یکی از انگیزههای متقاضیان برای مهاجرت به کشور استرالیا، بازار کار این کشور است. بازار کار استرالیا نیازمند نیروهای ماهر و متخصصی است که در ادبیات مهاجرت، اسکیل ورکر استرالیا نامیده میشوند.
اما منظور از اسکیل ورکر استرالیا چیست؟ در این مقاله میخواهیم شرح دهیم که اسکیل ورکر استرالیا به چه کسی گفته میشود؟ وضعیت بازار کار برای اسکیل ورکر استرالیا چگونه است؟ کدام ویزاها شامل اسکیل ورکر استرالیا میشود؟ و نیروی کاری که از این طریق قصد مهاجرت به این کشور را دارد باید چه مدارکی داشته باشد و چه مراحلی را طی کند.
اسکیل ورکر استرالیا به چه کسانی گفته میشود؟
اسکیل ورکر استرالیا (Skilled Worker) یا نیروی کار ماهر استرالیا، طبق تعریف اداره مهاجرت استرالیا به کسی اطلاق میشود که شغلش یکی از مشاغلِ فهرستشده در فهرست مشاغل مهارتمحور (Skilled Occupation List) استرالیا باشد. این فهرست، بسیار طولانی است و هر ساله بر حسب نیاز بازار کار استرالیا تغییر میکند. بر مبنای همین فهرست است که متقاضیان مهاجرت از طریق اسکیل ورکر استرالیا میتوانند درخواست ویزا کنند.
ویزاهایی که بر این اساس به اسکیل ورکر استرالیا تعلق میگیرند مختلف و متنوعاند. اصلیترینِ این ویزاها، ویزاهای سابکلاس 186، 189، 190، 407، 482، 485، 489، 491 و 494 هستند (در سیستم مهاجرت به استرالیا، هر ویزا یک «سابکلاس» نامیده میشود). در ادامهی مطلب، هر یک از این ویزاها را معرفی خواهیم نمود. اما فعلاً اجازه دهید اندکی در مورد وضعیت بازار کار برای اسکیل ورکر استرالیا صحبت کنیم.
وضعیت بازار کار برای اسکیل ورکر استرالیا
تردیدی نیست که بازار کار در استرالیا بهشدت رونق دارد. منظور از این که گفته میشود بازار کار برای اسکیل ورکر استرالیا پررونق است دو نکته است: یکی این که فرصتهای شغلی برای این نیروها بسیار زیاد است.
در واقع، نگاهی به مشاغل مورد نیاز استرالیا تایید میکند که این کشور در چه حوزههای فراوان و متعددی نیاز به نیروی کار دارد. نکتهی دوم، اقتصاد پررونق کشور استرالیا است. در تایید این ادعا نیز کافی است توجه شما را به چند دادهی آماری مهم جلب کنیم:
(1) دلار استرالیا در یکدههی گذشته نه تنها ارزش خود را حفظ کرده، بلکه در مقایسه با ارزهای کشورهای دیگر، رشد قابلتوجهی نیز داشته است.
(2) وضعیت اقتصادی کشور استرالیا در طول یکدههی گذشته، بسیار باثبات بوده و کمتر دستخوش تلاطمهای شدید شده است.
(3) نرخ اشتغال در این کشور، در یکدههی پیشین، همواره بالا بوده و در هیچ برههای سیر نزولی نداشته است.
(4) نرخ بیکاری اسکیل ورکر استرالیا در یکدههی گذشته، رقمی بین 5% تا 6% بوده است و از نظر کارشناسان و اهل فن، این نرخ بیکاری، بسیار مطلوب و قابل قبول است.
جمعیت و بازار کار
جمعیت استرالیا چیزی حدود 25 میلیون نفر است. اگر آمار افراد شاغل در این کشور، که اسکیل ورکر استرالیا بخش اعظمی از این نیروی کار را شکل میدهد، با کل جمعیت استرالیا مقایسه نماییم، در خواهیم یافت که نرخ اشتغال در این کشور، چقدر میتواند برای متقاضیان بالا باشد. به همین دلیل است که همگان اذعان دارند این کشور، مقصدی ایدهآل برای نیروی کار ماهری است که میخواهد تحت عنوان اسکیل ورکر استرالیا به این کشور مهاجرت نماید.
همهی اینها را بگذارید در کنار این واقعیت اساسی و مهم که دولت استرالیا، برای جذب نیروی ماهر و مورد نیاز خود از کشورهای دیگر، سیاستها و مشوقهای زیادی در دستور کار خود قرار داده است. متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا قطعاً در صورت برخورداری از سایر شرایطِ مهاجرت به استرالیا، میتوانند به این کشور مهاجرت کرده و کار و زندگی خوبی برای خود در این کشور بسازند.
یکی از جذابیت کار برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا سطح بالای درآمدها در این کشور است. برای نشان دادن سطح حقوق و دستمزدها، کافی است به چند شغل که در این گروه اقرار میگیرند اشاره کنیم. به عنوان مثال، یک مهندس الکترونیک در استرالیا، حدود 123.000، یک مهندس مکانیک حدود 148.000، یک حسابدار حدود 78.000، یک مدیر معدن حدود 210.000، و یک مدیر شرکت خصوصی حدود 123.000 دلار در سال درآمد دارند.
البته واضح است که درآمدهای هر رشته و حوزه، بسته به سابقه کاری که متقاضی دارد، و بسته به خود شغل و حرفهاش فرق میکند؛ اما جالب است بدانید دولت استرالیا پیشبینی کرده است که در سالهای آینده، بیشترین رشد اشتغال در حوزههای تکنولوژی، مهندسی، خدمات و بازرگانی، و صنعت و معدن خواهد بود که این حوزهها، به ترتیب، 22%، 25%، 31%، و 54% رشد خواهند داشت.
ویزاها و سابکلاسهای مربوط به متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
گفتیم که در سیستم مهاجرت به استرالیا، هر ویزا یک «سابکلاس» نامیده میشود؛ و سابکلاسهای متعددی هستند که به متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا تعلق می گیرند. این سابکلاسها عبارتاند از:
سابکلاس 186: طرح کاندید شدن اسکیل ورکر استرالیا از طریق کارفرما
این ویزا به متقاضیانی که بتوانند تاییدیه یک کارفرما را دریافت کنند امکان میدهد با اقامت دائم، در استرالیا کار و زندگی کنند. شرط درخواست ویزای سابکلاس 186 این است که اولا متقاضی، از طرف یک کارفرمای استرالیایی نامزد دریافت ویزا شده باشد، ثانیا شغلِ مورد نظر، در فهرست مشاغل مورد نیاز باشد، و ثالثا متقاضی از مهارتهای زبانیِ لازم برخوردار باشد.
مدت زمان رسیدگی به این درخواست ویزای اسکیل ورکر استرالیا (سابکلاس 186)، بین 5 تا 20 ماه خواهد بود. در بسیاری از موارد، یکی دیگر از شرطهای اداره مهاجرت استرالیا برای متقاضیان این ویزا، آن است که متقاضی، حداقل سه سال بهصورت تماموقت، در قالب یکی از ویزاهای موقت، برای آن کارفرما کار کرده باشد.
سابکلاس 189: ویزای مستقل اسکیل ورکر استرالیا
این ویزا برای متقاضیان منجر به اقامت دائم میشود. دارنده این ویزا میتواند حامی مالی خانواده خود برای مهاجرت به استرالیا باشد، و در صورت برخورداری از سایر شرایط، درخواست شهروندی استرالیا بدهد. مدت زمان رسیدگی به درخواستهای متقاضیان این ویزای اسکیل ورکر استرالیا بین 12 تا 20 ماه خواهد بود.
اصلیترین شرایط درخواست این ویزا عبارتاند از این قرار است که:
- متقاضی سابکلاس 189 باید شغلش در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
- شغل متقاضی برای این سابکلاس باید توسط نهادهای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا مورد ارزیابی قرار گرفته باشد.
- نمرات لازم را در سیستم نمرهدهی مهاجرت به استرالیا کسب کرده باشد.
سابکلاس 190: ویزای کاندیدی اسکیل ورکر استرالیا
این سابکلاس نیز یک ویزای اقامت دائم استرالیا است که اسکیل ورکر استرالیا با آن میتواند در هر جای استرالیا کار و زندگی کند، با حمایت مالی خود، خانواده و بستگانش را به استرالیا بیاورد، و در صورت دارا بودن سایر شرایط، درخواست شهروندی استرالیا بدهد. شرایط کلی برای دریافت این ویزا نیز مانند سابکلاس 189، چنین است:
(1) شغل متقاضیِ این ویزا استرالیا باید الزاماً در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
(2) شغل متقاضی اسکیل ورکر استرالیا در سابکلاس 190 نیز باید توسط نهادهای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا مورد ارزیابی قرار گرفته باشد.
(3) متقاضی باید نمرات لازم را در سیستم نمرهدهی مهاجرت به استرالیا کسب کرده باشد. طبق اظهار اداره مهاجرت استرالیا، زمان رسیدگی به درخواستهای متقاضیان این سابکلاس، بین 9 ماه تا 10 ماه است. دارندگان این وی
سابکلاس 407: ویزای آموزشی برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
ویزای سابکلاس 407، یک ویزای موقت است که به متقاضی اسکیل ورکر استرالیا امکان میدهد تا سقف 2 سال در استرالیا بماند. این ویزا در واقع، مجوزی برای تکمیل دورههای آموزشی ضمن خدمت است تا بتوانند در این کشور، مهارتهای خود را تقویت کنند و به مدت دو سال، تجربه کار در استرالیا را به دست آورند.
این ویزا میتواند مقدمه مهاجرت به این کشور از طریق سابکلاسهای دیگری شود. زمان رسیدگی به درخواست ویزای سابکلاس 407 معمولا بین 53 تا 69 روز است. برای دریافت این ویزا، متقاضی اسکیل ورکر استرالیا باید:
(1) از طرف شخصی حقیقی یا حقوقی، حمایت مالی شده باشد.
(2) از طرف شخصی حقوقی کاندید شده باشد (مگر این که حامی مالی او، آژانس رفاه عمومی دولت استرالیا باشد).
(3) از طرف شخصی حقیقی یا حقوقی، دعوتنامه داشته باشد (مگر این که حامی مالی او، آژانس رفاه عمومی دولت استرالیا باشد).
سابکلاس 482: ویزای کمبود مهارت داخلی برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
این ویزا که در واقع هدفش جبران کمبود مهارتهای نیروی کار استرالیا است، به متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا امکان میدهد که اگر یک کارفرمای استرالیایی نتوانسته باشد نیروی مورد نیاز خود را از داخل استرالیا تامین کند، درخواست کار در استرالیا دهد. سابکلاس 482 یک ویزای موقت است که اعتبار آن بین 2 تا 4 سال خواهد بود. این ویزا نیز میتواند برای مقدمه مهاجرت از طریق سابکلاسهای دیگر شود. مدت زمان رسیدگی به درخواستهای متقاضیان برای این سابکلاس، بین 35 تا 57 روز است.
سابکلاس 485: ویزای کار موقت برای فارغالتحصیلانِ متقاضی اسکیل ورکر استرالیا
این ویزا ویژهی کسانی است که بهتازگی تحصیلات خود در استرالیا را به پایان رساندهاند و تخصص و مهارتشان مورد نیاز بازار کار استرالیا است و از این حیث میتوانند اسکیل ورکر استرالیا به حساب آیند. سابکلاس 485 یک ویزای موقت است که تا سقف 18 ماه اعتبار خواهد داشت. دارندهی این ویزا میتواند خانوادهاش را نیز با خود به استرالیا بیاورد. شرطهای اصلی برای دریافت این ویزا آن است که:
(1) سن متقاضی کمتر از 50 سال باشد.
(2) دارای مدرکی مرتبط با شغلی مورد نیاز باشد.
(3) شغل درخواستیاش برای استفاده از این ویزا مورد ارزیابی قرار گیرد. اداره مهاجرت استرالیا مدعی است که مدت زمان رسیدگی به درخواست این ویزا، بین 83 روز تا 4 ماه است.
سابکلاس 489: ویزای اسکیل ورکر موقت منطقهای
ویزای سابکلاس 489 یک ویزای کاری موقت برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا است. این ویزا معمولاً 4 ساله صادر میشود و کسی که متقاضی این ویزا است باید شغلش یکی از شغلهای فهرستشده در لیست مشاغل منطقهای استرالیا باشد.
کلیه مشاغل مورد نیاز استرالیا در یکی از سه گروه زیر جای میگیرند:
مشاغل بلندمدت، مشاغل کوتاهمدت، و مشاغل منطقهای
خود این سابکلاس، سه گروه از متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا را شامل میشود:
(1) دعوتنامهای
(2) تمدید اقامت
(3) اعضای خانواده. گروه اول (دعوتنامهای) برای متقاضیان جدید است؛ گروه دوم برای کسانی است که قبلا با سابکلاس 489 وارد استرالیا شدهاند و اکنون درخواست تمدید ویزا دارند.
(4) اعضای خانوادهی متقاضیانی که ویزای سابکلاس 489 دارند. در آخرین تغییراتی که اداره مهاجرت استرالیا در سابکلاسهای خود داده، این ویزا موقتاً بهروی متقاضیان جدید بسته شده و بهزودی مجدداً فعال خواهد شد. تا پیش از این، زمان رسیدگی به درخواست این ویزا بین 9 تا 11 ماه بود.
سابکلاس 491: ویزای کار منطقهای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
این ویزا ویژهی آن دسته از متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا است که از طرف یک ایالت، برای کار و زندگی در منطقهای خاص از استرالیا کاندید شده باشند.
این سابکلاس، یک ویزای موقت با اعتباری 5 ساله است. دارندهی این ویزا اگرچه محدودیتی برای مسافرت به سایر مناطق استرالیا ندارد، اما برای کار و زندگی باید در همان منطقهای که کاندید شده است بماند. شرایط اصلی درخواست این ویزا عبارت است از:
(1) متقاضی باید از طرف یک آژانس دولتی یا منطقهای، کاندید شده باشد.
(2) شغلش در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
(3) یک نهادِ رسمی، مهارتهای این متقاضی اسکیل ورکر استرالیا را تایید کرده باشد.
(4) نمره لازم در سیستم مهاجرت استرالیا را به دست آورده باشد. طبق اظهار اداره مهاجرت استرالیا، رسیدگی به درخواست این ویزا زمان مشخصی ندارد و از این رو نمیتوان زمان خاصی را برای صدور این ویزا پیشبینی کرد.
سابکلاس 494: ویزای منطقهای با حمایت مالی کارفرما برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
این ویزا، یک ویزای موقت است و فقط به کسانی تعلق میگیرد که بتوانند در منطقهای خاص، حمایت مالی یک کارفرما را به دست آورند. هدف این ویزا، جبران کمبود مهارتهایی است که کارفرمایان استرالیایی در مناطقی خاص از این کشور با آن مواجه هستند. شرایط درخواست این ویزا برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا این است که:
(1) متقاضی باید حمایت مالیِ یک کارفرمایِ مورد تایید را داشته باشد.
(2) شغلش در فهرست شغلهای مورد نیاز استرالیا باشد.
(3) مهارتهایش مورد ارزیابی قرار گرفته باشند.
(4) سن متقاضی کمتر از 45 سال باشد.
(5) حداقل استانداردهای لازم از نظر مهارتهای زبانی را داشته باشد.
نمرهدهی و ارزیابی متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
تمام متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا باید یک مرحله انتخاب یا گزینش را پشت سر بگذارند که این مرحله، درواقع بر اساس نمرهای صورت میگیرد که هر متقاضی برای خود جمع کرده است. کسب این نمرات، به چند فاکتور مهم بستگی دارد. یعنی فاکتورهای مختلف، هر کدام، نمرهای برای متقاضی به همراه خواهند داشت.
نمره لازم برای هر سابکلاس، متفاوت از سایر سابکلاسها است، اما در مجموع، متقاضی باید نمرهاش حداقل 55 و حداکثر 65 باشد. مسئول رسیدگی به درخواستها، سازمانی به نام «سازمان ارزیابی استرالیا» است. معیارهای نمرهدهی به متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا عبارتاند از سن متقاضی، مهارتهای زبانی و مدرک زبان مورد نیاز، مدرک تحصیلی، سابقه کار متقاضی، وضعیت همسر متقاضی، و سابقه تحصیل در استرالیا .
این معیارها و نمراتشان را قبلاً در مقالهی دیگری (تحت عنوان مهاجرت به استرالیا از طریق کار) شرح دادهایم. اما به طور خلاصه، باید گفت که برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا معیار سن بین 15 تا 25 نمره، معیار زبان بین 5 تا 20 نمره، معیار مدرک تحصیلی بین 10 تا 20 نمره، معیار سابقه کار بین 5 تا 15 نمره، معیار وضعیت همسر 5 نمره، و معیار سابقه تحصیل در استرالیا 5 نمره دارد.
مراحل درخواست و دریافت ویزا برای متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا
اگر متقاضی اسکیل ورکر استرالیا هستید و قصد دارید خودتان رأساً و مستقیماً تمام مراحل را تا زمان صدور ویزای خود پشت سر بگذارید، باید این مراحل زیر را طی کنید:
- انتخاب شغل (شغل انتخابیتان باید حتما مرتبط با مدرک تحصیلیتان و یکی از مشاغل موجود در فهرست مشاغل استرالیا باشد)
- ارائهی گواهی سابقهی کار (مجدداً باید سابقه کارتان مرتبط با شغل انتخابی و رشته تحصیلیتان باشد)
- آمادهسازی تمام مدارک مورد نیاز برای ارسال به سازمان ارزیابی استرالیا به عنوان متقاضی اسکیل ورکر استرالیا
- محاسبه نمره (نمرهای که کسب میکنید باید متناسب با سابکلاس انتخابیتان باشد وگرنه درخواستتان رد خواهد شد)
- پر کردن فرم «اظهار علاقه» (EOI: Expression of Interest)
- دریافت نامهی حمایت مالی از جانب شخصی حقوقی در سطح ایالتی برای اسکیل ورکر استرالیا
- ثبت نامهی حمایت مالی (ثبت به صورت آنلاین)
- دریافت دعوتنامه از اداره مهاجرت استرالیا (ممکن است چندین ماه طول بکشد. این انتظار، طولانیترین بخش فرایند مهاجرت برای متقاضیان است)
- ثبت دعوتنامه در پایگاه اداره مهاجرت استرالیا و ارایه تمام مدارک لازم در آن پایگاه
- مشخص شدنِ مسئول رسیدگی به پرونده شما (این مسئول، افسر پرونده یا Case Officer نامیده میشود)
- (در صورتی که متقاضی اسکیل ورکر استرالیا هستید و قصد مهاجرت به همراه همسرتان را دارید) ارائه نمره آیلتس همسر
- گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه و دریافت نتایج آزمایشهای پزشکی
- صدور ویزا
اما اگر قصد دارید از طریق یک موسسه مهاجرتی یا وکیل مهاجرتی، به عنوان اسکیل ورکر اقدام کنید، همهی مراحل فوق را میتوان در سه مرحلهی اساسی خلاصه کرد:
- مرحله اول: ارزیابی (حدود سه ماه به طول میانجامد)
- مرحله دوم: اظهار علاقه (EOI)
- مرحله سوم: ثبت درخواست ویزا (حدود 9 ماه به طول میانجامد)
سازمانهای ارزیابیکننده مهارتهای متقاضیان
در نظر داشته باشید که در مورد اسکیل ورکر استرالیا سازمانهای مختلفی هستند که بسته به شغل درخواستیِ شما، وظیفه ارزیابی مهارتهای تخصصیتان را انجام میدهند. سازمانهای ارزیابی پروندهی متقاضیان عبارتاند از:
- انجمن کامپیوتر استرالیا (Australian Computer Society) معروف به ACS (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای کامپیوتر)
- سازمان نظام مهندسی استرالیا (Engineers Australia) معروف به EA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای مهندسی و علوم پایه)
- شورای اعتبارسنجی معماران استرالیا (Architects Accreditation Council of Australia) معروف به AACA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای معماری)
- انجمن مددکاران اجتماعی استرالیا (Australian Association of Social Workers) معروف به AASW (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای مددکاری اجتماعی)
- کالج علوم پزشکی و مهندسی پزشکی استرالیا (Australasian College of Physical Scientists and Engineers in Medicine) معروف به ACPSEM (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای پزشکی و مهندسی پزشکی)
شورای دندانپزشکان استرالیا (Australian Dental Council) معروف به ADC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای دندانپزشکی)
- موسسه مدیریت استرالیا (Australian Institute of Management) معروف به AIM (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای مدیریت)
- موسسه دانشمندان پزشکی استرالیا (Australian Institute of Medical Scientists) معروف به AIMS (مسئول ارزیابی متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا در رشتههای پزشکی)
- موسسه ارزیابان کیفیت استرالیا (Australian Institute of Quantity Surveyors) معروف به AIQS (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای تولید)
- موسسه رادیوگرافی استرالیا (Australian Institute of Radiography) معروف به AIR (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای رادیوگرافی)
- موسسه آموزش و رهبری مدارس استرالیا (Australian Institute of Teaching and School Leadership) معروف به (AITSL مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای معلمی و مدیریت مدرسه)
- انجمن کارگران اجتماعی استرالیا (Australian Community Workers Association) معروف به ACWA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای خدمات اجتماعی)
- سازمان امنیت دریایی استرالیا (Australian Maritime Safety Authority) معروف به AMSA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای مرتبط با دریانوردی، کشتیرانی و علوم دریایی)
- شورای اعتبارسنجی ماماها و پرستاران استرالیا (Australian Nursing and Midwifery Accreditation Council) معروف به ANMAC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای پرستاری و مامایی)
شورای اعتبارسنجی متخصصین استخوان استرالیا (Australasian Osteopathic Accreditation Council) معروف به AOAC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای مرتبط با استخوان)
- شورای اعتبارسنجی متخصص جراحی استرالیا و نیوزلند (Australian and New Zealand Podiatry Accreditation Council) معروف به ANZPAC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای جراحی)
- انجمن پزشکی هستهای استرالیا و نیوزلند (Australian and New Zealand Society of Nuclear Medicine) معروف به ANZSNM (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای پزشکی هستهای)
- شورای داروسازی استرالیا (Australian Pharmacy Council) معروف به APHARMC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای داروسازی)
- انجمن رواندرمانی استرالیا (Australian Physiotherapy Council) معروف به APC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای رواندرمانی)
- انجمن روانشناسی استرالیا (Australian Psychological Society) معروف به APS (مسئول ارزیابی متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا در رشتههای مشاوره و روانشناسی)
- شورای دامپزشکی استرالیا (Australasian Veterinary Boards Council) معروف به AVBC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای دامپزشکی)
- سازمان ارزیابی حسابداران استرالیا (Certified Practicing Accountants of Australia) معروف به CPAA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای حسابداری)
- انجمن طب چینی استرالیا (Chinese Medicine Board of Australia) معروف به CMBA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای طب چینی و طب سنتی)
- شورای آموزش کایروپرکتیک استرالیا (Council on Chiropractic Education Australasia) معروف به CCEA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای کایروپرکتیک)
- سازمان ایمنی هوانوردی استرالیا (Civil Aviation Safety Authority) CASA معروف به (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای خلبانی و پرواز)
- انجمن کارشناسان رژیم غذایی استرالیا (Dietitians Association of Australia) معروف به DAA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای تغذیه و مشاوره رژیمهای غذایی)
- انجمن پزشکی استرالیا (Medical Board of Australia) معروف به MBA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای پزشکی)
- سازمان اعتبارسنجی ملی مترجمان استرالیا (National Accreditation Authority for Translators and Interpreters) معروف به NAATI (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای مترجمی)
- شورای شغل درمانی (Occupational Therapy Council) معروف به OTC (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای شغلدرمانی)
- شورای بیناییسنجی استرالیا و نیوزلند (Optometry Council of Australia and New Zealand) معروف به OCANZ (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای بیناییسنجی)
موسسه حسابداران عمومی استرالیا (Institute of Public Accountants) معروف به IPA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای حسابداری)
- انجمن گفتاردرمانی استرالیا (Speech Pathology Association of Australia) معروف به SPA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای گفتاردرمانی)
- سازمان دولتی مجوزهای حقوقی استرالیا (State Legal Admissions Authority) (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای حقوق)
- موسسه علوم فضایی استرالیا (Surveying and Spatial Sciences Institute) معروف به SSSI (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای فضانوردی و علوم فضایی)
- انجمن شناسایی تجارت استرالیا (Trades Recognition Australia) معروف به TRA (مسئول ارزیابی متقاضیان در رشتههای بازرگانی و تجارت)
- سازمان خدمات ارزیابی آموزش استرالیا (Vocational Education and Training Assessment Services) معروف به VETASSESS (مسئول ارزیابی متقاضیان اسکیل ورکر استرالیا در رشتههای آموزش و پرورش)