مهاجرت هنرمندان به کانادا – روش‌ها و شرایط (2021)

0

کانادا کشوری پیشرفته است که در دهه های اخیر در تلاش برای پیشرفت کشور از طریق افزایش تعداد نیروهای متخصص است.

در همین راستا، دولت این کشور هرساله سعی دارد کمبود نیروهای متخصص خود در رشته های مورد نیاز را از طریق فراهم نمودن شرایط مناسب برای ورود این نیروها به کشور، جبران نماید.

از جمله افرادی که نیاز به حضور آنها در کشور احساس می شود، هنرمندان هستند.

بنابراین مهاجرت هنرمندان به کانادا یکی از بهترین گزینه ها برای ادامه فعالیت هنری ایشان در شرایطی باثبات از نظر اقتصادی و اجتماعی است و می توانند مهاجرت به کانادا از طریق کار را انتخاب کنند.

شرایط مهاجرت هنرمندان به کانادا
شرایط مهاجرت هنرمندان به کانادا

هنرمندانی که قصد دارند به طور جدی به کار حرفه‌ای خود ادامه دهند، حتما باید به مهاجرت به عنوان یکی جدی‌ترین گزینه‌های موجود، نگاه کنند.

شرایط مهاجرت هنرمندان به کانادا

اصطلاح عبارت «هنرمندان» در این عنوان، عبارتی کلی است که شامل گروه‌های مختلفی می‌شود:

هنرمندان حرفه‌ای و مطرح در سطوح ملی و بین‌المللی، هنرمندان نیمه‌حرفه‌ای، مدیران موسسات هنری، و متخصصان و فارغ‌التحصیلان گرایش‌های مختلف رشته‌ی تربیت بدنی.

پس مهاجرت هنرمندان به کانادا می‌تواند شامل حال هر یک از گروه‌های فوق شود.

در این مقاله می‌کوشیم روش‌های مختلف مهاجرت هنرمندان به کانادا (با تعریف گسترده‌ای که بیان شد) را شرح دهیم.

برای مهاجرت هنرمندان به کانادا هر یک از گروه‌های فوق، از هنرمندان حرفه‌ای و نیمه‌ حرفه‌ای گرفته تا مسئولان و متخصصان و فارغ‌التحصیلان، طرق مختلف و متنوعی وجود دارد.

بعضی از این روش‌ها مثل روش خوداشتغالی، ساده‌تر هستند و زودتر به نتیجه می رسند، در عوض شرایط ویژه‌ای می‌طلبند.

بعضی هم تاحدودی پیچیده‌ترند و فرآیند به نتیجه رسیدن آنها ممکن است بیشتر زمان ببرد. واضح است که هزینه هایی که برای هر یک از این روش ها صرف می شود نیز با دیگری متفاوت است. 

چند مثال:

به عنوان مثال، هنرمندی که تصمیم داشته باشد با روش خوداشتغالی اقدام به مهاجرت کند، باید چهره ای ملی یا بین المللی باشد. و در رویدادهای مختلف ملی یا بین المللی شرکت کرده و یا دارای جوایزی در یکی از این دو سطح باشد. اگر هنرمندی دارای چنین شرایطی باشد، عملاً مهاجرت او به کانادا کار دشواری نیست زیرا فقط باید ثابت کند که پس از مهاجرت، با ادامه فعالیت های هنری خود، توان تامین حداقل های معاش خود و خانواده اش را خواهد داشت و می تواند برای ارتقای هنری در کانادا، فردی موثر باشد.

یا مثلا اگر متقاضیِ مهاجرت هنرمندان به کانادا بخواهد از روش مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری استفاده کند، بیش از آنکه بحث مهارت های ورزشی و حرفه ای او اهمیت داشته باشد، میزان سرمایه و توان کارآفرینی و مدیریت او (در حوزه هنری) مهم خواهد بود.

مسلما همه هنرمندان، حرفه ای نیستند. بلکه برعکس تعداد زیادی از هنرمندان در سطوح متوسط یا مبتدی فعالیت می کنند. از آن طرف اکثر هنرمندان سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در کانادا و کارآفرینی در کانادا را نیز ندارند، بنابراین آسان ترین و در دسترس ترین روش مهاجرت برای این دسته از افراد، روش اکسپرس اینتری است.

این مقاله سعی دارد شما را با تمام این روش‌های مختلف مهاجرت هنرمندان به کانادا آشنا سازد.

مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی
مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی

مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی

یکی از راه های مهاجرت هنرمندان به کانادا، خوداشتغالی است. بد نیست ابتدا درباره ماهیت و شرایط این راه اندکی آشنا شویم. سپس می توانیم به طور خاص، مساله مهاجرت هنرمندان به کانادا از روش خوداشتغالی را بررسی کنیم.

خوداشتغالی (به انگلیسی: (Self-employment) در تعریف دولت کانادا و در سیستم مهاجرتی این کشور، به روشی از درآمدزایی گفته می شود که در آن، فردِ خوداشتغال، برای کسب درآمد، به هیچ کارفرمایی متکی نباشد و بتواند خودش برای خودش کسب درآمد نماید.

سیستم مهاجرتی کانادا در بحث مهاجرت هنرمندان به کانادا و سایر حوزه‌های مهاجرت افراد خوداشتغال، به وضوح یادآور شده است که متقاضیان خوداشتغال باید دارای شرایط و معیارهایی باشند که مهم ترین این معیارها و شرایط به قرار زیر هستند:

  • داشتن سابقه کار در همان رشته هنری خاص (یعنی اگر متقاضی، برای مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق خوداشتغالی درخواست می دهد، باید حتما در حوزه هنر در کشور خودش سابقه خوداشتغالی داشته باشد)
  • اعلام آمادگی برای ادامه خوداشتغالی در همان رشته در کشور کانادا
  • داشتن پشتوانه مالی لازم و کافی برای تامین مالی زندگی خود و خانواده اش تا زمانی که کارش به درآمدزایی برسد. برخورداری از توان مالی کافی برای راه اندازی و فراهم نمودن امکانات مورد نیاز برای ادامه خوداشتغالی در کانادا. یعنی متقاضی باید ثابت کند اولا به اندازه ای که زندگی خود و خانواده‌اش را در ماه های اول ورود به کانادا، تامین کند، پس انداز دارد. و ثانیا باید اثبات کند که اگر در ادامه خود اشتغالی لازم شد که برای کار خاصی هزینه کند (مثلا هزینه برای خرید یا اجاره یک آتلیه، یا هزینه برای خرید یا اجاره یک مکان جهت برگزاری کارگاه) می‌تواند از پس آن برآید.

انواع روش‌های مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق خوداشتغالی

در یک نگاه کلی راه های مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی را می توان در دو عنوان کلی طبقه بندی کرد:

  • مهاجرت با روش خوداشتغالی فدرال
  • مهاجرت با روش خوداشتغالی کِبِک

روش دوم، یعنی خوداشتغالی کِبِک، الزاماتی بسیار خاص دارد و همان طور که از نامش پیداست، محدود به استان کبک است. در این قسمت فعلا در مورد مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق خوداشتغالی فدرال بحث می کنیم که روشی بسیار عام تر است و افراد بیشتری می توانند از آن استفاده کنند. مسلما روش مهاجرتیِ خوداشتغالی، مختص هنرمندان نیست و شامل دایره ای وسیع ‌تری از افراد و متقاضیان می شود. سیستم مهاجرتی کانادا تصریح می کند که روش خوداشتغالی برای سه گروه از متقاضیان طراحی شده است. این سه گروه شامل افرادی می شود که در یکی از زمینه های زیر، سابقه فعالیت در سطوح ملی و بین المللی داشته اند:

  • ورزشی
  • فرهنگی
  • هنری

یکی از مزایای بزرگ مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق خوداشتغالی، این است که متقاضی از همان ابتدا با ویزای اقامت دائم وارد کانادا می شود. اما برای این منظور و قبل از صدور اقامت دائم، متقاضیان این زمینه ها باید به دولت کانادا ثابت کنند که به هیچ وجه متکی و نیازمند به کمک دولت کانادا نخواهند بود. در این راستا متقاضیان با ارائه ااسناد و مدارک کافی، باید به اداره مهاجرت کانادا نشان دهند که در پنج سال گذشته، حداقل به مدت دو سال به روش خوداشتغالی در کشورشان فعالیت داشته اند. به طوری که در این مدت هزینه های زندگی خود را از همین راه تامین کرده اند.

مزایای مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی
مزایای مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی

مزایای مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی

در کنار مزایای متعددی که درباره این روش مهاجرتی عنوان شد، مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی، دو مزیت و حُسن مهم و بزرگ دیگر نیز دارد:

اولاً متقاضیان (بر خلاف اکثر روش های دیگر موجود برای مهاجرت) نیازی نیست حتماً در سطح بالایی به زبان انگلیسی مسلط  باشند. این بدان معنی است که با زبان‌ سطح پایین تر و نمرات کمتر در آزمون‌هایی مانند آیلتس هم می توان درخواست خوداشتغالی داد.

ثانیاً درخواست های خوداشتغالی، بسیار سریع تر از سایر روش‌ ها رسیدگی می شوند. یعنی مثلا اگر یک فرد با روش اکسپرس اینتری کانادا درخواست مهاجرت داده باشد، حداقل دو سال زمان لازم است تا نتیجه نهایی درخواست اقامتش اعلام شود. اما درخواست های خوداشتغالی عموما در مدت زمانی بین 15 تا 18 ماه مورد رسیدگی قرار می گیرند و در صورت احراز شرایط، اقامت دائم برای متقاضیان صادر می گردد.

مشاغل مورد قبول برای درخواست مهاجرت ورزشکاران به کانادا از طریق خوداشتغالی

همان طور که گفته شد استفاده از روش خوداشتغالی برای مهاجرت تنها محدود به هنرمندان نیست بلکه کلیه فعالان حوزه های فرهنگی و ورزشکاران نیز می توانند از این روش استفاده کنند. اما در مورد هنرمندان، فهرست مشاغلی که مشمول خوداشتغالی کانادا می‌شوند عبارت‌اند از:

  • نقاش، مجسمه‌ساز و هنرمند هنرهای تصویری (به انگلیسی: painters, Sculptures and other Visual Artists)
  • بازیگر و کمدین (به انگلیسی: Actors and Comedians)
  • رقصنده (به انگلیسی: Dancers)
  • نوازنده و خواننده (به انگلیسی: Musicians and Singers)
  • رهبر ارکستر، آهنگساز و تنظیم کننده موزیک (به انگلیسی: Conductors, Composers and Arrangers)
  • تهیه کننده، کارگردان، مدیر فیلمبرداری و سایر مشاغل وابسته (به انگلیسی: Producers, Directors, choreographers and Related Occupations)
  • نویسنده ( به انگلیسی: Authors and writers)
  • متخصص حفظ و مرمت آثار (به انگلیسی: Conservators and Curators)
  • طراح الگوی لباس – پارچه، چرم و خز (به انگلیسی: Patternmakers – Textile, Leather and Products)
  • هنرمند صنایع دستی (به انگلیسی: Artisans and Craftspersons)
  • طراح مد، تئاتر، نمایشگاه وسایر طراحی‌های خلاقانه (به انگلیسی: Theatre, Fashion, Exhibit and other Creative Designers)
  • طراح دکوراسیون داخلی (به انگلیسی: Interior Designer)
  • هنرمند و متخصص تصویرگری و طراحی گرافیکی (به انگلیسی:Graphic Dedigners and Illustrators)
  • متخصصین حرفه‌های پشتیبانی در حوزه‌های انیمیشن، رادیو و تلویزیون، و هنرهای نمایشی (به انگلیسی: Support Occupations in Motion Pictures, Broadcasting and the Performing Arts)
  • سایر متخصصین فنی و هماهنگ‌کننده‌های حرفه‌ای پشتیبانی در حوزه‌های انیمیشن، رادیو و تلویزیون، و هنرهای نمایشی (به انگلیسی: Other Technical and and Co-ordinating Occupations in Motion Pictures, Broadcasting and Performing and Arts)
  • تکنیسین تصویربرداری و صدابرداری (به انگلیسی: Audio and Video Recording Technicians)
  • تکنیسین هنرهای گرافیکی (به انگلیسی( Graphic Art Technicians
  • دستیار فیلم و دوربین (به انگلیسی: Film and Video Camera Operators)
  • عکاس (به انگلیسی: photographer)
  • مشاغل فنی مرتبط با موزه‌ها و گالری‌ها (به انگلیسی: Technical Occupations Related to Museums and Art Galleries)
  • سایر دست اندر کاران هنری (به انگلیسی: Other Performers)

روش نمره‌دهی به متقاضیان خوداشتغالی جهت مهاجرت هنرمندان به کانادا

روش خوداشتغالی نیز مانند اکثر روش های مهاجرتی، در قالب سیستمی امتیاز محور پایه ریزی شده است. یعنی به متقاضیان بر اساس ویژگی هایشان، نمره ای تعلق می گیرد و آن نمره، ملاک صدور اقامت دائم برای مهاجرت هنرمندان به کانادا (از طریق خوداشتغالی) خواهد بود. این نمره دهی متفاوت از روش اکسپرس اینتری است که بعدا در همین مقاله تشریح خواهد شد.

پنج معیار لازم برای ارزیابی و نمره دهی به متقاضیان خوداشتغالی (اعم از ورزشی، فرهنگی یا هنری) به قرار زیر هستند:

  • میزان سابقه خوداشتغالی متقاضیان
  • سطح تحصیلات متقاضیان
  • سطح تسلط متقاضیان به یکی از زبان های رسمی کانادا (انگلیسی یا فرانسوی)
  • سن متقاضیِ مهاجرت ورزشکاران به کانادا
  • سطح سازگاری متقاضیان با جامعه‌ و فرهنگ کانادا (به عنوان مثال، داشتن خواهر یا برادری که در کانادا زندگی کند، یا داشتن سابقه تحصیل یا کار متقاضی در کانادا)

محدوده نمره ای که از مجموع معیارهای بالا به هر متقاضی تعلق می گیرد، عددی بین 0 تا 100 است. حد نصاب لازم برای پذیرش متقاضیان، 35 نمره است. یعنی متقاضی باید از 100 نمره، حداقل 35 نمره به دست آورده باشد تا  درخواست مهاجرتش از طریق خوداشتغالی پذیرفته شده و پرونده اش مورد بررسی قرار گیرد. در ادامه به بررسی این مساله می پردازیم که این نمرات دقیقاً چگونه برای مهاجرت هنرمندان به کانادا در سیستم خوداشتغالی برای او در نظر گرفته می شود:

معیار اول: میزان سابقه خوداشتغالی متقاضی (حداکثر 35 امتیاز)

  • داشتن 5 سال سابقه خوداشتغالی در همان زمینه درخواستی (در این مورد، زمینه هنری): 35 امتیاز
  • داشتن 4 سال سابقه خوداشتغالی در همان زمینه درخواستی (در این مورد، زمینه هنری): 30 امتیاز
  • داشتن 3 سال سابقه خوداشتغالی در همان زمینه درخواستی (در این مورد، زمینه هنری): 25 امتیاز
  • داشتن 2 سال سابقه خوداشتغالی در همان زمینه درخواستی (در این مورد، زمینه هنری): 20 امتیاز
  • داشتن کمتر از 2 سال سابقه خوداشتغالی در همان زمینه درخواستی (در این مورد، زمینه هنری): 0 امتیاز

معیار دوم: سطح تحصیلات و مدرک تحصیلی متقاضی (ماکزیمم 25 امتیاز)

  • داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا بالاتر (برابر با سابقه 17 سال تحصیل تمام وقت در کلیه مقاطع تحصیلی): 25 امتیاز
  • داشتن مدرک تحصیلی سه ساله کالج (معادل مدرک فنی-حرفه‌ای) یا مدرک سه‌ساله پزشکی ورزشی یا حقوق ورزشی (برابر با 15 سال سابقه‌ی تحصیل تمام‌وقت در کلیه‌ی مقاطع): 22 امتیاز
  • داشتن مدرک پیش‌دانشگاه (یعنی مدرک یک ساله‌ی پس از دیپلم، برابر با سابقه‌ی 12 سال تحصیلی تمام‌وقت در کلیه مقاطع): 12 امتیاز
  • داشتن مدرک دیپلم دبیرستان (معادل سابقه‌ی 11 سال تحصیل تمام‌وقت در کلیه مقاطع): 5 امتیاز

معیار سوم: سطح زبان متقاضی و میزان تسلط او به زبان های رسمی کانادا (ماکزیمم 24 امتیاز)

برای این معیار، لازم نیست مدرک زبان ارائه دهید بلکه در هنگام مصاحبه حضوری، همان افسری که مسئولیت رسیدگی به پرونده شما را بر عهده دارد، از خلال مصاحبه با شما، سطح زبان‌تان را تشخیص می‌دهد و تعیین می‌کند.

  • برخورداری از سطح پیشرفته‌ زبان در هر دو زبان رسمی کانادا (هم انگلیسی و هم فرانسوی): 24 امتیاز
  • برخورداری از سطح پیشرفته زبان اول (یا انگلیسی و یا فرانسوی): 16 امتیاز
  • برخورداری از سطح پیشرفته زبان دوم (یا انگلیسی و یا فرانسوی): 8 امتیاز
  • برخورداری از سطح متوسط زبان انگلیسی یا فرانسوی: 8 امتیاز
  • برخورداری از سطح مقدماتی و ابتدایی زبان انگلیسی یا فرانسوی: 2 امتیاز

معیار چهارم: سن متقاضی (ماکزیمم 10 امتیاز)

  • سنین بین 21 تا 49 سالگی (در زمان ثبت درخواست مهاجرت ورزشکاران به کانادا – خوداشتغالی): 10 امتیاز
  • سنین کمتر از 21 سالگی و بیشتر از 49 سالگی (در زمان ثبت درخواست): به ازای هر یک سال، 2 نمره کسر می شود.

معیار پنجم: سطح سازگاری متقاضیان با جامعه‌ و فرهنگ کانادا (ماکزیمم 6 امتیاز)

منظور از این معیار، موارد مشخصی است که ثابت می کند متقاضی، به نوعی، جامعه و فرهنگ کانادا را می شناسد. این موارد عبارت هستند از:

موارد مشخص

  • داشتن خواهر، برادر، پدر یا مادری که شهروند یا مقیم دائم کانادا و یا دارای پاسپورت کانادا باشد: 5 امتیاز
  • داشتن سابقه کار یک ساله (به صورت تمام وقت یا معادل آن) در کانادا (چه خود متقاضی و چه همسرش): 5 امتیاز
  • داشتن حداقل 2 سال سابقه تحصیل (به صورت تمام وقت یا معادل آن) در کانادا (چه خود متقاضی و چه همسرش): 5 امتیاز
  • سطح تحصیلات همسر متقاضی: 3 تا 5 امتیاز

در پایان، ذکر این نکته نیز جالب است که اگر متقاضی مهاجرت هنرمندان به کانادا از روش خوداشتغالی، به هر دلیلی نتواند حداقل نمره مورد نیاز (35 امتیاز) را کسب کند، با افزایش امتیازاتش می تواند پرونده اش را تقویت کند و یک سال بعد برای مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی مجددا درخواست اقامت دائم دهد.

در واقع از طرفی، رد شدن پرونده برای بار اول به این معنی نیست که متقاضی برای همیشه فرصت مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی را از دست داده است؛ و از طرف دیگر، اگر پرونده متقاضی یک بار رد شده باشد و در ماه بعد مثلا بتواند نمره بهتری در زبان انگلیسی یا فرانسوی بگیرد، نمی‌تواند در همان سال دوباره درخواست خوداشتغالی بدهد.

مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش خوداشتغالی کِبِک

در قسمت قبل به طور کامل شرایط و ضوابط مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی فدرال تشریح شد. در این قسمت روش دیگر خوداشتغالی یعنی خوداشتغالی کبک مورد بررسی قرار می گیرد.

ماهیت و اساس روش خوداشتغالی کبک مشابه است با روش خوداشتغالی فدرال. اما دو تفاوت بنیادین و عمده بین این دو روش وجود دارد. تفاوت اول که مهم‌تر هم هست، این است که شخص متقاضیِ خوداشتغالی در استان کبِک باید حتما قصد ایجاد یک تجارت مستقل در حوزه هنری استان کبک را داشته باشد. راه‌اندازی تجارت مستقل در زمینه هنر در روش فدرال، شرط و ملاک اصلی و ضروری نیست اما در مورد کبک، این شرط، یکی از شروط اولیه و بنیادین است.

تفاوت اساسی دوم، در معیارهای نمره دهی و امتیازبندی برای پذیرش متقاضی است. معیارهای نمره دهی برای متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی در روش فدرال در قسمت قبل به طور کامل تشریح شد. برای اینکه متوجه این دو سیستم امتیاز بندی متفاوت بشوید، معیارهای نمره دهی و امتیازبندی خوداشتغالی کبک را در ادامه ببینید:

معیارهای امتیازبندی و نمره دهی برای متقاضیان خوداشتغالی در استان کبِک:

  • سطح و مدرک تحصیلی متقاضیان متاهل: ماکزیمم 15 امتیاز
  • سطح و مدرک تحصیلی متقاضیان مجرد: ماکزیمم 12 امتیاز
  • سابقه و میزان خوداشتغالی متقاضیان متاهل: ماکزیمم 16 امتیاز
  • سابقه و میزان خوداشتغالی متقاضیان مجرد: ماکزیمم 16 امتیاز
  • سن متقاضیان متاهلِ خوداشتغالی کبِک: ماکزیمم 13 امتیاز
  • سن متقاضیان مجردِ خوداشتغالی کبِک: ماکزیمم 10 امتیاز
  • سطح زبان متقاضیان متاهل: ماکزیمم 28 امتیاز
  • سطح زبان متقاضیان مجرد: ماکزیمم 22 امتیاز
  • میزان دارایی های قابل اثبات برای متقاضیان متاهل: ماکزیمم 6 امتیاز
  • میزان دارایی های قابل اثبات برای متقاضیان مجرد: ماکزیمم 6 امتیاز
  • میزان نقدینگی یا تمکن مالی برای متقاضیان متاهل: ماکزیمم 1 امتیاز
  • میزان نقدینگی یا تمکن مالی برای متقاضیان مجرد: ماکزیمم 1 امتیاز
  • داشتن خویشاوندی که شهروند یا مقیم دائم استان کبک باشد برای متقاضیان متاهل: ماکزیمم 8 امتیاز
  • داشتن خویشاوندی که شهروند یا مقیم دائم استان کبک باشد برای متقاضیان مجرد: ماکزیمم 8 امتیاز
  • میزان سازگاری و انطباق‌پذیری متاقضیان متاهل با جامعه و فرهنگ کبک: ماکزیمم 6 امتیاز
  • میزان سازگاری و انطباق‌پذیری متاقضیان مجرد با جامعه و فرهنگ کبک: ماکزیمم 6 امتیاز

یک متقاضی مجرد مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق خوداشتغالی کبک باید حداقل 44 امتیاز از مجموعه معیارهای بالا به دست بیاورد تا درخواستش مورد بررسی قرار گیرد. این حد نصاب برای متقاضیان متاهل 51 امتیاز است.

برای به دست آوردن نمره مربوط به معیار زبان، در این روش هم مانند روش فدرال، ارائه مدرک ضروری نیست. افسری که در اداره مهاجرت با شما مصاحبه می کند، با توجه به صحبت کردن شما و پاسخ هایی که به سوالاتش می دهید، شما را  در یکی از سه رده پیشرفته،‌ متوسط، یا ابتدایی طبقه بندی می کند.

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش اکسپرس اینتری
مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش اکسپرس اینتری

مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش اکسپرس اینتری

یکی دیگر از معمول ترین روش های مهاجرت هنرمندان به کانادا روش اکسپرس اینتری است. اکسپرس اینتری روشی بسیار جامع و گسترده است که تنها مربوط به ورزشکاران نیست و مشاغل بسیار متنوعی را در بر می گیرد. تنها شرط لازم برای استفاده از این روش این است که رشته و تخصص متقاضی، در فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا وجود داشته باشد. در سیستم مهاجرت کانادا این فهرست، «طبقه‌بندی ملی مشاغل کانادا» (National Occupation Classification) نامیده می شود و به اختصار با «ناک» (NOC) نشان داده می شود. در این سیستم، هر شغل، با یک کد اختصاصی شناخته می شود. به همین دلیل متقاضی هنگام ایجاد پروفایل در سامانه‌ی اکسپرس اینتری، باید کد شغلی یا همان ناکِ مربوط به رشته خود را بداند.

متقاضیان مهاجرت هنرمندان به کانادا (و هر رشته و زمینه و شغل دیگری) که قصد مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری را دارند، باید در سیستم اکسپرس اینتری، برای خود یک پروفایل ایجاد کنند. ساخت این پروفایل به این صورت است که متقاضی، باید تمام اطلاعات درخواستی و مورد نیاز (اعم از سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار در کانادا و خارج از کانادا، سطح زبان، وضعیت تاهل، و سایر موارد ذکر شده) را وارد کند. بعد از ورود این اطلاعات، اداره مهاجرت کانادا با استفاده از سامانه ای به نام «سامانه جامع رتبه‌بندی» (Comprehensive Ranking System) که به اختصار، CRS نامیده می‌شود امتیاز و نمره ای را برای هر متقاضی مشخص می کند. پروفایلی که متقاضی برای خود در سیستم اکسپرس اینتری می سازد، و در پی آن، امتیازی که سامانه جامع رتبه‌بندی به هر پروفایل خاص تخصیص می دهد، به مدت یک سال اعتبار دارد.

مراحل مختلف مهاجرن هنرمندان به کانادا با روش اکسپرس اینتری

اداره مهاجرت کانادا هر چند وقت یک بار (یعنی تقریبا هر بیست روز یک بار) بر حسب نیاز خود در سطوح فدرال و استانی، متقاضیانی که بالاترین نمره را در CRS‌ کسب کرده اند انتخاب می کند. افرادی که در این مرحله انتخاب شده اند دعوتنامه ای اولیه دریافت می کنند که بر اساس آن باید مدارک خود را برای اداره مورد نظر ارسال کنند.

مدارک ارسالی مورد بررسی قرار می گیرند و در صورت تایید برای متقاضی، اقامت دائم کانادا صادر می شود. روال کلی اکسپرس اینتری، به صورت خلاصه به همین صورت عمل می کند. اما نکته مهم در این که سامانه جامع رتبه بندی، بر چه اساس و با در نظر گرفتن چه معیارهایی به متقاضیان مهاجرت هنرمندان به کانادا به طور خاص، و به سایر افرادی که از طریق اکسپرس اینتری درخواست مهاجرت به این کشور را دارند امتیاز می دهد.

قبل از پرداختن به معیارهای نمره دهی، بد نیست این مساله نیز روشن شود که اصولا سیستم اکسپرس اینتری برای متقاضیانی طراحی شده که نه قصد (یا توان) سرمایه گذاری در کانادا را دارند، و نه بر اساس تعریف اداره مهاجرت کانادا، خوداشتغال در نظر گرفته می شوند.

یعنی این روش مهاجرتی، مخصوص افرادی است که برای مهاجرت به کانادا تنها به تخصص و مهارت های شغلی خود متکی هستند. بزرگ ترین مزیت سیستم اکسپرس اینتری آن است که برای متقاضیان، قبل از اولین دفعه که وارد کشور کانادا شوند، اقامت دائم صادر می شود. در ادامه معیارهای امتیازدهی در این روش مهاجرتی تشریح می شوند:

معیارهای نمره دهی به متقاضیان در سیستم اکسپرس اینتری

در سیستم اکسپرس اینتری حداکثر نمره ای که یک متقاضی می تواند به دست آورد، 1200 نمره است. این نمره که مجموع نمرات در دو گروه است به هر متقاضی اختصاص می یابد. این دو گروه از نمرات شامل نمرات اصلی (حداکثر 600 نمره) و نمرات اضافی (حداکثر 600 نمره)، می شوند.

نمرات اصلی بر اساس معیارهای زیر مشخص می شوند:

  • سن متقاضی،
  • میزان تحصیلات متقاضی،
  • میزان فعالیت کاری متقاضی در کشور کانادا،
  • میزان آشنایی متقاضی با زبان های رسمی کانادا،
  • معیارهای ترکیبی (مثلا ترکیب مدرک آکادمیک متقاضی با میزان فعالیت کاری او در کشور کانادا).

نمرات اضافی، بر اساس معیارهای زیر مشخص می شوند:

  • داشتن یک گواهی معتبر از موسسه های کانادایی (مدرک تحصیلی یا فنی)،
  • داشتن جاب آفر یا همان پیشنهاد رسمی کار از یک کارفرمای رسمی و معتبر در کشور کانادا،
  • برخورداری از نامزدی و حمایت استانی از یکی از استان‌های کانادا،
  • داشتن خواهر یا برادری که اقامت دائم یا شهروندی کانادا را داشته باشد،
  • و میزان آشنایی متقاضی با زبان فرانسوی.

ریز نمره دهی برای مهاجرت هنرمندان به کانادا در سیستم اکسپرس اینتری

سیستم نمره‌دهی در اکسپرس اینتری برای متقاضیان مجرد و متاهل متفاوت است. البته کلیت نمره‌دهی در این سیستم به همان شکلی است که تشریح شد، و به صورت جمع نمرات اصلی (600 نمره) و اضافی (600 نمره) انجام می‌شود. اما تفاوت‌هایی جزئی بین گروه متاهلین و مجردان هنرمندی که برای مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری تقاضا می‌دهند، وجود دارد.

ریز نمرات اصلی متقاضیان مجرد بر اساس معیارهای اکسپرس اینتری (حداکثر 600 نمره):

  • معیار سن: حداکثر 110 نمره
  • معیار میزان تحصیلات متقاضی: حداکثر 150 نمره
  • معیار میزان آشنایی با هر یک از زبان‌های رسمی کانادا: حداکثر 160 نمره
  • معیار میزان فعالیت کاری در کشور کانادا: حداکثر 80 نمره
  • معیار مهارت‌های ترکیبی یا قابل انتقال (یعنی ترکیب فاکتورهای مختلف، مثلا ترکیب مدرک کارشناسی ارشد با 30 سال فعالیت کاری در ایران): حداکثر 100 نمره

ریز نمرات اضافی متقاضیان مجرد بر اساس معیارهای اکسپرس اینتری (حداکثر 600 نمره):

  • داشتن خواهر یا برادری که اقامت دائم یا شهروندی کانادا را داشته باشد، و در همین کشور نیز زندگی کند: حداکثر 15 نمره
  • میزان آشنایی با زبان فرانسوی (البته زبان فرانسوی باید زبان دوم متقاضی باشد، نه زبان اول او): حداکثر 30 نمره
  • میزان تحصیلات و مدرک تحصیلی متقاضی: حداکثر 30 نمره
  • برخورداری از پیشنهاد رسمی کار یا همان جاب آفر از یک کارفرمای معتبر و رسمی در کانادا: حداکثر 200 نمره
  • برخورداری از نامزدی یا حمایت استانی (به این معنی که یکی از استان‌های کانادا، در یک نامه‌ی رسمی، اعلام کند که به تخصص و مهارت‌های آن فرد نیاز دارد): حداکثر 600 نمره

ریز نمرات اصلی متقاضیان متاهل بر اساس معیارهای اکسپرس اینتری (حداکثر 600 نمره):

  • معیار سن: حداکثر 100 نمره
  • معیار میزان و مدرک دانشگاهی: حداکثر 140 نمره
  • معیار میزان آشنایی با هر یک از زبان‌های رسمی کانادا: حداکثر 150 نمره
  • معیار فعالیت کاری در کشور کانادا: حداکثر 70 نمره
  • معیار مهارت‌های ترکیبی یا قابل انتقال (یعنی ترکیب فاکتورهای مختلف، مثلا داشتن مدرک کارشناسی ارشد همراه با داشتن 30 سال سابقه کار مرتبط در ایران): حداکثر 100 نمره
  • معیار میزان تحصیلات و مدرک دانشگاهی همسر متقاضی: حداکثر 10 نمره
  • معیار میزان آشنایی همسر متقاضی با زبان خارجی: حداکثر 20 نمره
  • معیار میزان فعالیت کاری همسرِ متقاضی در کشور کانادا: حداکثر 10 نمره

ریز نمرات اضافی متقاضیان مجرد بر اساس معیارهای اکسپرس اینتری (حداکثر 600 نمره):

  • داشتن حداقل یک خواهر یا یک برادر که اقامت دائم کانادا یا شهروندی کانادا را داشته‌باشد، و در همین کشور نیز زندگی کند: حداکثر 15 نمره
  • میزان آشنایی متقاضی با زبان فرانسوی (برای این معیار لازم است که زبان فرانسوی، زبان دوم متقاضی باشد، نه زبان اول او): حداکثر 30 نمره
  • میزان تحصیلات و مدرک آکادمیک: ماکزیمم 30 نمره
  • برخورداری از پیشنهاد رسمی کار یا همان جاب آفر از یک کارفرمای معتبر و رسمی در کانادا: حداکثر 200 نمره
  • برخورداری از نامزدی یا حمایت استانی (به این معنا که یکی از استان‌ها در کانادا، در یک نامه‌ی رسمی، اعلام کند که به تخصص و مهارت‌های آن متقاضی نیاز دارد): حداکثر 600 نمره

این نکته را نباید از ذهن دور داشت که حداکثر امتیازی که هر متقاضی از نمرات اضافی دریافت خواهد کرد، 600 نمره است. یعنی فرضا اگر یک متقاضی، از نامزدی یا حمایت استانی برخوردار باشد، حداکثر نمره اضافی را دریافت می‌کند و امتیازات مربوط به معیارهای دیگر برای او محاسبه نخواهد شد.

ریزنمرات در سیستم اکسپرس اینتری برای متقاضیان مهاجرت هنرمندان به کانادا با نگاهی جزئی

ماکزیمم امتیازی که می‌توان از هر کدام از معیارهای فوق به دست آورد، در قسمت قبل تشریح شد. کاملا واشح است که احتمال زیادی دارد که یک متقاضی نتواند حداکثر امتیاز مربوط به یک معیار را به دست آورد و هر متقاضی با توجه به شرایطی که در مورد هریک از این معیارها دارد، می‌تواند درصدی از حداکثر امتیاز را بگیرد. شرح دقیق نمره‌ای که با توجه به وضعیت هر متقاضی به او تعلق می‌گیرد، بسیار مفصل‌تر از آن است که در حوصله این ممقاله بگنجد و شما می‌توانید برای اطلاع از آن و تخمین نمره دریافتی خود به مقاله «اکسپرس اینتری کانادا» در وب‌سایت‌مان ما مراجعه کنید. در ادامه این بخش برای آشنایی تقریبی شما با این ریزنمرات، توجهتان را به ریزنمرات معیار سن برای متقاضیان مجرد جلب می کنیم:

  • متقاضیان 17 ساله یا کمتر از 17 ساله: 0 نمره
  • متقاضیان 18 ساله: 99 نمره
  • متقاضیان 19 ساله: 105 نمره
  • متقاضیان 20 ساله تا 20 ساله: 110 نمره
  • متقاضیان 30 ساله: 105 نمره
  • متقاضیان 31 ساله: 99 نمره
  • متقاضیان 32 ساله: 94 نمره
  • متقاضیان 33 ساله: 88 نمره
  • متقاضیان 34 ساله: 83 نمره
  • متقاضیان 35 ساله: 77 نمره
  • متقاضیان 36 ساله: 72 نمره
  • متقاضیان 37 ساله: 66 نمره
  • متقاضیان 38 ساله: 61 نمره
  • متقاضیان 39 ساله: 55 نمره
  • متقاضیان 40 ساله: 50 نمره
  • متقاضیان 41 ساله: 39 نمره
  • متقاضیان 42 ساله: 28 نمره
  • متقاضیان 43 ساله: 17 نمره
  • متقاضیان 44 ساله: 6 نمره
  • متقاضیان 45 ساله و بالاتر: 0 نمره
مهاجرت هنرمندان به کانادا لیست مشاغل
مهاجرت هنرمندان به کانادا لیست مشاغل

مهاجرت هنرمندان به کانادا: لیست مشاغل

در قسمت ابتدایی این بخش (بخش اکسپرس اینتری) به این نکته اشاره شد که متقاضیانی که تمایل دارند از روش اکسپرس اینتری برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند لازم است که در ابتدا حرفه خود را در فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا پیدا نموده و و کد آن شغل را به خاطر داشته‌باشند، تا بتوانند در هنگام ایجاد پروفایل اکسپرس اینتری، آن کد را به عنوان کد شغلی خود وارد کنند.

در فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا یا همان ناک، حداقل 15 بار از هنرمندان در شاخه‌های مختلف از جمله تجسمی، تئاتر، سینما و … با عناوین مختلف شغلی نام برده شده است. یعنی متقاضیان مهاجرت هنرمندان به کانادا با توجه به شاخه هنری و عنوان شغلی مورد نظرشان، اگر قصد مهاجرت با روش اکسپرس اینتری را داشته‌باشند، باید ذیل یکی از این ناک‌ها، برای مهاجرت به این کشور درخواست بدهند و ناک یا کد مربوطه را نیز به عنوان بخشی از اطلاعات خود وارد کنند:

  • نویسنده (ناک 5121)
  • تهیه کننده، کارگردان، طراح و مشاغل مرتبط (ناک 5131)
  • رهبر ارکستر، آهنگساز، و تنظیم کننده (ناک 5132)
  • نوازنده و خواننده (ناک 5133)
  • رقصنده (ناک 5134)
  • بازیگر و کمدین (ناک 5135)
  • نقاشان، مجسمه‌سازان و سایر هنرمندان تجسمی (ناک 5136)
  • عکاس (ناک 5221)
  • تکنسین‌های گرافیک (ناک 5223)
  • سایر مشاغل فنی و هماهنگی در تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی (ناک 5226)
  • مسئول بخش پشتیبانی در بخش تصاویر متحرک، پخش، عکاسی و هنرهای نمایشی (ناک 5227)
  • تصویرگر و طراح گرافیک (ناک 5241)
  • طراح داخلی و دکوراتور داخلی (ناک 5242)
  • طراح خلاق در زمینه تئاتر، مد و نمایش (ناک 5243)
  • تولید کننده – پارچه، چرم، و محصولات خز (ناک 5245)

مهاجرت هنرمندان به کانادا با روش کارآفرینی و سرمایه گذاری

از دیگر روش‌های مهاجرت هنرمندان به کانادا، روش کارآفرینی و سرمایه گذاری است. واضح است که این روش نیازمند سرمایه و توان کارآفرینی و همچنین مدیریت است. یعنی متقاضی اگر قصد دارد از این روش برای مهاجرت به کانادا استفاده کند، باید در درجه اول برای سرمایه گذاری و راه‌اندازی یک بیزینس و کسب و کار در کانادا (در زمینه‌ی هنری یا زمینه‌های مرتبط یا مورد علاقه‌اش) به میزان لازم و کافی سرمایه داشته باشد و در درجه دوم بتواند بیزینس راه‌اندزای شده را مدیریت کند و یک یا چند نفر شهروند کانادا را استخدام کند تا عنوان «کارآفرین» به او اطلاق شود.

در این بخش از مقاله، می‌توانید از جزئیات مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی، مطلع شوید. این روش مهاجرتی، که هنرمندان دارای سرمایه می‌توانند به راحتی از آن استفاده کنند و از طریق آن اقامت دائم کانادا را اخذ کنند، مخصوص به هنرمندان نیست و دیگر سرمایه گذاران در حوزه‌های دیگر هم می‌توانند با کمک این روش، به کانادا مهاجرت کنند.

روش‌های مختلفی که برای دریافت اقامت و ویزای کارآفرینی کانادا وجود دارند، عموماً روش‌های استانی هستند. این روش‌ها منجر به نامزدی استانی و در نهایت صدور اقامت دائم برای متقاضی می‌شوند. اصلی‌ترین هدف و انگیزه‌ای که استان‌های کانادا از این برنامه‌های کارآفرینی و سرمایه گذاری دنبال می‌کنند این است که سرمایه و تجربه‌ی متقاضیان را در زمینه‌های مختلف مانند مدیریت گالری‌های هنری به نفع خود به کار گیرند.

همانطور که گفته‌شد هرکدام از استان‌های کانادا، شرایط خاصی برای پذیرش متقاضیان دارد. معیارهای اصلی برای مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی (مانند سایر متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی در کانادا) در ادامه به طور مفصل تشرح شده‌است.

معیارهای لازم جهت مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی
معیارهای لازم جهت مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

معیارهای لازم جهت مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

معیار شماره 1: دارایی‌ها (دارایی‌های قابل اثبات=Assets)

بر اساس این معیار، متقاضیان استفاده از این روش حتما لازم است که به مسئولین استان مورد نظرشان اثبات کنند که صاحب دارایی‌هایی هستند که در قوانین سرمایه گذاری و کارآفرینی آن استان، تعریف شده‌است. این دارایی‌ها لزوماً نقدینگی یا موجودی حساب بانکی نیست بلکه ممکن است هر چیز ارزشمند و قابل تشخیصی مانند ملک، سهام، و مواردی از این دست را در بر گیرد.

قرار نیست این دارایی‌ها بعد از مهاجرت هنرمندان به کانادا به این کشور منتقل شود. بلکه تنها چیزی که لازم است این است که متقاضی اسنادی را ارائه کند که نشان دهد آن دارایی‌ها واقعا وجود دارند. همچنین تمام این دارایی‌ها می‌توانند در هر کجا و هر کشوری باشند. مثلا ممکن است سند یک آپارتمان در ارمنستان، سهام یک شرکت در مشهد، و یا سند یک خودرو در امارات متحده عربی باشد.

نکته‌ی مهمی که در مورد اثبات این دارایی‌ها باید به آن توجه شود، این است که هنگام کارشناسی و قیمت‌گذاری بر روی آنها، اگر دارایی‌های مورد نظر در ایران باشند، قیمت آن‌ها با نرخ ارز دولتی (یعنی با دلاری 4200 تومان) محاسبه می‌شود؛ این مساله از آن جهت بسیار مهم است که اگر قرار بود قیمت مثلا زمین یک فرد، با دلار کانادا سنجیده شود، و قیمت دلار به صورت آزاد در نظر گرفته می‌شد، ارزش مالی زمین مذکور بسیار پایین‌تر می‌آمد.

همانطور که تشریح شد، هر استان، شرایط مخصوص به خود را دارد. در مورد معیار دارایی‌های قابل اثبات، متقاضیان برای هر یک از استان‌های زیر، باید مبلغی که در لیست پایین آمده‌است را به عنوان دارایی قابل اثبات خود ارایه دهند:

میزان دارایی مورد نیاز برای مهاجرت هنرمندان به کانادا بر حسب استان‌های مختلف

  • استان انتاریو: معادل با 800.000 دلار کانادا
  • استان بریتیش کلمبیا: معادل با 800.000 دلار کانادا
  • استان پرینس ادوارد: معادل با 600.000 دلار کانادا
  • استان ساسکاچوان: معادل با 500.000 دلار کانادا
  • قلمروهای شمالی کانادا: معادل با 250.000 دلار کانادا
  • استان کبِک: معادل با 2.000.000 دلار کانادا
  • استان مانیتوبا: معادل با 350.000 دلار کانادا
  • استان نوا اسکوشیا: معادل با 600.000 دلار کانادا
  • استان نیو برانزویک: معادل با 600.000 دلار کانادا
  • استان یوکون: معادل با 500.000 دلار کانادا

معیار شماره 2: حداقل سرمایه‌ی مورد نیاز (Minimum Investment)

منظور از حداقل سرمایه‌ی مورد نیاز، سرمایه‌ای است که هر استان مشخص کرده است و متقاضیان مهاجرت هنرمندان به کانادا و دیگر متقاضیانی که قصد استفاده از این روش را برای مهاجرت به کانادا دارند باید آن را با خود به آن استان برده و سرمایه گذاری کنند. این مقدار سرمایه، بر حسب استان‌های مختلف، به قرار زیر است:

  • استان انتاریو: معادل با 500.000 دلار کانادا
  • استان بریتیش کلمبیا: معادل با 200.000 دلار کانادا
  • استان پرینس ادوارد: معادل با 600.000 دلار کانادا
  • استان ساسکاچوان: معادل با 300.000 دلار کانادا
  • قلمروهای شمالی کانادا: معادل با 150.000 دلار کانادا
  • استان کبِک: معادل با 200.000 دلار کانادا
  • استان مانیتوبا: معادل با 150.000 دلار کانادا
  • استان نوا اسکوشیا: معادل با 150.000 دلار کانادا
  • استان نیو برانزویک: معادل با 250.000 دلار کانادا
  • استان یوکون: معادل با 300.000 دلار کانادا

معیار شماره 3: برخورداری از سابقه‌ی مدیریت:

برای مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی، متقاضی باید حتماً در زمینه مالکیت یا مدیریت هنری سابقه‌ی کاری داشته باشد. میزان سابقه‌ی کاری مورد نیاز برای این مدیریت، در هر استانی متفاوت است. در لیست زیر می‌توانید میزلن سابقه مدیریتی مورد نیاز در استان‌های مختلف را ببنینید:

  • استان انتاریو: حداقل 3 سال
  • استان بریتیش کلمبیا: حداقل 1 سال
  • استان ساسکاچوان: حداقل 3 سال
  • استان کبِک: حداقل 2 سال
  • استان مانیتوبا: حداقل 3 سال
  • استان نوا اسکوشیا: حداقل 3 سال
  • استان نیو برانزویک: حداقل 3 سال
  • استان یوکون: حداقل 3 سال

معیار شماره 4: بر عهده گرفتن نقش مدیریتی پس از مهاجرت هنرمندان به کانادا

در اکثر استان‌های کانادا برای مهاجرت هنرمندان به کانادا این شرط وجود دارد که هنرمند متقاضی پس از ورود به استان مورد نظر و راه اندازی بیزینس خود، خودش هم در آن استان بماند و شخصا مدیریت بیزینسش را بر عهده بگیرد. البته این شرط برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی در همه‌ی استان‌های کانادا وجود ندارد.

معیار شماره 5: فراهم نمودن و ارایه‌ی طرح کسب و کار (بیزینس پلن)

هدفی که در این روش مهاجرت هنرمندان به کانادا، دنبال می‌شود این است که افرادی وارد استان‌های کانادا شوند که بتوانند در آنجا کسب و کاری را بنیانگذاری کنند؛ بنابراین طبیعی است که داشتن یک برنامه مدون کاری برای بیزینس مورد نظر، از لازمه‌های ورود متقاضی به استان مورد نظرش باشد. این برنامه‌ی مدون، در واقع با نام بیزینس پلن شناخته می‌شود. بر همین اساس، تنظیم و ارایه‌ی بیزینس پلن، از شرایط اساسی مهاجرت هنرمندان به کانادا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری است. البته با تمام اهمیتی که تنظیم بیزینس پلن دارد، این معیار برای مهاجرت در تمام استان‌های کانادا وجود ندارد و در بعضی از استان‌ها این شرط ضروری برای مهاجرت از روش مذکور، وجود ندارد.

معیار شماره 6: شرکت در جلسه مصاحبه پیش از مهاجرت هنرمندان به کانادا

این معیار هم مانند معیار قبلی در تمام استان‌های کانادا وجود ندارد. اما در بعضی از استان‌ها مسئولین اداره‌ی مهاجرت اصرار دارند که پیش از مهاجرت هنرمندان به کانادا از نزدیک با آن‌ها مصاحبه کنند تا بتوانند اعتماد لازم را نسبت به ادعاهای آن متقاضیان به دست آورند. در واقع، هدف این مصاحبه آن است که دولت استان مورد نظر بفهمد که فرد متقاضی واقعاً قصد سرمایه گذاری و کارآفرینی در یکی از زمینه‌های هنری در آن استان را دارد، یا فقط به دنبال اخذ اقامت دائم است. برای انجام این مصاحبه عموما،ً و در ابتدای کار یک ویزای مولتی (ویزای بازدید یا گردشگری کانادا) به متقاضی داده می‌شود.

معیار شماره 7: سپرده‌ی تضمین‌شده و برگشت‌پذیر (Refundable Deposit)

یکی از روش‌هایی که مسئولین استان‌ها برای اطمینان از هدف مهاجرت هنرمندان به کانادا (در روش سرمایه‌گذاری و کارآفرینی) به کار می‌برند، این است که از متقاضی می‌خواهند در یکی از بانک‌های کانادا حسابی باز کند و مبلغی پول را به عنوان وثیقه، در آن بگذارد تا چنانچه متقاضی به تعهداتش پایبند نباشد و بیزینسی که ادعایش را داشته راه‌اندازی نکند، آن مبلغ به نفع دولت کانادا مصادره شود. ذکر این نکته لازم است که این وثیقه در تمام استان‌های کانادا از متقاضیان درخواست نمی‌شود، و در استان‌هایی هم که چنین شرطی وجود دارد عموما میزان مبلغ سپرده ثابت نیست و از استانی به استان دیگر متغیر است.

همچنین لازم است این را هم بدانید که در صورتی که متقاضی، بتواند بیزینس مورد ادعایش را راه بیاندازد، مبلغ وثیقه، بعد از مدت زمانی که از قبل تعیین شده است، به او بازگردانده خواهد شد.

راه هموار مهاجرت هنرمندان به کانادا
راه هموار مهاجرت هنرمندان به کانادا

در این مقاله سعی کردیم تمام روش‌های مهاجرت هنرمندان به کانادا را به تفصیل و با جزئیات بررسی کنیم.

امیدواریم این متن، برای هنرمندان و فعالان در تمام زمینه‌های مرتبط با هنر که قصد دارند از کشور مهاجرت کنند و کانادا را برای مهاجرت خود انتخاب کرده‌اند، مفید بوده‌باشد. می‌توانید هر نوع سوالی که در مورد روش‌های مهاجرتی هنرمندان به کانادا دارید را با همکاران، اعم از کارشناسان و وکیل مهاجرتی ما، در موسسه رهپویان مهاجر آتی‌نگر، در میان گذاشته و پاسخ خود را دریافت نمایید. تلاش ما این است که تمام کسانی که با هر تخصصی قصد مهاجرت را دارند، با آگاهی و داشتن اطلاعات کافی و درست پا در این مسیر بگذارند.

برای افزایش دانسته‌های خود در مورد مهاجرت به طور کلی و مهاجرت به کانادا به طور اخص، می‌توانید اخبار و دانستی‌ها و مطالب جالب را در پیج اینستاگرام ما نیز پی بگیرید.  

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.