بدیهی است که کارآفرینی بدون داشتن سرمایهی لازم، امکانپذیر نیست. در واقع برای کارآفرینی در کانادا باید هم سرمایهی لازم را داشت و هم تجربهی مدیریت یا مالکیت کسب و کار داشت زیرا از نظر دولت این کشور، نه سرمایهی تنها کافی است و نه تجربهی مدیریت و مالکیت کسب و کار. هر دوی این فاکتورها هستند که سبب میشوند فرد بتواند کسب و کاری جدید راه بیاندازد و آن را اداره کند.
سرمایه، برای خرید یا تاسیس آن کسب و کار لازم است، و سابقه مدیریت یا مالکیت، ضامن موفقیت فرد در تداوم کسب و کار خود است. پس کارآفرینی در کانادا یعنی متقاضی، هم سرمایه داشته باشد و هم مدیر باشد. شما میتوانید مقاله سرمایه گذاری در کانادا را نیز در وبسایت ما مطالعه کنید.
روشهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی
اصلیترین راه کارآفرینی در کانادا این است که متقاضی، در قالب یکی از برنامههای نامزدی استانی، فرایند مهاجرت خود را آغاز کند تا به اقامت دائم کانادا دست یابد. البته به جز راه استانی، برای مهاجرت به این کشور با روش مذکور، میتوان به روش فدرال و در قالب ویزای استارتآپ هم اقدام به مهاجرت کرد، که این روش، متفاوت از روشِ استانیِ کارآفرینی در کانادا است.
در این مقاله میخواهیم شما را با روش استانیِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و در واقع، با کارآفرینی در کانادا آشنا سازیم و شرایط هر استان برای اعطای ویزای کارآفرینی را بررسی کنیم. قبل از هرگونه اقدام به شما توصیه میکنیم که ابتدا با یک وکیل مهاجرتی باتجربه مشورت کنید.
برنامههای نامزدی استانی کانادا (PNP)
یکی از گزینهها این است که متقاضی درخواست شرکت در برنامههای نامزدی استانی را بدهد. برنامههای نامزدی استانی کانادا به هر استان امکان داده است مستقلاً افرادی که متقاضی مهاجرت به کانادا و اقامت در آن استان هستند را نامزد دریافت اقامت دائم نماید، که البته خود برنامههای نامزدی استانی نیز متنوع هستند و فقط شامل کارآفرینی نمیشوند و مقولههای دیگر را در بر میگیرند.
اما یکی از راههای رسیدن به اقامت دائم کانادا از طریق برنامههای استانی، این است که متقاضی، شخصی سرمایه گذار و مدیر باشد و از برنامههای مهاجرت مدیران کسب و کار (Business/Investor Immigration Programs) بهرهمند شود. این مسیر یکی از سریعترین راههای اخذ اقامت دائم این کشور است.
هدفِ برنامههای استانیِ کارآفرینی در کانادا ، جذب افرادی است که سابقهی کسب و کار یا مدیریت دارند و مایلاند تجربهی خود را برای توسعهی اقتصاد کانادا به کار ببندند.
قبل از معرفی و بررسی شرایط هر استان باید به این نکته مهم اشاره کرد که هر استان برای دادن پذیرش کارآفرینی در کانادا شرایط خاص خود را دارد و شرایط استانها، متفاوت از یکدیگر است.
شرایط لازم برای کارآفرینی در کانادا
الف. داراییهای قابل اثبات
یکی از شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی در برنامههای استانی، اثبات داراییهای شخص متقاضی است. به این نوع دارایی در سیستم مهاجرت به کانادا، «دارایی قابلاثبات» (Assets) یا «حداقل خالص دارایی» (Minimum Net Worth) میگویند و هر استان کانادا، مبلغ خاصی را به عنوان داراییِ متقاضیانِ کارآفرینی در کانادا مشخص کرده است. در این زمینه بد نیست بدانید که:
- منظور از دارایی قابل اثبات، الزاماً پول نقد یا موجودیِ بانکی نیست بلکه میتواند خانه، مغازه، یا هر داراییِ دیگری در هر جای جهان باشد.
- چیزهایی که در ایران دارید و میخواهید به عنوان دارایی به دولت کانادا معرفی کنید، با نرخ ارز دولتی محاسبه میشود و این حُسن بزرگی برای سرمایهگذاران است. مثلاً برای درخواست ویزای سرمایهگذاری استان ساسکاچوان، باید 500 هزار دلار دارایی داشته باشید که این مبلغ با نرخ ارز دولتی، 2 میلیارد و 100 هزار تومان میشود؛ حال آن که اگر قرار بود با نرخ آزاد (مثلا دلار 14 هزار تومان) محاسبه شود، داراییتان باید 7 میلیارد تومان میشد.
- برای گرفتن ویزای سرمایهگذاری (جز در موارد معدود و مشخص) باید جدای از دارایی و سرمایه، سابقهی مدیریت کسب و کار (ولو مدیریت یک شرکت یا واحد تولیدی کوچک) را داشته باشید زیرا داشتن دارایی و سرمایه به تنهایی کافی نیست. اما برای گرفتن ویزای سرمایهگذاری در استانهای مختلف باید چقدر دارایی قابل اثبات داشته باشید؟
- کبک: 2 میلیون دلار
- انتاریو: 800 هزار دلار
- بریتیش کلمبیا: 800 هزار دلار
- نوااسکوشیا: 600 هزار دلار
- نیوبرانزویک: 600 هزار دلار
- پرینس ادوارد: 600 هزار دلار
- ساسکاچوان: 500 هزار دلار
- یوکون: 500 هزار دلار
- مانیتوبا: 350 هزار دلار
- قلمروهای شمالی: 250 هزار دلار
ب. حداقل سرمایه لازم
جدای از داراییهای قابل اثبات، متقاضی باید بتواند مبلغ مشخصی که استانِ مورد نظر تعیین کرده است را در آن استان سرمایه گذاری کند تا صلاحیت مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی را داشته باشد. به این مبلغ، حداقل سرمایه لازم (Minimum Investment) میگویند. این رقم نیز در استانهای مختلف با هم فرق دارد. حداقل سرمایه لازم برای کارآفرینی در کانادا بر حسب هر استانِ این کشور به قرار زیر است:
- کبک: 200.000 دلار
- انتاریو: بین 500.000 تا 1.000.000 دلار
- بریتیش کلمبیا: بین 200.000 تا 400.000 دلار
- نوااسکوشیا: 150.000 دلار
- نیوبرانزویک: 250.000 دلار
- ساسکاچوان: بین 300.000 تا 1.000.000 دلار
- یوکون: 300.000 دلار
- مانیتوبا: بین 150.000 تا 250.000 دلار
- قلمروهای شمالی: بین 150.000 تا 1.000.000 دلار
ج. سابقه مدیریت
شرط دیگرِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی این است که متقاضی، قبل از درخواست مهاجرت، سابقه مدیریت یا مالکیت کسب و کار در کشور خود را داشته باشد. تعداد سالهای این فاکتور برای شروع کارآفرینی در کانادا نیز از استانی به استان دیگر متفاوت است:
- کبک: حداقل 2 سال
- انتاریو: حداقل 3 سال
- بریتیش کلمبیا: بین 1 سال تا 4 سال
- نوااسکوشیا: بین 3 سال تا 5 سال
- نیوبرانزویک: بین 3 سال تا 5 سال
- ساسکاچوان: حداقل 3 سال
- یوکون: بین 3 سال تا 5 سال
- مانیتوبا: حداقل 3 سال
- قلمروهای شمالی: —
د. ثبتنام در سیستم «اظهار علاقهمندی»
یکی دیگر از شرطهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی این است که متقاضی، در سیستم «اظهار علاقهمندی» (EOI System) ثبت نام کند. این سیستم، یکی از گامهای درخواست مهاجرت برای کارآفرینی در کانادا است. در این سیستم، متقاضی باید پروفایلی برای خود ایجاد کرده و اطلاعات مورد نیاز را جهت بررسی اداره مهاجرت کانادا وارد نماید.
البته این شرط در همهی استانها برقرار نیست و از این جهت نیز، هر استان، شرایط خاص خود را دارد. در بخشهای بعدی این مقاله که شرایط هر استان را به تفکیک استانها بیان کردهایم، میتوانید مشاهده کنید که برای کدام استانها باید در این سیستم ثبتنام کرد و کدام استانها نیاز به ثبتنام در این سیستم ندارند.
هـ. ایفای نقش مدیریتی
یکی از شرطهای اکثر استانها این است که متقاضی پس از راهاندازی کسب و کار جدید خود در این کشور و استانِ مورد نظر، خودش مدیریتِ آن کسب و کار را بر عهده بگیرد. البته این شرط نیز در مورد همه استانها صدق نمیکند و بعضی از استانها برای اعطای اقامت کانادا از طریق کارآفرینی، لازم نمیدانند که خود متقاضی، رأساً مدیر کسب و کار خودش باشد. در این مورد نیز بعدا به تفکیک استانها، بیان خواهیم کرد که هر استان از این نظر چه شرایطی برای کارآفرینی در کانادا دارد.
و. تدوین بیزینس پلن برای شروع
هر کسب و کار برای شروع، نیاز به یک بیزینس پلن دارد که در آن، وضعیت راهاندازی و آیندهی آن کسب و کار، امکانسنجی شده باشد. کارآفرینی در کانادا نیز از این قاعده مستثنا نیست. اکثر استانهای کانادا برای پذیرش متقاضیان، یکی از شرطهایشان این است که متقاضی، یک بیزینس پلن برای کسب و کاری که قرار است در آن استان راهاندازی کند ارائه نماید.
در این مورد نیز شرایط استانها با هم متفاوت است. بعضی استانها برای شروع کارآفرینی در کانادا ارائهی بیزینس پلن را ضروری میدانند، بعضیها فقط توصیه میکنند که متقاضی، بیزینس پلن بدهد (که در این صورت، ارائهی بیزینس پلن، میتواند شانس متقاضی را بیشتر کند)، و بعضی استانها صراحتاً اعلام میکنند که نیازی به ارائهی بیزینس پلن نیست. در بخشهای بعدی، این شرط را نیز به تفکیک استانها بررسی خواهیم نمود.
ز. نیاز به سفر قبل از درخواست مهاجرت
در فرایند مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ، بعضی از استانها شرطشان این است که متقاضی قبل از درخواست مهاجرت و شروع کار، به استان مورد نظرش سفر کرده باشد و امکان کار و ایجاد کسب و کار در آن استان را از نزدیک سنجیده و ارزیابی کرده باشد. در این مورد هم مجدداً باید گفت که بعضی از استانها چنین شرطی ندارند و چنین سفری را الزامی نمیدانند. متقاضی میتواند با دریافت ویزای مولتی کانادا به این کشور مسافرت کند.
ح. شرکت در مصاحبه
بعضی از استانهای کانادا معتقدند حتی اگر متقاضی کارآفرینی در کانادا تمام شرایط برای مهاجرت جهت کارآفرینی را داشته باشد، باز هم باید قبل از صدور مجوز تاسیس کسب و کار و قبل از اعطای اقامت دائم، با او به صورت حضوری مصاحبه نمایند تا مطمئن شوند که وی واقعاً قصد کارآفرینی در کانادا را دارد و از عهدهی کارآفرینی در کانادا بر خواهد آمد.
حضور در این مصاحبه نیز در همهی استانها ضروری نیست؛ بلکه بعضی از استانها بدون مصاحبه، در صورتی که متقاضی، همهی شرایط دیگر را داشته باشد به او اجازه میدهند کارآفرینی در کانادا را آغاز نماید. برای اطلاع از این که در کدام استانها، مصاحبه جهت مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی الزامی است، به بخشهای بعدی مقاله (شرایط کارآفرینی در کانادا به تفکیک استانها) مراجعه فرمایید.
ط. سپردهی قابل بازگشت
معمولا هر استان، از متقاضیانِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی اقدام به اخذ مبلغی به عنوان سپردهی قابل بازگشت (Refundable Deposit) میکند. این سپرده در واقع، نزد دولت کانادا به عنوان تضمین کارآفرینی باقی میماند تا دولت کانادا مطمئن شود متقاضیِ مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ، ظرف زمان مشخصی پس از ورود خود، بیزینس مورد نظرش را راه انداخته باشد.
در صورتی که فرد، در زمان مقرر موفق شود کسب و کارش را راهاندازی کند، آن سپرده به وی برگشت داده میشود، و در صورتی که فقط به بهانه کارآفرینی در کانادا اقدام به اخذ اقامت دائم کرده باشد و کسب و کاری ایجاد نکرده باشد، دولت آن سپرده را ضبط خواهد کرد. همهی استانها سپرده نمیگیرند؛ و استانهایی که سپرده میگیرند نیز رقمهای مختلفی را برای این سپرده اعلام کردهاند. برای اطلاع از این شرط نیز به ادامهی مقاله (شرایط کارآفرینی در کانادا به تفکیک استانها) مراجعه کنید.
شرایط کارآفرینی در کانادا به تفکیک استانها
شرایط کارآفرینی در کانادا : استان کبک
یکی از روشهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی اخذ ویزا از طریق «برنامه سرمایهگذاران مهاجر کبک» (Quebec Immigrant Investor Program). این ویزا در قالب طرح نامزدی استانی کبک صادر میشود. شرایط دریافت این ویزا را با هم مرور کنیم:
- متقاضی باید حداقل 2 میلیون دلار دارایی قابل اثبات داشته باشد.
- متقاضی باید بتواند حداقل یک میلیون و 200 هزار دلار مستقیما برای کارآفرینی در کانادا در این استان سرمایهگذاری نماید.
- متقاضی باید در پنح سال گذشته، حداقل 2 سال (تماموقت) سابقه مدیریت کسب و کار (در یکی از حوزههای کشاورزی، بازرگانی، صنعتی، دولتی، یا بینالمللی) را داشته باشد.
- متقاضی نیازی به ثبتنام در سیستم اظهار علاقهمندی ندارد
- متقاضی نیازی نیست خودش رأسا و شخصا مدیریت بیزینس جدید را بر عهده بگیرد
- نیازی به ارایهی بیزینس پلن نیست.
- نیازی نیست متقاضی قبلا به کبک سفر کرده باشد، اما توصیه میشود متقاضی قبل از درخواست مهاجرت، از این استان بازدید کند.
- شاید از متقاضی کارآفرینی در کانادا خواسته شود به عنوان بخشی از فرایند مهاجرت خود، در مصاحبههای حضوری شرکت کند.
- نیازی به سپردن ودیعهای به دولت کانادا (سپردهی قابل بازگشت) نیست
- متقاضی باید گواهی عدم سوءپیشینه ارایه نماید.
- متقاضی باید در تستهای پزشکی شرکت کند تا سلامت بدنیاش تایید شود
شرایط کارآفرینی در کانادا : استان بریتیش کلمبیا
متقاضیانِ کارآفرینی در کانادا میتوانند از برنامهی نامزدی استانیِ بریتیش کلمبیا نیز استفاده کنند. این ویزا در قالب طرح نامزدی استانی بریتیش کلمبیا صادر میشود و یکی از گزینههای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی است. مهمترین شرایط دریافت این ویزا را با هم مرور کنیم:
- متقاضی باید حداقل 600 هزار دلار دارایی قابل اثبات داشته باشد .
- متقاضی باید بتواند حداقل 200 هزار دلار در یک بیزینس جدید در بریتیش کلمبیا سرمایهگذاری کند.
- متقاضی باید در ده سال گذشته، حداقل 3 سال سابقه مالکیت، یا 4 سال سابقه مدیریت ارشد یک بیزینس را داشته باشد.
- متقاضی باید بیزینس جدید خود در بریتیش کلمبیا را خودش مدیریت کند.
- متقاضی باید یک طرح کسب و کار (بیزینس پلن) ارائه کند.
- متقاضی باید در صورت تشخیص اداره مهاجرت استان، قبل از صدور اقامت دائم، در مصاحبههای حضوری شرکت کند.
از جمله دلایل محبوبیت این روش نزد سرمایهگذاران و متقاضیان این است که متقاضی اولا نیاز به مدرک زبان ندارد، ثانیا هیچ محدودیت سنیای برای متقاضیان تعریف نشده است، و بر خلاف بسیاری از استانهای دیگر، متقاضیان کارآفرینی در بریتیش کلمیا، مجبور نیستند قبلا از این استان بازدید کرده و شرایط کار در این استان را سنجیده باشند؛ هر چند خود اداره مهاجرت کانادا توصیه میکند که متقاضیان، قبل از شروع کار خود در این کشور، حتما به استان مورد نظرشان سفر کرده و شرایط کارآفرینی در کانادا را از نزدیک بسنجند.
شرایط کارآفرینی در کانادا : استان مانیتوبا
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ، اقدام به کارآفرینی در کانادا از طریق ویزای کارآفرینی و سرمایهگذاری در استان مانیتوبا است. این ویزا در قالب طرح سرمایهگذار کسب و کار – مسیر کارآفرینی (Business Investor Stream — Entrepreneur Pathway) صادر میشود. شرایط دریافت این ویزا را با هم مرور کنیم:
- متقاضی باید حداقل 500 هزار دلار دارایی قابل اثبات داشته باشد.
- متقاضی باید بتواند حداقل 250 هزار دلار در یک بیزینس در مرکز استان مانیتوبا یا 150 هزار دلار در خارج از مرکز استان سرمایهگذاری کند.
- متقاضی باید در بیزینس خود، حداقل برای یک شهروند یا مقیم دائم کانادا، کار ایجاد کند. این کارمند نباید از بستگان یا شرکای خود وی باشد.
- متقاضی باید در پنج سال اخیر، حداقل 3 سال سابقه مدیریت داشته باشد و حداقل 33 درصد از سهام این کسب و کار متعلق به خودش باشد.
- متقاضی باید بیزنس جدید خود در مانیتوبا را خودش مدیریت کند.
- متقاضی باید یک طرح کسب و کار (بیزینس پلن) ارائه کند.
- متقاضی باید حداقل یک بار در یک سال قبل از درخواست مهاجرت، برای بررسی وضعیت کسب و کار به مانیتوبا سفر کرده باشد.
- متقاضی باید قبل از صدور اقامت دائم، در مصاحبههای حضوری شرکت کند.
- متقاضی باید قبل از درخواست اقامت دائم، مجوز کار موقت در کانادا را داشته باشد.
- متقاضی باید در ارزیابی اولیه اکسپرس اینتری، حداقل 60 امتیاز از 100 امتیاز را گرفته باشد.
مانیتوبا
این روش مهاجرت به کانادا سه مزیت عمده دارد:
(1) متقاضی نیازی به مدرک زبان ندارد.
(2) هیچ محدودیت سنیای برای متقاضی وجود ندارد (فقط کافی است متقاضی به سن قانونی کار، یعنی 18 سالگی رسیده باشد)
(3) در این روش نیازی به پرداخت ودیعهی 100 هزار دلاری به دولت کانادا ندارد، در حالیکه اکثر روشهای سرمایهگذاری و کارآفرینی، متقاضی باید 100 هزار دلار به عنوان وثیقه نزد دولت کانادا بگذارد که در صورت عدم راهاندازی کسب و کار مورد نظر، آن وثیقه توسط دولت کانادا توقیف میشود.
شرایط کارآفرینی در کانادا : استان نیو برانزویک
یکی دیگر از راههای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و اخذ اقامت دائم این کشور، اخذ ویزای مربوطه از استان نیوبرانزویک است. این ویزا برای متقاضیان کارآفرینی در کانادا در قالب طرح نامزدی استانی نیوبرانزویک صادر میشود. شرایط دریافت این ویزا را با هم مرور کنیم:
- متقاضی باید حداقل 600 هزار دلار دارایی قابل اثبات داشته باشد .
- متقاضی باید بتواند حداقل 250 هزار دلار در یک بیزینس جدید در نیوبرانزویک سرمایهگذاری کند.
- متقاضی باید حداقل 3 سال سابقه مالکیت، یا پنج سال سابقه مدیریت یک بیزینس را داشته باشد.
- متقاضی باید بیزنس جدید خود در نیوبرانزویک را خودش مدیریت کند.
- متقاضی باید یک طرح کسب و کار (بیزینس پلن) ارائه کند.
- متقاضی باید قبل از صدور اقامت دائم، حداقل یک بار به نیوبرانزویک سفر کند.
- متقاضی باید قبل از صدور اقامت دائم، در مصاحبههای حضوری شرکت کند.
- متقاضی باید مبلغ 100 هزار دلار به عنوان سپرده نزد یکی از بانکهای دولتی کانادا بگذارد.
- متقاضی باید حداقل 22 و حداکثر 55 سال سن داشته باشد
- متقاضی باید مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی با حداقل نمره CLB 5 ارایه کند.
نیو برانزویک
این روش مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی به این دلیل محبوبیت دارد که متقاضیان، از همان ابتدا اقامت دائم دریافت میکنند. بسیاری از متقاضیان، پس از اخذ اقامت دائم، تمایلی به تاسیس بیزینس جدید در نیوبرانزویک ندارند و درواقع فقط مبلغ 100 هزار دلار سپردهای که نزد دولت کانادا گذاشتهاند مصادر میشود. در واقع این روش، یکی از راههای میانبر برای کسانی است که میخواهند با 100 هزار دلار، اقامت دائم کانادا بگیرند.
در حال حاضر، به دو دلیل بسیار مهم، مناسبترین شرایط برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی ، همین روش استانیِ نیوبرانزویک است:
اولا استان نیو برانزویک برخلاف بسیاری از استانهای دیگر، با سرمایهگذاری و کارآفرینی در این استان، از همان ابتدا اقامت دائم میدهد، این در حالی است که اکثر استانها ابتدا به متقاضیان کارآفرینی در کانادا دو یا سه سال ویزای موقت کار میدهند و بعد از آن، اقدام به صدور اقامت دائم میکنند.
ثانیا استان نیو برانزویک در میان تمام استانهای کانادا کمترین مبلغ را برای سرمایهگذاری و کارآفرینی تعیین کرده است. این مبلغ رسما 250 هزار دلار اعلام شده است اما همانطور که گفتیم، امکان اخذ اقامت دائم کانادا از این روش با 100 هزار دلار نیز وجود دارد.
شرایط کارآفرینی در کانادا : استان نوااسکوشیا
استان نوا اسکوشیای کانادا نیز مانند سایر استانهای این کشور، برنامهی مهاجرتی خاصی برای کارآفرینی در کانادا دارد. شرایط استان نوااسکوشیا را با هم مرور میکنیم. متقاضی باید حداقل 600 هزار دلار دارایی قابل اثبات داشته باشد .
- متقاضی باید بتواند حداقل 150 هزار دلار در یک بیزینس جدید در نوا اسکوشیا سرمایهگذاری کند.
- متقاضی باید در ده سال گذشته، حداقل 3 سال سابقه مالکیت (با حداقل 33 درصد سهام)، یا پنج سال سابقه مدیریت یک بیزینس را داشته باشد.
- متقاضی باید بیزنس جدید خود در نیوبرانزویک را خودش مدیریت کند.
- متقاضی باید یک طرح کسب و کار (بیزینس پلن) ارائه کند.
- متقاضی باید در صورتی که قصد خرید (و نه تاسیس) یک بیزینس را دارد باید حداقل یک بار به نوا اسکوشیا سفر کرده باشد.
- متقاضی باید حداقل یک سال بیزینس خود در نوا اسکوشیا را با موفقیت اداره کرده باشد تا صلاحیت اقامت دائم کانادا را داشته باشد.
- متقاضی باید قبل از صدور اقامت دائم، در مصاحبههای حضوری شرکت کند.
- بیزینسی که متقاضی تاسیس یا خریداری میکند باید مطابق معیارهای اداره کار نوا اسکوشیا باشد.
- متقاضی باید مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی با حداقل نمره CLB 5 ارایه کند.
۲ پاسخ
من بازیگر تئاتر هستم چه شرایطی باید داشته باشم تا بتونم از این روش اقامت دائم کانادا رو دریافت کنم؟ ممنونم از تیم پشتیبانی خوبتون
سلام
بازیگری از جمله حوزههایی است که میتوانید با روش خوداشتغالی، اقامت دائم کانادا را دریافت کنید. خوداشتغالی یکی از روشهای سریع برای اخذ اقامت دائم کانادا است و چندان هم پیچیده نیست. پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی این روش مهاجرتی، مقالهی خوداشتغالی کانادا را مطالعه بفرمایید.