ویزای مولتی کانادا

14

ویزای مولتی کانادا یا ویزای توریستی کانادا یکی از انواع ویزاهای کشور کانادا است که برای متقاضیان مسافرت در صورتی که واجد شرایط لازم باشند صادر می‌شود و شخص دارنده ویزای مولتی کانادا می‌تواند بدون محدودیت و به صورت چند بار ورود به کانادا تردد نماید. در حال حاضر ویزای مولتی کانادا تنها ویزایی است که به اتباع ایرانی اعطا می‌شود. مدت زمان این ویزا 10 ساله است اما از آنجایی که پاسپورت‌های ایرانی 5 سال اعتبار دارد لذا شخص باید پس از گذشت 5 سال مجدد درخواست دریافت ویزا کند، از این رو ویزای مولتی کانادا به ویزای 5 ساله نیز معروف است.

در ابتدا بهتر است بدانید که هیچ تضمینی برای دریافت ویزای مولتی کانادا وجود ندارد و هیچ موسسه یا آژانسی نمی‌تواند تضمین کند که شما صد در صد ویزای مولتیپل کانادا را دریافت خواهید کرد و دریافت یا عدم دریافت این ویزا بستگی به شرایط و مدارک شخص متقاضی دارد که مامور مهاجرتی کانادا را متقاعد کند یا خیر.

مزایای ویزای مولتی کانادا

  • شاید بتوان مهمترین مزیت ویزای مولتیپل کانادا را امکان تردد بدون محدودیت به خاک کانادا عنوان کرد.
  • شخص دارنده‌ی ویزای مولتی کانادا می‌تواند از طریق کلیه مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وارد کانادا شود.
  • شخص دارنده ویزای مولتیپل می‌تواند هر بار پس از ورود به خاک کانادا تا 6 ماه اقامت داشته باشد. در صورتی که 6 ماه از زمان اقامت در کانادا بگذرد، شخص دارنده‌ی ویزا فقط کافی است که چند ساعت از خاک کانادا خارج و سپس مجددا وارد شود تا بتواند 6 ماه دیگر در کانادا اقامت داشته باشد.
  • شما می‌توانید با اخذ ویزای مولتی کانادا شرایط زندگی، کسب و کار، آموزش و… را در کانادا بررسی کنید تا در مورد دریافت اقامت دائم کانادا یا شهروندی این کشور بهتر تصمیم گیری کنید.
ویزای مولتی کانادا
ویزای مولتی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای مولتیپل کانادا

  • اصل پاسپورت شخص‌ متقاضی
  • اصل‌ و ترجمه شناسنامه
  • دعوتنامه (در صورت عدم وجود دعوتنامه بهتر است شخص متقاضی سابقه حداقل دو بار ورود به کشورهای حوزه شینگن را داشته باشد)
  • عکس پرسنلی
  • مدارک اثبات تمکن مالی به زبان انگلیسی
  • اصل و ترجمه اسناد شغلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • گواهی سلامت

 

روش‌های درخواست ویزای مولتی کانادا

  • شما از دو روش می‌توانید جهت اخذ ویزای 5 ساله کانادا اقدام کنید.
    روش اول مراجعه‌ی حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک لازم، تکمیل فرم درخواست ویزای مولتیپل کانادا و انگشت نگاری است. پس از پایان تمامی مراحل، شما باید منتظر نامه‌ی پذیرش درخواست ویزای مولتی کانادا با زد آن باشید‌ که در صورت پذیرش می‌توانید با مراجعه‌ی حضوری به سفارت کانادا، ویزای مولتیپل خود را دریافت نمایید. در نظر دشته باشید از آنجایی که کانادا هیچ سفارت خانه ‌ای در ایران ندارد، متقاضیات ایرانی باید به تزدیک‌ترین سفارت در کشورهای ترکیه یا امارات مراجعه نمایند.
  • روش دوم عقد قرارداد “اخذ ویزای مولتی کانادا” با یک ‌موسسه مهاجرتی معتبر است. در صورتی که شما با یک موسسه مهاجرتی ‌قرارداد ببندید، وکیل مهاجرتی شما تمامی امور مربوط به سفارت و مراحل دریافت اخذ ویزای مولتی را برای شما انجام خواهد داد و شما دیگر نگران اشتباهات فردی ناخواسته در مدارک و نحوه ارائه آن‌ها نخواهید بود. گاها برخی اشتباهات در ارائه مدارک می‌تواند پروسه‌ی اخذ ویزای‌ مولتی کانادا را بسیار طولانی و دشوار کند.
منبع csimmigration

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.