اکسپرس اینتری کانادا 2019 (Express Entry)

43

اکسپرس اینتری کانادا Express Entry به معنای «ورود سریع» نام یک سیستم پذیرش متقاضیان برای مهاجرت به کانادا است که از سال 2015 میلادی توسط اداره‌ مهاجرت و شهروندی کانادا راه‌اندازی شده است تا مراحل گزینش مهاجران جهت اخذ اقامت دائم این کشور، تسهیل شود. روش استفاده از سیستم اکسپرس اینتری کانادا به این صورت است که متقاضی، در این سیستم ثبت‌نام کرده و برای خود یک پروفایل ایجاد می‌کند. پروفایل او با استفاده از سامانه‌ی رتبه‌بندی جامع (CRS) مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نمره و رتبه‌ای به پروفایل متقاضی اختصاص داده می‌شود. اگر نمره‌ی متقاضی، به حد نصاب قبولی در سیستم اکسپرس اینتری برسد، آن متقاضی در فهرست پذیرفته‌شدگان اکسپرس اینتری کانادا قرار می‌گیرد و برای او دعوتنامه‌ای صادر می‌شود تا مراحل بعدی جهت اخذ اقامت دائم کانادا را انجام دهد.

هر پروفایلی که در سیستم اکسپرس اینتری کانادا ایجاد می‌شود، یک سال اعتبار خواهد داشت و در این یک سال، متقاضی در تمام دوره‌های ارزیابی اکسپرس اینتری، مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. سیستم اکسپرس اینتری معمولا هر 21 روز اقدام به اعلام نتایج ارزیابی‌های خود می‌کند. در واقع با یک بار ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری کانادا، پرونده‌ی شما در همه‌ی دوره‌های بررسی پروفایل‌ها در یک سال، شرکت داده می‌شود.

نکته مهمی که متقاضیان باید توجه کنند این است که سیستم اکسپرس اینتری فقط یک سیستم ارزیابی و گزینش است. برای عبور از این فیلتر گزینشی، متقاضیان باید در قالب یکی از طرح‌های مهاجرتی کانادا درخواست مهاجرت و اقامت دائم داده باشند. طرح‌هایی که داوطلبان باید در یکی از آن‌ها حضور داشته باشند و از آن طریق صلاحیت شرکت در اکسپرس اینتری و کسب نمره‌ی قبولی از این سیستم را داشته باشند، عمدتاً شامل یکی از چهار طرح زیر می‌شوند:

  • نیروی کار متخصص
  • نیروی کار فنی
  • نیروی کار دارای سابقه کار در کانادا
  • نیروی کار دارای نامزدی استانی
سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری کانادا
سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری کانادا

سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری کانادا

بعلاوه، متقاضیان متقاضیان باید نمرات خود را جهت ثبت در سیستم اکسپرس اینتری کانادا، تا حد امکان بالا ببرند. فاکتورهای متعددی در نمره‌دهی و گزینش سیستم اکسپرس اینتری موثر است که هر یک از این فاکتورها، نمره‌ای مجزا دارند. نمراتی که داوطلب در سیستم امتیاز بندی جامع کسب می‌کند شامل دو سری نمره است. یک سری نمراتِ اصلی (تا سقف 600 نمره) و یک سری نمرات اضافی (تا سقف 600 نمره). در مجموع، حداکثر نمره‌ی ممکن برای هر داوطلب، 1200 خواهد بود.

نمرات اصلی (تا سقف 600 نمره) در سه طبقه‌ی زیر قرار می‌گیرند:

  • فاکتورهای تجربه و مهارت‌ها
  • فاکتورهای مربوط به همسر یا شریک زندگی، مانند مهارت‌های زبانی و سطح تحصیلات همسر
  • فاکتور سطح تحصیلات داوطلب و تجربه و سوابق کاریِ او

نمرات اضافی (تا سقف 600 نمره) در پنج طبقه‌ی زیر قرار می‌گیرند:

  • داشتن مدرک، دیپلم یا مجوزهای کانادایی
  • داشتن پیشنهاد شغلیِ معتبر
  • داشتن نامزدی از یک استان یا ناحیه
  • داشتن خواهر یا برادری که شهروند یا مقیم دائم کانادا باشد
  • تسلط به مهارت‌های زبان فرانسوی
معیارهای سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری
معیارهای سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری

معیارهای سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری

در جدول زیر، حداکثر نمرات مربوط به هر فاکتور برای متقاضیان اکسپرس اینتری کانادا را مشاهده می‌کنید:

الف. نمرات اصلی/ فاکتورهای سرمایه انسانی
فاکتورهانمرات هر فاکتور- اگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کندنمرات هر فاکتور- اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند
سن100110
سطح تحصیلات140150
تسلط به زبان‌های رسمی کانادا150160
سابقه کار در کانادا7080
ب. فاکتورهای مربوط به همسر یا پارتنر
فاکتورهانمرات هر فاکتور (حداکثر نمره: 40)
سطح تحصیلات10
تسلط به زبان‌های رسمی کانادا20
سابقه کار در کانادا10
الف. نمره اصلی/سرمایه انسانی + ب. فاکتورهای مربوط به همسر = حداکثر 500 نمره (چه داوطلب با همسرش مهاجرت کند و چه بدون همسرش)
ج. فاکتورهای مربوط به مهارت‌های قابل انتقال (حداکثر 100 نمره)
تحصیلاتنمره هر فاکتور (حداکثر 50 نمره)
برخورداری از مهارت‌های بالا در زبان‌های رسمی کانادا، به همراه مدرک پیش دانشگاهی50
داشتن سابقه‌ی کار در کانادا، به همراه مدرک پیش‌ دانشگاهی50
سابقه کار در خارج از کانادانمره هر فاکتور (حداکثر 50 نمره)
برخورداری از مهارت‌های بالا در زبان‌های رسمی کانادا (معادل سطح 7 در آزمون بنچمارک زبان کانادا –CLB) و داشتن سابقه کار در خارج از کانادا50
داشتن سابقه کار در خارج از کانادا و  داخل کانادا50
مجوز صلاحیت (CQ) (برای کسانی که در مشاغل تجاری فعالیت می‌کنند)نمره هر فاکتور (حداکثر 50 نمره)
برخورداری از مهارت‌های بالا در زبان‌های رسمی کانادا و داشتن مجوز صلاحیت (CQ)50
الف. نمره اصلی/سرمایه انسانی + ب. فاکتورهای مربوط به همسر + فاکتورهای مربوط به مهارت‌های قابل انتقال = حداکثر 600 نمره
 
د. نمرات اضافی (حداکثر 600 نمره)
فاکتورحداکثر نمره
داشتن برادر یا خواهری که در کانادا زندگی می‌کند (شهروند یا مقیم دائم است)15
مهارت‌های زبان فرانسوی30
سابقه تحصیل دانشگاهی در کانادا30
مقدمات امکان کار در کانادا200
نامزدی استانی600
الف. نمره اصلی/سرمایه انسانی + ب. فاکتورهای مربوط به همسر + فاکتورهای مربوط به مهارت‌های قابل انتقال + د. نمرات اضافی = نمره‌ی نهایی، حداکثر 1200 نمره

ریز نمرات برای هر بخش

سیستم رتبه‌بندی جامع – الف. نمرات اصلی/ فاکتورهای سرمایه انسانی

  • با همسر یا پارتنر قانونی: حداکثر 460 نمره برای تمام فاکتورها
  • بدون همسر یا پارتنر قانونی: حداکثر 500 نمره برای تمام فاکتورها
سناگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 100 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 110 نمره)
17 ساله یا کمتر00
18 ساله9099
19 ساله95105
20 تا 29 ساله100110
30 ساله95105
31 ساله9099
32 ساله8594
33 ساله8088
34 ساله7583
35 ساله7077
36 ساله6572
37 ساله6066
38 ساله5561
39 ساله5055
40 ساله4550
41 ساله3539
42 ساله2528
43 ساله1517
44 ساله56
 45 ساله و بیشتر00
سطح تحصیلاتاگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 140 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 150 نمره)
پایین‌تر از دبیرستان00
دیپلم دبیرستان2830
تحصیلات یک‌ساله در کالج، دانشگاه، یا هر موسسه‌ی آموزشی دیگر8490
تحصیلات دو‌ساله در کالج، دانشگاه، یا هر موسسه‌ی آموزشی دیگر9198
مدرک لیسانس، یا تحصیلاتِ سه سال و بیشتر، در کالج، دانشگاه یا هر موسسه آموزشی دیگر112120
داشتن دو یا چند مدرک تحصیلی که یکی از آن‌ها مستلزم تحصیل سه‌ساله یا بیشتر باشد119128
مدرک کارشناسی ارشد، یا مدرک حرفه‌ایِ مورد نیاز برای انجام مشاغلی که نیاز به مدرک جداگانه دارند (مثل پزشکی، دامپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بینایی‌سنجی، حقوق،…)126135
مدرک دکتری (Ph.D.)140150

تسلط بر زبان‌های رسمی – زبان رسمی اول

حداکثر امتیازات برای هر مهارت (خواندن، نوشتن، صحبت کردن، شنیدن)

  • 32، با همسر یا پارتنر
  • 34، بدون همسر یا پارتنر
آزمون بنچمارک زبان کانادایی (CLB) برای هر مهارتاگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 128 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 136 نمره)
پایین‌تر از سطح 400
پایین‌تر از سطح 400
CLB سطح 4 یا 566
CLB سطح 689
CLBسطخ 71617
CLBسطح 82223
CLBسطح 92931
CLBسطح 10 یا بالاتر3234

تسلط بر زبان‌های رسمی – زبان رسمی دوم

حداکثر امتیازات برای هر مهارت (خواندن، نوشتن، صحبت کردن، شنیدن)

  • 6، با همسر یا پارتنر (سقف نمره ترکیبی 22)
  • 6، بدون همسر یا پارتنر (سقف نمره ترکیبی 24)
آزمون بنچمارک زبان کانادایی (CLB) برای هر مهارتاگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 22 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 24 نمره)
CLB سطح 4 یا پایین‌تر00
CLB سطح 5 یا 611
CLBسطح 7 یا 833
CLBسطح 9 یا بالاتر66
سابقه کار در کانادااگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 70 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 80 نمره)
بدون سابقه کار یا سابقه کار کمتر از 1 سال00
1 سال3540
2 سال4653
3 سال5664
4 سال6372
5 سال یا بیشتر7080

زیرمجموعه نمره کل / فاکتور سرمایه انسانی

  • با همسر یا پارتنر– حداکثر 460 امتیاز
  • بدون همسر یا پارتنر– حداکثر 500 امتیاز

سیستم رتبه‌بندی جامع – فاکتورهای همسر یا پارتنر (در صورت وجود)

سطح تحصیلات همسر یا پارتنراگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 10 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (موضوعیت ندارد)
پایین‌تر از دبیرستان0ن.م.
دیپلم دبیرستان2ن.م.
تحصیلات یک‌ساله در کالج، دانشگاه، یا هر موسسه‌ی آموزشی دیگر6ن.م.
تحصیلات دو‌ساله در کالج، دانشگاه، یا هر موسسه‌ی آموزشی دیگر7ن.م.
مدرک لیسانس، یا تحصیلاتِ سه سال و بیشتر، در کالج، دانشگاه یا هر موسسه آموزشی دیگر8ن.م.
داشتن دو یا چند مدرک تحصیلی که یکی از آن‌ها مستلزم تحصیل سه‌ساله یا بیشتر باشد9ن.م.
مدرک کارشناسی ارشد، یا مدرک حرفه‌ایِ مورد نیاز برای انجام مشاغلی که نیاز به مدرک جداگانه دارند (مثل پزشکی، دامپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بینایی‌سنجی، حقوق،…)10ن.م.
مدرک دکتری (Ph.D.)10ن.م.
ن.م. به این معناست که این فاکتور، نامرتبط است و موضوعیتی ندارد.
آزمون بنچمارک زبان کانادایی (CLB) برای هر مهارت (خواندن، نوشتن، صحبت کردن، شنیدن)اگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 20 نمره – حداکثر 5 نمره برای هر مهارت)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (موضوعیت ندارد)
CLB سطح 4 یا پایین‌تر0ن.م.
CLB سطح 5 یا 61ن.م.
CLBسطح 7 یا 83ن.م.
CLBسطح 9 یا بالاتر5ن.م.
ن.م. به این معناست که این فاکتور، نامرتبط است و موضوعیتی ندارد.
سابقه کار همسر یا پارتنر در کانادااگر داوطلب با همسر خود مهاجرت می‌کند (حداکثر 10 نمره)اگر داوطلب بدون همسر خود مهاجرت می‌کند (موضوعیت ندارد)
بدون سابقه کار یا سابقه کار کمتر از 1 سال0ن.م.
1 سال5ن.م.
2 سال7ن.م.
3 سال8ن.م.
4 سال9ن.م.
5 سال یا بیشتر10ن.م.
ن.م. به این معناست که این فاکتور، نامرتبط است و موضوعیتی ندارد.

زیرمجموعه نمره کل: الف. متقاضی اصلی/ سرمایه انسانی + فاکتورهای همسر یا پارتنر = 500 امتیاز

سیستم رتبه‌بندی جامع (CRS) – ج. فاکتورهای مهارت‌های قابل انتقال (حداکثر 100 امتیاز برای هر بخش)

تحصیلات و آموزش
تحصیلاتامتیازها برای CBL 7 یا بیشتر در تمام مهارت‌های زبانیِ زبان رسمی اول، در صورتی که یک یا چند مهارت زبانی، پایین‌تر از CBL 9 باشد (حداکثر 25 امتیاز)امتیازها برای CBL 9 یا تمام مهارت‌های زبانیِ زبان رسمی اول (حداکثر 50 امتیاز)
مدرک دبیرستان یا پایین تر از دبیرستان00
مدرک یک‌ساله‌ی دانشگاهی1325
تحصیلات دو ساله‌ در دانشگاه یا کالیج، و حداقل یک مدرک برای تحصیلات سه‌ساله‌ی دانشگاهی یا بیشتر2550
دارای سابقه کار در کانادا با مدرک دانشگاهیامتیازات تحصیلی + بیشتر از یک سال سابقه کار در کانادا (حداکثر امتیاز: 25) امتیازات تحصیلی + بیشتر از دو سال سابقه کار در کانادا (حداکثر امتیاز: 50)
مدرک دبیرستان یا پایین تر از دبیرستان00
مدرک یک‌ساله‌ی دانشگاهی1325
تحصیلات دو ساله‌ در دانشگاه یا کالیج، و حداقل یک مدرک برای تحصیلات سه‌ساله‌ی دانشگاهی یا بیشتر2550
سابقه کار در خارج از کانادا، با تسلط بر مهارت‌های زبانی ِزبان‌های رسمی کانادا (سطح بنچمارک زبان کانادایی CBL 7 یا بیشتر
سابقه کارامتیازها برای سوابق کار در خارج از کانادا + CBL 7 یا بیشتر در تمام مهارت‌های زبانیِ زبان رسمی اول، در صورتی که یک یا چند مهارت زبانی، پایین‌تر از CBL 9 باشد (حداکثر 25 امتیاز)امتیازها برای سوابق کار در خارج از کانادا + امتیازها برای CBL 9 یا تمام مهارت‌های زبانیِ زبان رسمی اول (حداکثر 50 امتیاز)
بدون سابقه کار در خارج از کانادا00
1 یا 2 سال سابقه کار در خارج از کانادا1325
3 سال سابقه کار در خارج از کانادا یا بیشتر از 3 سال2550
سابقه کار در خارج از کانادا– با سابقه کار در کانادا
سابقه کارامتیازها برای سابقه کار در خارج از کانادا + 1 سال سابقه کار در کانادا (حداکثر 25 نمره)امتیازها برای سابقه کار در خارج از کانادا + 2 سال سابقه کار در کانادا (حداکثر 25 نمره)
بدون سابقه کار در خارج از کانادا00
1 یا 2 سال سابقه کار در خارج از کانادا1325
3 سال سابقه کار در خارج از کانادا یا بیشتر از 3 سال2550
مجوز صلاحیت (مشاغل تجاری) – با تسلط بر مهارت‌های زبانیِزبان‌های رسمی کانادا (سطح بنچمارک زبان کانادایی CBL 5 یا بیشترامتیازهای مجوز صلاحیت + CBL 5 یا بیشتر در تمام مهارت‌های زبانیِ زبان رسمی اول، در صورتی که یک یا چند مهارت زبانی، پایین‌تر از CBL 7 باشد (حداکثر 25 امتیاز)امتیازهای مجوز صلاحیت + CBL7 یا بیشتر در تمام مهارت‌های زبانیِ زبان رسمی اول(حداکثر 50 امتیاز)
دارای مجوز صلاحیت2550

زیرمجموعه نمره کل: الف. متقاضی اصلی/ سرمایه انسانی + ل. فاکتورهای همسر یا پارتنر + ج. فاکتورهای مهارت‌های قابل انتقال = 600 امتیاز

 

سیستم رتبه‌بندی جامع (حداکثر 600 امتیاز)

د. نمرات اضافی (حداکثر 600 نمره)
نمرات اضافیحداکثر 600 نمره
داشتن برادر یا خواهری که در کانادا زندگی می‌کند و شهروند یا مقیم دائم کانادا است15
کسب نمره NCLC  7 یا بالاتر در مهارت‌های زبان فرانسوی و نمره CLB 4 یا کمتر در زبان انگلیسی (یا عدم شرکت در آزمون زبان انگلیسی)15
کسب نمره NCLC  7 یا بالاتر در تمام مهارت‌های زبان فرانسوی و نمره CLB 5 یا بالاتر، در در تمام مهارت‌های زبان انگلیسی30
مدرک دانشگاهی از دانشگاه‌های کانادا برای یک یا دو سال تحصیل15
مدرک دانشگاهی از دانشگاه‌های کانادا برای سه سال تحصیل یا بیشتر30
امکانِاستخدامِ از پیش‌تعیین‌شده – NOC 00200
امکانِاستخدامِ از پیش‌تعیین‌شده – NOC 00, A or B50
داشتنِ نامزدیِ استانی یا منطقه‌ای600

زیرمجموعه نمره کل د.: حداکثر 600 امتیاز

نمره نهایی کل: الف. متقاضی اصلی/ سرمایه انسانی + ب. فاکتورهای همسر یا پارتنر + ج. فاکتورهای مهارت‌های قابل انتقال + نمرات اضافی = حداکثر 1200 امتیاز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

سلام برای چت در Whatsapp یکی از کارشناسان را انتخاب کنید.