مهاجرت به کانادا از روش اسکیل ورکر (Skilled Worker)

274

اسکیل ورکر کانادا یکی از شناخته‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های مهاجرت به کانادا است. کانادا دومین کشور پهناور دنیاست. اقتصاد پویا و رو به رشد این کشور بستر مناسبی برای ارتقاء و توسعه‌ی صنعت، بازرگانی و کشاورزی در این کشور فراهم کرده است. از این رو نیاز به نیروی کار متخصص در بازار کار پر رونق کانادا بیش از پیش احساس می شود. برنامه اسکیل ورکر کانادا یکی از روش های دولت کانادا برای جذب نیروی کار متخصص مورد نیاز کشور است و بصورت سالیانه افراد زیادی از طریق اسکیل ورکر وارد خاک کانادا می شوند و اقامت دائم دریافت می کنند.

با استفاده این فرم شما می‌توانید اطلاعات اولیه‌ی خود را برای ما ارسال کنید.
پس از بررسی اطلاعات شما توسط کارشناسان ما، با شما ارتباط برقرار خواهیم کرد.

شرایط اسکیل ورکر کانادا

تجربه و سابقه کار لازم برای ورود به برنامه اسکیل ورکر کانادا

داشتن تجربه کافی و سابقه کار یکی از مهمترین شرایط مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر است. سابقه‌ی کاری شخص متقاضی باید مرتبط با رشته‌ی تحصیلی و همچنین رشته تحصیلی مورد پذیرش اسکیل ورکر کانادا باشد.
پس از عقد قرارداد شخص متقاضی با موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر آتی نگر، متقاضی باید مدارک اثبات کننده سابقه کار خود را ترجمه کند و به موسسه تحویل نماید. حداقل سابقه کار مورد پذیرش اسکیل ورکر کانادا 5 سال است.

مهارت زبان انگلیسی لازم برای اسکیل ورکر کانادا

زبان انگلیسی، زبان بین المللی است و کانادا یکی از کشورهای انگلیسی زبان است. اگرچه بخشی از مردم کانادت به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند اما انگلیسی زبان رایج در بزرگ‌ترین شهر کانادا یعنی تورنتو است. لذا داشتن مدرک و مهارت زبان انگلیسی یکی دیگر از شرایط مهاجرت از طریق اسکیل ورکر کانادا است.
حداقل نمره‌ی قابل قبول جهت اسکیل ورکر کانادا، آیلتس جنرال نمره‌ی 7 است. متقاضیان می‌توانند حتی پس از عقد قرارداد با موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر آتی نگر نیز جهت دریافت مدرک آیلتس اقدام کنند.

سابقه و مدرک تحصیلی لازم برای اسکیل ورکر کانادا

سابقه و مدرک تحصیلی نیز یکی از پارامترهای با اهمیت برای اسکیل ورکر در کانادا است. هر کدام از مقاطع تحصیلی در پذیرش درخواست مهاجرت فرد متقاضی تاثیر متفاوتی دارد. حداقل مدرک تحصلی قابل قبول در اسکیل ورکر کانادا لیسانس است اما در رشته‌های فنی و حرفه‌ای دیپلم نیز قابل قبول است. این مدارک باید توسط اداره مهاجرت کانادا ارزیابی شود یا در دانشگاه‌های کانادا اخذ شده باشد.

سن

از دیگر فاکتورهای تاثیر گذار در اخذ اقامت دائم کانادا از طریق اسکیل ورکر می‌توان به سن فرد متقاضی اشاره کرد. هرچه سن فرد متقاضی کمتر باشد (بین ۱۸ تا ۳۵ سال) شانس بیشتری برای جذب در برنامه اسکیل ورکر کانادا خواهد داشت. حداکثر سن قابل قبول شخص متقاضی مهاجرت از طریق اسکیل ورکر ۵۲ سال است.

مهاجرت به کانادا از روش اسکیل ورکر (Skilled Worker)
مهاجرت به کانادا از روش اسکیل ورکر (Skilled Worker)

مدارک مورد نیاز برای اسکیل ورکر کانادا

  • اصل پاسپورت شخص‌ متقاضی
  • اصل‌ و ترجمه شناسنامه
  • مدرک آیلتس
  • اصل و ترجمه سند ازدواج
  • مدارک اثبات تمکن مالی به زبان انگلیسی
  • اصل و ترجمه اسناد ملکی
  • اصل و ترجمه اسناد شغلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  • گواهی سلامت

ملاک‌های نمره‌دهی در برنامه اسکیل ورکر کانادا

مهارت‌های زبانی: هر چه نمره زبان‌تان بالاتر باشد، طبیعتا نمره بیشتری در سیستم اسکیل ورکر کانادا دریافت خواهید کرد. بعلاوه، دانستن زبان فرانسوی به عنوان زبان دوم (با ارایه مدرک) می‌تواند نمرات بیشتری به جمع نمرات‌تان اضافه کند.
مدرک تحصیلی: هر مدرک تحصیلی (از دیپلم گرفته تا دکتری) نمره‌ای به نمرات‌تان اضافه می‌کند. طبیعتا در این ملاک نیز، مدرک دکتری بیشترین امتیاز و نمره را خواهد داشت.
پیشنهاد کار یا جاب آفر: داشتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی می‌تواند نمره خوبی به سبد نمرات شما بیفزاید.
سن: از آن‌جا که اسکیل ورکر کانادا برنامه‌ای برای جذب نیروی کار متخصص است، طبیعتا سن متقاضی باید به سن قانونی کار رسیده باشد و از آن طرف، آن‌قدر سنش بالا نباشد که به درد کار نخورد. پس بیشترین نمره به سنین بین 18 تا 35 سال تعلق می‌گیرد و سن بالای 52 سال، هیچ نمره‌ای دریافت نخواهد کرد.
سابقه کار: بیشترین نمره این بخش، به کسانی تعلق می‌گیرد که شش سال (یا بیش از شش سال) سابقه کار داشته باشند.
سازگاری: برای دولت کانادا مهم است که شما با جامعه کانادایی سازگاری داشته باشید. این ملاک، در واقع بابت حضور اعضای خانواده، یا بستگان‌تان در کانادا (به عنوان شهروند یا مقیم کانادا) امتیازاتی را به شما می‌دهد. داشتن بستگان و اعضای خانواده‌ای که شهروند یا مقیم کانادا باشند می‌تواند نشان‌دهنده‌ی سازگاری شما با جامعه کانادا باشد.

سطح‌بندی مشاغل در برنامه اسکیل ورکر کانادا

تمام مشاغلی که به عنوان مشاغل مورد نیاز در برنامه اسکیل ورکر کانادا توسط اداره مهاجرت کانادا معرفی می‌شوند، همگی در یکی از سطوح مشاغل کانادا قرار می‌گیرند. این سطح‌ها جدای از این که متوسط درآمد مشاغل در هر یک از آن‌ها متفاوت از سایر سطوح دیگر است، از نظر اهمیت شغل برای اقتصاد کانادا نیز با هم تفاوت دارند. به طور کلی، همه مشاغل مورد نیاز کانادا در یکی از چهار سطح زیر طبقه‌بندی می‌شوند:

  • سطح صفر: مشاغل مدیریتی (از مدیر سازمان‌های بزرگ گرفته تا مدیر مدرسه، مدیر کلوپ ورزشی،…)
  • سطح الف (A): مشاغل تخصصی که الزاماً نیاز به مدرک تحصیلی تخصصی دارند (مثل پزشک، دندانپزشک، معمار، مهندس ساختمان،….)
  • سطح ب (B): مشاغل فنی که نیاز به مدرک مربوطه (مدرک کالج یا مدرک فنی و حرفه‌ای) دارند (مثل سیم‌کش ساختمان، مکانیک، سرآشپز،…)
  • سطح ج (C): مشاغل معمولی که فقط با داشتن دیپلم دبیرستان و گذراندن دوره‌های ساده‌ی کارآموزی و کارورزی می‌توان انجام داد (مثل رانندگی، فروشندگی در مغازه،…)

مراحل اسکیل ورکر کانادا

درحال حاضر می‌توان اسکیل ورکر کانادا را پر تقاضاترین روش مهاجرت به کانادا دانست. اما مراحل ثبت نام و اپلای برنامه اسکیل ورکر پیچیده است. همچنین اگر فرد متقاضی بدون مشورت با یک وکیل مهاجرتی اقدام به اپلای در سیستم اسکیل ورکر کانادا کند، احتمال اینکه درخواست او مورد پذیرش قرار نگیرد بسیار بالاست. مدارک ذکر شده ابتدا باید توسط وکیل مهاجرتی مورد بررسی قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود که تمامی موارد رعایت شده است. لذا مشاوره و راهنمایی وکلای یک‌ موسسه مهاجرتی معتبر می‌تواند پروسه اخذ اقامت دائم کانادا را بسیار کوتاه‌تر و راحت‌تر کند.

اسکیل ورکر کانادا استان کبک
اسکیل ورکر کانادا استان کبک

اسکیل ورکر کانادا استان کبک

کبک به عنوان استان فرانسوی‌زبان کانادا سیستم مخصوص به خود را برای جذب نیروی کار متخصص دارد. این سیستم، مستقل از سیستم اسکیل ورکر فدرال عمل می‌کند و معیارها و نمره‌دهی و رتبه‌بندی‌هایش نیز با اسکیل ورکر فدرال کانادا تفاوت دارد. در سیستم اسکیل ورکر کبک که بر اساس نیازهای استان کبک به نیروی کار متخصص طراحی شده است، تمام متقاضیان بالای 18 سال می‌توانند به صورت آنلاین، پروفایلی برای خود در سیستم مهاجرتی کبک ثبت کنند و اطلاعات و مدارک خود را در آن پروفایل، بارگذاری نمایند. داشتنِ پیشنهاد شغلی (جاب آفر) در فرایند مهاجرت به کبک الزامی نیست، اما می‌تواند به تنهایی، 14 امتیاز به امتیازهای متقاضی اضافه کند.

امتیازبندی و نمره‌دهی سیستم اسکیل وورکر کبک به این صورت است:
• نمره مدرک تحصیلی: بین 2 تا 14 نمره
• رشته تحصیلی (بر حسب نیاز استان کبک): بین 0 تا 12 نمره
• سابقه کار: بین 0 تا 8 نمره
• سن: حداکثر 16 نمره
• مهارت‌های زبان فرانسوی: حداکثر 22 نمره
• وضعیت همسر: حداکثر 8 نمره
• داشتن فرزند: حداکثر 8 نمره
• تمکن مالی: حداکثر 1 نمره
• پیشنهاد شغلی (جاب آفر) از استان کبک: حداکثر 14 نمره
در سیستم اسکیل ورکر کبک، متقاضی باید حداقل 2 نمره از مدرک تحصیلی بگیرد (یعنی مدرک تحصیلی‌اش دیپلم یا بالاتر از دیپلم باشد)، یک نمره تمکن مالی را به دست آورد، و از سایر معیارها، مجموعا حداقل 43 نمره بگیرد. برای افراد متاهل، حداقل نمره لازم از سایر معیارها، 52 نمره است.
در مجموع، مجردها باید حداقل 50 نمره و متاهل‌ها باید 59 نمره داشته باشند تا وارد سیستم اسکیل ورکر کبک شوند. این نمرات، حداقل نمره برای ورود به سیستم اسکیل ورکر کبک است و به معنای اعطای اقامت کبک نیست زیرا پس از همه این مراحل، اداره مهاجرت کبک به کسانی اقامت می‌دهد که بالاترین رتبه‌ها را کسب کرده باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

سلام برای چت در Whatsapp یکی از کارشناسان را انتخاب کنید.