک بزنند. این پیش نیاز ها به عنوان حداقل شرایط اقدام برای کارآفرینی در یوکان قلمداد می شود.

  • حداقل کسب نمره 6 در آزمون آیلتس و یا نمره 4 در آزمون تف
  • حداقل 3 سال سابقه در مدیریت در یک کسب و کار فعال در کشور مبدا
  • حداقل 5 سال سابقه کار مرتبط با کسب و کار احتمالی در ایالت یوکان
  • حداقل میزان دارایی به ارزش 500 هزار دلار کانادا
  • اثبات تمامی دارایی های عنوان شده به صورت قانونی
  • اثبات ایجاد کسب و کار در ایالت یوکان

امتیاز بندی ایالت یوکان

در سیستم امتیاز بندی ایالت یوکان افراد در صورت کسب حداقل 65 امتیاز قادر خواهند بود برای این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند. با توجه به رقابتی بودن این سیستم افرادی با امتیازات بالاتر از شانس بیشتری در پرونده های کارآفرینی برخوردار می باشند. فاکتور هایی همانند دارایی، میزان سرمایه گزاری، سن، تحصیلات، سطح زبان و سابقه کار از جمله عوامل تاثیرگذار در این برنامه مهاجرتی می باشند. حداکثر امتیازات برنامه کارآفرینی یوکان 103 امتیاز در نظر گرفته شده است. در ادامه به بررسی امتیازات فاکتور های کارآفرینی در ایالت یوکان اشاره می شود.

میزان سرمایه گذاری

میزان سرمایه گذاری افراد متناسب با بیزینس پلان ارائه شده به دولت یوکان تعیین می گردد. کمترین میزان بودجه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در برنامه های کارآفرینی یوکان 300 هزار دلار در نظر گرفته شده است. حداکثر امتیاز این بخش برای سرمایه های بالای 750 هزار دلار، 16 امتیاز تعیین گشته است.

  • دارای کمتر از 300 هزار دلار: صفر امتیاز
  • میزان سرمایه گذاری بین 300 تا 400 هزار دلار: 6 امتیاز
  • میزان سرمایه گذاری بین 400 تا 750 هزار دلار: 8 امتیاز
  • میزان سرمایه گذاری بیش از 750 هزار دلار کانادا: 16 امتیاز

میزان دارایی

با توجه به حداقل میزان سرمایه گذاری که در بخش قبلی مورد بررسی قرار گرفت افراد با دارایی کمتر از مبلغ عنوان شده نمی توانند برای کارآفرینی در یوکان اقدام نمایند. میزان دارایی در ایالت یوکان شامل اموال غیر منقول است. متقاضیان می بایست نامه تمکن مالی از بانک های مورد تایید دولت کانادا برای اخذ امتیاز این بخش ارائه دهند. لازه به ذکر است که این نامه از جانب بانک برای اثبات دارایی متقاضیان برای روش کارآفرینی در ایالت یوکان صادر می گردد.

  • کمتر از 300 هزار دلار کانادا: صفر امتیاز
  • بین 300 تا 400 هزار دلار کانادا: 6 امتیاز
  • بیش از 450 هزار دلارکانادا: 8 امتیاز

میزان سرمایه

میزان سرمایه فرد در این بخش شامل اموال منقول همانند املاک، سهام و اوراق سرمایه گذاری می شود. لازم به ذکر است که میزان سرمایه افراد مختص به فرد اصلی درخواست کننده برای ویزای کارآفرینی در کانادا است. حداکثر امتیاز این فاکتور برای سرمایه فرد متقاضی 8 امتیاز در نظر گرفته شده است.

  • میزان سرمایه کمتر از 500 هزار دلار: صفر امتیاز
  • میزان سرمایه بین 500 تا 750 هزار دلار: 6 امتیاز
  • میزان سرمایه بیش از 750 هزار دلار: 8 امتیاز

سن

سن فرد متقاضی در برنامه کارآفرینی یوکان دارای امتیاز است. متقاضیان بین 21 تا 49 سال بیشترین امتیاز این بخش را دریافت می کنند. با توجه به عدم محدودیت سنی تمامی افراد قادر خواهند بود برای برنامه کارآفرینی کانادا در ایالت یوکان اقدام نمایند. در ادامه به امتیازات سن در برنامه کارآفرینی ایالت یوکان اشاره شده است.

  • 21 تا 49 سال: 10 امتیاز
  • 50 و 51 سال: 8 امتیاز
  • 52 و 53 سال: 6 امتیاز
  • 54 و 55 سال: 4 امتیاز
  • بالای 56 سال: 0 امتیاز

سفر اکتشافی

در برنامه کارآفرینی یوکان سفر اکتشافی یکی از عوامل امتیاز آور به حساب می آید. در این بخش متقاضیان به راحتی می توانند امتیازات خود را افزایش دهند. حداکثر امتیاز این بخش 8 امتیاز برای متقاضیان به همراه دارد. از همین رو می توان با یک برنامه ریزی صحیح برای ویزای توریستی کشور کانادا اقدام نمود. لازم به ذکر است که این سفر اکتشافی می بایست در ایالت یوکان و کارآفرینی صادر گردد.

  • سفر اکتشافی کمتر از 3 روز: صفر امتیاز
  • سفر اکتشافی بین 3 تا 6 روز: 4 امتیاز
  • سفر اکتشافی بین 7 تا 10 روز: 7 امتیاز
  • سفر اکتشافی بیش از 11 روز: 8 امتیاز

میزان تحصیلات

امتیازات برنامه کارآفرینی یوکان به طوری طراحی شده است که افراد با حداقل مدرک دیپلم مجاز به اقدام برای این روش مهاجرتی و دریافت ویزا اقدام نمایند. دارندگان مدرک دیپلم 12 امتیاز را کسب می نمایند. در ادامه این مقاله امتیازات مدرک تحصیلی در برنامه کارآفرینی کانادا در ایالت یوکان اشاره می شود:

  • مدرک دیپلم : 12 امتیاز
  • مدرک کاردانی: 16 امتیاز
  • مدرک کارشناسی: 18 امتیاز
  • مدرک ارشد به بالا: 20 امتیاز

سابقه کار یا کارآفرینی

این فاکتور به دو بخش تجربه کاری در سطح کارآفرینی و تجربه کاری در زمینه ایجاد کسب و کار در ایالت یوکان تقسیم می شود. حداکثر امتیاز قابل دسترسی در این بخش 20 امتیاز در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که این سابقه کار در 10 سال گذشته مورد قبول در ایالت یوکان قرار می گیرد.

  1. 3 تا 5 سال سابقه مدیریت: 8 امتیاز
  2. بیش از 6 سال سابقه مدیریت: 10 امتیاز
  3. سابقه مدیریت در بیزینس در ایالت 5 تا 7 سال: 8 امتیاز
  4. سابقه مدیریت بیش از 8 سال در ایالت یوکان: 10 امتیاز

مدرک زبان

با توجه به دو زبانه بودن ایالت یوکان متقاضیان در صورت ارائه مدارکی دال بر تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی قادر خواهند بود در این بخش امتیازات لازم را کسب نمایند. آزمون آیلتس و تف به عنوان آزمون های مورد تایید ایالت یوکان شناخته می شود.

  • آیلتس 7 و یا تف 5 : 14 امتیاز
  • آیلتس 6 و یا تف 4 : 8 امتیاز

محل ایجاد کسب و کار

با توجه به اهمیت دولت یوکان برای ارتقا سطح اقتصادی تمامی مناطق این ایالت متقاضیان در صورت راه اندازی کسب و کار در سایر شهر های برتر این ایالت امتیاز کسب می نمایند. راه اندازی کسب و کار در مناطق محلی و کم جمعیت 5 امتیاز به کارآفرینان تعلق می گیرد. از همین رو هیچ امتیازی به کارآفرینی در پایتخت این ایالت یعنی وایت هورس در نظر گرفته نشده است.

نکات مهم

  1. هزینه های دولتی برای برنامه های کارآفرینی در یوکان رایگان است
  2. پروسه زمانی کارآفرینی در ایالت یوکان بین 6 تا 9 ماه تخمین زده شده است.
  3. عدم محدودیت سنی در این برنامه کارآفرینی به عنوان یک مزیت بسیار عالی به شمار می رود.
  4. کسب حداقل 65 امتیاز برای صاحبان بیزینس در ایالت یوکان امری محتمل است. از همین رو شانس افراد برای این روش مهاجرتی بسیار مناسب است
  5. افراد در صورت خرید یک بیزینس می بایست حداقل 33.33درصد سهام را خریداری نمایند.
  6. امکان احداث  کسب و کار پس از  ورود به کشور کانادا
  7. حضور افراد در ایالت یوکان برای برنامه کارآفرینی الزامی است. لازم به ذکر است می توان پس از اخذ اقامت دائم کشور کانادا می توان سایر ایالت های کانادا را برای زندگی انتخاب کرد.

آشنایی با ایالت یوکان

یوکان، قلمرو شمال غربی کانادا، منطقه ای از کوه های ناهموار و فلات های بلند است. این استان که توسط محدود سرزمین های شمال غربی به شرق، توسط بریتیش کلمبیا به سمت جنوب و توسط دولت ایالات متحده از آلاسکا به غرب و آن را گسترش شمال بالاتر از دایره قطب شمال به دریای بیوفورت گسترش یافته است. شهر استوایت هورس به عنوان برترین و پایتخت ایالت یوکان شناخته می شود.

دولت های فدرال و سرزمینی نقش مهمی در اقتصاد ایالت یوکان دارند. خدمات آموزشی، بهداشتی و رفاهی توسط دولت ارضی با کمک مالی دولت فدرال اداره می شود. خدمات جامع پزشکی و بیمارستانی با همان بودجه عمومی در سایر نقاط کانادا ارائه می شود. خدمات پلیس در ایالت یوکان توسط پلیس سوار رویال کانادا ارائه می شود.

برنامه کارآفرینی ایالت کبک

ایالت کبک به عنوان یکی از برترین ایالت های کشور کانادا برای زندگی و ایجاد کسب و کار به شمار می رود. از همین رو سالانه افراد زیادی برای انواع روش های مهاجرتی از جمله کارآفرینی برای ورود به این ایالت اقدام می نمایند. روش کار آفرینی به عنوان یکی از برترین روش های مهاجرتی کشور کانادا در ایالت کبک قلمداد می شود. این روش مختص به صاحبان بیزینس و یا علاقه مندان به ایجاد یک کسب و کار در کشور کانادا است. افراد برای این روش می بایست حد نصاب امتیاز مورد نظر برای کارآفرینی کبک را کسب نمایند.

برنامه کارآفرینی در کبک شامل دو گروه از افراد می شود. زیر گروه اول مختص به متقاضیانی می باشد که پروژه آنها از سوی یکی از مراکز آموزشی در ایالت کبک، مورد حمایت قرار می گیرد. امکان اقدام برای دو نفر از این روش مهاجرتی وجود دارد. گروه دوم به آن دسته از متقاضیان اختصاص پیدا می کند که به دنبال یک کسب و کار شخصی و یا خرید بیزینس فعال در کشور کانادا می باشند. در هر یک از روش های عنوان شده، سیستم امتیاز بندی در نظر گرفته شده است که متقاضیان در صورت کسب امتیازات مورد نظر قادر خواهند بود تا شانس خود را برای این روش مهاجرتی امتحان نمایند.

جریان اول کارآفرینی

در این روش و یا جریان کارآفرینی، متقاضیان می بایست حداقل 41 امتیاز برای شرکت در برنامه کارآفرینی کبک کسب نمایند. فاکتور هایی همانند سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و اقامت در این ایالت، مشمول این امتیاز بندی می شود. مهم ترین فاکتور برای اقدام از روش کارآفرینی در کانادا در ایالت کبک به ارائه بیزینس پلان اختصاص پیدا می کند. همانطور که عنوان شد، میزان دارایی و سوابق کاری در این برنامه حائز اهمیت نمی باشد. لازم به ذکر است که بیزینس پلان می بایست توسط یکی از ارگان های مورد تایید دولت کانادا که در ادامه به آن اشاره می شود، مورد تایید قرار گیرد.

  • مراکز آموزشی: سازمان هایی در ایالت کبک وجود دارند که تحت مدیریت موسسات آموزشی کبک اداره می شوند. این موسسات خدمات راهنمایی برای کارآفرینی در کبک را به این دسته از متقاضیان ارائه می دهد.
  • شتاب دهنده ها: دولت کانادا، سازمان هایی را برای خدمات پشتیبانی در زمینه های مالی کارآفرینان انتخاب کرده است. به صورت کلی هیچ اطلاعاتی از این موسسات در اختیار کارآفرینان قرار نمی گیرد. این موسسات تامین بودجه افراد برای پروژه های نوآورانه با هدف رشد در ایالت کبک انجام می دهند.
  • انکوباتور تجاری: این موسسات همانند شتاب دهنده ها عمل می کنند. با این تفاوت که بودجه مورد نیاز برای طرح های اقتصادی را تامین نمی کنند.

جریان دوم کارآفرینی

جریان دوم کارآفرینی کبک همانند سایر ایالت های کانادا از یک سیستم امتیاز بندی تبعیت می کند. مهم ترین فاکتور برای این روش مهاجرتی، ارائه بیزینس پلان فعال و پویا محسوب می گردد. در صورت تایید بیزینس پلان می توان مدارک مورد نیاز را برای کسب امتیاز لازم برای برنامه کارآفرینی کبک ارسال نمود. در این روش مهاجرتی حداقل شرایط برای متقاضیان در نظر گرفته شده است که در ادامه به آنها اشاره می شود.

  1. سابقه 2 سال مدیریت در یک کسب و کار سود آور
  2. مالک حداقل 25 درصد از کسب و کار
  3. در صورت خرید باید مالک حداقل 51 درصد سهام به اسم فرد متقاضی باشد.
  4. سپرده 200 هزار دلاری برای بیزینس های خارج از مونترال و 300 هزار دلاری برای مونترال
  5. امکان اقدام در بیزینس های کشاورزی، دام داری، باغ داری، بخش کتاب، نشر، موسیقی، فیلم، نویسندگی و بخش ورزشی میسر می باشد.
  6. حداقل دارایی مورد نیاز برای این برنامه مهاجرتی شامل 900 هزار دلار کانادا است.

فاکتورهای دارای امتیاز

در حال حاضر دو روش برای کارآفرینی ایالت کبک در دسترس علاقه مندان به کارآفرینی در کانادا وجود دارد. در هر دو روش متقاضیان می بایست حداقل امتیازات مورد نظر را کسب نمایند. در جریان اول حداقل 41 امتیاز و برای جریان دوم حداقل کسب 50 امتیاز الزامی می باشد. همچنین برای خرید بیزینس در ایالت کبک حد نصاب 60 امتیاز در نظر گرفته شده است. در ادامه به حداکثر امتیازات هر بخش اشاره می شود.

  1. تحصیلات: حداکثر 12 امتیاز
  2. سابقه مدیریت در کسب و کار: 12 امتیاز
  3. همراهی خانواده در ایالت کبک: 8 امتیاز
  4. اقدام در بهترین باز سنی: حداکثر 10 امتیاز
  5. سازگاری و انطباق پذیری: 5 امتیاز
  6. عدم نیاز مالی: 1 امتیاز
  7. ارائه اسناد مالی: 10 امتیاز
  8. ارائه بیزینس پلان: 30 امتیاز

با توجه به امتیازات عنوان شده، افراد در صورت ارائه بیزینس پلان موفق و پویا که مورد تایید اداره مهاجرت کانادا قرار گیرد، قادر خواهند با شانس بسیار بالایی برای برنامه کارآفرینی کبک اقدام نمایند. لازم به ذکر است که ارائه منابع مالی در این پروسه الزامی است، فلذا با مجموع این دو فاکتور میزان 40 امتیاز را کسب نمود.

هزینه های اقدام

هر یک از روش های مهاجرتی در کانادا مشمول هزینه های اجرایی است. کارآفرینی در کبک از این قاعده مستثنی نمی باشد. از همین رو افراد برای اقدام از این روش مهاجرتی ملزم به پرداخت هزینه های در نظر گرفته شده از جانب دولت کبک، می باشند. در ادامه به هزینه های مورد نیاز برای برنامه کارآفرینی در کبک اشاره می شود:

  • هزینه درخواست مهاجرت به ایالت کبک: 1045 دلار کانادا
  • هزینه درخواست مهاجرت به ایالت کبک برای اعضای وابسته: 165 دلار
  • هزینه دولتی فدرال برای فرد اصلی: 1575 دلار
  • هزینه دولتی فدرال برای همسر: 825 دلار
  • هزینه دولتی فدرال برای هر فرزند: 225 دلار
  • هزینه حق اقامت دائم کشور کانادا: 500 دلار

مراحل اقدام برای کارآفرینی در کبک

  1. انتخاب یکی از روش های کارآفرینی در کبک
  2. ایجاد پروفایل در سایت اداره مهاجرت کبک
  3. ارائه بیزینس پلان
  4. تکمیل مدارک مورد نیاز و کسب امتیازات لازم
  5. شرکت در مصاحبه حضوری
  6. اخذ ویزای 2 ساله برای کارآفرینی
  7. ورود به ایالت کبک و راه اندازی کسب و کار در این ایالت

نکات مهم

پس از ایالت های انتاریو بریتیش کلمبیا، ایالت کبک له عنوان سومین ایالت برتر کانادا برای زندگی شناخته می شود. از همین رو سالانه مهاجران زیادی برای ورود به این ایالت اقدام می نمایند. پروسه های کارآفرینی در کانادا و اختصاصا در ایالت کبک شامل همسر و فرزندان زیر 22 می شود. لازم به ذکر که کبک تنها ایالت کاناداست که برای همراهی همسر و فرزندان، امتیاز مجزایی در نظر گرفته شده است.

  • تعداد قبولی پرونده های کارآفرینی در کبک محدود است. از همین رو شانس افراد برای ورود به این ایالت متناسب با امتیازات آنان مشخص می شود.
  • بر خلاف سایر ایالت های کانادا، برای اقدام از روش کارآفرینی در کبک نیاز به پرداخت ودیعه به دولت کانادا می باشد.
  • با توجه به دو زبان بودن ایالت کبک، امتیازات بخش زبان شامل هر یک از زبان های انگلیسی و فرانسوی است.
  • تعداد کسب و کارهای مجاز در ایالت کبک محدود است.
  • اخذ توافق نامه مالی و طرح اقتصادی کسب و کار از دولت کبک حائز اهمیت می باشد.
  • مجوز تحصیل در مراکز آموزشی کبک به فرزندان فرد متقاضی تعلق می گیرد.

آشنایی با ایالت کبک

ایالت کبک به عنوان وسیع ترین ایالت کانادا شناخته می شود. این موضوع به واسطه وسعت این ایالت مطرح شده است، در صورتی که بسیاری از مناطق آن خالی از سکنه و امکان زندگی میسر نیست. از همین جمعیت اصلی این ایالت در چندین شهر برتر ایالت کبک زندگی می کنند. مونترال بهترین و پایتخت ایالت کبک می باشد که بیش از نیمی از جمعیت این ایالت را در خود جای داده است. از دیگر شهرهای برتر این ایالت می توان به شهرهای کبک، کبک سیتی، لاوال، سنت برونو دو مونتارویل و وست مونت اشاره کرد.

متناسب با وسعت بالای ایالت کبک، این ایالت با ایالت های زیادی در کشور کانادا و آمریکا هم مرز است. کبک در کشور کانادا با ایالت های انتاریو، نیوبرانزویک و نیوفاندلند و لابرادور همسایه است. این ایالت همچنین با ایالت های مین، نیوهمپشایر، ورمونت و نیویورک در کشور آمریکا هم مرز است. این وسعت بالای کبک، سبب گردیده تا سه منطقه اصلی زمین شناسی در این ایالت صورت گیرد. بهترین و پیشرفته ترین منطقه این ایالت برای زندگی، دره رودخانه سنت لارنس است.

هزینه های زندگی در ایالت کبک در مقایسه با ایالت های برتر کانادا از جمله انتاریو و بریتیش کلمبیا به مراتب پایین تر می باشد. از همین رو بسیاری از افراد این ایالت را برای زندگی انتخاب می نمایند. متوسط هزینه های زندگی در کبک برای یک فرد در ماه بین 1000 تا 1200 دلار تخمین زده می شود. لازم به ذکر است که هزینه های زندگی برای خانواده بالاتر از هزینه های عنوان شده است. بیشترین هزینه های زندگی در ایالت کبک را اجاره مسکن و خوراک به خود اختصاص می دهد.

برنامه کارآفرینی ایالت نورث وست تریتوریز

کارآفرینان و افراد با تجربه تجارت که مایل به استقرار و تأسیس، خرید یا سرمایه گذاری در مشاغل  در ایالت نورث وست تریتوریز هستند، ممکن است واجد شرایط این جریان تجارت محور برنامه نامزدهای سرزمین های شمال غربی (NTNP) باشند. این امکان زمانی میسر است که این طرح اقتصادی پتانسیل مناسبی را برای ایجاد اشتغال از خود به نمایش بگذارد.

از همین رو افراد با بررسی شرایط کارآفرینی در کانادا و ایالت نورث وست تریتوریز قادر خواهند بود  تا در صورت امکان برای این برنامه مهاجرتی اقدام نمایند. در اولین گام می بایست شرایط زندگی در این ایالت را مورد بررسی و پس از آن الزامات، شرایط و نحوه اقدام برای کارآفرینی در نورث وست تریتوریز قرار داد.

آشنایی با ایالت نورث وست تریتوریز

سرزمین های شمال غربی “نورث وست تریتوریز” از شرق با نوناووت، از جنوب با استان های ساسکاچوان، آلبرتا و بریتیش کلمبیا و از غرب با یوکان همسایه است. در شمال سرزمینها بسیار بالاتر از دایره قطب شمال گسترش می یابد تا جزایر زیادی را در خود داشته باشد، بزرگترین آنها بانکس و پرنس پاتریک است. چندین جزیره نیز بین مناطق و نوناووت تقسیم شده اند، به ویژه ویکتوریا و ملویل. Yellowknife پایتخت و بزرگترین شهر این ایالت است.

آب و هوای محل زندگی به عنوان یکی از مهم ترین فاکتورهای تاثیر گذار برای انتخاب یک ایالت به شمار می رود. تابستان های این ایالت در بیشترین دما بین 14 تا 17 درجه سانتیگراد و در کمترین زمان بین 1 تا 5 درجه سانتیگراد می باشد. زمستان ها در ایالت نورث وست تریتوریز  بسیار سخت و طولانی است و درجه دما تا -30 درجه سانتیگراد می رسد.

شرایط کارآفرینی در ایالت نورث وست تریتوریز

برنامه کارآفرینی نورث وست تریتوریز در هر زمان درخواست های کاندیداهای واجد شرایط را می پذیرد. متقاضیان احتمالی باید برای کسب دانش از فضای کسب و کار، یک برنامه کاری فعال تهیه کرده و حداقل یک سفر کاری به سرزمین های شمال غربی انجام دهند. پس از سفر کاری، متقاضیان باید در مصاحبه با کارمندان جریان تجارت سرزمین های شمال غربی شرکت کنند. پس از مصاحبه، اگر متقاضی دانش قابل قبولی از فضای کسب و کار سرزمین های شمال غربی و یک طرح تجاری جذاب نشان دهد، از متقاضی دعوت می شود اسنادی را که مفهوم تجارت خود را پشتیبانی می کند. این مدارک پشتیبانی باید ظرف 60 روز کاری ارائه شود.

اگر کارمندان Business Stream از این اسناد راضی باشند ، از متقاضی دعوت می شود تا رسماً برای این برنامه اقدام کند. هنگامی که این دعوت نامه را دریافت می کنند ، متقاضی شش (6) ماه فرصت دارد تا یک برنامه کامل را به جریان ارائه دهد. در صورت پذیرش درخواست، کارمندان Business Stream شروع به تهیه توافق نامه عملکرد تجاری با متقاضی می کنند. هنگامی که این توافق نامه امضا شد و متقاضی مبلغ 75000 دلار سپرده حسن نیت CAD را ارائه داد، نورث وست تریتوریز نامه حمایت از مجوز کار موقت دو (2) ساله را به متقاضی صادر می کند.

شرایط تمدید برنامه کارآفرینی نورث وست تریتوریز

اگر IRCC مجوز کار را صادر کند، متقاضی 60 روز از تاریخی که به عنوان “تاریخ امضا شده” در مجوز کار ظاهر می شود ، فرصت دارد که فرم گزارش ورود جریان تجارت و اسناد همراه را ارائه دهد. پس از آن متقاضی شش (6) ماه از تاریخی که فرم گزارش ورود را برای توسعه تجارت و سرمایه گذاری مورد نیاز ارائه می دهد، همانطور که در توافق نامه عملکرد تجاری که امضا کرده اند، فرصت دارد. آنها باید هر شش ماه یک گزارش موقت ارائه دهند تا زمانی که شرایط ذکر شده در توافقنامه عملکرد را برای دریافت نامزدی استانی برآورده کنند.

اگر داوطلب کلیه شرایط توافق نامه عملکرد تجاری را داشته باشد، ممکن است داوطلب واجد شرایط دریافت نامزدی برای اقامت دائم از سرزمین های شمال غربی باشد. توجه داشته باشید که به جز در شرایط استثنایی، نامزدی فقط 19 ماه پس از شروع درخواست توسعه متقاضی و 12 ماه پس از فعالیت کسب و کار صادر می شود. متقاضی پس از دریافت نامزدی، یک سال فرصت دارد تا درخواست فدرال را برای اقامت دائم کانادا ارائه دهد.

متقاضیان این برنامه باید یک درخواست مبتنی بر کاغذ برای اقامت دائم را تکمیل و ارسال کنند و آن را از طریق پست الکترونیکی به مرکز درخواست مناسب ارسال کنند. برنامه های PNP مبتنی بر کاغذ برای اقامت دائم معمولاً طی 18 ماه بررسی می شوند.

مهارت زبانی

برای واجد شرایط بودن برای جریان کارآفرینی سرزمین های شمال غربی، داوطلبان باید مهارت زبان در انگلیسی یا فرانسه را مطابق با سطح معیار زبان کانادایی (CLB) نشان دهند. این مدرک می بایست دارای اعتبار و قابل ارائه برای دولت کانادا باشد. از همین رو آیلتس جنرال به عنوان مدرک قابل قبول در اثبات دانش زبان انگلیسی به شمار می رود.

سطح تحصیلات

ارائه مدرک تحصیلی در برنامه های کارآفرینی نورث وست تریتوریز الزامی نمی باشد و افراد با هر سطح تحصیلی قادر خواهند بود تا شانس خود را برای این روش مهاجرتی امتحان نمایند. لازم به ذکر است که ارائه مدرک تحصیلی در تسهیل روند انجام پروسه تاثیرگذار می باشد. از همین رو در صورت هم راستا بودن طرح تجاری و مدرک تحصیلی، امتیاز ویژه ای به داوطلبان تعلق می گیرد.

تجربه کاری

تجربه کاری در برنامه کارآفرینی کانادا در نورث وست تریتوریز حائز اهمیت می باشد. از همین رو افراد می بایست در طرح توجیهی اقتصادی ارائه شده، کارنامه موفقی را داشته باشند. در این صورت امکان تایید برنامه تجاری به مراتب بالاتر می رود. لازم به ذکر است که بدون سوابق کاری هم می توان برای این روش مهاجرتی اقدام نمود.

الزامات سرمایه گذاری

مانند اکثر جریان های مهاجرت کاری کانادا، متقاضیان جریان کار آفرین باید ارزش خالص قابل توجهی و همچنین بودجه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در تجارت مورد علاقه خود را نشان دهد. کارآفرینان خارجی باید ثابت کنند که حداقل یک سوم (33.3٪) از تجارت سرزمین های شمال غربی را که شروع یا خریداری می کنند یا مالک آنها هستند. نامزدها ممکن است کمتر از یک سوم مشاغل را داشته باشند و اگر دارایی خالص شخصی آنها بیش از $ 1،000،000 CAD باشد، هنوز واجد شرایط هستند.

حداقل ارزش خالص شخصی و نیاز سرمایه گذاری برای این جریان به محل تأسیس تجارت پیشنهادی بستگی دارد. کسانی که مایل به تأسیس یا خرید شغلی در پایتخت یلو نایف هستند باید حداقل ارزش خالص شخصی 500000 دلار CAD داشته باشند و لازم است حداقل 300،000 دلار CAD در تجارت خود سرمایه گذاری کنند. با این وجود سرمایه مورد نیاز برای کسانی که تجارت شان در خارج از Yellowknife فعالیت می کند، فقط دارایی خالص شخصی حداقل 250،000 دلار با حداقل سرمایه گذاری 150،000 $ برای تجارت آنها است.

داوطلبان همچنین باید توافق نامه عملکرد تجاری را امضا کنند و مبلغ 75000 دلار CAD را با حسن نیت سپرده گذاری کنند. در صورتی که داوطلب شرایط توافق نامه عملکرد را داشته باشد، این ودیعه به طور کامل بازپرداخت می شود. شرایط قرارداد عملکرد تجاری شامل موارد زیر است:

  • این نامزد در 100 کیلومتری مشاغل مستقر در خود ساکن است.
  • این داوطلب حداقل 75٪ از زمان حضور در جواز کار موقت را در سرزمین های شمال غربی اقامت داشته است.

فرآیند کارآفرینی

افراد برای اقدام از روش کارآفرینی می بایست 8 مرحله در نظر گرفته شده را برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا پشت سر بگذارند. در ادامه به این مراحل اشاره شده است.

  • مرحله 1: سک سفر اکتشافی و تهیه پیشنهاد تجاری و به دنبال آن مصاحبه در NWT.
  • مرحله 2: ارائه یک برنامه کامل و برنامه تجاری دقیق.
  • مرحله 3: انجام ارزیابی دقیق توسط دستیار معاون وزیر (ADM) صنعت، جهانگردی و سرمایه گذاری (ITI). دولت NWT توصیه می کند که دولت کانادا ویزای اقامت موقت دو ساله را به متقاضی صادر کند.
  • مرحله 4: درخواست مجوز کار در دفتر ویزا مسئول کشور مبدا متقاضی.
  • مرحله 5: توسعه تجارت وقتی متقاضی به NWT می رسد، حداکثر دو سال فرصت دارد که یک تجارت را همانطور که در برنامه تجاری ارائه شده شرح داده شود، توسعه دهد.
  • مرحله 6: صدور گواهی نامزد با پیشرفت قابل توجه در توسعه تجارت با تکمیل یا حتی قبل از اتمام دو سال.
  • مرحله 7: درخواست جداگانه برای ویزا های اقامت دائم به دولت کانادا.
  • مرحله 8: معاینات پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائم.

تفاوت میان کارآفرینی و سرمایه گذاری در کانادا

برای بیش از 30 سال، کانادا یکی از مقاصد اصلی برای تجار بوده است. آنها به دلایل زیادی از جمله کیفیت زندگی، فرصت های شغلی، آزادی داشتن پاسپورت کانادایی جذب کانادا می شوند. مزایای زندگی و سرمایه گذاری و یا کارآفرینی در کانادا بی حد و حصر است. به طور معمول، بازرگانان یا به عنوان سرمایه گذار یا کارآفرین به کانادا مهاجرت می کنند. در ادامه به تفاوت میان سرمایه گذاری و کارآفرینی در کانادا اشاره می شود.

روش سرمایه گذاری

از مهاجرت سرمایه گذار بعضاً به عنوان اقامت یا تابعیت با سرمایه گذاری یاد می شود. افراد ملزم به سرمایه گذاری خواهد بود و بر اساس آن سرمایه گذاری، وضعیت اقامت یا تابعیت به وی اعطا خواهد شد. در کانادا چیزی به نام Citizenship by Investment Program وجود ندارد و افراد در ابتدا ویزای کانادا را دریافت می نمایند.

با این حال، از اواسط دهه 1980، کانادا یکی از موفق ترین برنامه های سرمایه گذاری را در جهان اجرا کرده و ده ها هزار متقاضی از سراسر جهان را به خود جذب کرده است. پیش فرض اصلی برنامه همیشه ساده بوده است. شما باید دولت را راضی کنید که شرایط این برنامه را برآورده می کنید و ثروت شما به طور قانونی به دست آمده است و در صورت تأیید، از شما برای سرمایه گذاری دعوت می شود.

در سرمایه گذاری نیازی به حضور دائم و یا ایجاد اشتغال در کانادا الزامی نمی باشد و افراد قادر خواهند بود با توجه به میزان سرمایه خود برای سرمایه گذاری در کشور کانادا اقدام نمایند. بیشتر سرمایه گذاری های موجود در کشور کانادا مختص به خرید کسب و کار و یا اعطای پول به دولت برای مدت زمان مشخص است.

مهاجرت از طریق کارآفرینی

از طرف دیگر، شرایط مهاجرت کارآفرینان کمی متفاوت نسبت به سرمایه گذاری در کانادا عمل می کند. بیش از ده برنامه مهاجرت کارآفرینان در کانادا وجود دارد.   مبلغ سرمایه گذاری ثابتی در برنامه های کارآفرینی در کانادا وجود ندارد. در روش های کارآفرینی کانادا که هر ایالت متناسب با شرایط خود تعیین می کند، ایجاد یک کسب و کار و شغل در اولویت قرار می گیرد.

بر خلاف برنامه سرمایه گذاران مهاجر که یک برنامه مهاجرت “سرمایه گذاری منفعلانه” است، برنامه های کارآفرینی نیاز دارند که متقاضیان قصد داشته باشند که به طور فعال تجارت خود را در کانادا مدیریت کنند. لازم به ذکر است که در بسیاری از روش های کارآفرینی ارائه سوابق کاری مرتبط با حرفه و طرح اقتصادی انتخابی از مدارک حائز اهمیت می باشد.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

با توجه به شرایط ایده آل کشور کانادا بسیاری از مهاجران با توجه به شرایط خود به دنبال کسب اقامت از این کشور می باشند. کارآفرینی به عنوان یکی از برترین روش های مهاجرت به کانادا قلمداد می شود. این روش مهاجرتی بدون هیچ محدودیت سنی برای مهاجران امکان پذیر است. افرادی که امکان اقدام از روش های تحصیلی و یا کار را به دلیل محدودیت سن ندارند، قادر خواهند بود تا شانس خود را برای ویزای کارآفرینی کانادا امتحان نمایند. در ادامه این مقاله به مزایای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی اشاره می شود.

اخذ اقامت

یکی از برترین مزایای کارآفرینی در کانادا امکان اخذ اقامت دائم کشور کانادا پس از احراز شرایط مورد نظر می باشد. در این روش می توان برای اقامت دائم کانادا پس از گذشت یک الی دو سال متناسب با ایالت مورد نظر اقدام کرد. در بسیاری از روش های ورود به کشور کانادا از جمله ویزای تحصیلی و یا توریستی امکان اخذ اقامت در بازه زمانی کوتاه میسر نمی باشد و متقاضیان ملزم به تغییر ویزا در این کشور می باشند.

میزان سرمایه مناسب

در پروسه های کارآفرینی میزان دارایی اقراد مورد سنجش قرار می گیرد و میزان سرمایه گذاری در کسب کار عنوان شده در ایالت های کشور کانادا منطقی و قابل پرداخت است. این ویژگی در مقابل روش های سرمایه گذاری در کشور کانادا و سایر کشور های دیگر به عنوان یک مزیت بسیار عالی به شمار می رود. از همین رو افراد متناسب با میزان سرمایه خود قادر خواهند بود تا بیزینس پلان مورد نظر را برای اداره مهاجرت کانادا ارسال نمایند. به صورت میانگین میزان سرمایه مورد نیاز برای روش های کارآفرینی در کانادا بین 150 تا 500 هزار دلار تخمین زده می شود. برای اطلاع از میزان دقیق سرمایه مورد نیاز برای هر ایالت به همین مقاله و ایالت انتخابی مراجعه نمایید.

اخذ ویزا

از برترین مزایای کارآفرینی در کانادا می توان به شانس بالای اخذ وبزا اشاره کرد. این نکته بدین معناست که افراد در صورت کسب امتیازات مورد نیاز در ایالت قادر خواهند بود برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند. از این رو هیچ گونه ریجکتی و یا عدم صدور ویزا در این پروسه مهاجرتی وجود نخواهد داشت. لازم به ذکر است که این در زمانی محقق می شود که متقاضیان برای مصاحبه حضوری انتخاب شوند. در سایر روش های ورود به کشور کانادا از جمله ویزای توریستی و یا تحصیلی متقاضیان می بایست ادله ای برای بازگشت به کشور  مبدا ارائه دهند.

امکان همراهی خانواده

در برنامه های مهاجرتی کشور کانادا خانواده شامل همسر و فرزندان می شود. برنامه کارآفرینی کشور کانادا از این قاعده مستثنی نیست و همسر و فرزندان زیر 21 سال مجوز حضور در کشور کانادا را دریافت می نمایند. امکان همراهی فرزندان زیر 21سال به عنوان یکی از مزایای کارآفرینی به شمار می رود.

به فرزندان زیر 18 سال ویزای همراه و برای فرزندان بین 18 تا 21 سال ویزای توریستی صادر می گردد. این دسته از فرزندان امکان تغییر ویزا به ویزای تحصیلی یا ویزای کار را خواند داشت. در سایر کشور های دنیا و یا روش های دیگر ورود به کشور کانادا فرزندان بالای 18 سال امکان همراهی فرد اصلی را نخواهند داشت. این گروه یا دسته می بایست به صورت مجزا و از طریق سایر روش ها برای مهاجرت به کشور مورد نظر اقدام نمایند.

عدم نیاز به سطوح بالای زبان

با توجه به اهمیت به سزایی که کشور کانادا برای ارائه مدرک زبان در نظر گرفته است. عدم نیاز به سطوح بالای زبان در برنامه های کارآفرینی کانادا به عنوان یک مزیت ایده آل به شمار می رود. متقاضیان قادر خواهند بود با ارائه سطح پایین یا متوسط زبان برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند. لازم به ذکر است که آزمون آیلتس به عنوان تنها مرجع مورد تایید کشور کانادا در برنامه های کارآفرینی به حساب می آید. از همین رو قبل از اقدام برای این روش می توان آگاهی لازم برای شرکت در آزمون آیلتس را کسب نمود با توجه به سیستم امتیاز بندی مدرک زبان که  معیار CLB تعیین می گردد. هر یک از مهارت های زبان دارای امتیاز مجزایی می باشند. برای بررسی امتیاز بخش مدرک زبان به ایالت مورد نظر مراجعه فرمایید.

عدم نیاز به مدرک تحصیلی

با توجه به سیستم امتیاز بندی برنامه کارآفرینی کانادا به ارائه هر یک از مدارک و  فاکتورهای تعیین شده دارای امتیاز مشخص شده ای است. در این سیستم متقاضیان بدون ارائه مدرک تحصیلی قادر خواهند بود تا برای بسیاری از ایالت های کانادا اقدام نمایند. مدرک دیپلم در بسیاری از ایالت های کانادا دارای امتیاز است  و این دسته از افراد قادر خواهند بود شانس خود را برای ورود به کشور کانادا از روش برنامه های کارآفرینی امتحان نمایند. لازم به ذکر است که در برخی از ایالت های کانادا ارائه مدرک تحصیلی الزامی است. برای اطلاع از این ایالت مورد نظر مراجعه فرمایید.

راه اندازی کسب و کار شخصی

در برنامه های کارآفرینی کانادا متقاضیان و یا صاحبان بیزینس قادر خواهند بود با توجه به علایق خود، کسب و کاری را در کشور کانادا راه اندازی کنند. این بدین معناست که هیچ گونه محدودیتی برای متقاضیان در نظر گرفته نشده است و در این روش های سرمایه گذاری نوع بیزینس متناسب با ایالت و  بودجه افراد تعیین می گردد. از همین رو می توان بیزینس پلان با توجه به مهارت و علاقه مندی نوع و نحوه کسب و کار در کشور کانادا را تعیین کرد.

نرخ پایین بیکاری

با توجه به آمار های منتشر شده، کانادا همواره به عنوان یکی از برترین کشورهای دنیا در میزان پایین نرخ بیکاری شناخته می شود. در سال های اخیر به دلیل حضور صاحبان بیزینس و سرمایه گزاران در این کشور نرخ بیکاری به کمترین میزان خود رسیده است. این امر نشان دهنده نظام اقتصادی مناسب کشور کانادا و امکان بالای موفقیت در راه اندازی یک کسب و کار محسوب می گردد.

کیفیت زندگی مناسب

این فاکتور مختص به روش کارآفرینی نمی باشد و افراد در صورت مهاجرت به کشور کانادا از امکانات بالای رفاهی این کشور بی نصیب نمی مانند. کشور کانادا یکی از پیشرفته ترین کشور های جهان قلمداد می شود. بنابراین کارآفرینان و صاحبان بیزینس به همراه سرمایه گزاری می توانند از تمامی امکانات تفریحی و رفاهی این کشور بهرمند شوند.

به واسطه مهاجرت پذیر بودن کشور کانادا افراد در صورت مهاجرت به این کشور بدون هیچ دغدغه ای قادر خواهند بود در این کشور به زندگی بپردازند. به دلیل طیف گسترده فرهنگ ها و نژادها و همچنین جمعیت بالای ایرانیان در این کشور احساس غربت به ندرت در میان مهاجران وجود دارد.

مزایای دیگر

  1. مالیات بر درآمد و هزینه های تجاری مطلوب
  2. امکان اخذ پاسپورت
  3. امکان جا به جایی در ایالت های کانادا پس از دو سال
  4. امکان بهره مندی از خدمات رفاهی و درمانی
  5. بازه زمانی معقول برای پروسه های مهاجرتی
  6. امکان اقدام برای دو نفر در برخی از ایالت های کانادا
 

روش‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

اصلی‌ترین راه کارآفرینی در کانادا این است که متقاضی، در قالب یکی از برنامه‌های نامزدی استانی، فرایند مهاجرت خود را آغاز کند تا به اقامت دائم کانادا دست یابد. البته به جز راه استانی، برای مهاجرت به این کشور با روش مذکور، می‌توان به روش فدرال و در قالب ویزای استارت‌آپ هم اقدام به مهاجرت کرد، که این روش، متفاوت از روشِ استانیِ کارآفرینی در کانادا است.

در این مقاله می‌خواهیم شما را با روش استانیِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و در واقع، با کارآفرینی در کانادا آشنا سازیم و شرایط هر استان برای اعطای ویزای کارآفرینی را بررسی کنیم. قبل از هرگونه اقدام به شما توصیه می‌کنیم که ابتدا با یک وکیل مهاجرتی باتجربه مشورت کنید.

برنامه‌های نامزدی استانی کانادا (PNP)

یکی از گزینه‌ها این است که متقاضی درخواست شرکت در برنامه‌های نامزدی استانی را بدهد. برنامه‌های نامزدی استانی کانادا به هر استان امکان داده است مستقلاً افرادی که متقاضی مهاجرت به کانادا و اقامت در آن استان هستند را نامزد دریافت اقامت دائم نماید، که البته خود برنامه‌های نامزدی استانی نیز متنوع هستند و فقط شامل کارآفرینی نمی‌شوند و مقوله‌های دیگر را در بر می‌گیرند.

اما یکی از راه‌های رسیدن به اقامت دائم کانادا از طریق برنامه‌های استانی، این است که متقاضی، شخصی سرمایه گذار و مدیر باشد و از برنامه‌های مهاجرت مدیران کسب و کار (Business/Investor Immigration Programs) بهره‌مند شود. این مسیر یکی از سریع‌ترین راه‌های اخذ اقامت دائم این کشور است.

هدفِ برنامه‌های استانیِ کارآفرینی در کانادا ، جذب افرادی است که سابقه‌ی کسب و کار یا مدیریت دارند و مایل‌اند تجربه‌ی خود را برای توسعه‌ی اقتصاد کانادا به کار ببندند.

قبل از معرفی و بررسی شرایط هر استان باید به این نکته مهم اشاره کرد که هر استان برای دادن پذیرش کارآفرینی در کانادا شرایط خاص خود را دارد و شرایط استان‌ها، متفاوت از یکدیگر است.

شرایط هر استان برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

شرایط لازم برای کارآفرینی در کانادا

الف. دارایی‌های قابل اثبات

یکی از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در برنامه‌های استانی، اثبات دارایی‌‌های شخص متقاضی است. به این نوع دارایی در سیستم مهاجرت به کانادا، «دارایی قابل‌اثبات» (Assets) یا «حداقل خالص دارایی» (Minimum Net Worth) می‌گویند و هر استان کانادا، مبلغ خاصی را به عنوان داراییِ متقاضیانِ کارآفرینی در کانادا مشخص کرده است. در این زمینه بد نیست بدانید که:

  • منظور از دارایی قابل اثبات، الزاماً پول نقد یا موجودیِ بانکی نیست بلکه می‌تواند خانه، مغازه، یا هر داراییِ دیگری در هر جای جهان باشد.
  • چیزهایی که در ایران دارید و می‌خواهید به عنوان دارایی به دولت کانادا معرفی کنید، با نرخ ارز دولتی محاسبه می‌شود و این حُسن بزرگی برای سرمایه‌گذاران است. مثلاً برای درخواست ویزای سرمایه‌گذاری استان ساسکاچوان، باید 500 هزار دلار دارایی داشته باشید که این مبلغ با نرخ ارز دولتی، 2 میلیارد و 100 هزار تومان می‌شود؛ حال آن که اگر قرار بود با نرخ آزاد (مثلا دلار 14 هزار تومان) محاسبه شود، دارایی‌تان باید 7 میلیارد تومان می‌شد.
  • برای گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری (جز در موارد معدود و مشخص) باید جدای از دارایی و سرمایه، سابقه‌ی مدیریت کسب و کار (ولو مدیریت یک شرکت یا واحد تولیدی کوچک) را داشته باشید زیرا داشتن دارایی و سرمایه به تنهایی کافی نیست. اما برای گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری در استان‌های مختلف باید چقدر دارایی قابل اثبات داشته باشید؟
  • کبک: 2 میلیون دلار
  • انتاریو: 800 هزار دلار
  • بریتیش کلمبیا: 800 هزار دلار
  • نوااسکوشیا: 600 هزار دلار
  • نیوبرانزویک: 600 هزار دلار
  • پرینس ادوارد: 600 هزار دلار
  • ساسکاچوان: 500 هزار دلار
  • یوکون: 500 هزار دلار
  • مانیتوبا: 350 هزار دلار
  • قلمروهای شمالی: 250 هزار دلار

 

ب. حداقل سرمایه لازم

جدای از دارایی‌های قابل اثبات، متقاضی باید بتواند مبلغ مشخصی که استانِ مورد نظر تعیین کرده است را در آن استان سرمایه گذاری کند تا صلاحیت مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی را داشته باشد. به این مبلغ، حداقل سرمایه لازم (Minimum Investment)  می‌گویند. این رقم نیز در استان‌های مختلف با هم فرق دارد. حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی در کانادا بر حسب هر استانِ این کشور به قرار زیر است:

  • کبک: 200.000 دلار
  • انتاریو: بین 500.000 تا 1.000.000 دلار
  • بریتیش کلمبیا: بین 200.000 تا 400.000 دلار
  • نوااسکوشیا: 150.000 دلار
  • نیوبرانزویک: 250.000 دلار
  • ساسکاچوان: بین 300.000 تا 1.000.000 دلار
  • یوکون: 300.000 دلار
  • مانیتوبا: بین 150.000 تا 250.000 دلار
  • قلمروهای شمالی: بین 150.000 تا 1.000.000 دلار

ج. سابقه مدیریت

شرط دیگرِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی این است که متقاضی، قبل از درخواست مهاجرت، سابقه مدیریت یا مالکیت کسب و کار در کشور خود را داشته باشد. تعداد سال‌های این فاکتور برای شروع کارآفرینی در کانادا نیز از استانی به استان دیگر متفاوت است:

  • کبک: حداقل 2 سال
  • انتاریو: حداقل 3 سال
  • بریتیش کلمبیا: بین 1 سال تا 4 سال
  • نوااسکوشیا: بین 3 سال تا 5 سال
  • نیوبرانزویک: بین 3 سال تا 5 سال
  • ساسکاچوان: حداقل 3 سال
  • یوکون: بین 3 سال تا 5 سال
  • مانیتوبا: حداقل 3 سال
  • قلمروهای شمالی: —

د. ثبت‌نام در سیستم «اظهار علاقه‌مندی»

یکی دیگر از شرط‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی این است که متقاضی، در سیستم «اظهار علاقه‌مندی» (EOI System) ثبت نام کند. این سیستم، یکی از گام‌های درخواست مهاجرت برای کارآفرینی در کانادا است. در این سیستم، متقاضی باید پروفایلی برای خود ایجاد کرده و اطلاعات مورد نیاز را جهت بررسی اداره مهاجرت کانادا وارد نماید.

البته این شرط در همه‌ی استان‌ها برقرار نیست و از این جهت نیز، هر استان، شرایط خاص خود را دارد. در بخش‌های بعدی این مقاله که شرایط هر استان را به تفکیک استان‌ها بیان کرده‌ایم، می‌توانید مشاهده کنید که برای کدام استان‌ها باید در این سیستم ثبت‌نام کرد و کدام استان‌ها نیاز به ثبت‌نام در این سیستم ندارند.

روش‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
روش‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

هـ. ایفای نقش مدیریتی

یکی از شرط‌های اکثر استان‌ها این است که متقاضی پس از راه‌اندازی کسب و کار جدید خود در این کشور و استانِ مورد نظر، خودش مدیریتِ آن کسب و کار را بر عهده بگیرد. البته این شرط نیز در مورد همه استان‌ها صدق نمی‌کند و بعضی از استان‌ها برای اعطای اقامت کانادا از طریق کارآفرینی، لازم نمی‌دانند که خود متقاضی، رأساً مدیر کسب و کار خودش باشد. در این مورد نیز بعدا به تفکیک استان‌ها، بیان خواهیم کرد که هر استان از این نظر چه شرایطی برای کارآفرینی در کانادا دارد.

و. تدوین بیزینس پلن برای شروع

هر کسب و کار برای شروع، نیاز به یک بیزینس پلن دارد که در آن، وضعیت راه‌اندازی و آینده‌ی آن کسب و کار، امکان‌سنجی شده باشد. کارآفرینی در کانادا نیز از این قاعده مستثنا نیست. اکثر استان‌های کانادا برای پذیرش متقاضیان، یکی از شرط‌هایشان این است که متقاضی، یک بیزینس پلن برای کسب و کاری که قرار است در آن استان راه‌اندازی کند ارائه نماید.

در این مورد نیز شرایط استان‌ها با هم متفاوت است. بعضی استان‌ها برای شروع کارآفرینی در کانادا ارائه‌ی بیزینس پلن را ضروری می‌دانند، بعضی‌ها فقط توصیه می‌کنند که متقاضی، بیزینس پلن بدهد (که در این صورت، ارائه‌ی بیزینس پلن، می‌تواند شانس متقاضی را بیشتر کند)، و بعضی استان‌ها صراحتاً اعلام می‌کنند که نیازی به ارائه‌ی بیزینس پلن نیست. در بخش‌های بعدی، این شرط را نیز به تفکیک استان‌ها بررسی خواهیم نمود.

ز. نیاز به سفر قبل از درخواست مهاجرت

در فرایند مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ، بعضی از استان‌ها شرط‌شان این است که متقاضی قبل از درخواست مهاجرت و شروع کار، به استان مورد نظرش سفر کرده باشد و امکان کار و ایجاد کسب و کار در آن استان را از نزدیک سنجیده و ارزیابی کرده باشد. در این مورد هم مجدداً باید گفت که بعضی از استان‌ها چنین شرطی ندارند و چنین سفری را  الزامی نمی‌دانند. متقاضی می‌تواند با دریافت ویزای مولتی کانادا به این کشور مسافرت کند.

ح. شرکت در مصاحبه

بعضی از استان‌های کانادا معتقدند حتی اگر متقاضی کارآفرینی در کانادا تمام شرایط برای مهاجرت جهت کارآفرینی را داشته باشد، باز هم باید قبل از صدور مجوز تاسیس کسب و کار و قبل از اعطای اقامت دائم، با او به صورت حضوری مصاحبه نمایند تا مطمئن شوند که وی واقعاً قصد کارآفرینی در کانادا را دارد و از عهده‌ی کارآفرینی در کانادا بر خواهد آمد.

حضور در این مصاحبه نیز در همه‌ی استان‌ها ضروری نیست؛ بلکه بعضی از استان‌ها بدون مصاحبه، در صورتی که متقاضی، همه‌ی شرایط دیگر را داشته باشد به او اجازه می‌دهند کارآفرینی در کانادا را آغاز نماید. برای اطلاع از این که در کدام استان‌ها، مصاحبه جهت مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی الزامی است، به بخش‌های بعدی مقاله (شرایط کارآفرینی در کانادا به تفکیک استان‌ها) مراجعه فرمایید.

ط. سپرده‌ی قابل بازگشت

معمولا هر استان، از متقاضیانِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی اقدام به اخذ مبلغی به عنوان سپرده‌ی قابل بازگشت (Refundable Deposit) می‌کند. این سپرده در واقع، نزد دولت کانادا به عنوان تضمین کارآفرینی باقی می‌ماند تا دولت کانادا مطمئن شود متقاضیِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ، ظرف زمان مشخصی پس از ورود خود، بیزینس مورد نظرش را راه انداخته باشد.

در صورتی که فرد، در زمان مقرر موفق شود کسب و کارش را راه‌اندازی کند، آن سپرده به وی برگشت داده می‌شود، و در صورتی که فقط به بهانه کارآفرینی در کانادا اقدام به اخذ اقامت دائم کرده باشد و کسب و کاری ایجاد نکرده باشد، دولت  آن سپرده را ضبط خواهد کرد. همه‌ی استان‌ها سپرده‌ نمی‌گیرند؛ و استان‌هایی که سپرده می‌گیرند نیز رقم‌های مختلفی را برای این سپرده اعلام کرده‌اند. برای اطلاع از این شرط نیز به ادامه‌ی مقاله (شرایط کارآفرینی در کانادا به تفکیک استان‌ها) مراجعه کنید.

"شرایط

سوالات متداول در خصوص کارآفرینی

 

مصاحبه ویزای کارآفرینی به چه صورت برگزار می شود؟

شما در طی یک مرحله جداگانه در فرایند اخذ کارآفرینی کانادا، دعوت به مصاحبه می شوید. در این مصاحب؛ انگیزه اصلی شما برای کارآفرینی کانادا جزئیات دقیق کارآفرینی ( اینکه دقیقا در چه حوزه ای می خواهید وارد کار شوید ) میزان سرمایه گذاری در کانادا و چند سوال دیگر از این قبیل از شما پرسیده می شود. لازم به ذکر است که با توجه به ارائه مدرک زبان در تمامی روش های کارآفرینی در کانادا، سطح زبان متقاضیان هم در این ملاقات حضورت مورد بررسی قرار می گیرد.

در صورت عدم موفقیت در برنامه کارآفرینی کانادا چه اتفاقی می افتد؟

شکست بخشی از راه اندازی کسب و کار است. بسیاری از مشاغل شکست می خورند، این فقط یک حقیقت ساده است. بعضی اوقات مشاغل به دلیل ایده غلط ، کمبود سرمایه، کم تجربگی افراد، گاهی به دلیل بازار یا صنعت شکست می خورند و بار دیگر به دلیل نداشتن برنامه مناسب شکست می خورند. به هر دلیلی مهم نیست، شما باید بدانید که در صورت عدم موفقیت چه باید بکنید. با توجه به قوانین دولت کانادا، متقاضیان می بایست در بازه زمانی دو سال، کسب و کار خود را راه اندازی نمایند. در این صورت قادر خواهند بود تا اقامت دائم کشور کانادا را دریافت نمایند.

آیا برای اقدام از روش کارآفرینی در کانادا نیازی به مدرک زبان است؟

دانش زبان به عنوان یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار برای روش کارآفرینی در کانادا به شمار می رود. در برخی از ایالت های کانادا، ارائه مدرک زبان الزامی و امتیاز بسیار بالایی را در بر دارد. از همین رو نمی توان یک قانون کلی را برای کارآفرینی در تمامی ایالت های کانادا در نظر گرفت. حداقل سطح مورد نیاز برای مدرک زبان CLB4 و حداکثر سطح مورد نیاز CLB9 تعیین شده است.

حداقل مدرک تحصیلی برای اقدام از روش کارآفرینی چیست؟

در بسیاری از ایالت های کشور کانادا، حداقل مدرک مورد نیاز برای برنامه های کارآفرینی، دیپلم در نظر گرفته شده است. از همین رو تمامی افراد از شانس بالایی برای اقدام از روش کارآفرینی در کانادا برخوردار می باشند. لازم به ذکر است که در برخی از ایالت های کانادا، مدرک کاردانی به عنوان حداقل مدرک مورد نیاز برای روش کارآفرینی محسوب می گردد.

همسر و فرزندان امکان همراهی در این برنامه مهاجرتی را دارند؟

بر خلاف سایر روش های مهاجرتی در کشور کانادا و سایر کشورهای دنیا، فرزندان بین 18 تا 21 سال قادر خواهند بود برای این روش مهاجرتی اقدام نمایند. با توجه به این نکته، همسر و فرزندان زیر 21 سال در این برنامه  و شرایط اقامت دائم کشور کانادا، شامل این افراد قرار می گیرند.  فرزندان زیر 18 سال در صورت احراز شرایط مورد نظر مجوز تحصیل در مدارس کانادا را دریافت می نمایند.

چه مدت طول می کشد تا من کار خود را شروع و راه اندازی کنم؟

میزان زمان مورد نیاز در برنامه های کارآفرینی کانادا متناسب با ایالت انتخابی تعیین می گردد. به معمول بازه زمانی در نظر گرفته شده برای راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا 1 الی 2 سال در نظر گرفته می شود. متقاضیان می بایست در این بازه زمانی برای راه اندازی کسب و کار با توجه به بیزینس پلان خود اقدام نمایند.

شرایط تنظیم بیزینس پلان به چه صورت است؟

تهیه یک برنامه تجاری جامع برای هر کارآفرینی که می خواهد موفق شود ضروری است. این همچنین یک روش عالی برای تأمین اعتبار از موسسات مالی است. یک طرح تجاری کمی شبیه برنامه پرواز خلبان است که شامل اطلاعات مربوط به هواپیما، مسیر پرواز و تعداد افراد سرنشین است. بسیاری از کارآفرینان ممکن است تهیه یک طرح تجاری را کاری دشوار با صدها صفحه بدانند. در حقیقت، در واقع، برنامه کاری شما باید روشن و مختصر باشد و موارد زیر را پوشش دهد:
چشم انداز، ماموریت و اهداف اصلی تجارت شما
بازار هدف شما
تحلیل رقبا و نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها
نیازهای شما از نظر منابع انسانی، مواد اولیه، امکانات، تجهیزات و سیستم های IT
داده های مالی (دارایی ها، بودجه و پیش بینی های فروش، جریان نقدینگی)
جنبه های حقوقی (ساختار و مسئولیت های تجاری)
استراتژی بازاریابی و تجارت الکترونیکی شما
جدول زمانی پروژه، شامل تاریخ و مراحل

آیا امکان دریافت اقامت دائم از طریق برنامه های کارآفرینی وجود دارد؟

این نکته به عنوان یکی از برترین مزایای کارآفرینی در کانادا به شمار می رود. از همین رو افراد در صورت احراز شرایط مورد نیاز قادر خواهند بود تا شانس خود را برای اخذ اقامت دائم کانادا امتحان نمایند. روند دریافت اقامت کانادا از روش کارآفرینی پس از احداث کسب و کار و فعالیت در این زمینه شروع می شود.

آیا کانادا برای کارآفرینی کشوری مناسب است؟

دلایل زیادی وجود دارد که کانادا بهترین مکان برای تجارت انتخاب شود. رشد اقتصادی قوی و مالیات کم و هزینه های تجاری پایین دو مورد از مهمترین این دلایل است. دلایل بیشماری برای کارآفرینی در کانادا وجود خواهد داشت که در همین مقاله در بخش مزایا مهاجرت به کانادا از روش کارآفرینی اشاره شده است. از دیگر دلایل تاثیر گذار برای کارآفرینی در کانادا و یا انتخاب این ایالت برای این امر می توان به شرایط رفاهی و کسب اقامت در کمترین زمان ممکن اشاره کرد.

ارزان ترین و گران ترین مناطق کانادا برای کارآفرینی کدام است؟

در حال حاضر شهر تورنتو با حداقل سرمایه گذاری 600 هزار دلار کانادا، گران ترین شهر برای کارآفرینی و شهر هالیفکس در استان نوااسکوشیا با حداقل سرمایه گذاری 150 هزار دلار کانادا، ارزان ترین شهر برای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی قلمداد می شوند. لازم به ذکر است که میزان سرمایه قابل انتقال به کشور کانادا با میزان دارایی و سرمایه مورد نیاز برای ورود و کسب امتیازات بالاتر متفاوت می باشد. از همین رو می توان شرایط مالی هر یک از ایالت های کانادا را می توان مورد بررسی قرار داد.

 
 
۲ نظرات
  1. محمود می گوید

    من بازیگر تئاتر هستم چه شرایطی باید داشته باشم تا بتونم از این روش اقامت دائم کانادا رو دریافت کنم؟ ممنونم از تیم پشتیبانی خوبتون

    1. وکیل مهاجرتی رهپویان مهاجر می گوید

      سلام
      بازیگری از جمله حوزه‌هایی است که می‌توانید با روش خوداشتغالی، اقامت دائم کانادا را دریافت کنید. خوداشتغالی یکی از روش‌های سریع برای اخذ اقامت دائم کانادا است و چندان هم پیچیده نیست. پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی این روش مهاجرتی، مقاله‌ی خوداشتغالی کانادا را مطالعه بفرمایید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.